Sarah gästbloggar!

Marilyn kan ju inte uppdatera än.. Hon har ju ingen laddare till sin datan. Tråkigt va? Men lovade henne att uppdatera lite åt henne idag i alla fall! Vi ska ju på Pride festivalen idag. Så grymt kul! Vi ska försöka mobilblogga där.. Men det är bara att bilderna ser så himla konstiga ut när vi gör det.. Haha! Aja, vi får väl se hur det blir.. Marilyn hälsar gott till er alla! =)
Puss //
Sarah


19:16

Nu ska jag snart dra hemåt .. klokcan halv åtta drar jag . när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra , förmodligen ta det lite lugnt bara och sådära . hoppas verkligen att datan funkar imorgon , annars måndag .. suck !
aja , kanske skriver ett inlägg innan jag drar .. vi får se helt enkelt ! Juste ,
jag saknar min baby =(



nya bilder , det gillar ni huh ?
puss



Tillbaka

Det blev inget länna för oss .. vi orkade inte åka , så det blev en liten tripp till farsta istället , käkade gamla klassikern glass på donken , haha ! Och så köpte vi lite choklad efter =) vanligt ! aja , lite bilder .
hatar att skriva långt på lollos data för den har problem .. PÅ RIKTIGT !








HAHAHA !


Ciao

Nu drar vi till länna ett litet tag , bilder och det kommer då !
puss



bild från när jag var i stan med sarah , oooooooooj vad fin ! verkligen ..


Videoinlägg

Jag gör faktiskt många videoinlägg eller hur ? men det är väl kul det .. funderar på om jag ska bli medlem på videofyme , då kan man tjäna pengar genom att göra videoinlägg ! det är ju inte dumt det .. nu när man har en kamera :) tihih .. ja här kommer det senaste i alla fall !



Outfit






Nu ska vi göra ett  videoinlägg , så det kommer i nästa inlägg !

beauty sleep

Godmorgon alla sötisar , vi vaknade runt tolv slaget , så skönt att sova ut faktiskt ! Sov definitift i mera än två timmar , så ja det var ju bra :) vi åt frukost för ett tag sen .. och idag vet jag inte vad som händer . funderar på om vi ska dra till länna , haha fråga inte varför men lollo fick för sig att det var spännande där =)
så aa .. juste ! Imorgon eller på måndag kommer laddaren hem till min data , så inte senare än måndag ska det funka att blogga hemifrån , bra va ? håll ut hihi !
Nej nu ska vi börja fixa oss , så vi hörs sen . ska jag göra ett till videoinlägg ? ja / nej ?
Kommentera gärna om jag ska det !
puss



Börjar bli trött...

Vi går och lägger oss lite tidigare idag , eftersom att vi bara sov två - tre timmar inatt .. inte bra , men det ska bli sjukt skönt att gå och lägga sig ! Godnatt så hörs vi imorgon sötnosar :)



Hemma igen

Hejsan sötnosar , nu kom vi nyss in , kvällen var lugn och jätte trevlig ! först gick lollo och jag till bygdegården , tog lite kort och satt och snacka och lite sånt , sen bestämde vi oss att vi skulle träffa wille , såååå söt ! Iaf , så vi drog till mossen och mötte oss där sen drog vi till lilla bebi arre och hälsade lite granna =) tihi sjukt längesen !
whatever .. hände inte så mkt mer förutom att vi följde wille hem , sen så tappade jag kameran i marken så nu ser man knappast någonting på skärmen när man tar kort .. eller ja lite , man ser i alla fall på datan och det är huvudsaken ! aja , nu lite bilder ;


visst är vi lika..? =)






Snart tio år med dig .. och mer ska det bli . Du är en av dom jag känt längst .. <3
Det var allt för nu , nu ska jag ladda in bilder på playahead , hörs snart !

Ut ut & iväg

Nu är vi klara och ska snart dra ut lite någonstans , har ingen aning om vad vi ska göra , vi får se helt enkelt ! Ut vill vi ju i alla fall . Och kameran är självklart med så ni har lite bilder att längta till .. tihihi !

Och såhär ser vi ut ikväll , puss !






& fick en kommentar om jag skäms över mina läppar , svar ; självklart inte !


PANIK!!

Solen lyser och jag har inga kläder med mig typ, för jag trodde inte jag skulle vara här i två dagar ..gosh jag får panik! Tur att jag tog med mig jeansshortsen, annars hade jag inte klarat mig med mina vita jeans.... tur det! Men nu är saken, vilken tröja ska jag ha? Mitt blommiga rosa, eller bara mitt vanliga blåvitrandiga linne!
Jag behöver er hjälp, vilket av dom...?

 
''?''

Update

Vet inte vad vi ska hitta på ikväll men man vet aldrig vad som händer , kanska ska träffa några , ingen aning om vad vi ska göra faktiskt , men klockan är ju bara kvart i fem än sålänge . men en sak vet jag i alla fall , jag ska sova här en natt till ! härligt =) Här får ni två låtar som jag och lollo lyssnade sönder på i våran båtfärd , visst är dom bra ?
I know u like it ;)









(vet att låtarna ser konstiga ut .. men går inte att fixa nu, hm?)

Videoinlägg från sjön


Home again

Båtturen var vanlig som sagt , eller aa ganska så jobbig faktiskt . även om bara lollo körde (a) hihi men jag kan inte paddla!? Hon  är proffs =) jaja, tog lite bilder med min skit bra kamera , bra det . Äntligen får ni lixom fina nya bilder , erkänn att det är bra ? Jaja , ska ladda in videoinlägget nu på youtube som jag gjorde när vi satt på båten , trevligt !
pusshej sålänge


nice bild huh ? HAHA ''min''  flytväst


yeah


lollos fiiiiiiiiiiiina tomt :)


Några som stirrade SÅ mkt , så marilyn var tvungen att fota , hm..?


Nej ni får inte se mitt ansikte , men härligt är det !
Hörs snart  ♥

Godmorgon nu !

Höhö ja nu är alla vakna i det här huset, men hanna jesper och anton åkte nyss , så det är bara jag och lollo kvar , härligt ! Vi har bestämt oss för att göra någonting ovanligt idag , så today alladeles strax ska vi åka ut med hennes båt , hon har ju sjötomt så det blir najs ! Så ska vi ta med frukost oxå , för solen skiner ju som bara den =)
Haha visst låter inte det mysigt ? Kommer ta lite bilder & Kanske ett till videoinlägg , nu funkar ju den älskade kameran .
aja nu ska vi ut , skriver när vi kommit in från våran båttur :)
 puss på er



Ja ni behöver ju bara se skönheten .... i bakgrunden ! HAHA

Videoinlägg

Hoppas ni blir glada nu när vi bjuder på ett videoinlägg, tihih =)
Aja, nu ska vi faktiskt dra ut , tror inte det blir mera bloggning ikväll för vi ska umgås med allihopa och då ska jag inte slösa tid vid att sitta vid datan, men vi hörs imorgon hoppas jag & Här kommer videoinlägget .
puss på er !


Bloggning på hög nivå !

Jag bloggar mkt nu när jag är här, and you like it huh? =) Aja, vi har snart fixat oss sådära pyttelitet höhö :) för vi ska ju inte göra ngt så speciellt, förutom att träffa dom jag sa ! Så aa .. och så blir det ju så mkt att blogga när jag har min älskade kamera, som jag är helt besatt av . tar kort hela tiden osv , men det är kul , så ja såhär ser vi ut just nu .. och om ett pyttelitet tag kommer ett vackert videoinlägg som vi gjorde för 5 minuter sen *smile* =)


Jag just nu !


Maaaarilyn sandberg :)


Och jag körde på toffs idag , tihihi

EN SAK TILL !

Juste, om ungefär en månad eller något så har jag och lollo känt varandra i tio år ! ouf slå det ni , gratta oss =) !
Och det firar vi oxå med ett gammalt videoinlägg på oss till er, njut!



sega (a)

Vi har fortfarande inte börjat fixa oss ... åhh så så sega vi är, vi måste verkligen börja höhö =) eller måste och måste , men jesper w anton & hanna kanske kommer hit sen så ska vi bada och lite sånt, mysigt!
 PUSS!



smakade den idag , nyttig och skit god, köp den ! =)

update

Och nu är jag med lollo, vi tog en snabbis till farsta centrum och gick runt lite, hon skulle köpa lite grejer. Så tog vi en god glass på donken oxå, like it! Efter det drog vi hem till henne och tvättade bort vårt smink, sen så drog vi till solariumet och soalade, det var länge sen så det behövdes verkligen =) Skulle hälsa att lollo är förälskad i solariummd maskinen eller vad det är hihi, så ja vi ska självklaaaaaaaart sola snart igen . snart ska vi fixa oss lite ;) hörs sen tror jag.
Och nej .. min laddare hemma funkar fortfarande inte, tyvär !


HAHA herregud, ser ni MIN lilla toffs bakom i sidan? Innan solningen, jäääätte vackert =)


moi & lilla lollo =)


& så ska jag bara hälsa att hon oxå är stolt över sin nymålade bruna väg som hon ''måla själv'' fin huh :) ?
 


Gårdagen

Hej sötnosar! Berättar lite kortfattat om gårdagen.. Jag och Sarah c åkte in till stan och kollade på harry potter, den var faktiskt skit bra så jag rekomenderar den, sen så käkade vi på donken och hade det skit nice =)
lite bilder från igår, nu har jagt en bra kamera igen (a) ;


tjockisar!


Sarah du skulle mörda mig för bilden ... så bäst att inte chansa ;)


popcorn & läsk till bion såklart


Sötnosen =)

Sen kanske det kommer någon video .. vi får se !

update

Har börjat fixa mig nu och ska snart dra in till stan och möta sarah, då ska vi på bio. Nu dör min data och jag kommer inte kunna blogga mera på ett tag tror jag, tyvär.
puss

=(

Nu dör min data, hoppas jag kan fixa laddaren. Annars är det kört.....


HAR DAMP!

Fyfan, morgonen började bra. Förutom att nu när jag satte på datan så funkar inte laddaren.. asså vafan är det för fel!? Det menas att datan dör när som helst, och jag kommer inte kunna sätta på den. Åhh så förvånda er inte om det inte blir någon bloggning, fan oxå.
Aja, nu ska jag lugna ner mig och försöka fixa det snart. Och sen efter det äta min nyttiga frukost!
Puss


Sista inlägget for me =)

Nu har jag suttit vid datan i stort sett hela dagen.. herregud imorgon blir det ändring allt. Känner att mina ögon just nu börjar bli fyrkantiga.. aja som sagt, jag uppdaterar imorgon när jag har vaknat någongång, eller i alla fall innan jag åker, i promise!
Puss på dig



I<3MUSIC

Ja... Jag kan inte sluta lyssna på hög volym här hemma... jag tror jag har blivit besatt! Speciellt av alla låtar från klubberiets hemsida och min pea låt. Dom låtarna tror jag nästan jag har spelat mer än 50 gånger idag under tiden jag suttit vid datan, haha nej jag överdriver inte. Hade till och med på musik när jag duschade! Haha ja, jag är konsig. Kan det inte vara så med er oxå? att ni inte kan sluta lyssna?
Utan musik är allting så tråkigt =) Håller ni inte med mig? Ja.. jag älskar nästan all musik utom rock, det kan jag inte lyssna på. Tycker inte det är speciellt bra, inte rock! Men allting annat.. nästan (a) som tex den här låten =) ..




Hjälp mig!!

Nu har jag tagit en varm och skön dusch och känner mig super fräsch, yeah. Men man kan säga att jag är väldigt uttråkad... Jag vill ut! Men det finns inte så mkt att göra ute just nu, suck -.- kan det bara inte bli en ny dag? Orkar inte sitta framför datan i femtusen år, åhh.. Snart får blir jag såhär uttråkad så att jag blir arg istället!
Not good..



Kameran dog & jag överlevde

Haha vilken jävla humor rubrik (a)
Aja, hej igen i alla fall. När jag hade testat att göra ett videoinlägg på kameran och kanske hunnit ta två kort så dog den såklart.. ovanligt, får ladda den lite nu då!
Nu ska jag in i duschen lite snabbt, så vi hörs alldeles strax, det lovar jag!



Jag är sååå jävla bäst!

Jag lyckades laga mammas kamera, ååh jag är så jävla bra, nu blir det inga gamla bilder här inte =) Tycker ni att jag ska göra ett videoinlägg?
Puss vi hörs snart, nu ska jag ta lite bilder (a) yeah i love it

Uttråkad

Hej bloggen, Nu har jag nyss ätit lite och sådära, var skit hungrig eftersom att jag bara har ätit frukost och ja... mamma är inte hemma just nu så jag är hemma själv till elva eller något sånt. Så ja det är rätt skönt faktiskt! Men imorgon blir det inget sitta inne i alla fall hoppas jag, börjar bli riktigt långtråkigt..
Och tv orkar jag inte heller kolla på, finns inget bra. Aja, får väl sitta här och inte göra någonting, lyssna på musik bara =)
vad gör ni en sån här kväll?




Älskar & hatar



Positiva kommentarer Man blir så glad av det och det får mig verkligen att inte sluta blogga, utan kommentarer är det inte kul, samma sak med dumma kommenater.. nejnej jag älskar positiva =)

Musik Det lyssnar jag verkligen på hela tiden.. nästan. När jag är inne på datan måste jag alltid ha på musik. Speciellt om jag är ensam hemma, annars är det så tråkigt och tyst. Som nu tex, jag är hemma ensam och lyssnar på låtar på klubberiets hemsida på högvolym ;) yeah.

Söta killar Haha tummen upp! Ärligt finns det ngt jag älskar mer :$ ? speciellt dom som skickar generade gubbar på msn hela tiden... aw det är så gulligt .. jag dör!
 


Sommarlovet snart slut Ja snart har det gått hela två månader och sommarlovet är slut.. Tråkigt måste jag säga! Det ända som är kul är att träffa alla, sen vill man bara ha sommarlov igen! Tummen ner..

Sega datorer Haha kanske låter lite nördigt? Men ärligt... ofta man orkar sitta vid en data som segar varje minut, nänä inte jag i alla fall...

Stress Åhh säger bara! Hata stresss.. speciellt om man måste fixa sig snabbt på morgonen eller någonting, ni vet sådär på 15 minuter? Som sagt.. jag hatar verkligen att gå utanför min dörr ofixad, jag känner mig som .. jag vet inte vad!

Ja, där fick ni veta vad jag älskar och hatar babysar!

Så är jag tillbaka !

Var inte borta så länge som jag sa.. eller ja typ bara en och en halvtimme, tog bussen hem och tillbaka så det gick lite snabbare, köpte min plattång plus tre hotpants, verkligen skit fina! Behöver nya skor oxå men hittade inga och plus att det stänger skit tidigt idag eftersom att det är söndag, så det får jag väl ta i veckan någongång med mami eller något (a)
just nu sitter jag och chattar med roliga människor på msn och chillar lite vid playahead. mysigt!

Men vi hörs snart =)


Kan inte ta nya bilder! Nu vet ni?

Ska bara säga en sak. Fick en kommentar om varför jag aldrig tar nya bilder, det är för att min kamera är hos pappa och är inte hos han på två - tre veckor nu. Tyvär, men har ingen datasladd till den så ska försöka fixa det så snabbt som möjligt! Då kommer det nya bilder allt ;) ..

För jag vet ju att bloggen blir tråkig utan bilder.. sorry! Men nu vet ni varför. Aja, har nyss snackat i telefon med lollo och nu kom vi fram till vad vi ska göra på tisdag och så, trevligt =) MIn buss går om en halvtimme så det här blir väl sista inlägget för nu. Pusshej



Lollo..... vad är det här!? Hittade bilden nyss och har ingen aning om när den togs :))))


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har jag... bara att en viss person höll mig vaken halva natten, hihi! Men det gick bra =) snart ska jag börja fixa mig lite sådära, och sen drar jag och köper my stuff :) yeah. Så jag uppdaterar väl mer när jag kommer hem, tror inte jag är borta såååå länge (a)
puss


Min vecka ÄN sålänge...

Funderar på om jag ska sova eller inte? För jag har ingen lust att sova bort hela dagen imorgon som jag brukar göra. Inte för att jag ska göra någonting speciellt imorgon. Men ändå hihi =) Eller jo ska ju köpa lite saker. Annars inget. Hm.. vad ska jag göra i veckan då? Inte så mkt inplanerat, men ska i alla fall se harry potter på bio med sarah och hon ska sova här... sen på tisdag kanske träffa lollo och sova hos henne, och någon dag vara med min bebis... swm såklart! Jag saknar henne mest, shiet vi har inte träffats på snart en månad? Inte bra inte :(

Hihih, nu babblar jag bara på.. Men fyra bilder av min vecka än sålänge i alla fall, i think..
Och förresten, men det här inlägget säger jag Godnatt




Trött Marilyn

Konstigt nog så börjar jag faktiskt bli lite trött, och klockan är inte ens tolv... väldigt ovanligt för att vara mig faktiskt! Brukar ju somna vid tre fyra (?) Men det är bra, kanske lyckas vrida tillbaks på tiden =) Hm..?




Kommentera tack!

Fick en kommentar om att jag skulle skriva vad jojjo skrev för att få mindre slitet hår.. så ja, såhär skrev hon!

alltid när du duschat skölj håret med kallvatten, sedan KRAMtorka håret med en handduk. Och innan du plattar håret spruta i en värme spray som finns att köpa på tex kicks!

Nu fick ni veta det, eller ja du som ville veta i alla fall =) Och en sak till.... om man har som jag 100-200 besökare per dag på bloggen, vrf kommentarer ni så lite då!? Jag menar av dom besökarna borde i alla fall minst flera st kommentera, visst vissa gör det. Men vill ha mer kommentarer, annars är det faktiskt inte så kul att blogga! Så kommentera sötnosar!



Men statistiken är fortfarande sjukt lite..

Ensamhet

Hej sötnosar, har ätit lite middag för ett tag sen och oxå packat upp lite =) Så nu ligger allting i garderoben... skönt! Då var det avklarat hihi ;) Och nu sitter jag och bloggar, kollar runt lite på datan och chekar tvn. Fast ingenting bra på.. Alla på msn är så tråkiga och osociala.. åh känns så ensamt! Mamma har oxå åkt och kommer hem lite senare ikväll, hm. Nu ska jag sätta på lite musik så att det inte blir såå tyst här inne!



Om ni undrar varför jag skriver nästan ''mws'' på alla mina bilder så är det för att folk inte ska ta dom lika lätt, =) hörs snart, puss

Juste! Får inte glömma!

Johanna gav mig ett skit bra tips så att det inte blir slitet .. ni vet håret som jag skrev om (a) ? Så därför får just hon en länkning =) Klicka här nu och gratta henne riktigt ordentligt!



Puss

Så nu fattar ni nog alla där ute hur j*vla underbar sarah är (a) ?

Nu kom mamma nyss in, och hon vill att jag ska umgås lite med henne. För vi har ju inte träffats på nästan en månad.. så det kan jag förstå lite, hihi (a) så kommer väl inte sitta vid datan mer just nu så lite senare ikväll blir det då =) Men fortsätt kommetera så blir jag glad!
Pusshej sålänge






Swm älskling - låten är till dig





Har jag någon gång sagt hur mkt jag älskar dig? Då kan jag säga det nu - jag älskar dig så mkt & mkt mer än det! det går inte att beskriva gumman.. Om alla bara var som du skulle allas värld lysa hela tiden, för du lyser upp min värld.

Hihi (a)

 Sitter här hemma och lyssnar sönder min pea låt, haha ärligt så jävla bra (a) och så chattar jag oxå med lite trevliga människor på msn haha =)
Vill bara att det ska bli imorgon, vill köpa min plattång! Hihi men jag får vara redo på att mitt hår kanske blir ännu mera slitet en vad det redan är .... oh no! Någon som har några tips om vad man kan göra så att håret inte blir så slitet =) ?
den som säger någonting bra kan få en länkning!




Chillkväll

Ja ikväll ska jag inte göra någonting.. är ju hemma hos mami och ska mest ta det lugnt och lite sånt. Men det är oxå skönt ibland, jag behöver det! Sommarlovet är ju fortfarande inte slut... så man har mkt tid till annat oxå .. (a) Aldrig att jag sitter inne hela sommarlovet direkt.. hell no! Men idag är en sån där dag när det är helt okej =)
Jag just nu... man ser ingenting, men trött och sliten som sagt, bilden säger ju oxå att jag är ganska så deppig... hm uttråkad dvs!


Hemma .. äntligen !

Tjatja, kom nyss hem till mami, första gången på länge som jag inte är med Sarah.. känns lite tomt och konsigt faktiskt, höhö men jag vänjer mig =) Påvägen hit stannade jag på affären och var tvungen att köpa marabou sommar, vet att jag inte ska äta godis, men den finns ju bara nu i sommar så ska passa på... så ah nu ska jag smaka den, kan inte vänta (a) hihi någon som har smakat den =) ?


