SLUT BLOGGNING ;)

Nu slutar jag blogga här och börjar blogga på min gamla istället, vill inte ha det här namnet. Passar inte på blogg lixom, www.marilynsandberg.blogg.se , men den är lite konstig på menyn och så , men det fixas .
fortfarande samma design så klart ;) pusshej


<3



Nevine, du ska klara det här, det vet vi alla..


Haha har inte orkat blogga (a)

sorry for that ! men har verkligen knappat någon blogglust kvar? plus att jag är så upptagen på dagarna ;) menmen ska inte ha bloggpaus för det haha.. kom nyss in iaf, eller inte nyss. Men för en timme sen ungefär, var ute och stötte på tessan, nadia och felicia. Trevliga människor det dära =) och ah nu har båda duschat och ska väl äta något litet innan vi somnar, skola imorgon *ångest..*


Utgång!

Nu ska vi ut igen! Men bara ett tag, ska snacka lite och göra en sak!
Vi hörs snart, om max.. 2 timmar..?


saknar sommaren, julia, jag & sarah, love <3


Söndag!

Nu är vi hemma, åkte till länna hem till calle och var där med hans kompis johan, kollade lite på film & så och tog det mest bara lugnt.. det är ju söndag så det är alltid min och sarahs c chilldag ni vet ;) klädda i mjukisbyxor och toffs varje söndag, det är så det ska va tihi =) sen fick vi skjuts av hans pappa till centrum för vi skulle typ vara där och ah göra vet inte vad, träffade våra sötnosar ett tag. Men det började regna så vi stack hem. nu har vi nyss ätit och sarah ska snart dra, tror jag ska börja plugga lite på min engelska då, skit lång uppsats om en bok vi ska skriva, wohooo .. wish me luck! ;)


världens skönaste halsduk åkte självklart på idag :) ..


onödig bild, men ah :) 


sarah <3


Godmorgon!

Nu ska vi dra till calle, ingen uppdatering under dagen hehe ;)
puss!


Konstig kommentar..






Driver jag om mitt namn?.. Hm vet faktiskt inte vad jag ska svara, nummer ett. Nej jag driver inte om mitt namn, helt klart inte. Du verkar ju vara helt dum i huvvet som tror det. Och nummer två, ''alla vet redan att du inte heter marilyn'' Tvärtom dära va ;) ? alla vet redan att jag heter Marilyn, thats true..


Mest besökta på Marilyns data..;)



Ja ni.. här ser man ju klart och tydligt vad jag brukar gå in på varje dag, mest bloggar faktiskt.. ;)
Vad brukar ni gå in på varje dag?


Nu är vi äntligen hemma!

Hej sötnosar! har inte kunnat uppdatera nu på kvällen, för vi har haft så mycket för oss! Orkar inte förklara exakt allt, men ja.. ungefär vid sju tiden efter att vi hade ätit så drog vi ut och träffade några, calle och typ hans kompis.. men dom skulle åka hem efter ett tag, skulle egentligen följt med men det blev inte så, haha orkade inte åka till länna =) men vi åkte ändå någonannanstans med typ två främlingar vi aldrig hade träffat förut (?) Vene riktigt men det var ngra som följde efter, ;o hihi, juste jag och sarah var liiite galna idag, såg en speciell person och frågade en massa saker, you never know. jaja, sen chillade vi bara lite där, men det började verkligen bli för kallt så vi drog hem helt snurriga i huvvet haha.. lyckad kväll! Imorgon runt elva på morgonen har vi lovat att vara hos kalle iaf, så vi ska försöka att inte sova försent!


facelook

Haha ja en halvbild iaf, Nu har vi börjat fixa oss och ska snart dra till mig, men först så bjuder jag på världens bästa låt.
woho det är ju lördag, UUUUT! Vad ska ni själva göra idag..?





I love it!

Jag älskar min bloggdesign som jag har nu! Tycker inte ni att den är sjukt fin?! Bara lite små saker som ska ändras, som ni kanske ser..? Där uppe när man kommer in på bloggen, (det vita) sitter lite fel.. Blandannat så ska jag ha ''info ruta'' om mig på sidan och en till bild, så ska menyraden och så oxå se annorlunda ut! Men det fixar hon imorgon, tack Lisa!


...

Nu ska jag snart få en ny design, så det ska bli kul! Men hela blir klar imorgon hihi ;) ..

Och snart ska vi börja fixa lite saker, jag & sarah dåra. Så kommer inte uppdatera på 2-3 timmar kanske?
kisses


Godmorgon!