Godmorning

Godmorgon älsklingar, vi vaknade nyss av att Sarahs lillebrosa William kom in och väckte oss.. haha så gullig! Snart ska vi äta frukost och sen dra oss hem till Sarahs pappa för att fixa med hennes fåglar =) oxå urgulliga! Och sen runt halv tre drar jag till mamma och umgås med henne idag imorgon eller ah .. det är väl min helg. Ingen roligaste. Mest lugn, men det funkar nog oxå. Efter allting jag har gjort =)
Yeah, nu ska vi äta frukost. Kanske inte uppdaterar så himlans mkt, vi får allt se som vanligt.
puss



Sista!

Nu har jag verkligen fått ''blogglust'' Det blir så på natten/kvällarna. Jag säger ju det... ni vet exakt hur jag är! Men nu är det så att jag faktiskt ska fokusera lite på filmenn och sen sova, så inge mer blogg för mig idag!
Men ni får tre bilder från flyget!


Tickets =)


Sista godisen på ett tag, hoppas jag ...
¨

... och sist men inte minst! Sarah vid fönsret =)

Ja det var väl det, inte så mkt mer att säga. Godnatt i förväg nu sötnosar, puss


Godis vs frukt ?

Nej nu ska jag faktiskt försöka skärpa mig och inte äta godis lika ofta som jag brukar! Ska jag vara ärlig... så äter jag godis verkligen flera gånger i veckan. Lite då & då sådära. Men jag kan inte gå upp i vikt, det funkar inte! Min kropp är ''van'' med min lila egna diet om man säger så haha =) För ni tkr ju att jag är sååå pinsmal, eller lagom. Så godis skadar inte.. men har tänkt på en till sak, måste ju akta mina tänder oxå!? Tänk när jag går till tandläkaren nästa gång... man vill ju inte komma dit och ha 1 eller 2 hål direkt.. PINSAMT!



..så ah, jag & Sarah sitter här och trycker i oss en massa körsbär. Tänk er! Vi som egentligen tänkte ha godis ikväll till filmen? Nej hörrni. Ni måste fan hjälpa mig,
haha inge mer godis!
Gosh det kommer aldrig hålla.... Eller?

Yeah

Filmen är fortfarande inte slut och vi har fortfarande inte somnat, ovanligt? Nej inte riktigt.... Men ska väl kolla klart på filmen alldeles strax. Ingen aning om när vi somnar, vi vänder ju på tiden varje dag helt och hållet verkar det som.. Inte så bra inte.. Juste! På söndag eller måndag ska jag och Sarah C gå på bio och se Harry potter, har hört att den ska vara ganska så bra.. så bio en gång till skadar väl aldrig =) ?



Sitter oxå och snackar i telefon med hemlig.. hm vem kan det vara ? =)

Godnatt

Nu ska vi kolla på filmen ''the break up'' hoppas att den är bra =) Men vi hörs imorgon bloggläsare! Godnatt och stor puss ifrån Marilyn!


Förslag tack!

Någon som vill att jag ska skriva om någonting speciellt? Som jag inte skriver om nu och så... Vill veta, så att jag kan göra bloggen både roligare och bättre för er! Ni får komma med förslag, ska jag göra videoinlägg, ja/nej? Isf säg till... mera dagens outfit kanske? Hiss och diss listor?.. Hm säg till bara sötnosar!

...Och förresten, Grattttttiis JOHANNA S HOPPAS DU OXÅ FÅR VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG! =)




HAHA förlåt fulaste bilden....

GRATTIS ÄLSKLING!

Nu måste alla gratta sarah som fyller 14 exakt nu! Ingen får glööööööömma, hoppas du får världens finaste och bästaste födelsedag gumman ♥


Sorry

Kan inte ladda in bilder tyvärr =( För Sarahs data är helt konstig.. Så det funkar inte! Så ni får väl nöja er med ett par gamla eller någonting.. Tråkigt jag vet men ah!
Ska snart kolla på film ''the break up'' någon som har sett den? Isf säg till om den är bra eller inte.. Sarah sa att den var helt OK så det tror jag väl =)

aha vad gör ni i kväll/natt då sötnosar?


Hemma igen !

Nu har vi nyss kommit hem, och är då i stockholm! Åh det är så skönt =) Flygturen gick hur snabbt som helst, även om det var en timme. Men vi köpte ju cola & en påse godis, satt och snacka och så... så ja det gick skit snabbt och det var skönt att bara koppla av på flygplanet! Så ja.. nu som sagt är vi hemma, ska sova hos Sarah yttligare en natt, och imorgon på eftermiddagen åker jag hem till min mamma, hon vill ha mig hemma en - två dagar. För hon har inte sett mig på snart en månad! Hihi lite snäll måste man ju vara (a)

Hörs snart, puss!



bild tagen från google - kan tyvärr inte ladda in bilder nu


=)

Jag passar på att skriva mycket nu lite tills vi åker.. vrf inte lixom? vi tar det ju lugnt! Så lite bilder från våran tripp till flygplatsen idag...


HAHA inga kommentarer tack, inte våran cykel =) men vattenpölen var stor....


cool bild tagen utav proffset Sarah =)


Trött och sliten Marilyn..


...sist men inte minst, det godaste av allt!

Suck

Det är exakt det här jag menar, 19 år? Hallå sluta skriv människa!?
Först skrev han ''hej babe'' jag, vem? Då kommer det dära..
åhh! Haha så äcklig =)



Visst bättre uppdatering än jag trodde!

Jag trodde inte jag skulle få tid att uppdatera, men hade visst fel. Dom sista timmarna tar vi det mest lugnt och lite sånt, för senare blir det ju full fart! vill komma hem oxå så att jag kan köpa min nya plattång (a) det behövs verkligen, ni vet en sån där rosa? Sån ska jag ha =) I love it....

Nu ska jag logga in på facebook!
puss



En sak till innan jag går...

Alla ''pea grabbar'' som skriver i min gb hela tiden om och om igen.. såna som bara kommer från ingenstans, det var en 43åring som skrev till mig, ska vi bli tsm? Man bah, eh... Och sen två st människor som är sååå desperata och skriver varje sekund, hur mår du sötnos, vad gör du lalala.. åh ni är skit jobbiga! Och det är därför jag raderar era gb =) för ni är äckliga och onödiga... skriv inte till mig på pea om du är en person som iaf är 43..... HAHA! Och ett tips, gå in på oolsson17, någon människa som är fett störande!

Så nu fick ni veta det! Blir bara så irreterad på såna (a) Nu ska vi dra ut någonstans, puss igen



bilden börjar bli tjatig - men har ingen annan på den här datan just nu

Lite update idag

Vill bara säga att jag tror inte det kommer bli så mkt uppdatering idag, vi har mycket att göra och vi kommer hem runt elva! Så ah vi får se när jag dyker upp senare.
PUSS

Home today

Godmorgon! Är ni lika glada som jag är idag? Jag är i alla fall på topp humör måste jag säga! Vi ska ju åka till stockholm.. men inte förens några timmar men ah senare i alla fall.. (a) Vi har snart gjort klart allting vi behöver göra, men jag vill sminka mig oxå. Känns som om det var tusen år sen man verkligen fixade sig, så ah jag saknar det lite =)
Men är fortfarnde inte världens ''gladaste'' min pappa kommer ju inte hem förens 15 augusti, så får bo med mamma. Det funkar alldeles utmärkt men jag vill att pappa kommer hem hihi! Aja jag får väl stå ut ett tag....
puss



gamlaste bilden


Godnight sleep tight

Nu ska vi ta och slagga, Godnatt sötnosar =)


Natt

Sitter nu och chattar med människor på msn, trevligt! Vet inte när vi ska sova, men imorgon bär det ju av emot stockholm.. Flyget klockan åtta på kvällen, tur att det inte är på morgonen! Det hade jag faktiskt aldrig klarat av så morgontrött som jag är (a) Höhö nej nu ska jag fortsätta vara lite social mot sarah & några till =)
puss



En bild som sarah redigerade i picnik! Fin va? :)


Inne igen

Hej sötnosar, åh hatar verkligen när jag inte uppdaterar! Men ja vi har haft lite för oss om man säger så, badade först i sjön ett tag och sen badade vi bastu! Riktigt mysigt faktiskt. Efter det kollade vi på min absoluta favorit hundtricket, kan verkligen inte sluta kolla på den höhö, som ni kanske märkt =)
Nu ska jag kolla runt lite på datan & läsa lite olika bloggar!
Puss




Packning packning packning ....

Vet ni vad vi gör nu? Vi håller på att packa som fan, åhh så mkt som behövs packas! Och man vill ju inte glömma någonting här heller, 800 km från stockholm? Tror lixom man skippar att åka upp hit för att hämta någonting. Jag hatar verkligen att packa ibland!!

Gillar ni att packa? =)



En sommarkväll

-

Jag orkar ärligt inte bry mig om dig mera .. Du kan f*n glömma allting jag sakt, du är inte värd någonting mer.



Dusch dags

Du har ju typ dom dära byxorna varje dag ju?:O

Svar: Menar du dom vita? Isf, nej jag har dom inte varje dag, bilden är inte från idag för den delen heller, och så tog jag inte med så mkt ''jeans'' till landet.

Så.. Nu har vi vart på flygplatsen? Hm överraskad? Nej inte riktigt va! Men vi köpte lite godis, mobba mig inte nu bara. Men vi var tvungna med lite till godis, sista dagen på landet ju!? Då måste man ju passa på... Men nu ska jag skärpa mig!
Sarah duschar nu och jag ska dusha efter henne, skönt! Måste ju vara lite rena och fräscha tills imorgon när vi åker =) Det var allt för nu, puss!



 Bildbrist...

Fick en kommentar...

anorexia barn fan:S

Nu måste du allt skämta? Har jag anorexia? Nej skulle inte tro det va... isf vet du inte vad anorexia är, det är dom som inte äter och när man är så j*vla pinsmal så att revbenen syns, på ryggen och överallt. Och då kan jag säga att jag inte ens är i närheten av det, bildbevis.



Oj, en liten muskelarm, ouf =)



Mina ben är inte ens nära anorexia! Dom som har anorexia kan ju knappast stå upp på sina ben, ojoj



... och här ett litet tillexempel, på fotot drar jag in magen och så smal är man ungefär om man inte äter och så. Men du ska inte säga att jag är ett anorexia barn haha, jag äter precis som man ska!=)

Nu fick ni lite bilder & text om min ''kropp'' haha ja det är ju oxå spännande...


SKIT GLAD !

Ja ni.. nu är det bestämt, vi ska ta flyget hem imorgon vid klockan åtta på kvällen, jag och sarah dårå. Så vi är framme i stockholm runt halv tio! As nice! Så ja gissa om vi är glada!?=)

Men har oxå en dålig eller tråkig sak att berätta, eftersom att vi åker imorgon kväll så ska vi umgås med alla här och så. Så kommer inte bli så mkt mer uppdatering idag förutom senare på natten/Kvällen.
Men det är ju bara idag och kanske imorgon. Så hoppas att ni står ut!! När jag kommer hem kommer jag uppdatera lite mer, men just nu har vi andra saker för oss. Vi hörs senare ikväll!
& hoppas att ni har det lika bra som oss,  puss!



Vi på flygplatsen, slitna som fan!! Men ser ni ödet, inga människor..?

15.11

Har fått kommentarer om att mina lår inte behöver bli smalare... men jag håller inte med! Smalare ska det bli... inte som en pinne nej, men smalare vill jag i alla fall! Försöker undvika godsaker och så. Men ni såg ju igår på bion, katastrof!! Haha men försöker verkligen!

Aja, vi har nyss ätit våfflor, skit gott! Och jag accepterar lite vänförfrågningar på facebook =) Trevligt... Nu pratar Sarahs mamma med hennes pappa i tel, hoppas verkligen vi åker med flygplanet! We want it =(
Det var väl allt för nu, hörs senare!



Jag i vita byxor, en till bild på mina lår.. hum?


Update

Hej igen sötnosar! Förlåt att jag inte skrivit tidigare, men har inte haft tid. Eller vi orkade inte sätta på datan direkt, vaknade vid tolv och sen dess har vi ätit frukost och cyklat till flygplatsen as usual. Biljetterna ska snart bli bokade till flyget! Tur att man inte behöver pass, därför det har vi glömt hemma =) Och aldrig att vi åker bil i 8 timmar hem igen.
Aja, skriver väl mer sen. Nu ska vi äta. puss




Godnatt på er !

Nu ska vi snart sova, Oj vad mycket jag har uppdaterat idag måste jag bara säga! Aja, nu ska jag dra mig emot sängen, är verkligen skit trött. Sovgott sötnosar!
Bjuder på inte finaste bilden .. men I dont care =)




bild redigerad på favoritsidan picnik


Konstigt inlägg

Måste bara hälsa att jesper är en ren sköning & en vanlig humor människa ;D så nu vet alla det & nu blir han glad ! Jag ser att du är generad .. hihi!

Höhö sitter och chattar med humoristiska människor på msn :) asså verkligen vanliga ... haha och filmen är fortfanande inte slut! Uppdaterar väl mer sen antar jag, tror inte vi ska sova riktigt än =)
puss




Myskväll

Ligger just i sängen med sarah haha misstolka inte (a) men vi kollar på film =) Trevligttrevligt!  Fixar och trixar oxå lite med picnik, gillar den sidan faktiskt haha! Shit vad jag skriver och skriver.... men när man ändå är vid datan och inte har så mkt kan man ju alltid passa på, då blir ni ju glada!
Jaja, hörs sen som vanligt!
En sak till, saknar dig sarah T älskling.. något otroligt!



visst är hon inte underbart fin?=)

Tråkigt

SENASTE SOM
1. Du fick en puss av? Danne....
2. Sov med dig i samma säng? Sarah hihi
3. Du delade ett riktigt skratt med? Sarah :)
4. Du gick på bio med? Sarah
5. Du höll i handen? Sarah som vanligt
6. Du gick på stan med? sarah haha
7. Delade en pizza med dig? swm love =)
8. Du ringde? mamma
9. Skickade ett sms till dig? Pappa
10. Du kramade? sarah
11. Gjorde dig lite besviken? Tomas
12. Gjorde dig mycket besviken? Pappa
13. Du skrev med på msn? Hanna
14. Du snackade skit om? höhö
15. Du åkte bil med? sarahs pappa, sarah, amanda & linda
16. Gav dig en komplimang? swm sa att min bild va vacker (a)
17. Du kollade på film med? Sarah nu
18. Du åt med på resturang? kommer inte ihåg
19. Betalade något åt dig? sarah
20. Grät inför dig? sarah

HAHAHHA det här var ju bara för kul, sarah på varje typ =)

picnik vs picasa?

Jag har vart inne på picnik.com länge nu, eller jag mixtrat lite! Höhö har märkt att på picasa som man laddar ner från google kan man göra collage och så på, men på picnik kan man fixa sina bilder så mkt finare! Tycker jag.. Plus att man inte behöver ladda ner det programet! Verkligen något att rekomendera, tack swm älskling för att du tipsade mig förut ! =) hihi.. en liten bild jag gjorde (a)




Visst är jag duktig på att uppdatera?

Hej igen! Inlägget nedan var inget illa menat eller någonting för er som tror det =) jag undrade mest bara ..men det var förut! Höhö, just nu gör vi inte så mkt ligger och tar det lugnt som vanligt, är verkligen trött , blir trött tidigare och tidigare nu bara ! Imorgon ska sarahs mamma ringa till hennes pappa, åh stockholm here we come!
Inte så mkt att skriva om just nu, men vi hörs väl senare , sålänge kan ni njuta av en liten fin bild på mig & sarah från tidigare idag, puss!



Marilyn undrar...



Jag undrar en sak...
Vrf kallar ni mig wannabe K & D.. Varför? Kan någon förklara det för mig, är jag lik dom på något sätt? Skriver jag som dom gör? Nej inte ens nära... Jag skriver inte som dom, jag är inte som dom & Jag är definitivt inte lik dom! Så varför håller ni på att säga att jag är ''wb'' dom? Det är någonting jag inte får svar på.. Men det är många kommentarer jag får det om. Visst jag vet att jag skrev att jag var bäst förut, att jag var så söt. Men tänk om jag tyckte att jag var bäst och söt? Då kan ni inte säga att jag vill vara som dom, då är det så jag tycker. Och då får jag mycket väl skriva det! Ingen kan stoppa mig... Men nu i slutet tyckte jag själv att det blev tjatigt. Gjorde jag det för att få uppmärksamhet?! Har många frågat. Jag vågade inte svara då för var orolig för vad ni skulle säga, men nu kan jag svara. Nej det var inte för att få uppmärksamhet. Absolut inte. Jag skrev bara på det sättet jag kände för, men kände att jag inte vill ha massa ''hatbesökare'' Vad tjänar man på att vara så? Mina kommentarer blir allt positivare och min statistik höjer sig. Men en sak kan jag fortfarande säga, det är sanning. Jag älskar min blogg!!

Tack alla läsare för att ni läser & Kommenterar, fortsätt så!

Mina ben

Nej jag har inte anorexia! Jag äter faktiskt så mkt man ska, inte för mkt inte för lite.
.. men åh, vad jag hatar mina lår! Jag vill verkligen att dom ska bli smalare, håller ni inte med mig?


bilder

Det är mörkt, därför vissa är lite suddiga!


En massa godis, mest till ikväll!


Tjockisar!!


plus coca cola till filmen självklart =)


..och tillslut biobiljetterna! Dags för bio höhö =)

Hemma igen!

Haha hej sötnosar! Kom nyss hem... måste bara säga att filmen var sjukt rolig & bra... skrattade som fan haha (a) Kan oxå säga att jag gjorde bort mig totalt! Vet ni? Jag spillde popcorn över en gammal tant som satt brevid mig och lite fanta oxå hihi gud så pinsamt =) Men thats life! Sen när vi kom in så sitter oxå två sjukt störande människor brevid oss på andra sidan, typ 13 som oss. Och kollar typ snett på oss hela filmen, man bah: hallå? syfta på filmen? Så när vi gick ut sa jag ''lalala'' och gick förbi dom =) det kändes perfekt!
Lite bilder kommer i nästa inlägg! puss

och min lilla söta vän Johanna ville ha en länkning, så eftersom att jag är sååååå snäll så får hon det (a)
klicka här för att komma till hennes blogg!





ciao sålänge :)

Nu drar vi in till staden och kollar lite och sen lite senare blir det bio =) Skriver när vi kommer hem såklart !
Ha det bra så hörs vi !




outfit & facelook



ingenting speciellt idag

älskade jeans tights - gina
randig tröja - gina
skärp - h&m



...och facelook såklart, inget redigerat och grejer, det gillar vi =)

Fixning på G

Lite senare ikväll börjar bion, men vi ska åka lite tidigare och kolla runt lite i affärer och så (a) Nu ska jag sminka mig, platta håret och ja lite sånt ni vet =)
Hörs snart med bilder på dagens outit if you want!

Förresten, visst är min nya design sarah gjorde fin..?


Jag är helt beroende

.. av sofijah låtarna! Det går inte att sluta lyssna på dom, så himla bra så det finns inte. Är det inga fler som gillar hennes låtar? jag kan inte sluta lyssna, så fort jag går in på youtube söker jag alltid på henne och lyssnar på låtarna om och om igen när jag har tråkigt eller mår dåligt.
Dom påminer om så mkt, går inte att sluta lyssna...



Ändå, snart ska vi dra till flygplatsen kanske och göra en sak. På fredag hoppas vi verkligen att vi åker hem, eller lördag, håll tummarna (y) Höhö hörs sen!



jag saknar min mjukis lalala :(((((

bio today

Godmorgon =) har ni sovit gott sötisar? Jag har sovit helt OK! Jag och sarah har nyss ätit frukost, och idag blire ju som sagt bio lite senare. Baksmällan tror jag vi ska se, hoppas den är bra då (a) hatar att gå på bio och så är filmen dålig.. yeah lixom! Men ah .. hörs snart för har inte så mkt mer att säga just nu!
puss



Höhö, gissa vilka..?


I want to sleep

Hej alla nattugglor där ute som är vakna nu haha ! Vad gör ni vid den här tiden ? Själv är man hur trött som helst .. men sarah är inte lika trött . Så jag gör inte så mkt , mina ögon håller verkligen på att slockna . Men vill verkligen sova , väntar bara på att sarah ska släcka lampan .. jo som ni kanske inte visste , jag kan verkligen inte sova med lampan tänd ! Då får jag ångest haha , nej kolsvart ska det vara ! 
Aja , allt för mig nu . Nu säger jag faktiskt godnatt Så hörs vi senare idag när jag vaknat !



godnatt i förväg

Haha nu är jag allt dum :) orkar inte ha en frågestund .. aw jag är så ledsen !
höhö nej men orkar inte skriva mer idag, är irreterad =)
PUSS & GODNATT


23:28

Hej igen alla sötnosar :) Vad gör ni nu klockan halv tolv mitt i natten? Själv gör man absolut ingenting, film och inte så mkt mer. Fick just en till fråga på bloggen och då bestämde jag mig till slut att ha en frågestund. Annars kommer det säkert komma mera frågor, så det var väl lika bra det .
Alltid kul när man får frågor tycker jag :) Hm.. har inte så mkt mer att säga , kanske slänger in ett inlägg senare i natten !
Får se om jag gör det , men det tror jag nog !
puss



old pic på mig och min älsking ♥


svar .. igen

Brukar du ha lösnaglar? Isf gör det ont? Eller tar du bara bort dom?<3

Hm frågorna bara flödar in, kanske ska ha frågestund i alla fall.. eller vad tycker ni? Lika bra att svara på mina frågor nu eftersom att jag ändå har tråkigt =)

Ska svara på din fråga nu i alla fall, jag har lösnaglar ibland ja. När jag känner för det och när jag vill att mina naglar ska kännas ''extra'' fina. Och ibland när jag går i affären kan jag bara inte motstå att köpa dom (a) Nej det gör inte speciellt ont att sätta på dom. Men när man ska ta av så kan det göra fruktansvärt ont för att limmet är så starkt. Men oftast väntar jag tills dom går av själv, det är nog det bästa. Men ah.. det förstör ju trotsallt naglara :/ men snyggt är det! Bara att det ser äkta ut!

image6

det där ser äkta ut huh?:) Hm.. känner att vi har snackat mkt om naglar idag. Min nya blogg. ''nagelbloggen'' Haha nejnej aldrig!


Hej bloggläsare!=)

Vad heter den bloggen?:)

Oj hihi fick en till fråga som jag glömde svara på, men om du menar vad den bloggen heter. (min gamla) så heter den marilynsandberg.blogg.se hihi där fick du svar på det!

Anyway, jag och sarah kom nyss in efter att ha cyklat lite och vart vid bryggan vid vattnet och lite sånt. Det var mys! Men när vi kom in så blev vi så fruktansvärt arga. Sarahs låtsasmamma och Tomas är så dumma. Vill inte säga vad dom sa... men riktigt dumt var det i alla fall. Snacka om att vi vill hem till älskade stockholm =) Jaja, kollar på en film nu som vanligt och bloggar. Statistiken höjer sig faktiskt!! Kanske för att jag uppdaterar rätt så mkt (a) brabra. Nu ska jag kika runt lite på olika bloggar & så.
Pusshej sålänge



Inte finaste bilden, men bryr mig inte så mkt :)..

fråga - svar

Vad andvänder du för smink? Och hur sminkar du dig?:)

Svar: Självklart kan jag svara lite kortfattat! Eftersom att jag inte har någon ny bild eller orkar inte ta nu så får ni nöja er med ett par gamla på mina ''inköp'' och en bild från google.



Jag andvänder faktiskt inte så mkt smink som vissa tror. Bara lite lätt sådära, en foundation som är ganska lik min hud. Lite mörkare (som ändå inte blir streck) För det vill man inte ha... Sen mascara som alla har :) en skit bra, som formar ögonfransarna perfekt och det. Sen på det, eftersom att min foundation är ganska så ljus så har jag lite solpuder över så att jag får lite färg, så att jag blir lite brunare i ansiktet dvs.
Mer eller mindre mascara beroende på vart jag ska, men oftast gillar jag att ha mkt! Sen böjer jag oxå mina ögonfransar ibland för att få dom extra fina. Och sist men inte minst,
ljus rosa läppstiftet! Det har jag oxå bara ibland när jag känner för det.

Ja där fick ni veta lite om hur jag sminkar mig till vanlig vardag, inga konstigheter hihi (a) vi hörs snart med ett nytt inlägg!
puss

Om mig!



♥ Jag har haft två papegojor haha =)
♥ Jag gillar inte att äta korv.
♥ Jag har tre syskon, men är mellan.
♥ Jag svär typ aldrig, jag är en fin flicka haha!
♥ Min favorit färg är rosa
♥ Jag har vart i portugal mer än 10 gånger :o
♥ Jag tog hål i öronen när jag var fyra år gammal.
♥ Jag kan inte ha för lite mascara på mig, då får jag ångest!
♥ Jag har svårt att komma över killar.
♥ Min favorit dricka är apelsinjuice hihi!

Saker ni kanske inte visste om mig, eller vissa...?

tråk

Hej sötnos! Vi har nyss ätit, gott!
Hm.. Regnar fortfarande ute, det håller verkligen på hela dagen, jag trodde det bara skulle va under dagen?! Men nehe.. det fortsatte visst mer. Sarah sitter och surar över en sak och jag är inte heller på topphumör. Haha glada ligan sarah och marilyn kan man nästan säga... nej men det här är en sånhär depp dag när allt bara går fel osv.
En tråkig och mörk dag helt enkelt, inte kul kan jag säga! Så vad kan man inte trösta sig med då...? Jo bloggning! Var redo på många inlägg, även om jag redan har gjort sju.
Haha ni borde tro att jag är sveriges datanörd, men så är det inte. Ni vet ju mkt väl varför vi sitter inne och just vid datan idag! Ni behöver inte ens fråga...

Jahapp, det här gör man nu... Kulkul.



Jonte





... </3

HAHAHHAAH

Ett gammalt videoinlägg som jag hittade på mig och sarah från mars .. usch säger jag bara !
men bjuder väl på den för er skull .


En arg sarah & marilyn

Jahapp blev visst ingen bio idag , men imorgon har sarahs pappa lovat . ingen kunde skjutsa oss så det blir imorgon istället som sagt =) Men vi är ju lite sura för ingenting att göra när det regnar ute och så . får väl dö framför datan helt enkelt, höhö . vet ni vad jag gör nu ? Jag läser min gamla blogg , mina gamla inlägg i den sen februari & mars typ . haha sjukt vad jag skrev annorlunda , men det är lite kul på ett sätt faktiskt =) vad jag gjorde då och så .
kollade runt lite och hittade yttligare en gammal bild, eller gammal och gammal . från februari ! Ser jag annorlunda ut där ? eller ser jag fortfarande ut som jag gör ? ..



.. Nej jag har inte löshår på bilden !

Yeah

Hej älskling! Vi sitter här & käkar glass skit gott! Har inte hänt så mkt, regnet öser fortfarande ner. Skit kul yeah! Eller inte. Hur är vädret hos er? Soligt hoppas jag (a) i stockholm verkar ju vädret i alla fall vara på topp .. åh är så långt därifrån nu lixom, gud vad jag klagar. Men vi vill hem!! Haha =)

Bio kanske det blir idag, får se. Men ska inte lova någonting (a) Nu ska jag kittla sarah!
puss



<3


Marilyn tipsar =)

Haha :) Alla vill väl ha fina naglar? Tänk dom som går och biter på sina naglar, även om dom fortfarande är 13-14 år. Ärligt förlåt men jag tycker faktiskt att det är riktigt äckligt .. jag kan säga att jag oxå har bitit på naglarna, det har väl dom flesta? Slutade när jag var runt 10. Och jag är glad att jag inte fortsätter än idag, naglarna ser så fula och ovårdade ut. Dom ska va fina och se bra ut. Om man inte är nöjd med sina naglar, skaffa lösnaglar!! Bara ett tips... men kanske inte världens bästa för att det förstör ju väldigt mkt, och om man inte vill ha lösnaglar, eller inte får ha det. Måla då med ett fint nagellack eller liknande :) Man kan alltid göra sina naglar fina, alla kan få fina naglar... Kom ihåg att man kan ju slipa naglarna till en fin form oxå, så att dom ser perfekta ut. Det har även jag gjort, och det känns så mkt bättre än att gå med naglar som man ''bitit'' av!! Not nice...

Jag vet dom som skäms över sina naglar, för att dom är för korta.. eller förstörda, eller smutsiga! Men gör inte det, det går alltid att fixa. Ett litet tips från mig bara!




lösnaglar är både billiga & håller ett bra tag, så finns det i så mkt olika färger osv =)


vad gör vi nu ?

Ligger fortfarande och kollar på filmen, regnet öser fortfarande ner och jag har fortfarande ont i ryggen... usch känns som om jag verkligen alltid har ont någonstans, först i magen, sen huvudet sen har jag hosta och nu ryggen :o det här måste det bli ändring på haha .. vi vill ut., men inte så lätt när vädret inte är på topp.
Så kanske blir mkt bloggning idag som vanligt, tkr ni att jag skriver överdrivet mkt? Eller är det lagom?



<3 bild från igår


11.42

Hejsan, eller godmorgon kanske =) Vaknade vid elva, för 40 minuter sen. Och jag är inte så trött kan man säga, riktigt pigg faktiskt! Vädret är ur kasst idag, regn, grått och molningt. Inte speciellt kul.. Så blir nog inge bad idag, men vi kanske cyklar någonstans om det blir lite bättre, eller ja. cyklar ''någonstans'' ni vet nog redan vart höhö :) ni som följt min blogg iaf! Sen kanske vi börjar packa lite, vi kanske tar flyget hem på fredag eller lördag, inte säkert men vi hoppas verkligen på det. Ska bli så skönt att komma hem!

Men ah.. nu ligger vi och kollar på en film, och sen får vi se vad som händer, finns inte speciellt mkt att göra nu direkt.
Pusshej hörs sen!



<3

puss

Oj oj nu tror jag faktiskt att jag skriver lite för mkt (a) hela min bloggsida är dom inläggen jag gjort idag, inte dåligt huh? Men stör mig oxå på om det blir för mkt, jag vet inte vrf. Jag är konstig =) HAHA! Men ska kolla klart på filmen nu som vi fortfarande inte gjort, så ska jag väl nörda lite till framför playahead. Haha det är såååå out men man blir ju nästan besatt, inte bra inte. Godnatt & sovgott så hörs vi nog när jag vaknar!
PUSS!

Och juste! Är det något ni vill fråga eller liknande? Maila då till min bloggmail, marilynsandberg@hot... så svarar jag på allt! Ni kan oxå skicka i kommentarerna om det är någonting ni undrar över, ni når mig alltid höhö ;)



<3

Sarah gästbloggar!

Nu har jag fixat din design gumman! =)
SKITSNYGG!
Puss gumman :)

/ Sarah 


tack sarah!

åhh hon är verkligen bäst på att fixa designer som ni kanske märker...=) Min blev jätte fin, och rätt så annorlunda mot vad jag brukar ha, haha eller hur? I like it :) snart ska vi sova tror jag, eller vad säger jag!? Klockan är bara tolv.. trodde den var ett två eller något (a) Haha jag får för mig såna där konstiga grejjer ibland, ni vet när jag bara snackar på. Haha det händer ofta. Men aja, Här har ni i alla fall underbara sarah som fixade min design!
Tack ännu en gång älskling!


marilyn tipsar =)

Vill du inte ha stubb när du rakar benen eller kanske armarna? Raka då inte med en rakhyvel utan andvänd ''veet'' funkar skit bra & håret växer inte ut lika snabbt, plus att det inte blir lika mkt stubb. Man känner sig fräschare och det är mkt bättre & lättare att andvända, på köpet slipper du få ''rivsår'' och annat ont, andvänd det! Finns att köpa på h&m till ett bra pris :) låter inte det bra ? för mig funkar det i alla fall utmärkt .. =) Och jag rekomenderar verkligen det!




she's the man

Hej sötnosar! Vad gör ni nu? Själv ligger vi och kollar på film, shes the man heter den :) lite spännande faktiskt... börjar inte bli trött eller något, jag är aldrig trött. Åhh det är inte kul det hära, kommer inte sova före två eller något säkert ..=)




suck

Ingen gillar väl när sitt eget hår som man har plattat så mkt lockar sig!? Inte jag i alla fall... Det är nog det värsta med sommaren, man badar osv. Håret lockar sig och så. Men ändå bra, jag får ju iaf vila mitt stackars hår som jag plattar varje dag hemma i stockholm, man kan ju säga att det är väldigt slitet, och då menar jag slitet! Även om det kanske inte alltid syns på bilder. men här på landet så går jag runt med en bulle, sätter upp det i en bulle så fort jag kommit upp ur vattet och sen när jag tar ut den är det helt lockigt.. eller krulligt kanske jag ska säga!? :o ja det är verkligen överdrivet... säg själva vad ni tycker, rakt eller lockigt?


oh no.. not nice!


yeah

Tänk att vi faktiskt kan uppdatera så mkt fast vi är på landet!=) Hm.. inte många som kan :) hehe, men det svänger ju upp och ner det dära. Ibland uppdaterar man skit mycket och ibland inte mkt alls, men ja har mina dagar då jag bara älskar att blogga hihi :) Men det är ju bara positivt det..

Sitter just nu i vardagsrummet med sarahs lillsyrra och kollar på film, vi behövde passa henne lite så då gjorde vi det, :) aja, skriver snart igen. Om någonting annat, och inte bara vad vi gör osv. Det blir tråkigt att läsa då, jag vet det själv. För jag gillar inte bloggar som bara skriver om vad dom gör hela tiden (a)
PUSS



I know, min finfina outfit för idag =)

hey again

 Nu har vi nyss ätit spagetti med köttfärssås, skit gott! Så ja nu är vi väldigt mätta kan man säga.. Vi cyklade till flygplatsen innan dess, eller ja strax utanför, vi och våran lilla plats :) höhö ja men när vi väl var där så hittade vi bästa stället, och då kan man ju alltid passa på att ta lite kort, så ja här är dooooom =)


Sarah den lilla gullungen ramlade med cykeln.. aj då =(


Fråga inte vad vi gör, höhö =)


PUSS! :)


mörk bild, men det funkar väl!

 Hörs snart!


svar på tal



hej mariyln!
ja e en tjej på 13 som undrar om du kan ha en frågestund den här veckan? :D Jag älskar ditt
hår o dina kläder o har tusen frågor till dig!!!!

ja känner inte dig men ååh du e så jävla fin o har
så fucking snygga kläder o ditt hår e så jävla snyggt!!!!!!!!!!!

m.v.h hanna (tacksam för svar) ;D

Hej du! =) Haha tack så jätte mycket, glad jag blir av att du säger det :) Hm.. frågestund hade jag ju för inte så länge sen, så har jag inte tid nu och så eftersom att vi är på landet och gör massa annat. Men om du har massa frågor du vill fråga så kan du fråga mig dom så svarar jag på dom ändå, puss!

Hur lång är du?

Jag är bara 156 faktiskt, hihi kortis!


ut

Nu drar vi ut ett tag som vanligt, men skriver väl lite senare! Det lovar jag!





<3 lollo & jag

<3sthlm

Ja hej! Vi cyklade till flygplatsen som ligger så nära och kollade läget lite haha, :) Nej men vi skulle ju kolla mer på när flyget gick och så. Så frågade jag oxå om man behöver pass inom sverige. Men som tur är behöver man inte det! Yeah Sarahs mamma ska ringa hennes pappa på onsdag, så kanske vi åker hem med flyget till stockholm På fredag! Fan vad vi längtar... Men det är inte helt säkert än!=(

Hihi senare mot kvällen ska vi äta, kanske bada, & Så kommer vi säkert cykla dit igen! Haha vårat nya favorit ställe, hur normalt låter det att man cyklar till en flygplats 8 ggr per dag!?=) Jaja vi bryr oss inte. Finns inte så mkt annat att göra här :)



gammal bild någongång, efter skolan
<3

en liten hemlighet igen!



Vet ni vad jag älskar att dricka!? Jo... Apelsinjuice. Det är verkligen det godaste som finns att dricka, jag kan dricka hur mkt som helst utav det utan att trötta. Det är godare än allt, än läsk, mjölk eller vatten. Höhö en liten hemlighet som kanske inte många visste =)
MARILYN<3APELSINJUICE  så dagens fråga, vad är eran favorit dricka?





19 augusti (?!)

Herregud! Det är inte så långt kvar tills skolan börjar.. eller mindre än en månad! Åhh hjälp vad tiden går snabbt... Tycker inte ni det!? Känns som om skolavslutningen var igår, men det var mer än en månad sen.
Bara att njuta sista biten av sommarlovet =(

Hihi yeah! Nu ska vi ut lite och se vad vi hittar på :) Nås på telefonen för er som har mitt nummer!



<3

skriver lite igen..

Hej igen sötnosar. Har nyss kämpat med att ''rensa'' gamla bilder i massa album på playahead, gud jag har verkligen hur mkt bilder som helst. 5 privata album och 1 öppet.. men i vissa privata har jag dom som jag inte har kvar på datan, så skulle bli väldigt ledsen om dom raderades =( hihi aa, vad gör vi nu då? Ligger här i sängen och deppar. Vill till stockholm fortfarande! Där det är lite fart i alla fall :) här nere är det helt dött just nu, not fun.
Jaja, när jag rensade mina bilder hittade ja den här. Världens gamlaste bild om inte meeeeeeeeer, usch



<3

Godmorgon

Godmorgon sötnos! Sovit gott? Det har jag...!=)
Snackade just i telefon med mamma, åhh vad hon snackar haha det var därför jag inte kunde skriva inlägget för en stund sen , hon fördröjde tiden :) hah. I alla fall vi åt nyss frukost och vädret är inte det finaste idag kan man säga, men det är inte dåligt heller. Så det funkar väl, bra det! Vi kommer nog cykla till flygplatsen lite senare idag igen för att kolla lite mera noga på biljetten,  Vi vill hem till stockholm!! Höhö. Jaja uppdaterar väl mer sen hoppas jag,man vet aldrig med mig, men en sak vet vi. Kvällsbloggning :) när jag skriver sådära mkt ni vet? Yeah!
Hihi puss



<3


sleeptime for us

Ja tänk er .. vi ska sova och klockan är halv två! Det är väl bra, imorgon ska vi fortsätta prata om hemresan mot stockholm :) hm, känns lite bättre nu men vill fortfarande hem. Mobba inte mig nu om jag har lite hemlängtan höhö =) Aja, vi ska i alla fall dra oss mot sängen alldeles strax, skönt att sova faktiskt. Lixom bara lägga sig och drömma sig bort om man säger så, jaja godnatt & Sov så jätte gott!



<3

smal eller inte ?

Idag på dagen så cyklade vi 10 km.. snacka om att vi är duktiga! Kände mig som värsta proffset höhö :) och känner mig nu oxå mkt smalare än vad jag kände mig innan, vi ska cykla 10 km imorgon oxå, eller kanske jogga? Här ska tränas riktigt noga & behålla formen, inga tjockisar här inte ;) åhh jag älskar att vara smal! Men vem gör inte..?




<3


marilyn is here again

Kom nyss in, vi cyklade som vanligt. höhö vi hade inget bättre för oss och det var så sjukt varmt inne men skit skönt ute =) yeah, Haha kollade nyss sarah C s blogg, hon hade fått någon bild från någon människa .. haha ja man kan ju säga att den var rätt så skön :)



<3

20.34

tja ännu en gång bitches :) 
vi sitter fortfarande & kollar på hundtricket, käkar chips och dricker cola, så sitter jag oxå och nördar mig framför playahead, haha vilken tönt jag är -.- men ah .. som sagt, vi ska bara ha en chillbästiskväll idag :) det går ju alltid bra, så ska vi fortsätta övertala sarahs pappa om att vi ska till stockholm med flyget, wish us luck så hörs vi om ett tag!
PUSS PÅ DIG



<3


pics

var beredda att jag kanske bloggar många inlägg nu in i kvällen ;) haha! Ni vet Marilyn<3Kvällsbloggning
Tre bilder från våran dag funkar alltid =)


twiiiiiiiinie


fin strand :) ?


Ser ni ''fykanten'' Vi slängde in en sten.. men nehe! Det tog aldrig stopp.. hålet fortsatte ner :O skit läskigt!

men ah .. skriver snart igen, HAHA ja är vanlig :)  PUSS

höhö

Det är sjukt att vi har sån hemlängtan! Ja inte så att vi sitter och gråter som små bebisar inte!! Men vi vill ju till älskade stockholm =) Haha förlåt för att jag nämner det i varje inlägg, ska nog sluta. Höhö kanske inte så kul att läsa om och om igen :) men det får ni leva med.

Just nu sitter vi och kollar på hundtricket.. igen. Ja vi är vanliga! Men I<3Hundtricket Haha filmen är så jävla klockren :) Tycker jag! Men vi har nog sett den lite för mkt, beroende börjar vi bli... skriver snart igen, statistiken ska inte sjunka. PUSSSSSSS




<3


skellefteå - stockholm





ja ni.. vad säger vi? Ska vi ta flyget om fyra dagar tillbaka till verkligheten..? Eller om det bara var 8 km till stockholm.. åhh!


sluta inte läsa!!

Jaja, skriver väl igen. Vi försöker hålla ilskan inte!! Men ja.. Nu har vi nyss ätit middag & så badade vi innan det. Vill bara sitta på vårat rum nu och sura =( Vi vill bara vara själva för humöret är ju inte på topp kan man säga!
Och senare ikväll vet vi inte heller vad vi ska göra, får väl se. Tror bara det blir film och godis :) mums! Hihi vad har ni gjort ikväll? Och fick en kommentar oxå vad som har hänt med alla mina kommentarer, ja ni .. dom andra kommenaterna var ju inte riktiga kommentarer om man säger så, det var mest bara svar.. haha moget i know -.-
men ah.. skriver snart! Måste ta igen bloggandet, puss



<3

ARGH!!

babysar!
Åhh, jag är arg!! Allting går fel idag.. allting! Först så cyklar vi till flygplatsen men så är den stängd, och sen öppnar den efter ett tag. Sen så ser vi att flyg hem inte går försen om fyra dagar! Fyra! Vi vill hem till stockholm nu =( åhh saknar stockholm så mkt! Anyway.. Kanske åker om fyra dagar, hoppas det! Tillbaka till saken.. nu märker jag oxå att min dumma j*vla statistik sjunker bara för att jag uppdaterar dåligt! Men vafan, jag bryr mig inte längre. Dom som läser läser och dom som inte gör kan dra! Ja.. allt går fel och vi vill bara hem thats it.

Förlåt för att jag dampar, men är bara så arg!! Aja, hörs snart och hoppas att jag är lite gladare då!...


godmorgon hihi

Godmooorgon, vaknade nyss. Haha fråga inte varför, men vi ska cykla till flygplatsen och kolla läget haha =) nej men vi ska faktiskt kolla en sak.. sen så ska vi bada & nu ska vi äta frukost. Mysigt huh?:)
Vill bara säga, tror inte alls att det blir mkt uppdatering på dagen, det tar lilla marilyn igen på kvällen som vanligt, haha jag skriver ju alltid tusen inlägg på kvällarna, ni vet hur jag är :)
jaja nu ska vi äta frukost som sagt, min mage skriker!
 PUSS



<3

ojoj..

Är jag beroende?! Bara en fråga jag ställer mig själv... jag menar, jag skriver här hela tiden! Eller nej inte på dagarna för då har vi massa annat för oss :) men nu på kvällen när vi ligger i sängen måste jag verkligen skriva hela tiden, hm.. är det bra eller dåligt? Höhö ni får ju i alla fall mkt fina inlägg, måste ju passa mig så att statistiken inte sjunker!

Men nu äre så att jag ska sova, eller i alla fall börja lägga mig. Sarah ligger redan och sover, HAHA nej skoja. Imorgon vet jag inte vad som händer, en sak vet jag iaf. Vi ska badabadabada! ååååh det är så skönt :D jaja nu snackar jag som vanligt, det är inte ovanligt att jag pratar på, aja hörs imorgon det lovar jag.
Godnatt och ha en god sömn :)




en sommarkväll med lollo
<3


5 frågor



annie om som vanligt.. HEJ IGEN!:
tänkte ställa några frågor som jag hoppas du kan svara på (a)

1. Är du kär i någon just nu? isf vem?
2. hatar du fler än du älskar?
3. kan jag få ditt nummer?(a)
4. gillar du verkligen dessies blogg? eller säger du det bara för att få uppmärksamhet?
5. vad tycker du om mig?

1. Nej jag är faktiskt inte kär i någon just nu.

2. Japp haha konstigt nog!

3. ah här 07363***** eller nej tack :)

4. Ja jag gillar hennes blogg? Det har verkligen ingenting med uppmärksamheten att göra, jag sa det en gång när jag hade frågestund.. tänk lite nu va!

5. du är konstig & jag vet inte vem du är, så ah.. höhö =)


som vanligt.. HEJ IGEN!

Jaja, hejhejhej! Jag har nog sagt hej ganska så många gånger idag, men ah.. var ute ett tag, vet inte vad vi gjorde. Vi var ute helt enkelt, och nu sitter vi här. Känner på mig att det här inlägget kommer bli vääääldigt interessant, eller hur man stavar det. Men haha orkar inte skriva egentligen, men har ingenting att göra :) sarah och jag ligger just nu i våra sängar och snackar om livet, haha nej driver men vi snackar tjejsnack ni vet, :) väldigt trevligt.
vet inte när vi ska sova, det får vi allt se, pussen



<3

ångrar ingenting

Eller jo.. eller jag vet inte, det finns inga ord. Jag är stolt över mig själv, att jag lämnade dig på rättaste sätt. Jag är stolt att jag inte har kvar dig än idag, det skapar bara problem... Men en sak tänker jag ofta på, är det verkligen såhär du vill ha det? Och kommer jag en dag ångra mig...?

Jag orkar inte ens sitta och skriva, orkar ingenting. Lyssna på låten, den säger så mkt.




<3

bloggmänniska

Höhö jag har blivit en sån där ''bloggmänniska'' igen, som skriver hela tiden ungefär! Vet inte varför men ibland är det bara kul att skriva av sig, och bara skriva hela tiden helt enkelt. När man inte har något att göra, det är oxå därför jag har en blogg. För att det kan vara kul att skriva, vart ska man annars skriva allt man gör, och allt man tänker?
Det här är det absolut bästa, alla borde ha blogg. För er som inte har, det kan verkligen vara så himla kul ibland! Men ah .. ibland orkar man heller inte.

Haha nu babblar jag bara på som vanligt :) men så äre om man är rastlös, nu ska jag se vad sarah gör.



Visst är linnet jag köpte fint? Plus att det sitter bra :)

<3


onödigt inlägg -.-

Ida om hatar listan:
ta kort på era små killkompisar =) <3



varsegod! Har inga fler nu, men nu fick ni se ida & kim =)
skriver alldeles strax! Puss

hello

Emma om ARG!!
varför är din pappa borta så länge? =/

Svar: Egentligen är det inte så länge med tanke på att jag är på sarahs landställe här i skellefteå ett tag till och kommer alltså hem i slutet av juli, då är det bara två veckor. Inte ens en månad, han ska åka bort och fixa lite saker. Och då följer inte jag med, men det gör inte så mkt .. jag har ju mamma osv.

Tillbaka till saken! Nu har vi nyss kommit in efter att ha fikat, mums! HAH men vi har faktiskt en hel godis påse som väntar på oss :) haha never att vi äter upp hela, kommer känna mig som största fettot. Aja, imorgon på morgonen har vi i alla fall bestämt att vi ska ta en liten vacker joggingtur så att vi håller formen perfekt :) haha ja vi är vanliga.
Nu ska jag logga in på facebook, pussar


hatarlistan

Vi drar ut snart istället, orkar inte just nu. Så passar på med en ''hata lista'' höhö :)



Varmkorv HAHA asså jag kan inte äta det, eller jo jag kan. Men verkligen ingenting jag ''vill'' äta om man säger så, gillar inte smaken och nej.. tummen ner för det!

Långa bilfärder Som tex när vi åkte hit till skellefteå! Åtta timmar med bil från stockholm.. gud vad jag hatar det, speciellt om man är många och sitter trångt. Tänk! Man har slösat en hel dag, genom att sitta i en bil!? Sen när man kommer fram är det mörkt och dagen är borta, jo men visst.. jätte kul!

Busringare Jag hatar dom som busringer,  eller dom som ringer från dolt nummer dvs. Och så svarar man ''hallå?'' ett hallå igen, inge svar. Dom bara sitter där på andra sidan luren och småfnissar, pinsamt värre! Eller ändå.. vill ni ha mitt nummer 073636**** Haha nej då tror jag avstår =) Men som sagt, hatar busringare!

Otajta jeans Enligt mig, om man ska ha jeans på sig ska dom sitta riktigt tight, det är så sjukt snyggt, skulle aldrig kunna ha på mig byxor som inte sitter tight, i mina vita jeans som jag har är det storlek xxs, haha känn på den! 

Hm.. ja det där kan man verkligen säga att jag hatar, vad hatar ni..?

ut igen

Nu har vi nyss badat, varmt var det i vattnet måste jag säga! Men det blev kallt efter ett litet tag, höhö! Jahapp vad ska vi göra nu då? Vi ska ut och hitta på något as usual :) och sen äta våran finfina äppelpaj som faktiskt vi har bakat!! Japp vi är så stolta, skriver sen.
PUSS



<3

snabb update

hejhej, tänkte bara uppdatera lite snabbt! Idag har vi tagit det ganska så lugnt, köpt godis och sånt ni vet :) Sen så kollade vi på ngn film, fattade inte så mkt. För vi somnade i soffan, haha eller halvsov. Usch jag är verkligen trött idag, men jag vaknade ju tio..? Så kanske inte så konstigt.
Jaja, vi har nyss ätit middag och snart ska vi ut igen, eller alldeles strax, när jag har skrivit klart det här inlägget :) orkar inte sitta vid datan just nu, men lovar att jag kommer skriva sen. Nu ska vi bada, hörs senare någon gång!
puss



bildbrist
<3

godmorning

Godmorgon alla, hm vart ska jag börja? Igår somnade jag eller rättare sagt vi runt klockan tre, och vaknade nu (?) fruktansvärt tidigt, men ah.. Åt nyss frukost, och idag vet jag inte vad som händer. Tror vi i alla fall kommer bada idag, om jag inte vägrar hihi tro mig jag är största badkrukan :)
yeah, uppdaterar väl mer senare om vad vi gör & så. Hörs då!
Puss



<3

nattinatt

Godnatt sötnosar, nu ska vi borsta tänderna och sen sova våran skönhetssömn, hörs idag när jag vaknar, haha & sarah hälsar till alla er på bloggen :) sovgott



<3

älskar listan



Facebook jag börjar verkligen förstå det nu, i början lixom. Jag bah, va? vad gör man på den här sidan? HAHA jag fattade ingenting, men nu är det faktiskt rätt kul, plus att man hittar sina vänner skit lätt, vilket man inte alltid gör med playahead... som börjar bli lite udda nu!

Lakrits Som jag sagt tidigare, I<3Lakrtis, vem gör inte!? Gör inte ni det? Haha fattar faktistk inte hur man inte gillar det, det är så sjukt gott, haha :)

Sarah finns inte så mkt mer att säga, Jag älskar sarah!

''When love takes over'' - låten! Har lagt in den flera gånger på bloggen, i know. Men kan faktiskt inte sluta lyssna på den, den har lixom fasnat i mitt huvud. Hm.. haha är jag konstig? Den börjar bli lite gammal, men det spelar ju ingen roll! Huvudsaken är att låten är bra tycker jag!

Jahapp, där fick ni min älska lista, things that i really like! Nu ska vi ut lite snabbt, skriver säkert inge mer idag. Eller jo haha klockan är över tolv! Men hm.. kanske när jag vaknar? Får se,  puss! :)

hm...?

Är det bara jag som inbillar mig? Eller är det sant att mina ben går för mycket inåt? Det borde ni väl oxå se... jag tycker det ser läskigt ut, hm... Och nej det är bara vatten på byxorna, oh no inget annat inte :)



bilden är gammal


a secret for you




Ssh.. vill ni veta?! Några vet redan men för er andra kära bloggläsare. Nu till saken! Vet ni? Jag älskar ju godis, Lakrits ska det vara! Jag kan inte äta för mkt choklad, inte för mkt surt. Men lakrits är bara för gott. Jag kan äta hur mkt som helst av det utan att tröttna, har alltid gillat och kommer alltid göra :) det är det godaste som finns, så fort jag är med kompisar och om vi ska handla godis, då frågar vissa.. vad vil du ha? Jo då kommer svaret, Lakrits!! Och om jag går in i en godisbutik då måste jag altid köpa lakrits, choklad äter jag då och då.
Men det är någonting jag tröttnar på, jag är beroende av min goda godis... mums jag blir sugen redan nu!

<3

fortfarande less

Förlåt för damp inlägget nedan, men är verkligen ARG!!

Jaja, då får jag i alla fall bo hos sarah yttligare än månad i think!=) Det är väl inte dåligt det heller.. anyway, vi har ätit middag och bråkat med tomas som fan.. asså finns inga ord, dom hällde ''fett'' någonting, i mitt hår som inte går bort. Har prövat med shampoo fem tusen gånger, men måste pröva mer. Det är någon konstig grej, fan han ska få igen. Sen så sprutade han ner sarah med vattenslagen, asså ouf fett synd om honom det kommer bli imorgon .. :) jaja , vi badade i alla fall oxå, det var riktigt skönt måste jag säga. Där tvättade vi oxå håret, så man kan säga att jag har tvättat mitt hår överdrivet många gånger idag.. ajaj inte så bra egentligen, menmen vad ska man göra?..



I <3 candy

ARG!!

Fick nyss ett mail... av min pappa. Vet ni när han kommer hem!? Den sextonde augusti, inte för att jag är speciellt förvånad. Men är verkligen bara för arg, jag spricker snart av ilska!! Jag kommer inte få komma hem till honom innan den sextonde augusti! Herregud... Hur ska jag klara mig!? Hjääälp..
Vi kommer hem härifrån i slutet av juli iaf, jag har två val. Bo hos mamma eller hos Sarah C! Tror jag väljer sarah eftersom att mamma bor så långt bort..
åhh ta mig till den sextonde august och rädda mig från den här j*vla världen!

..<3

update

hej bloggläsare, vi cycklade aldrig 10 km som jag sa hehe, men orkade faktiskt inte. Så vi cyklade till flygplatsen som ligger ungefär fem minuter häifrån, kiosken där har sommarstängt, så vi tog bara en liten påse ur en sån där automat ni vet, haha blev inte så mkt dårå, men vi ska åka imorgon. Nu ska vi snart bada, det är inte så jätte varmt. 21 grader... men det är väl inte så dåligt?


godis :)


HAHAHAH inga kommentarer, inte ''våra riktiga cyklar'' hahah..


bebiii =)


yes i know, mitt hår är väldiigt vackert just nu =)

Det var allting för nu, nu ska vi bada :) puss vi hörs lite senare!


hejdå för stunden!

Hej igen! Jag och sarah fick nyss ångest, vi vill ha klubbor! Vi åt upp våra som vi hade igår, mums vad goda dom var. Bara 1 krona styck så vrf inte köpa lite till? Så aa.. centrum ligger inte nära här kan man säga så vi måste cykla 8 - 10 km, höhö men det är bara bra motition, eller hur!? :) Önska oss lycka till, för dettta kan ju ta lite tid innan vi kommer hem om man säger så, och en sak till. Om det är stängt, då tar vi självmord! Haha nejnej men vi blir arga, så de så. När vi kommer tillbaka får ni se vad det blev :) ni kan njuta av en liten gullig låt medans vi är borta!
pusshej sålänge





<3

frukost

Nu har sömntutan vaknat, äntligen! Efter en timme.. grattis till henne :) aja nu ska jag inte skriva mer för vi ska äta frukost, hörs sen!



i miss you bäääästis ♥

godmorning

godmorgon alla söta läsare! Har ni sovit gott? det har jag :) bara att jag varit lite hostig.. men annars har det varit okej. helt otroligt att hostan inte är borta efter en hel vecka.. men jag överlever!
jaja, sarah ligger fortfarande och sover sin skönhetssömn och ska nog inte väcka henne, då blir hon bara grinig hihi. Jag får väl sitta och nörda mig framför datan istället. Vi hörs snart! :)



<3

puss

jaha inget mer blogg ikväll dårå, sarah är trött och vill kolla på någon tråkig film, men det vill inte jag. Men gör väl det ändå...  kommer ändå somna om tre timmar eller något, ja ni vet hur jag är. Kan inte sova tidigt, Godnatt så hörs vi imorgon! :) Sov bäst!


summer pic

here i am

hej sötisar! Kom nyss in, efter att ha vart ute ett ganska så långt tag med sarah, andreas, björn & tomas. Vi var i deras hus, och nere vid vattnet. Svär solnedgången är så j*vla fin här på kvällarna :)
Jag och sarah börjar bli hungriga nu oxå, men vet inte vad vi ska äta? Vi har någon sånhär lite tradition att äta sent på nätterna, vet inte varför det är bara en vana.

Och sen, är det någonting ni vill att jag ska skriva, någonting speciellt? Säg det då så jag vet :) ..



<3

dagens

Har tråkigt, så jag kör ett sånt här riktigt gammalt ''dagens'' & bjuder på dagens outfit!

Dagens humör: Glad, fast hostig
Dagens borde: hm.. ingenting typ?
Dagens frisyr: utsläppt plattat
Dagens planer: vara med sarah & handla
Dagens vill ha: godis nu
Dagens låt: technology ( låten under )
Dagens längtan: ingenting faktiskt :)
Dagens beroende: bloggen
Dagens person: sarah såklart



Hörs snart!

tja på dig

Nu har vi ätit, hamburgare haha onyttigt men gott :) Vi åt utomhus och det åskade och blixtade som fan... bara en bit bort, ärligt jag är livrädd för blixten. Tror alltid att den ska nudda eller träffa mig eller något, men det skulle inte förvåna mig om det händer mig.. jag brukar ändå alltid ha otur.
jaja, kollar på någon film nu. eller kollar och kollar, vi sitter mest vid datan men ändå, Den är på i alla fall, kvällen blir nog chill, det är ju så dåligt väder så ingen lust att gå ut inte! Hihi hur är vädret hos er?
Puss hörs snart :)



ingen rubrik

Hej igen. Har nyss kollat på en film, vet inte riktigt vad den heter men kollade bara halva med sarah och några till... den var väl okej men fattade inte så mkt haha, snackade nyss med sarahs gulliga lillebrosa william i telefon, så gullig :) hihi aja, jag uppdaterar väl lite senare för nu ska vi snart äta och sen kanske göra någontging annat, får se vad som händer, bjuder väl på två bilder från idag oxå, puss :)





svar på tal

Anonym om lycka:

jag tycker du har börjat skrivit på ett ''snällare'' sättt. :o typ förut höll du på , alla älskar mig jag är så så snygg och så!!! du verkar ha blivit mera mogen?:P

Svar: Jaså det tycker du?:) Jag ska säga en sak jag med, jag vet att jag skrev det förut och lala.. men det var oxå för att få besökare, jag ville att alla skulle tka jag var cool och så. Men haha det blev bara fail! Vet att jag erkänner allting nu men jag bryr mig faktiskt inte, mitt sätt att skriva nu är bättre. Snällare och mera roligt, har oxå märkt att jag fått mer positiva kommentarer än vad jag fick innan, inga hat kommentarer eller någonting. Oftast inte, och det är så skönt. Jag gillar mitt sätt att skriva på nu, utan ''jag älskar mig själv, gosh vad snygg jag är, jag är så jävla bäst'' egentligen, vad tänkte med? HAHA jag skrattar faktiskt åt mig själv nu efteråt.. även om det bara var ett jätte kort tag sen! thats the real me...
Det var allt för mig och där fick du även svar på din fråga, puss!


lycka!

Jag är bara så sjukt lycklig just nu, vet inte varför.. det bara känns! Syns inte det oxå?! :)




låten <3

dåligt väder...

Vädret suger måste jag säga, så vi var inte borta länge alls i ''stan'' åkte vid halvelva, tidigare än väntat. Då var det fortfarande sol, men när vi kom dit så ösade regnet ner, och så blixtrade det... så vi hann inte gå hela våran shoppingrunda, lite tråkigt men det kommer fler dagar! Plus att gina var så litet.. hm måste hitta större, aja två bilder till er :)


facelook today



dagens köp:
randigt linne - gina
foundation - h&m
mascara - h&m
örhängen - glitter
Plus tre klubbor , haha :)

en fråga

var är brillorna ifrån? :)
Svar: Dom är från åhlens, men är inte säker på om dom finns kvar fortfarande.. :)

Jaja, anledningen med detta inlägg är att jag vill bara säga till er som kommenterar och frågar om allt är bra, hur mår du? osv. Jag kommer inte svara, bara så ni vet det!=) Hm.. ja det var bara det jag ville säga. Min dag plus lite bilder kommer allt i nästa inlägg, hörs snart!


klara!

hm.. fixade mig på en timme ungefär, duktigt marilyn! Men jag har mkt mindre smink mot vad jag brukar ha hemma om man säger så! =) Om en timme drar vi in, ganska skönt att komma till staden lite, höhö :) ja.. finns inte så mkt mer att säga, snart kommer en bild på dagens outfit då ska ni även få gissa vem som är sarah och vem som är jag, rätt svar får en länkning, spännande huh?
pusshej sålänge!


headerbilden i original.

godmorgon sunshine

Nu har jag vaknat =) sarah har varit vaken sen sju någonting, fattar inte hur hon orkar eller hur hon lyckas, haha. Hon hade musik på så högt så jag vaknade utav det! yeah tack för den! Aja, nu har jag nyss plattat håret & sarah med, ska snart sminka oss och sen välja kläder.. Sen vid tolv drar vi in till stan, det är inte soligt och det är ju bra. Därför då vill man vara här, och om det är för varmt orkar man inte gå runt runt i stan, elller hur? :)
nu ska jag sminka mig , puss!


en sak till...

oh juste! en sak till innan jag går och lägger mig. Jag känner faktiskt att jag inte orkar ''svara'' och skicka en massa mer kommentarer och lixom länka eller vad det heter, inte vad jag känner nu i alla fall. Man tröttnar & det tar oxå min tid, kommentera istället vad ni tkr om min blogg osv. Orkar inte ha en ''chattkonservation'' i min blogg. Jag låter min blogg sakta men säkert nå toppen istället, tycker det känns mycket bättre.. Jag kanske svarar någon gång ibland om någon skickar någonting, men inte säkert.

Och slutligen vill jag bara säga, jag är bara mig själv, ingen annan :)


sötnosarna i gräset idag , hihi =)

godnatt

Tack sarah för den fina designen, och ja jag vet. Bakgrunden är lik Dessies, kalla mig inte wannabe eller någonting nu. För det är jag inte, hade en annan bakgrund alldeles nyss men den såg konstig ut så tog den här sålänge, vill ha någon svart och finns inte så många bra. Så snälla klaga inte nu bara... Det är faktiskt inte så kul =(

Vi ska sova alldeles strax, börjar faktiskt bli trött... Och ska ju inte upp alldeles för sent imorgon, då kommer vi aldrig komma iväg till stan!
Sov gott hörni, och godnatt!


Gamla tider, kommer du ihåg sarah..?

förlåt! Designen ser konstig ut ett tag... fixas snart!

tja baby! Sa ju att vi inte skulle vara borta länge alls eller så.. skulle mest bara snacka lite, eftersom att jag vart lite arg på dom idag efter lite saker som hände!=) Menmen försöker glömma det.. vet ni? Jag och sarah sitter och nördar framför filmen hundtricket igen, assåååååå älskar filmen! Haha. Sarah sitter oxå och gör en ny design till mig till min blogg, snart klart tror jag, spännande! För jag ser inte det hon gör så det blir en överraskning :)

Nu ska vi i alla fall fortsätta kolla klart på filmen, kanske skriver sen, får se!
puss!


Fråga inte vad jag gör... Vet inte själv, HAHA men hade ingen annan bild just nu!=)..

hejdå för stunden

Nu drar vi ut och möter Andreas & Tomas och är med dom ett litet tag, men är strax tillbaka! Blir inte borta länge alls...

Och förresten! En sak till, äntligen någon som börjar hänga med här lite, helt sant!!



Ja madde du har helt rätt där!=)

väx upp!

Ärligt sluta spamma min blogg! Har sett att det är samma j*vla person på varje spamm, samma ip! Så du som spammar, fan ge dig. Tjänar du någonting på det eller? Visst jag raderar inte spammen, för tror ''du'' att jag orkar sitta och radera flera sidor som du spammat!? Du verkar inte ha något liv gumman eller gubben.. hm vem kan du vara? Men hörru någon vacker dag kommer jag allt få reda på vem du är och kommer säga ditt namn högt och tydligt i bloggen så att exakt alla får veta vem du är!
lite pinsamt va!?

Och appråpå spamm, jag vet mycket väl själv att jag brukar spamma dessies och paows blogg ibland, men inte 24 som den här jäveln gör! Jag skriver i alla fall mitt namn, och saken är den. Jag får spamma andras bloggar, men du anonyma spammare, ska fan ge i att spamma min! Mohaha!=)


I ♥ my blogg

Hej igen haha! Jag skriver bara mer och mer ju.. ja jag vet att ni blir glada! Hm, nu på kvällen har vi bara chillat, kollat på två filmer faktiskt, käkat popcorn och druckit cola. Vi såg road trip & sen anothter teen movie, igen haha! Men den är ju bara för kul, någon som sett någon av dom?! Rekomenderar i alla fall!

Sitter nu & lyssnar sönder sofijah låtarna, fan vad jag älskar att lyssna på hennes låtar ibland, dom är verkligen bra! Att bara sitta och lyssna på hennes låtar, i love it!

och lite senare, runt klockan ett ska vi sticka ut lite snabbt och möta upp Andreas & Tomas som har vart någonstans, ska bara möta dom och säga hej och sånt. Vi vill inte sitta inne!! Men tror faktiskt det kommer komma lite mer inlägg idag innan jag somnar, yeah bra för mig och er. Hörs snart igen som vanligt! I promise you!


 

Någon som har sett..?

min kärlek



Så grymt fina! Ärligt.. jag är kär!
I skorna! Kollade runt lite på internet och då hittade jag dom här. Otroligt höga i know, men riktigt fina. Eller har jag fel!? Hell no, jag vet att ni tkr dom är sjukt snygga!=) För vem gör inte.. hihi tillochmed min älskade sarah älskar dom, och om jag och sarah älskar dom då älskar hela världen dom (a)
yeah, hihi ska fortsätta kolla lite på skor nu, hm... jag och sarah ska ju kolla på skor imorgon i affärerna, Hoppas man hittar något!
Update kommer i nästa inlägg om ett tag, puss!

hello again

Hej igen! Vi åt aldrig förut.. vi tog en glass istället, top hat! Haha den var god!!=) Men vi tänkte att det var bäst att vänta tills middagen, så att vi inte skulle bli alldeles för mätta. Så nu har vi lekt lite till med sköldpaddorna, om ni bara visste hur gulliga dom var! Hihi, har uppdaterat ganska bra om vad vi har gjort och så idag. Men det är väl bra!? Ska fortsätta så, så blir ni nog nöjda. Man vill ju inte att statistiken ska ska sjunka, jaja nu ska vi äta middag, våra magar skriker!
Hör av mig lite senare baby! Puss på dig


glamourösa ouftit....


lite snabb uppdatering

tja sötnos! Ligger i sängen just nu och kom nyss in, inte lika fint väder som igår. Men det duger väl! Har vart med dom underbara små sköldpaddorna i stort sett hela dagen, ni vet sånna här landsköldpaddor?=) Aw.. dom är bara så söta! Hm.. vad har vi gjort mer? Umgåtts lite med Tomas, Andreas och Björn, ätit glass.. haha ja inte så mkt  mer! Bada kanske vi gör senare, för just nu är det ett stort grått moln på himlen, plus att jag inte känner för att bada. Men vi får se hur det blir med det, shoppingen tar vi imorgon, najs!
Nu ska vi snart äta, börjar bli lite hungrig, puss!


Nu ser ni hur härligt vi har det..!


Cheka ''min heta'' mobil!


=)


Vilka bebisar! Eller hur!?=)


Lilla felix!

Det var allt för nu, hörs sen!

tummen upp & ner



Tummen upp för varmt väder! När det bara steker..  när det är helt soligt och man kan bada hela dagarna långa, det ska inte vara ett enda moln på himlen det ska vara helt skinande blått, tycker inte ni det!? Solen ska lysa och vattnet ska glänsa.. yeah!=)



..Och tummen ner för spamm kommentarer & dumma kommentarer, seriöst lägg ner!? Har ni inget bättre för er än att sitta och skriva en massa onödiga kommentarer i andras bloggar och i min blogg, och ni som spammar min blogg 24. Är ni så desperata? Herregud.. ingen klickar ändå på erat namn! Okej om jag spammar, det är ju jag. I andras bloggar, mohaha..=) men i min, hell no!


mystiskt

Även fast jag inte uppdaterar så har jag 94 besökare nu på morgonen!? Hm.. ganska så bra faktiskt. Det var så jag brukade ha under en hel dag för länge sen, så man märker ju verkligen att statistiken ändrar sig!=) i like it

Godmorgon i alla fall! Vaknade riktigt tidigt idag, klockan tio? Inte likt mig eller oss, men vi somnade ju tidigare än vanligt... två! Och förresten tror inte det kommer bli så mkt uppdatering idag heller eftersom att vi är ganska så upptagna på dagen. Har inte tid att blogga 30 inlägg om dagen direkt, så ni får allt stå ut med det!
Nu ska vi äta frukost... åhh jag är så trött!
Menmen, vi hörs väl när vi hörs! Puss på dig




=)

Åhh!! Sarahs farmor är så snäll! Vet ni? Hon ger oss massa pengar så att vi kan köpa vad vi vill! Hon skickar till oss, för var och en lixom. Til mig med!=) Aw.. önska hon såg det här, så gulligt vi har inte ens bett om det!

Yeah!
Vi drar in till stan någon gång i veckan antar jag, lite saker som bara måste handlas in så fort som möjligt är;

Högklackade skor
Örhängen
foundation
Tröjor & ett par byxor
Lösnaglar



sunny day

Vill först och främst bara säga att idioten som spammar min blogg, lägg ner!

Jaja, hej igen sötnos! Våran dag har vart lång men skit bra.. vädret har oxå vart på topp! Så skönt eftersom att det har regnat hela veckan, eller vart molningt i alla fall. Så ja, vi har badat två gånger idag. Vattnet är så varmt och skönt här, vi åkte oxå en sak efter motorbåten, ni vet sån som man sitter i och åker runt runt efter? Haha det var skit kul! Men jag och sarah som är klantiga ramlade i!=) Men vad gör det? Vi har ju kul! Sen så gjorde vi maten idag oxå, så stola måste jag säga. Pastasallad blev det. Vi skärde alla grönsaker osv. Duktigt Marilyn & Sarah! Att även sånna som vi kan?! Hm.. det trodde ni inte va?=)
Whatever... sitter och kollar på she's the man, trevligt! Är helt slut efter den långa dagen. Imorgon kanske vi går på bio, vet att jag har sagt det ett tag nu. Men det blev så fint väder så vi ville inte sitta inne, och någon dag ska vi åka till stan och shoppa oxå, nice! Puss på dig


mys!


vårat mästervärk!


Sarahs lillasyster... så söt! Ser ni vädret?!


Haha sötnos då!

sommrig outfit

Åhh! Så sjukt dålig uppdatering idag älskling! Förlåt, lovar att ta igen det! Men vi har faktiskt inte suttit vid datan alls idag förutom nu!=) Hm.. Lite bilder från idag & det vi gjort idag kommer i nästa inlägg, för sarah har inte laddat in bilderna ännu! Men sålänge kan jag bjuda på ''dagens outfit'' eller ja.. vi är ju på landet så spela roll vad man har på sig!? Observera oxå att mitt hår är blött på bilderna för man har ju badat...


Sommarklädd på landet!


mm.. vem älskar inte bruna ben baby!?


.. och som sagt! Visst är
Sarahs byxor som jag lånade söta!?=)

Hörs snart sötnos, håll ut!

godmorgon

Tror inte att jag kommer uppdatera så mycket idag, det blir nog framåt kvällen. Solen lyser som bara den här och vi ska inte sitta vid datan!=) Men vi har nyss ätit frukost i alla fall och vaknade ju ganska så tidigt för att va oss... men det är ju bra! Kanske åker till stan idag eller annars imorgon, det är ju soligt och hela skiten då kanske vi vill stanna kvar här och sola mm. Låter inte det mysigt!?
Nu blir ni avundsjuka...

Jaja, nu ska vi ut! Sakna mig inte för mycket nu älskling, puss på dig!


lilla bebis Fanny och jag sommaren 08!

så sorligt...

Jag & Sarah sitter här nu i mörket och gick in på aftonladet.se Så ser vi om michael jackson och hans dotter. Fan det är så sorligt tycker vi, kanske låter konstigt.. men det finns inga ord Läs själva, det jag ringat in iaf.... Kolla även när hans dotter Paris bryter ihop på scen.. åhh!=(





jag är så cool!

Vem är bäst? Lalala... Jo det är jag! Dah på er! Jag är bäst i världen! Sa ju att jag skulle komma över 300, hade jag inte rätt? Så jävla bäst jag är! 400 nästa, är ni inte glada för min skull. Att eran älskling Marilyn Sandberg - read it or leave it är påväg mot toppen! Jag tycker i alla fall jag är värd det efter allt kämpande!=)





















filmmys

Hej sötnosar! Idag har jag faktiskt vart ganska så bra på att uppdatera, jag menar. Jag har ju inte bara skrivit ett inlägg. Men det är väl bara bra! Vi såg nyss en film, vet inte vad den heter och orkar inte kolla heller haha, men rolig var den i alla fall. Nu satte vi på en till film, hundtricket såklart! Den är verkligen skit bra, haha sjukt skön humor. Någon som har sett den!? Sitter oxå och svarar på massa kommentarer som vanligt, börjar faktiskt bli rätt så jobbigt men det står jag väl ut med.

Nu ska jag fortsätta göra det jag gör, dvs kolla på filmen, svara på kommentarer och umgås med min Sarah! Hörs snart älskling!


klänning

åhh vad jag saknar min avslutningsklänning som jag hade på skolavslutningen! Den är hemma hos den där lilla busungen sarah tjulander, eftersom att jag glömde den där. Så jag kommer inte få klänningen tills jag kommer hem! Och det är ju ett tag. Den hade lixom vart perfekt att ha nu på sommaren.. men ja!=) Jag har ju andra.. gillar inte ni oxå klänningar? Precis som jag? Det är ju bara för fint. Vad föredrar ni mest, korta eller långa klänningar? Själv föredrar jag korta. Det är så himla fint till bruna ben! Eller har jag fel!?


17.39

Hej sötnos! Saknat mig under tiden jag varit borta? Tänkte väl det! Jag och sarah har inte gjort så mkt.. vart barnvakt åt hennes lillasyster Amanda, haha. Och vart lite med Tomas & Andreas som vanligt! Vi börjar verkligen vänja oss med livet här på landet, känns som om vi bor här. Men det gör vi ju! Under tre veckor. Så farligt är det faktiskt inte! Men vi kommer vara as taggade när vi ska tillbaka till stockholm!=) Whatever... Det behöver vi inte tänka på nu!

Just nu sitter lilla jag och svarar på en massa kommentarer som bara forsar in, i love it Fortsätt så så blir jag glad! För ni kommer väl ihåg? Jag är påväg mot toppen som exakt alla vet!=) Och dom som inte visste det, nu vet ni. Haha känn på den suckers!


Godmorgon förresten!

Har glömt att säga Godmorgon, hm ovanligt?! Vi vaknade i alla fall runt klockan elva, ganska bra för att vara oss! Med tanke på att vi somnade tre halv fyra. Inte så bra, men jag tror faktiskt att jag börjar vända på dygnet... Haha! Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske gå på bio mot kvällen. Bara kanske, annars blir det imorgon istället. Och just nu tar vi det bara lugnt, orkar inte göra så mycket, hostar fortfarande så in i helvete! Stackars mig!=(

Snart ska jag hoppa in i duschen så känner jag mig lite friskare i alla fall! Sägs ju att man ''piggnar till'' då. Så vi får väl hoppas på det!
Vad ska ni göra idag älsklingar?=)


en åsikt...



Är killar egentligen någonting att ha? Eller är dom bara personer som leker med en..? Vissa killar tänker faktiskt inte hur vi tjejer tänker och tycker. Dom tror att dom kan behandla oss hur dom vill, mysa lite och sen bara dra! Dom tror att dom bara kan gå från tjej till tjej utan att såra en person... Dom tänker inte alls. Tänk hur sårade vi tjejer blir? Om vi gillar en kille, som vi gillat så länge. Verkligen på riktigt Sen nästa dag har han glömt allting, och säger ''haha jag drev bara'' killar som gör så ska fan dra, dom är bara helt sjuka i huvudet! Tror att dom kan göra precis hur dom vill med oss tjejer... Men så är det ju inte, vi är oxå människor, fast bättre människor än dom. Vi är ju tjejer!

Detta hände mig en gång, jag älskade en kille. På riktigt! Som låtsades ha känslor för mig en tid, han sa  att han älskade mig.. blabla! Och ja visst trodde jag på det. Men så dissade han mig för en annan, jag blev så j*vla sårad. Men vi kom tillbaka till varandra sen tog det slut igen. För den här gången var det jag som kände att någonting inte var rätt, jag kände att han inte tog mig först, att han bara tog mig som en reserv. Han frågade andra om dom ville vara först, så tog han mig sist. Så jag sa som det var... Det är inte ''vi'' mer! Vi var aldrig tillsammans.. men man kan säga det lite som det. Så nu tillbaka till saken, jag vill ha en kille som är ärlig och tar mig först.. som verkligen bryr sig om mig! Som verkligen älskar mig för den jag är, inget annat.

hemma igen!

Hej älskling! Det blev som jag sa.. Inte borta länge alls! En timme ungefär, men det var lagom, vi kom ut lite i alla fall!=) Vi mötte Tomas, Björn & Andreas vid vattnet där drack vi lite läsk och snackade lite och så. Det var mysigt! Skulle följt med dom hem ett tag, eftersom att vi bor så nära. Ungefär 3 minuter bara! Men vi orkade helt enkelt inte.. Bestämde oss för att komma hit och kanske kolla på någon film eller någonting, men hallå!? Vi har faktiskt två veckor kvar här ungefär, och god tid på oss att gå hem till dom! Även om vi sårade dom lite nu haha, åhh alla vill vara med oss!=)

Imorgon kanske vi drar på bio i skellefteå, Om jag ska vara ärlig visste jag inte ens att bio fanns här, men jag hade visst fel! Vi kanske ska se, the proposoal.. hm är den bra?


utgång!

Bara mer och mer kommentarer hela tiden, i love it! Fortsätt så älsklingar! Nu ska jag & Sarah ut någonstans och träffa Tomas, Björn & Andreas. Alltid lika trevligt!=) Hörs när vi kommit hem men tror inte att vi är borta sålänge, puss på dig!



ginatricot



Kollar just nu runt lite på gina tricots hemsida, åhh det finns så mkt fint! Som passar mig i min smak lixom!=) Älskar verkligen den affären, man hittar alltid något så fort man går in dit! Gör inte ni det? Är som sagt inne på deras hemsida nu och kollar runt lite, då hittar jag dom där svarta ''jeansleggingsen'' ni vet. Dom är bara för snygga! Har redan vita och blåa, så varför inte köra på svarta? Och sen den ljus blåa jeans jackan, fan vad snyggt. Någonting jag måste ha så fort som möjligt! Vilka affärer brukar ni handla kläder på?

Nu ska jag fortsätta kolla vidare och se om jag hittar någonting mer...

dissarlistan

Eftersom att jag inte vart på så bra humör idag så kör jag bara en ''dissalista''!




♥ Hosta! Usch säger jag bara.. Har haft min hosta i tre dagar i streck, och det går verkligen inte över! Det är omöjligt att stoppa det oxå. Pinsamt kan det oxå vara.. om man sitter vid tex matbordet eller någon annanstans när man är med några, och vips så låter det skit högt.. hm.

Lite kommentarer Det dissar jag verkligen! Hatar när det står 0 nedanför på kommentarsrutorna. Hallå... man vill väl ha en blogg med kommentarer?

0 kronor på telefonkortet När man inte kan ringa, Hur jobbigt är inte det!? Att man vill ringa ett samtal och sen så är pengarna slut. Dåligt Men alla håller väl med mig om att det är dåligast när comviq kompis går ut, då kan man ju inte skicka sina älskade sms=(

♥ Dryga människor Att snacka med en person som är dryg, usch vad jag hatar det. Jag blir så j*vla arg, vad tjänar man på att va dryg? Visst jag kan va det ibland! Men då måste det förstås finnas en anledning.. tss på dom!

Lockigt hår Om jag har stått och plattat det och verkligen kämpat för att få det plattat och sen när man kommer utanför dörren så börjar det locka sig? Då känns det som att hela jag bara vill explodera. Diss på lockigt hår för min del!

another teen movie

Hej igen sötnosar! Börjar det bli tråkigt för er om jag bara skriver om vad jag gör osv? Isf förlåt, ska bli bättre på att skriva annat!Aja, vi har nyss kollat på en film ''another teen movie'' Haha verkligen en film för oss!=) Den var riktigt kul och bra. Snart ska vi äta och sen vet jag inget mer, vädret är fortfarande inte på bra. Men vi mår lite bättre, det är ju huvudsaken, eller hur baby!? Imorgon ska vi nog på bio här i skellefteå, hm.. vilken film ska vi se? Några förslag?
Hörs snart!


im back, you missed me?

Nu har vi vart ute lite och tagit lite kort! Men blev inte så många, vädret är verkligen inte på topp om man säger så! Och inte jag heller för den delen.. Kanske inte behöver säga varför, men ah!=)
Som ni ser, får bara mer och mer kommentarer, folk har tillochmed börjat spamma!? Sluta desperata jävlar! Herregud...
Nu ska vi väl försöka hitta på ngt i det här skit vädret, och vi och våra förkylningar!

Vad ska ni göra idag då!?=)
Puss från eran favorit Marilyn Sandberg, read it or leave it!


Lite cool bild faktiskt!


Som sagt! Vädret är inte på topp...!

godmorgon sötnos!

Sovit gott? Grr det har jag! Tur det, annars skulle jag nog inte orka dagen!
Har sjukt ont i huvudet och hosta och allting, Har oxå smittat Sarah nu, sorry gumman!=) Men det går väl över snart hoppas jag! Blev inte ''somna tidigt'' igår, kunde inte slita oss från datan och absolut inte från kommentarerna som forsar in, aw! Ni är så gulliga!=) Kanske.. Men besökarna är iaf på topp, och det är det viktiga!
Jag vet hur gärna ni vill att jag ska klara det och komma upp till toppen.. eller hur?! Whatever... Har nyss ätit frukost och vet inte vad vi ska göra idag, grått och molningt & förkylning, hm..?

Nu ska jag svara på kommentarer, en massa. Puss på dig älskling!


godnatt

Vi går ju bara och lägger oss tidigare och tidigare & är det bra eller dåligt? Hm.. Men det är skönt i alla fall! Tror inte vi kommer somna riktigt än kan man säga. Vi kommer nog mest ligga och snacka, men det är alltid kul att snacka lite skit med sin bästavän, eller hur!?=)
Godnatt & dröm söta drömmar om mig nu älskling!

Juste besöksrekord på min älskade blogg idag! 281! Det är inte världsbäst, men det är inte dåligt heller! Imorgon då ska jag fan ha över 300! 
Its going up... Tycker inte ni jag är värd det här? Att komma upp till toppen!?


baby

Hej baby! Hur mår du? Själv mår jag toppen. Jo men faktiskt, som vanligt dårå!=)
Är man bäst så måste man väl må bäst oxå!? Förutom att jag har lite hosta, men det går över! Så kinkiga ska vi inte vara, eller jo! Det är ju så synd om mig i för sig..=( eller hur? I know you think so!

Svararde ju i alla fall på era frågor förut, hoppas ni blev nöjda! Så har vi oxå tagit lite mumsiga bilder.. Vi är bara för söta! Plus en sak till, besöksrekord idag älskling! Men det får ni veta ungefär fem i tolv eller något vad rekordet är. För dagen är ju inte slut!=) Ärligt.. Det bara höjer och höjer sig.
Gud vad ni älskar mig! Jag är så j*vla bra! Men det vet ju alla redan.. så ja, kanske inte ska säga det förresten! För vissa känsliga jävlar som inte klarar av att höra om och om igen jag vet att ni älskar mig, jag vet att ni älskar mig'' Men so what? Jag fortsätter så mycket jag vill! Puss på dig


Helt olika hårfärger & allting... Men endå tvilling!


Fick lust att hoppa lite dårå!=)


Bjuder på den! Aw...


Min ''glamourösa'' outfit!

svar på era frågor!

ÄLSKAR DU MIG MEST!? :D<3

Svar: Jarå!=)

vad går du för linje? om du nu går i gymnasiet :P

Svar: Jag går inte på gymnasiet, haha ser det ut som det eller?

Hm.. vart bor du?
har du någon kille?
Har du vart i rönninge ngn gång eller vet du vart det ligger?

Svar: Jag bor i sthlm, trångsund. Nej ingen kille, då hade jag ju skrivit det i bloggen? Ja jag har vart i rönninge så vet vart det ligger.

Hur gammal är du? 
var bor du? 
Är du nöjd med ditt liv?
Din favoritfärg?
Om du fick träffa vilken person som helst, död eller levande, vem skulle du vilja träffa och varför?

Svar: 13, ska fylla 14. Alltså 95a. Trångsund fortfarande, JA jag är nöjd med mitt liv.
Hm.. Svår fråga! Vet faktiskt inte.

Vilken är din favoritlåt? :)

Svar: Svårt att välja, finns så många. Men bla dom som jag visade inlägget nedanför, och om jag måste välja en enda av dom fyra blir det nog ''when love takes over'' Kan inte sluta älska den!

Varför är min & mallans blogg bäst? :]

Svar: Haha eran blogg är skit bra!! Men min är fortfarande bäst!=)

Är du oskuld?

Svar: Ja

om du fick flytta utomlands, vilket land skulle du då flytta till? :)

Svar: USA! new york tror jag! :) 

vad är det pinsamaste du gjort? :D xD

Svar: OJ!! Det kan jag tyvär inte svara på, alldeles för mycket!

vad lyssnar du på för musik? :)

Svar: Allt möjligt! Förutom rock. Blää

Vad är dina drömmar om framtiden?
Vad är det bästa, respektive värsta du vet?
Har du någon pojkvän, isf hur länge har ni varit tillsammans?
Vart vill du helst åka om du fick en gratis utomlandsresa i en månad?

Svar: Har inte tänk så långt än, vill iaf bli känd. Som jag vet att jag kommer bli!;) Det bästa och värsta orkar jag inte skriva här, det hittar du bland ''mina listor'' Nej har ingen pojkvän. Skulle skrivit det i bloggen då? Ja vill åka till USA.

vilka bloggar läser du?
vad fick dig att börja blogga?
vad gör du helst en regnig dag? :)

Svar: Bland dom allra största bloggarna, kissie dessie & paows, och massa av mina vänners. Jag tyckte det verkade kul och läste ju massa andra bloggar, då ville jag börja blogga oxå.
En regnig dag sitter jag nog inne med en kompis och kollar på film eller någonting.

vem e den bästa, sötaste och STÖRSTA bloggaren för dig ? :D (utom mig)

Svar: Desireé Nilsson helt klart!=)

Vem var din första bästis?:)

Svar: Kommer inte ihåg.

Hoppas ni är nöjda med alla svar. Hörs snart! Puss på dig älskling!

världens bästa låtar!












Vad är era favorit låtar? Vad gillar ni för musik!?=) Och någon som gillar samma musik som jag..?

slutar klockan 20.00!



lipgloss





Jag saknar mitt ljusljus rosa läppglans! Som jag inte hittar.. Helt borta är det! Och slut är det i affären, åhh.. det var så snyggt, ljus rosa verkligen. Och satt helt perfekt!=(  Men whatever, jag är fortfarande perfekt, eller hur!? Många säger att människor inte kan vara helt perfekta. Men hallå?! Tänk lite nu va, vem är bäst? Jo.. jag!

..Och så vill jag bara säga, min statistik går verkligen uppåt! 258 besökare igår, säger ju att jag kommer komma upp till toppen! Bara att det tar tid, om alla kämpar kommer alla lyckas! Så är det.. Och jag vet, att jag en dag kommer klara det. För ni älskar mig!=) Go Marilyn like always

godmorgon på er!

Nu är eran älskling Marilyn vaken! Saknat mig? Klart ni har! Vem har inte lixom!?=)

Hm.. Igår så somnade vi tidigare än vanligt, två halv tre och vaknade vid klockan tio. Duktiga vi är! Brukar vara så att vi sover bort hela dagen annars.. Men vi lyckades! Har nyss ätit frukost och vart ute lite, men nu kom vi in igen. Det är inte regningt idag heller, bara lite molningt men ändå varmt.. Men en sak är dålig! Jag Har en hosta som inte går bort, hostar verkligen hela tiden.. åhh det är så synd om mig!=( Kunde det inte hända någon annan.. åhh! Jag är verkligen inte värd att bli sjuk, så söt som jag är!


vi är så j*vla bäst

Hej igen sötnosar..! Hur har ni det!? Själv har vi det verkligen jätte bra!=) Har vart ute tills nu.. Lite här och var. Sprungit runt som galningar och väckt halva grannskapet. Men hallå? Spela roll om alla sover, vi ska fan ha lite fart! Aja, var med Tomas, björn & Andreas. Våra fienden just nu. Började med att jag & Sarah gick till dom runt elva tiden, så var vi där! Sen så tog dom nyckeln och låste in oss och sen så tog dom sarahs internet oxå.. Gissa vilka som blev arga? Så ja vi dampade lite, hoppade på dom och förstörde hela rummet! Det kändes verkligen skit bra, det slutade med att jag vart skit sur för att Tomas hällde någonting i mitt hår, fyfan. Sen så gick vi hem igen och surade!=( Fan.. Men vi ville inte va hemma så gick hem till dom igen, kollade på film och började tjaffsa! Hallå bara för att jag ville sätta på hög musik!? Jaja, dom var tråkiga så vi gick hem.. again, och så ut. Gav lite hämd, haha hällde shampoo på deras tandborstar och snodde deras mobil, deras trådlösa internet och även ipod som dom får tillbaka imorgon eller något!

Nu blev det här inlägget alldeles för långt, men ni orkar väl läsa om våran galna kväll hoppas jag!


Början på dagen när dom badade! Då när allting var lugnt u know...=)


Ja sarah är glamourös!


Så kan man oxå göra, hälla i shampoo i deras tub!=)


& det vi fick med oss! Haha känn på den suckers!



svar på tal

Anonym om en hemlighet! shh...:
Är inte du med hon sarah tjulander mer?

Svar: Jorå! Vi bråkar ju inte eller något!=) Men hörru, eftersom att hon är hemma när jag är borta, och jag hemma när hon är borta då är det ju inte så lätt att träffas? Som nu är jag på Sarah Cs landställe i två veckor framåt. Menmen! Jo vi umgås fortfarande, puss! Haha tänk lite va du anonym...=)


Älskar dig!

en hemlighet! shh...



Jag har så svårt att släppa personer, Verkligen hur svårt som helst! Då snackar vi om killar.. Inte om tjejer. Om jag har gillat en kille, verkligen gillat. Och om jag dissat honom.. Då ångrar jag mig så. Och vill alltid ha tillbaka honom, jag försöker varje dag tänka. Jag måste släppa honom, jag måste, jag måste! Ett tag känns det bra.. Men när jag smsar med honom igen så kommer känslan tillbaka, det tar så långt tid för mig att släppa en person.
Jag hade en kille förut, som dissade mig. Han har jag lyckats släppt nu, efter två år. Det kanske låter konstigt, jag försökte verkligen varje dag. Men det gick inte, alltid var det han som kom i mitt huvud, han satt lixom fast. Men nu är jag glad som det är, och är så glad att jag börjat om på nytt, han och jag började bråka.. Då kände jag, orkar jag verkligen kämpa mer? Efter två år.. Så sa jag för mig själv, ''nej, det måste ta slut'' Och nu så har jag kommit över honom, men fortfarande, för varje dag som går så är jag så orolig att känslan kommer tillbaka.. Att han som jag verkligen älskade på riktigt får mig på återfall! Det får inte hända, inteinte...

Så ja, som ni nu har förstått.. Jag har så svårt att släppa personer, det svåraste som finns! Är det inte någon som känner samma..?

ätdags

Äntligen ska vi gå & äta, min mage skriker efter mat! Hörs sen baby!



ska äta snart...

Har vart och snackat med Björn, Tomas & Andreas i andra huset som vanligt! Alltid lika trevligt haha, vi ska snart äta mat.. Gud, är så hungrig så det inte är sant! Jag och Sarah har bara ätit frukost idag runt klockan elva tolv, två mackor. Så ja man kan verkligen säga att vi är urhungriga..

Fortfarande dåligt väder, inte så varmt. Men jag är glad ändå! Har ju 175 besökare på bloggen och klockan är bara sex!
Säger ju det.. Vem är bäst?! Jo jag,Vilka älskar mig? Jo ni!
Tack älsklingar, ni gör bara så att jag kommer upp till toppen när ni läser & går in så mycket ni gör! Nu ska vi äta lite frukt för att bli lite mindre hungriga.. Våra magar skriker!=)


nydushad & fräsh

Nu har jag precis duschat! Känns så bra att man har en riktig dusch med varmt vatten på landet.. Annars hade jag inte klarat mig!! Vi kanske ska fixa oss snart om vi orkar, det får vi se. Eller det beror helt enkelt på vad vi ska göra idag, det är lite molningt ute så finns inte så mycket att hitta på. Funderar på om vi ska göra ett videoinlägg lite senare.
Vad tycker ni!? Och ja.. Nu är har jag verkligen inget rosa på min blogg! Känns lite ovanligt, men det är alltid bra med omväxling! Min älskade Sarah fixade min design igen.. Åhh hon är så duktig, eller hur?!

Vad ska du göra idag då älskling?=) Själv ska vi börja fixa oss lite snart.. Om vi orkar som sagt!



Sarah gästbloggar!

Nu är jag klar med din design älskling! Hoppas du blev nöjd!
Den vart skitfin i alla fall!
Puss !

/ Sarah  

om mig...



♥ Jag har en plasttand, jag tappade halva tanden på en klassresa i fyran när jag skulle dyka i vattnet, så slog jag i den i en sten. Men har fått göra om tanden tre gånger.

♥ Jag är lite vitare i mitt ansikte än på halsen och neråt. För jag har andvänt så mkt foundation, andvänder dock mycket mindre nu.

♥ Jag hatar att ha svarta kläder på sommaren, det tycker inte jag känns som sommar.. Något plagg, men nej helst inte!

♥ Jag har haft tre bloggar innan den här, http://www.sandbeergs.blogg.se/ & http://www.marilynsandberg.blogg.se/ & även en med sarah. http://www.brunettochblondin.blogg.se

♥ ..Och jag bytte till den här för att jag hade en design som inte gick att ändra till någon annan på min förra!

♥ Jag har aldrig flyttat i hela mitt liv, och vill inte göra det heller. För jag trivs så bra!

♥ Jag älskar att sjunga i min ensamhet!

♥  Min favorit bloggare är Desireé Nilsson, hon skriver så himla bra!

♥ Jag har inte haft något ''seriöst'' förhållande, men vill ha ett.
.
♥ Jag är skit rädd för poliser, tycker dom ser så läskiga ut när dom går där och när deras bilar åker förbi, känns som om dom ska ta en eller något, USCH!!

Godmorgon

Godmorgon älskling! Har ni sovit gott? Hoppas det! Men jag har sovit bäst iaf!=)
Vi åt frukost för ett tag sen.. Frukost är ju det viktigaste målet på dagen. Så jag känner mig stolt, när det är skola äter jag ju typ aldrig frukost på morgonen! Så ja.. Whatever.
Har en riktigt hosta nu, hostar hela tiden.
Åhh stackars mig!=( Varför just jag?! Varför ingen annan...
Alltid ska jag ha otur, jag är inte värd det! Fick en kommentar oxå, som den gärna vill ha svar på.

Anonym: hur många besökare ? :p
Igår hade jag 246 besökare! Puss, hörs sen!


nu ska vi sova!

Älsklingar.. Det här blir nog det sista inlägget för idag! Tråkigt för er.. Men ganska så skönt för mig!=)
Eller hur?! Önska mig sov gott så blir jag glad!

Vi har oxå fixat Fanny och Chelsies blogg, skit snyggt blev det! Folk bara frågar & frågar om vi kan fixa deras bloggar.. Och självklart säger vi ja! Man får ju en länkning på köpet.. Och klicka här för att komma till deras blogg!
Godnatt, hörs när jag vaknat!


go BÄSTA marilyn!

Nu har jag inte skrivit på ett tag... Men vi har vart fullt upptagna! Eller nja inte så... Ovanligt! Jag har iaf svarat på en massa kommentarer, och ja jag vet. Ni säger, du får ju bara kommentarer för att du svarar på dom osv! Men so what? Ja för det mesta är det därför, och jag får mer och mer kommentarer efter det. Där jag inte har skrivit några! Plus att min statistik höjer sig bara mer och mer.. Det beror på att folk stannar kvar! Så man tjänar på det, Bara för att jag en dag kommer nå toppen så är vissa avundsjuka!=) Ha-ha herregud... Det höjer sig sakta men säkert!

Whatever, palla bry sig!


usch, fy, blä



På alla små ungar, som låtsas vara så stora fast dom är små. Pratar inte om 95or & 96or, mera om 97or osv... Kanske inte alla men dom flesta! Har flera som har addat mig på msn och skrivit, ''hej ska vi bli bff?'' & ''hej ska vi bli tsm?'' man bah, KEEP ON DREAMING! Och när man säger att man ska blocka dom säger dom, nejnej jag slutar skriva. Men sen nästa dag fortsätter dom fortfarande på msn osv. Och om dom inte får tag på en där så har dom plötsligt fått mitt nummer av någon som gett dom, eller hur dom nu fått det. Jag hatar omogna 97or, alla wb.. Som tror att det är så inne med fjortis, fast det är så 07. Fick en liten plutt idag som addade min msn, en tjej dessutom. Som skriver ''vem är du'' när det är hon som addat mig! *block* så var hon borta och så kommer nästa.. ''vrf tog du bort henne, blabla'' Kan ni bara lägga av, alla små minisar som är så efter mig och tror att ni kommer få mig. Ni kommer aldrig få mig, för jag är inte intresserad. Men i för sig, om man tänker så. Jag blir inte förvånad, jag märker ju hur alla bara är efter mig. Ni som läser det här och kanske är lite känsliga, ta inte åt er. Dvs dom i min ålder, pratar om dom små som tror dom är stora.
Åhh blir å sjukt irreterad... När ska ni förstå? Lämna mig ifred snorungar!

Kolla på detta tillexempel, Är det bara inte för pinsamt?! Usch... Dom smutsar tillochmed ner min blogg!


hundtricket

Nu har vi nyss kollat på hundtricket, haha sjukt skön film! I love it... Och ja, chipsen är inte slut än, inte dippen heller! Kommer nog ta oss ett tag, halva chipspåsen kvar.. plus en till! Men vem har sagt att vi behöver äta upp alla nu!?

Vad gör ni ikväll sötnosar?=)


Mums!

Hej igen sötnosar..! Nu håller min snälla & söta Sarah på att blanda dipp till oss, vi åt middag för ett tag sen och ska tjocka i oss våra goda chips med dippen, en gammal klassiker u know....
Nu ska jag gå ut i köket & se vad Sarah, Andreas & Tomas håller på med! Sarah skriker.. Hm, vad kan hända!?=)

Men innan dess bjuder jag på i alla fall några bilder från dagen!
Puss på dig, eran favorit Marilyn.


Mums..!


Sarahs ''heta'' cykel.. Haha herregud vad jag skrattade!


Det där gick inte så bra..=)


..Så kan man alltid passa på att fika när man är där, eller hur baby!?=)


bloggdesign

Nu har Jag och sarah fixat Amanda och Malins blogg! Erkänn att det blev fint? Det tycker vi i alla fall. Och hoppas dom oxå tycker det! Vill ni ha en bloggdesign? Eller bara en ny header eller vad som helst. Skriv till [email protected]! Svarar på allting, så vad väntar ni på? Skicka baby!
Och nej, det är inte min vanliga msn.. Skulle ni själva tro att jag ger ut den till er!?

Klicka här om ni vill komma till deras blogg!


jobbigt...

Hej älskling! Dåligt med uppdatering idag med.. Men sånt är livet & det får ni stå ut med! Därför jag kan inte hålla på och gå runt och tänka på er hela dagarna!=) Känn på den!
Aja, kom nyss in, efter att ha cyklat med Andreas, Sarah & Tomas 10 km ungefär. Helt allvarligt det var nog det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv, sen så blåste den som f*n! Tänk att även en sån som jag! Självaste Marilyn Sandberg kan åka ut på cykeltur!? OTROLIGT! Men bra är det väl..

När vi väl var ute osv passade vi på att köpa lite gott, det vill säga chips dipp & gräddfil som vi ska smaska på senare ikväll, Tråkigt för er att ni inte får smaka!=) tjockisar vi är.. Nej då vi är perfekta, nu ska vi snart äta. Puss!


Vaken nu sötnosar

Åh jag känner verkligen hur ni har saknat mig! Ingen klarar sig utan mig.. Så är det bara baby!
Menmen.. Godmorgon iallafall, Som sagt, jag har vaknat nu. Och sovit skit gott! Verkligen bäst!=) Så inget kan få mig på dåligt humör nu. Har man sovit bäst så har man.

Vi har nyss ätit frukost, eller för ett tag sen, jag håller på att svara på kommentarer som bara forsar in. Sa ju det.. Vem är bäst!? Jag.. Whatever.. Idag vet jag inte vad som händer, vi kommer förmodligen vara lite med Andreas & Tomas as u know. Trevligt! Nu ska jag kolla runt lite! Hörs snart igen I think, annars får ni stå ut, mohaha!=)
Puss på dig


Woupsie! Så kan det gå om man heter Sarah & Marilyn...

Godnatt, dröm sött om mig!

Nu kom vi nyss in efter att ha varit i det andra huset med Andreas & Tomas! Vi kollade på filmen thirteen och käkade godis. Det var najs! Klockan är snart halv tre och vi sover fortfarande inte.. Sena kvällar långa mornar, det är sommarlov! Men snart tror jag faktiskt vi ska sova, gud så skönt.. Jag är ju bara för söt när jag sover!

Men innan dess ska vi ta en ''nattmacka'' a'la Sarah & Marilyn som vanligt, mums! Skriver mer när jag vaknar eller någonting.
Godnatt sötnos! Jag är bäst.. Glöm inte det!=)





bilder

Hej igen raring! Nu på kvällen åkte vi motorbåt med Andreas & Tomas! Runt ungefär halva skellefteå älven eller vad det heter.. Frös som fan, men det var kul & vi överlevde! Jag och Sarah körde faktiskt motorbåten helt ensamma tänk att såna som vi kan köra en motorbåt?! Ganska fantastiskt faktiskt..

Snart ska vi dra ner till dom igen i andra huset och kolla vad dom gör, vi kanske kollar på film eller någonting! Klockan är halv tolv. Men hallå?! Vi ska inte sova! Tills jag kommer tillbaka kan ni njuta lite av några söta bilder!
Puss på dig sötnos, bara om du är söt!


stranden.. mm härligt!


Bjuder på den.. Lika söt som alltid endå, hallå!?
Jag är ju Marilyn!=)


Haha Sarah sötnos! Vad gör du..?


bilden säger väl allt!?=)


Haha crazy biatch! ;)

Allt för nu, skriver om ett tag! Sakna mig inte för mycket nu bara!


det bästa..



Jag gjorde ju det värsta förut, så varför inte göra det bästa..?

Landet Trodde aldrig att jag skulle gilla att vara på landet.. speciellt inte såhär länge! Har aldrig känt för att åka bort från stockholm riktigt.. Men nu har jag insett att det faktiskt är rätt bra & verkligen skönt! Alla behöver ju komma bort!=)

Myskvällar
Att bara ta det lugnt en kväll med den man gillar, eller kanske bara en bästavän, kolla på någon riktigt bra film och äta massa gott godis. Är inte det bland det bästa som finns?

Shopping! Det är så kul att bara gå runtrunt i en massa affärer och köpa grejer, speciellt nya kläder! Jag älskar att hitta mkt nya fina kläder och sen gå hem och ha någonting nytt i garderoben. Alla behöver nya kläder ibland, så är det bara! I<3shopping

Lyssna på musik
bra musik! Utan musik är det så jäkla tyst & tråkigt. Om man sitter hemma ensam en dag och det är riktigt tyst och inget ljud alls, sätt på musik! Det livar upp allting! Själv älskar jag sofijah låtarna, dom påminer mig om så mycket.. och jag lyssnar alltid på dom när jag känner mig ensam eller är ledsen osv.. En annan favorit är oxå den här! Alla har väl hört den?!=)



I love Sarah

Hej sötnosar..! Sjukt dåligt med uppdatering idag, verkligen förlåt! Men vi är ju på landet.. och har inte en massa tid till att bara sitta vid datan, så bloggar ju då & då. Det hade vart sämre om vi inte kunde blogga alls härifrån! Tre veckor utan min blogg..!? Hell no, Stackars er. Ni skulle ju typ bli sjuka för att ni saknade mig för mycket, men tur nog är det inte så! Marilyn är kvar.. Eran absoluta favorit!=)

Dagen började segt, vi sov ju långt tid som sagt. Men till slut gick vi upp! Har paddlat kanot och tagit det ganska lugnt idag.. Men det är alltid kul. Man ska ju egentligen passa på att ta det lugnt när man inte är hemma i stockholm, där är det liv hela tiden! Yeah är man stockholmare så är man.. Vi har tagit lite bilder oxå, alla orkar vi inte ladda in nu så ni får nöja er med två från lite tidigare ett tag, självklart ville Sarahs gulliga lillasyster Amanda vara med på bild, och det fick hon!




förlåt

Förlåt älskling! Jag uppdaterar lite senare ikväll, med bilder och allting.
Håll ut!
Eran favorit Marilyn kommer snart tillbaka...=)


Godmorgon älskling!

Nu har vi vaknat! Jag vaknade runt klockan tolv och var tvungen att vänta på sega Sarah som vaknade kvart i ett!? Så satte mig vid datan och svarade på massa kommentarer! Lite jobbigt.. Men hade ingenting att göra!
Igår somnade vi klockan halv tre, så det blev i alla fal många timmars sömn för mig, duktigt Marilyn!=) Vi har nyss ätit 'frukost'' oxå. Förresten, jag mår bättre idag mot vad jag gjorde igår, men Sarah är fortfarande sjuk, stackaren! Och vädret är fortfarande dåligt.

Och juste! När jag kollade min statistik stog det 95 på det blåa strecket! Och klockan är ett, yeah det är fan bra. Go Marilyn! Eller hur!? Jag är ju bäst..=)


Hej igen sweeties!

Vad har eran kväll gått ut på? Själv har vi bara chillat ätit gott och tagit hand om oss själva, eftersom att vi inte har mått så bra. Men nu mår vi faktiskt bättre!=) Ja! Sarah & Marilyn is back..

Imorgon hoppas jag att vi slipper ligga och lata oss i sängen och inte göra någonting på hela dagen! HALLÅ!? Vi är ju fan på landet.. Vi måste passa på att göra en massa saker! Och sen när vi kommer hem till stockholm om cirka två och en halv vecka, då hoppas jag att vi ska åka in och kolla på skorna, fan vad snygga! Vi kommer se så underbara ut!=) som vanligt... Whatever, snart tror jag att vi ska lägga oss och sova. Känner att jag behöver det! Just nu ligger vi i sängen och lyssnar sönder en sorlig låt med Michael Jackson, Vissa av hans låtar var fan bra, eller hur?



Fortfarande lika söt nu som då.. Hm, eller kanske tillochmed
sötare nu!?=) Aw.. lilla jag!

i ♥ those shoes



Jag har verkligen blivit kär i dom här skorna! Hur snygga som helst!? 13 cm hög klack också! Då känner man sig både länge & snyggare! Så ja varför inte passa på att köpa? Skit billiga är dom, bara 400!=) Sarah älskling, när vi kommer till stockholm.. Då köper vi dom! Hihi yeah, tvillingbästis!

Men håller ni inte med mig? Visst är dom sjukt snygga!?=)

kända bloggare!

Anonym om ''Wannabe kissie & dessie? NO WAY!''

vad tycker du om olika bloggare i bloggvärlden? blondinbella, kissie, paow, dessie, kenza?:)

Självklart kan jag svara kortfattat vad jag tycker om dom olika kända bloggerskorna.



Blondinbella Jag har nog aldrig gillat hennes blogg, läste den förut men sen slutade jag för jag tycker att den är rätt tråkig om jag ska vara ärlig, hon skriver så vuxet om ni förstår vad jag menar. Ingenting för mig..



Kissie Hennes blogg gillar jag ändå mer än blondinbellas! Den är roligare att läsa och mer intressant, jag gillar faktiskt hennes blogg. Men fortfarande inte en av mina favorit, men en blogg jag följer varje dag.



paow Hon är otroligt söt! Och har verkligen ''gått bort'' från fjortistiderna.. man märker att folk gillar henne mer och mer, och hennes blogg. Om man kollar på kommentarerna hon fick förut så är det negativa bara, nu är det mer positivt. Jag älskar hennes blogg och läser den varje dag, hon skriver på ett bra sätt!=)



Dessie Vad har folk egentligen emot henne!? Fattar inte... Själva bloggen är ju super bra, hon skriver bra, lägger in fina bilder och får ju en massa kommentarer osv. Själv, (vad jag tycker) så är det min favorit blogg! Nu behöver ni inte säga ''åh marilyn älskar dessie blabla'' säger bara vad jag tycker. Hennes blogg är bra!



Kenza Henne har jag inte så mkt att skriva om eftersom att jag aldrig läser hennes blogg, det kanske händer att jag går in på den någon gång ibland när jag har tråkigt och bara går in på massa bloggar. Hon skriver verkligen inte i min smak... Men alla får väl tycka vad man vill!

Så nu har jag svarat lite kortfattat om vad jag tycker om alla! Vilka/vilken är eran favoritblogg?=)

You missed me?!

Ni behöver inte säga det, jag vet att ni har saknat mig under den tiden jag inte har bloggat! Men måste verkligen säga att Sarahs pappa är räddaren i nöden!=) Vi mår mycket bättre nu efter att han kom hem med ipren, nässpray, halstabletter och tandborstar (?) till oss! Yeah! Så vi tog mod till oss och svalde den där äckliga stora tabletten...
Usch i hate it, men vad gör man inte för att må bättre!?

Snart tror jag att vi ska äta, är inte helt säker. Vi tröståt nudlar vid tre tiden, så gör man om man heter Sarah & Marilyn! Och nu är klockan sex.. Så dags för middag snart? I dont know! 
Hur mår ni då? Bra eller dåligt? Jaja, huvudsaken är ju att jag & Sarah mår bra iaf, resten bryr jag mig inte så mkt om, mohaha!=) Hörs sen!


lunch a'la Marilyn & Sarah, bevis på att vi äter mycket!?


Räddningen i nöden..


Bilden gjordes av sarah, det är därför det står ''mig & Marilyn'' Men visst är vi duktiga älskling?=)

Wannabe kissie & dessie? NO WAY!




Lite besökare på bloggen Usch vad jag hatar det! Under 100 för min del är skamm! Jag klarar inte av att gå in på min statistik och se att det är under 100 besökare. Men nu har min statistik gått upp på senaste tiden, och varje dag den senaste veckan över 100. Men det ska fortsätta uppåt, säger bara. Go marilyn!

Att vara sjuk Jag och sarah börjar bli sjuka och det är absolut inge bra, verkligen jobbigt att ligga hemma en hel dag och hosta osv.. Någon som gillar det? Nej jag föredrar att vara pigg och frisk och hitta på saker!

Fettigt hår Är inte det det äckligaste som finns!? Att se någon människa gå på stan med äckligt fettigt hår! ÄRLIGT! Det är ju fan pinsamt, skäms man inte om man har det! Och själv tvättar jag håret varje dag!=)

Att få krossat hjärta Usch.. Jag har fått mitt hjärta krossat en gång. Och för er som inte har fått det kanske inte vet hur det känns, men det är en hemsk känsla. Och ni som har fått det.. Ni förstår precis hur jag menar, fy..=(

host

Det är verkligen synd om oss, försår inte varför vi blir sjuka när vi är på landet! Det är helt konstigt=( Buhu.. Kunde det inte hända vem som helst utom oss!? Som er!
Vi förtjänar inte att vara sjuka, så underbara som vi är... Men det ska lösa sig, Sarahs pappa är och handlar halstabletter oxå. Och nu ska vi gå och laga mat, tröstäta med andra ord! Gissa vad det blir.. Jo nudlar såklart!

Vill du smaka? No way!=)



Godmorgon!

Nu har vi nyss ätit frukost, men vet ni? Båda vi är lite sjuka, dvs hosta och lite täppt i näsan... Åh stackars oss!=( Vi som skulle ha det så kul, även såna som vi kan bli sjuka, ååh vad jobbigt!
Hoppas det går över snart då, vädret är inte heller det bästa idag, regnar och är molnigt. Kan det bli bättre!? Vi ville faktiskt bada.. Men nu kan vi glömma det!
Hoppas det blir bättre under dagen, och kanske vem vet, det kanske är eran lyckodag idag om vi bloggar mkt!

Whatever.. Jag saknar min älskling som åker bort idag! Buhu.. Ingen rolig att smsa med nu heller!



gammal bild på mig & Fanny

Sarah - the fixer!

Nu har jag fixat din rubrik älskling! Hoppas du blev nöjd.. Själv tycker jag den blev jätte fin! :)
Love you most bestfriend!

Från din Sarah <3

im the best, fuck the rest

Hej igen sötnosar! Märker ni att jag bloggar mycket mindre, men det är nog för att vi är på landet osv. Man har ju massa annat för sig än att bara sitta vid datan och lata! Kvällen har gått ut på mycket skratt & gott. Vi har käkat massa godis och glass. Visst är vi nyttiga!?=)
Tänk att såna som vi kan äta så onyttigt, det är otroligt! Men vi gullungar lyckas ändå hålla oss i form!
Vi har oxå paddlat lite till, paddlade skit långt och fick ont i armarna.. Hata att paddla långt, never again.. Nu ska jag smsa min älskling.. Åh jag saknar honom så mycket!=( buhu..


älskar & hatar


Glass Ingen sommar utan glass! Det är verkligen ett måste en kokhet sommardag.. tycker inte ni det? Så skönt att bara ligga på stranden och äta glass. Själv så är daim min absoluta favorit, vilken är eran..?

Höga kjolar Det är ju bara för snyggt! Och man kan ha det till nästan alla sorters tröjor, det finns i så många olika färger och längder. Och är bara så snyggt.. Man ser oxå att många tycker det, nästan varje dag på bloggar osv ser jag folk som har höga kjolar på sig, we love it!

Marilyn Sandberg Självaste jag! Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Jag älskar mig själv! Så självklart ska jag komma med på min ''älska'' lista..=)




Åska & blixt Ni kanske inte visste det.. Men jag hatar verkligen när det åskar & blixtrar, för att vara ärlig så tycker jag att det är skit läskigt. Är det inga fler som tycker det än jag..? Hata!

Tv-serien sex and the city Visst kan jag säga att ''the movie'' är bra.. Men själva serien som så många gillar har jag aldrig gillat, har sett det en gång och tycker det är väldigt uttråkande, suck!

Skolan Ja.. jag hatar att skolan börjar snart & jag hatar att sommarlovet snart är över.. visst det är ganska så långt tid kvar, men hur snabbt går inte det!? Sarah och jag kommer hem i slutet på juli och vi börjar den 19 augusti, tiden bara forsar förbi, snart börjar plugget igen.. get ready baby!


shopping

Hej raring! Nu är vi hemma, har vart i skellefteå centrum! Haha lite kul faktiskt, Sarahs pappa släppte oss där så gick vi runt i en två timmar.  VI hittar ju ingenstans, man är ju så van med stockholm=) Whatever..
Fick med mig två par tröjor & ett skärp, det behövdes verkligen!

Och nu har vi nyss ätit våfflor, MUMS!! och passade på att blogga, ska gå ut snart. Landet ni vet, åh så härligt!
Puss på dig


haha vi har kul!

Springer runt här i stugan, det är bara jag Sarah och Tomas som sover här, fast han i ett annat rum. Springer runt överallt som galningar & väcker hela grannskapet! Haha det är vi det!=) Vi är inte trötta alls!
Hur har ni det hemma i stockholm då, bra, dåligt? Eller mittemellan! Vi har det iaf skit bra.. Nu ska vi dricka upp våran urgoda läsk.. mums!
Och du får inte smaka..!=)


Nu blir vi riktigt pigga, och orkar vara vakna hela natten..

love my life

Jag & Sarah har det nog bäst här på landet! Det är verkligen hur skönt som helst.. Och samtidigt kan man ändå ha tillgång till datan! Helt perfekt.. Det är inte många som kan ha! Men vi kan för vi är ju bäst och måste få som vi villl!=) Och då får vi det oxå, haha yeah!

Sitter här i vårat rum, björn tomas och andreas är oxå här och håller sällskap. Vi dricker läsk, lyssnar på musik och snackar! sjukt kul, älskar livet på landet.
Trodde aldrig att en sån som jag, självaste Marilyn Sandberg skulle älska landet.. Hoppas jag inte börjar längta till älskade stockholm snart då, saknar ni mig? Självklart gör ni! Men ändå.. Jag kommer alltid vara en stadsmänniska!


onödigt

Anonym om ''four pics''

aa, just det du hållde ju för ansiktet med tröjan så att inte hela båten skulle bli brun av att din foundation ;)

Svar: Haha förlåt babysar för att jag tar upp en onödig sak i bloggen & så nu, men man skrattar ju bara! Haha folk tror att jag andvänder foundation hela tiden och kallar mig sminkdocka. Har fått flera såna kommentarer! Men herregud, jag kan oxå vara naturlig! Här på landet andvänder jag inte puder eller foundation. Om den där anonyma jäveln inte vågar skriva sitt namn så kan jag säga varför jag höll för munnen, klart och tydligt. VATTNET STÄNKTE!!

Puss sötnosar & speciellt på den fåniga anonyma som inte ens kan skriva sitt namn! Kände bara att jag var tvungen att ta upp kommentaren!=)

four pics


Läs själva!


..när vi väl var där kan man alltid passa på att handla lite gott!


världens sötaste sköldpadda som bor här nu! Aw... Nästan lika söt som mig!


förlåt för den fula bilden!! 
Men gissa om det skvätte vatten!? Tomas Jag & Andreas i motorbåten iaf!

Det var allt för nu, hörs snart!

hello again!

Dagen har verkligen varit bra om jag ska säga det själv! Direkt efter ''senaste'' inlägget åkte vi till flygplatsen för att möta upp Björn & Tomas! Det var trevligt, flygplatsen ligget ju bara fem minuter härifrån.. Låter konstigt egentligen, eftersom att det är landet? Men det är bra, passade på att köpa godis & så oxå.. mums.
När vi kom tillbaka så åkte vi motorbåt i full fart här i sjön runt omkring, sjukt mysigt måste jag säga! Och nu har vi ätit och så.. Sitter och smaskar i oss godis! Bilder kommer snart så fort sötnosen Sarah har laddat upp dom.
puss på dig

uppdaterar lite till ifrån landet!

Vi skulle precis gå utanför dörren för att bada, men så kände vi hur kallt det var. Så väntar med att bada tills Björn & Tomas kommer, kanske hunnit bli lite varmare då..?

Hm, jag älskar det verkligen! Kommenarerna forsar in och får nya besökare varje minut på statistiken, halv två var det 56 besökare nu när jag kollade, tjugo minuter efter var det 78. Men fortsätt så..
gah vad ni älskar mig! Men det är ju bara bra!?=)


Godmorgon på dig!

Godmorgon älskling! Sovit gott? Vi har!
Vi blev väckta runt klockan elva, åt frukost för ett tag sen och har nyss kommit in efter att ha paddlat med Sarahs lillasyster amanda & Sarah självklart!=) Det var trevligt bara att man blir lite blöt, haha.

Snart ska vi ut igen, och förmodligen bada med Ante, Sen ska vi åka till flygplatsen här i närheten och möta upp Björn & Thomas som kommer hit, det låter väl bra!?=) Kanske inte blir så mycket bloggande nu under dagen, men senare på kvällen kommer det bli så mycket mer..eller vi får se när vi dyker upp, någon gång idag iaf.
Puss från världens sötaste!


godnatt nu på riktigt

Godnatt igen, Åh kan inte sluta tänka på dig D..
 
Måste sova & försöka glömma allting!
Hörs imorgon, nu ska vi sova bäst & snälla, erkänn bara! Ni älskar mig, det är bara så!?=)






pigg som f*n

Vi gick ut lite.. Och det var så himla ljust! Vi orkar inte sova, så när vi kom in i vårt rum igen bestämde jag mig för att platta håret och välja kläder jag ska ha på mig osv. Ibland är jag bara inte normal!
Vill ut och göra någonting, men vi är bara på landet. Inte i stockholm direkt där det finns mycket att göra! Här ska vi bara mysa galet, visst låter det bra!?=) Vi har det bäst.

Skriver snart, eller imorgon! Puss på dig, från eran favorit Marilyn!


Godnatt!

Nu ska vi ringa ett samtal & Göra någonting annat! Vill ni ha mitt nummer? Här 0736368*** aldrig!
Hörs imorgon när jag vaknar! Puss


idioter

Ni tjaffsar om att jag är wb kissie dessie eller paow, antingen någon av dom! Vafan är erat problem och när ska ni lära er? Jag är inte wannabe dom, haha. Vi är inte ens lika. För att man skriver att man älskar sig själv osv. Betyder det att jag är wannabe dom eller? Nej precis. Inte för min del iaf, Ni ska fan inte säga någonting, för ni vet heller ingenting.
Hur orkar ni ens slösa tid på att skicka samma kommentarer om det hela tiden! Men i dont care, jag tycker mest att det är patetiskt att skicka spamm kommentarer om det flera gånger om. Ni går in på min blogg dag efter dag och slutar aldrig läsa, det är ju så det är.

Så ja, jag älskar mig själv & jag älskar min blogg. Något mer? Fan vad snygg jag är!
Något att säga nu va bitches? hm.. ska jag fortsätta?=)



Fuck you!=)

lite bilder av hela våran dag!


I bilen efter ett långt tag, utslitna & allting! Notera min kudde..


Påvägen dit stannade vi & åt!


Herregud säger jag bara! När vi var framme, Trötta & allting..


..Och när vi kom fram passade vi på att ta lite gulliga bilder!


Och en till!=)


Bästis!

Nu ska vi ut & paddla med Ante ett tag, skriver när vi kommer tillbaka baby!

Sötaste Marilyn är tillbaka .. ja!

Hej sötnos! (Om du är söt förstås..) Idag har det varit dålig med uppdatering! Eftersom att vi har suttit i en bil i ca nio timmar, om man räknar med att vi har stannat och ätit och så! Men nu är vi äntligen framme.. Kom fram runt nio tiden, men kopplades upp till internet snarast nu!
Så har vi oxå tagit lite foton, ätit & paddlat kanot! Det är verkligen skönt här på landet måste jag säga, Förresten ni har väl saknat mig? Klart ni har! Im the best..

Hörs snart och då kommer det lite härliga bilder!

(Mobilbloggar)

Hej älsklingar! Vet att ni kommer bli ledsna nu, för ni älskar ju mig så mycket.. Men kommer inte kunna blogga försen sent ikväll. Nu sitter ug i bilen påväg till skellefteå. Ca sju timmar kvar! Men hörs ikväll, sakna mig inte för mycket..=) puss på dig!

Slut för idag!

Idag har jag faktiskt uppdaterat mkt, Är inte det bra!?=) Jo såklart det är! Snart ska vi lägga oss, för antar att vi åker ganska tidigt imorgon. Det tar ju trots allt 8 timmar. Tänk att sånna som vi ska sitta i en bil i 8 timmar! Men det är det värt, ni behöver inte vara oroliga alls. För vi kommer blogga från landet, ska vi dissa bloggarna.. hell no!
Men i för sig, vi har oxå ett liv utanför bloggen, ett liv som är perfekt! Slå det du baby!

Whatever.. Vi hörs när jag vaknar, like always! Stor puss till Danne.



statistik & kommentarer





Är ganska så nöjd med statistiken på denna blogg, hade ju en annan innan så den här är väl på god väg antar jag & kommentarerna! Får ju hoppas på att det fortsätter så! Ni kan inte sluta älska mig & min blogg!=)
eller hur? Är det inte så? Jag är ju bara så bäst!

vad gör ni en kväll som denna?

Själv sitter vi och snackar i telefon med Sarahs secret lover! Vill ni veta vem? Aldrig! Haha feel the pain! Jag och en vanlig person sitter oxå & snackar på msn, mycket trevligt! Vad har ni gjort idag? Något kul? Mja.. ni har säkert inte haft lika kul som oss!=) Nu ska jag läsa Desireés blogg för jag älskar hennes självförtroende på något sätt!
Puss på dig



visste ni att jag kollar mig i spegeln nog minst 10 ggr om dagen? Jag kan ju bara inte sluta kolla på mig själv...

svar på tal



om jag har! Ja det har jag, två gånger faktiskt. Verkligen på riktigt, en av dom kunde jag inte släppa på två år nästan, men igår släppte jag honom, eller ja. Den personen helt, pågrund av några anledningar. Kände att det verkligen var över nu, jag orkade inte mer. Sen har jag älskat en annan, som jag verkligen älskade. Jag sa inte att jag älskade honom bara föra att säga det, jag sa det för att jag verkligen menade det. Sen har det oxå hänt andra gånger när jag sagt det till andra killar, men det var inte samma sak. Det finns två killar i hela världen som jag har älskat på riktigt, folk kallar mig player för att jag håller på med alla! Vad fan får ni det ifrån!? När jag har en kille så stor jag fast vid honom.
And thats it, so shut the fuck up baby!=)


tillbaka älskling

Nu är vi hemma igen, Saknat mig? Jag visste väl det!=)
Efter en lång tids badande! Och gud så skönt det var, plus att vi hade stranden helt för oss själva så vet ni vad? Vi passade på att bada topless! Ssh.. Säg inte till någon, thats a secret.. Whatever, Lite bilder blir det ju alltid!


härigt baby!


fin bild!?=)


Sarah sötnos!


..och sist men inte minst! Marilyns hår börjar
locka sig!

hemma hos sarah!

Hej sötnos.. Nu sitter vi hemma hos sarah, har vart i farsta lite snabbt bara. Där mötte vi min mamma som gav mig fickpengar till skellefteå! 900 fick jag med mig för 3 veckor.. Långt va?!=) Men mysigt blir det.. Komma bort från all skit!
Kommer BARA sakna Sarah Tjulander, som jag ungefär inte kommer träffa på en månad. Men man är ju upptagen på sommaren, så vi träffas väl när jag kommer hem!

Snart ska vi ner och ta ett dopp i sjön här vid Sarah, gud så skönt! Tyvär kan jag inte sola nu, solen är borta! Aja, solarium i vinter blir det i alla fall!
Puss från eran favorit Marilyn Sandberg & Sakna mig inte för mycket nu, hörs sen!


I know you love summer, but i know you love me more!


 

Dresscode & facelook!



Är jag inte söt som socker..? Aw..




En enkel outfit för idag! Mjukisbyxor & En vanlig t-shirt!



Och självklart är favorit skorna på! Mitt nya, shoelook!=)

Nu ska vi dra till Farsta en snabbis! Hörs där! Puss på dig.


 



STIL / shms.blogg.se ( sarah )

 

hejdå nu drar vi

Nu är jag arg på pappa, säger inte varför. Haha Men ingenting att oroa sig för. Har ju alltid min mamma!=) Jag ska med till skellefteå i två veckor, fan vad skönt att komma bort från allting! Puss skriver mer lite senare!

Jag älskar dig Mamma..

Nu ska vi fixa oss!

För jag känner att vi börjar bli lite lata, som bara sitter här. Men vädret verkar iallafall ha blivit bättre! Det spöregnade verkligen imorse.. Men innan vi ska fixa oss så måste vi gå ner till min älskade pappa och övertala honom att jag ska följa med Sarah till skellefteå i två veckor, men det tror jag att jag får.
Våra föräldrar känner ju varandra bra, så ja!=) Det kommer gå bra baby! Wish us luck...

'

visst är jag söt? aw..

vikt & längd

Jag är 156 cm lång och väger nästan 45 kg.. Är det precis eller för mycket, för litet? Jag har hört att man ska väga tio mindre än vad man är. Alltså då ska jag väga 46! Om man tar bort ettan haha! Jag får gå upp ett kilo! Absolut inget mer, jag är orolig för min vikt om jag äter godis och cola, chips eller något annat. För jag man vill ju inte gå upp. Nu säger jag inte att ni som väger 50 eller någonting är tjocka, för det är ni inte. Det beror på eran längd oftast. Ni är inte tjocka!=)

Nu till saken, skäms ni över eran vikt? Eller vågar ni säga vad ni väger inför andra..?



Godmorning sunshine

Har ni sovit gott? Det är har vi, vi har sovit bättre än bäst!
Vaknade för ett tag sen, men internet har cpat! Och då vet vi ju vad som händer? Marilyn får damp! Jag hoppade runt i hela huset medans bara Sarah stod och skratta åt mig.. Men jag är ju så rolig!
Men vi gick ner och åt frukost så funkade det när vi kom tillbaks. Och nu sitter vi här i mitt vardagsrum för att det är bäst mottagning! Säger bara.. fint väder det är ute idag! Inte bra för såna söta som vi!=(

Puss på dig baby


goodnight!

Nu har vi tvättat bort vårat smink och ska väl lägga oss i sängen snart! Även om vi inte är så trötta.. Säger ju det, jag lägger mig tre halvfyra nästan varje dag och vaknar vid tolv eller något. Inte bra!
Whatever.. Jag saknar min baby, och nej inte J.. Han har förlorat min respekt totalt mot det han sa till mig idag. Nu går jag vidare & börjar om på nytt!

Sov gott och dröm söta drömmar om mig, för kommer ni ihåg, Vem är bäst?!=) Jo jag...


grr..

onyttigt

Även om man inte vill bli tjock måste man väl vara lite onyttig ibland? Åt nyss en Snickers & drack Cola! Mums! Avundsjuka..?=) Haha skulle inte förvåna mig, det är ju bara för gott!

Snart ska vi gå ner och tvätta bort vårt smink, då kommer jag se naturlig ut, jätte fint! Nej men.. Jag lever faktiskt inte utan smink! Haha ja och det sista jag har att säga är.. Jag älskar min blogg, min cola & min sarah!
Puss


nattmacka

Haha vårat ''nya'' ord! Som sagt, rubriken säger väl allt? Gjorde nyss mackor att äta.. Vi blev lite hungriga! Jag har inte ätit någon middag idag, hm.. hur kan det komma sig? Inte bra där Marilyn! Men måste akta mig lite oxå, får inte bli tjock.. gud så pinsamt, smal & snygg ska man vara! Eller vad tycker ni? Tjock och ful... hell no!

Fick lite panik innan vi gick ner, mitt älskade internet slutande funka, Ärligt då skulle jag hitta närmaste databutik som var öppen och be dom fixa, Om marilyn vill ha något. Då SKA hon ha! Thats it!=)


Hemma nu!

Efter en konstig men ändå lyckad kväll! Först gick vi till mossen och allting var perfekt, vi såg perfekta ut och allting... Tills mitt hår började locka sig! Så fick jag damp och ja. Där mötte vi danne jonte & casper, ett tag. Innan vi inte ville va med dom mer, för en av dom är så j*vla dum i huvudet just nu. Förlåt men det är sant, säger bara. Efter två år är det slut! Hatar dig, u know who..

Whatever... Så tog vi bussen till Trångsund c skulle egentligen köpt någonting där men så såg vi ''dom där'' igen och sprang efter och skrek över hela Trångsund efter dom! Åh så sur jag var, ärligt jag ville bara döda dom.
Men nu har jag lugnat mig lite och det är bättre, Smsar med den bästa nu!
Förlåt Danne för att vi blev lite arga! Ni andra kan dra!=) Nu dricker vi cola & har ätit tårta, mums! Blev tyvär inte så mycket bilder för vi hade för kul och sarahs mobil dog!
Puss på dig


nu drar vi!

Fixade & klara, drar ut någonstans! Skriver när vi kommer hem runt tolv eller något! Bilder lovar jag er att ni får.
Puss!

varför ska det vara så svårt?

Trodde det skulle vara lätt att gå vidare, utan dig. När jag lämnade dig. Men så är det inte, visst. Jag är inte kär i dig mer, men endå så känner jag någonting.. Som jag aldrig känt förut. Jag tänker på dig varje dag, hela tiden. Smsar dig osv, det känns som om någonting fattas.
Någonting som är fel, men egentligen är det inget som är fel, det bara är en känsla. Hur orkar jag ens fortsätta? Och ibland undrar jag vad det var som gjorde så att jag ''lämnade'' dig, Det finns så många frågor men inga svar..

Jag älskar dig, kommer alltid göra, jag vet att det är slut, och jag är glad för det. Men samtidigt inte!
Jag tänker varje dag positivt, ''vi är vänner, vi är vänner'' Men har inte riktigt försått det än... Du & Jag var aldrig riktigt tillsammans, men ibland kunde det kännas som det. Det är slut allting, och det är det som svider.. Att veta att jag kanske gjorde mitt livs största misstag, man kan bara inte ta tillbaka en person man en gång lämnat. Det förstår jag själv, och nu får jag stå kvar vid mitt beslut.. Men ni ska veta en sak, det är inte så lätt som det verkar.



hiss & diss

Hej igen! Nu har jag duschat klart.. Och om ungefär 20 minuter kommer Sarah, orkar inte fixa mig än! Vi gör det tillsammans istället. Mycket bättre! Kanske ska träffa jonte, danne & casper ikväll. Vi får se hur det blir med det! Aja, nu har jag tråkigt så vi kan väl passa på att göra en ''hiss & diss'' lista!=)




Myggbett (stavning) Att ha myggbett på sommaren är nog det jobbigaste och fulaste som finns! Man kan knappast bada på kvällen nu på sommaren för myggorna äter nästan upp en! Och så kliar det som f*n! Mygorna borde utrotas..



Sommarkvällar Om man bortser från myggorna förstås! Så mysigt att fixa sig lite sen gå ut och träffa kompisar bara sitta och snacka på någon mysig uteplats.. Kanske bada och bara va! Helst många, sina närmsta. Det är nog det bästa som finns!


Hemma igen!

Hej sötnos! Saknat mig? I know you have.. Kom nyss hem från ida! Snackade med Sarah på hemvägen, det var trevligt som vanligt! Men när jag kom hem fick jag ren panik, min älskade data sattes inte igång på typ tio minuter, trodde att den var förstörd!
Men tur nog funkade den sen.. bra det! Annars hade jag inte kunnat blogga på länge som förut ni vet!?=) Inte bra..

Whatever.. Om ungefär en timme eller mindre kommer Sarah hit, hon ska ju sova här! Och vi ska fixa oss & lite sånt.. kanske träffa några, vet inte riktigt än! Men nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och fräscha upp mig lite tills kvällen!
Puss på dig




...

Det är så svårt att släppa dig helt, Men jag måste klara det! Jag saknar dig bara mer & mer för varje dag..
Varför? Kan jag bara inte glömma dig..?


15:01

Nu har vi nyss ätit ''frukost'' klockan tre på dagen, haha men det kan man oxå göra! Sitter och Smsar med Sarah C just nu, vi har inte träffats på snart två veckor. Är inte det ovanligt? Vi som brukade vara varje dag.. Ni kanske trodde att vi bråka eller någonting, men nej det gör vi inte. Hon ska iallafall sova hos mig ikväll, hon kommer runt sju.. Så går väl härifrån runt fem skulle jag tro.

Nu sitter vi och lyssnar sönder en låt med sofijah, så himla bra! Hittade hennes blogg häromdagen oxå, Så ja nu vet man hur hon ser ut! Klicka här!


/sarah

Nu har jag satt in din header, hoppas du blev nöjd. kan fixa mer sen när jag kommer hem.
Puss älskar dej!<3
/ sarah 

Godmorgon

Godmorgon sötnos...! Sovit gott? Det har vi!=) Vaknade runt halv ett, ganska så sent. Men vi somnade vid fyra så det är inte så konstigt! Det var ljust när vi somnade så det var inte så lätt att sova men vi lyckades ändå.. haha!

Nu sitter vi här och pratar med någon som ringde upp mig nyss, privat nummer såklart! Kan man bara sluta ringa med privat...? Så himla irreterande, privat nummer ringer mig varje dag. Nu är det någon kille som låtsas prata skånska fast han inte lyckas. Ida håller på att snacka med han nu, hm.. vem kan det vara?
Puss sålänge!


sovgott

Nu håller mina ögon på att slockna.. Så antar att vi ska sova snart! Kvällen har gått ut på att lyssna på musik och chattat med sveriges vanligaste människa! Haha, så mycket mer har inte hänt.
Nu ska vi snart sova tror jag, klockan är snart halv fyra.. ojoj jag går bara och lägger mig senare och senare varje kväll, inte bra, snart kommer det sluta med att jag vaknar klockan fyra på eftermiddagen eller något, och det vill man ju bara inte! Godnatt nu! Puss & Sovgott



ser ni oss på bilden!?=)

myspys

Nu kom vi in.. För ett tag sen! Vi träffade aldrig noa och dom även fast vi skulle, vi orkade inte åka till Älvsjö! Så vi badade vid kärringbadet istället, så sjukt skönt! Varmt var det oxå även om klockan var elva på kvällen!=)
Whatever... Innan vi stack och bada fick vi skjuts till Trångsunds C, där köpte vi lite chips och dricka som är slut redan nu skulle jag tro, tjockisar vi är!

Lite bilder tog vi oxå, Inte så många. Men några blir det alltid, Puss!


baby!


I vattnet!


Är bara tvungen att säga att ida var så stolt som badade med en livboj!=)


Haha lägg märke till mina fötter..!


chill kväll

Hej sötnos..! Sitter hemma hos ida nu, och snart ska vi ut och träffa hugo & noa och kanske theo vi ska grilla och så, kanske bada. tr många bilder under kvällen som jag lägger in sen, haha noa har redan lovat att vara fotograf. Nu ska vi fixa oss lite till och sen ringa ett samtal till sötaste , och ni får ha det så kul ikväll för det ska vi!=)
Pussar bara till några!



Tänk inte på min lånemobil, det är texten ni ska syfta på .. som är från oss till ''hemlig''!



mot ida ! =)

Hej igen!
Nu har jag ätit & är klar och så.. Och alldeles strax ska pappsen skjutsa mig till ida, skriver när jag kommer dit eller annars imorgon. Puss på dig


halvklar!

Nu har jag sminkat mig & plattat håret. Men nu til den stora frågan, vad ska jag ha på mig? Jeans, short, klänning? Är det varmt eller kallt ute? Åh jag vet inte. Hjälp mig! Hm.. haha går nog ut på baksidan och känner om det är varmt eller inte!




jordgubbar

Sitter här och äter jordgubbar nu, mums! Jag har bloggat ganska så mycket idag, eller hur? Men så är det om man väntar och har ingenting att göra. Ska börja sminka mig och platta håret ganska snart, även om jag ska vara hos ida vid klockan sju så har jag så tråkigt så kan lika gärna börja fixa mig lite nu, så har jag det klart. Skriver snart igen!



förlåt för allting jag gjort och sagt förut, du betyder verkligen
allting för mig, även om jag kanske inte har visat det på
bästa sätt. Utan dig vid min sida är jag helt tom ida.
2 år gammal bild.. men älskar dig lika mycket nu som då!

jag är samma person.

Så nu har jag svarat på alla, men det var inte så många! Skönt att det inte var så många faktiskt, men när jag hade svarat så såg jag en till fråga som frågades lite efter. Så kan ju passa på att svara på den nu. En fråga som jag tror ganska många undrar över..

''varför har du förändrats?'' anonym.

Många säger att jag har förändrats, och visst kanske jag har det litegrann, men innerst inne samma person. Menar ni på utseendet eller mitt sätt? Många tycker jag har förändrats av att jag började vara med Sarah t, och ni säger att vi inte borde vara med varandra, men själv tycker inte jag inte hon har förändrat mig alls. Och ni ska inte skylla på henne att det är hennes fel, därför hon är en jätte fin person och vi slutar inte vara med varandra för att ni vill det. Nu tillbaka till saken, nästan varje dag får jag höra. ''du har förändrats så mycket, du är inte den du var förut'' Vem var jag förut? Lilla gulliga söta marilyn som alltid var snäll osv. Är det så ni vill att jag ska va? Jag ska säga en sak som jag sagt tidigare. Jag är samma person som då. Ingenting kan få mig att ändra på mig, många säger oxå att jag är kaxig, nej! Jag är inte kaxig, eller har jag fel? Där fick ni ett långt svar på den frågan jag helst inte vill höra något mer om, thats not the truth..


Min fina livsglädje oavsett vad!

svar på frågor.

hur många läsare har du per dag?

Svar: runt 80-90 st.

om du skulle vara ett djur..vilket?

Svar: Hm.. svår fråga, vet faktiskt inte riktigt. Ingenting jag går runt och tänker på, haha!

Hur kommer det sig att du började blogga? =)

Svar: tyckte det verkade kul, och så brukar jag läsa många andras bloggar så ville börja skriva oxå.

Hur länge har du haft bloggen ?
Var det roligt på klubberiet ?
Hur lång är du ?'

Svar: Det ser du där nere i hörnet, snart en månad bara. Ja det var skit kul! Jag är bara 156 cm.

Nämn EN sak du inte klarar dig utan en endaste dag? :)

Svar: Det måste nog vara min mobil!=)

när blev du av med oskulden?
röker du?
största misstaget?
bästa minne?


Svar: Jag är oskuld. Nej jag röker inte, Största misstaget? ingen aning faktiskt.
bästa minne... Det måste nog vara .. haha åh det finns så många! Kan inte välja! =)

vem är din bästavän ?
vem litar och berättar du allt för ?
är du sur på sarah för att hon har en pojkvän, och att hon pratar om han hela tiden ?
har du push up ?
strulade du med nån på festen du och sarah var på ?

Svar: Mina bästavänner är sarah & sarah. Dom litar jag på till tusen! Men ida & Malin kan jag oxå berätta allt för, jag litar på dom. Nej jag är inte sur för att hon har en pojkvän? och hur vet du att hon pratar om honom hela tiden?
Om jag har push upp, nej inte ofta?
Nej.

drömresa? drömjobb?

Svar: Jag vill till new york! Drömjobb .. har jag ingen aning om, bara något riktigt kul.

din första kille? strul?
favomat? djur?förebild?


Svar: Första kille var väl i lågstadiet eller något, men inget seriöst ni vet. Haha! Vad menar du med strul?
Tacos! Och favorit djur hund tror jag, har ingen förebild.

när du är på stan med sarah t, vem kollar killarna oftast mest på ?

Svar: Konstig fråga, jag tänker inte direkt på sånt.

hur lärde du känns sockrig @ ?
är hon snäll , eller kaxig ?
är du kaxig?

Svar: Det var nog när vi började i samma klass i sexårs redan. Ja hon är skit snäll! Nej det är hon inte, vad jag tycker iaf.
Om jag är, det får väl ni svara på själva!

Det var alla frågor, hoppas ni blev nöjda med svaren!=)


stop!

Nu är klockan 14:57! Haha (a) Sluta fråga, svarar på frågorna i nästa inlägg!

design

Jag hänger inte riktigt med, det bara rusar in mail om designer på min hotmail. Fick nyss ett nytt, för kanske fem minuter sen. Visst kan jag fixa era designer om ni frågar och så. Men om ni vill ha så många som jag faktiskt får frågan om då undrar jag om jag ska ta betalt .. eller ska jag inte? Då tror jag kanske inte lika många skulle fråga. Så det är ju både bra och dåligt!

Aja, nu sitter jag och gör ingenting. Är inne på pea & msn och lite sånt. Kanske snart ska fixa den fjärde designen tror jag att det är. Och jag lovar ju att länka alla designer jag gör!
Frågestunden slutar oxå om en och en halvtimme. Då ska jag allt försöka svara mitt bästa!


poppis

Börjar jag bli populär med att ''fixa'' bloggar? Gjorde nyss en till .. det är folk som frågar varje dag nu känns det som! Men det är bara kul, kika in på idas blogg! Visst blev det fint? Gör nästan likadana till alla, för alla vill ha det så!=) Så ja, någon mer? Säg bara till!

Och fortsätt fråga frågor på frågestunden, skit kul! PUSS!


Frågestund!



Fråga på tills klockan 15.00! Då jag svarar på era frågor om ni har några!=)

Godmorgon!

Vaknade nyss, så satte jag på datan direkt! Haha! Igår natt somnade jag runt klockan två.. Mådde inte så bra. Så låg i sängen och smsade lite med några. Men nu mår jag bättre!
Och som jag sa igår, kommer säkert bara vara hemma idag. Orkar inte göra någonting annat, börjar väl fixa mig runt fyra fem eller någonting. Vi får se.

Puss!


godnatt!

Nu ska jag snart sova och drömma om sötnosen! Imorgon ska jag sova hos ida men det är inte försen på kvällen .. får se vad som händer på dagen. Tror jag bara ska ta det lugnt hemma, eftersom att jag har vart borta så mkt dom senaste dagarna. Hihi ja men .. Godnatt!


fortsätt så!




Fick ett mail för ett tag sen.. Någon som ville att jag skulle fixa hennes design. Och självklart gjorde jag det! Precis alla som frågar får en så snabbt som möjligt. Och vet ni varför?!=) Det är så kul att fixa. Kika in i cecilias blogg för att kolla hur hennes blev!

Vill du ha en design? Maila mig nu!

RSS 2.0