Nu är jag och sarah vakna! Nu på morgonen och på dagen ska vi nog bara ta det lite lugnt sen på kvällen så kommer det hända ngt annat, sarah ska oxå sova hos mig inatt! Jag sov ju hos henne igår ;) ! hihi we love it, men måste nog hålla reda lite på vad vi ska göra idag, så bäst att göra en lista, detta måste vi hinna med.. (senare alltså!)


Har inte orkat uppdatera.

Nej jag har faktiskt inte orkat uppdatera innan nu ! Vi har gjort lite annat & så. Men jag lovar att ta igen det imorgon såklart, imorgon tror jag oxå jag får en ny design av Lisa så det ska bli kul, känner att jag har haft den här ett tag!
GODNATT SÖTNOSAR


Update just for you.

haha känner mig som största datanörden..

Vi sitter här till en film och så kollar vi runt lite på internet på olika saker, vinter kläder och så.. behövs ju nu! Jacka kommer snart halsduk och skor har jag, men massa tjocktröjor, mössa vantar? ... ja en massvis med saker! Ska in handlas så snabbt som möjligt.. hihi har men pengar så har man :) !




Lite bilder från today!


även sarah och marilyn kan plugga ;) ..


haha calle med min väska, ser ju lite (a) ..


:)


HAHAHA dör av garv, jag dog efter att ha gått i fem timmar typ :) ..


samma köp!


Mums baby!


vad har sarah i påsen ;) ?


Åh, I LOVE min nya halsduk!


Vad tror du?..

Jag och min älskling sarah C ska köpa vinterjacka snart, likadana men inte samma färg.. gissa vilken ;) ?


Helg!

Dåligt med uppdatering idag igen, men jag måste säga att jag faktiskt är upptagen ;) aja orkar inte skriva så mkt om dagen, efter skolan drog jag, sarah calle, alex & johan till farsta! Jag köpte halsduk och en mascara.. det behövdes verkligen! Sen käkade vi lite på donken ofc =) .. och efter det kom clarence och höll oss lite sällskap och sedan påvägen hem mötte vi upp en annan kalle i våran skola, hehe.. när vi kom hem stack vi ut igen och gjorde some crazy things you never know ;) ikväll ska jag och sarah C bara tjocka oss med godis och annat, skulle egentligen ut idag men det blev inte så så det blir imorgon istället... UTGÅNG


Fredag!

Godmorgon bloggen! Äntligen fredag, åh man har längtat så mycket! Sista skoldagen idag och jag är faktiskt skit pigg klockan kvart i sju på morgonen! Längesen jag uppdaterade på morognen va ;) ? men passar på nu när jag har tid när plattången värms, efter det ska jag göra det gamla vanliga, sminka mig och välja kläder, hihi (a) men jaja har inte så mkt mer att skriva så vi hörs väl ikväll eller något?.. ha en bra dag - precis som jag ska ha!


Planerat morgondagen!

..perfekt! Hatar att komma hem en fredag efter skolan och inte ha någonting att göra, efter skolan drar jag och sarah c till farsta.. känner att vi båda måste kolla på lite saker, var längesen jag handlade något känns det som! not good. måste ju köpa något minst varje vecka? .. :) efter det sover jag hos henne, vi ska ha en sån där tjejmysfilmkväll (a) ja ni tjejer vet vad jag menar haha ;) ! Så det blir ju nice.. nu ska jag sova och smsa lite med sötnos ! ni får sova så gott och så hörs vi självklart imorgon , GODNATT


update

Nu på kvällen så har jag pluggat lite - eller iaf försökt, haha det gick ju sådär kan man säga, måste plugga lite till innan jag går och lägger mig. men nu innan dess så ska jag ta en varm, lång & skön dusch, mhm i love it! Hörs lite senare innan jag går och lägger mig i think, kisses


Lyssna.



Orkar inte med att du trycker ner mig med dina ord varje dag.. det är verkligen skit jobbigt.


Lite bilder från dagen!










Fredag imorgon WOHO!

Puh.. äntligen hemma! Torsdagar är verkligen jobbiga på något sätt, men vi fick sluta tjugo minuter tidigare! Skönt det annars hade jag inte klarat det, sista lektionen med so.. not fun. Efter det var jag och sarah kvar i skolna och fixade lite saker. Sen träffade vi alex och dom ett litet tag. kunde inte vara sålänge, för jag har musik, matte & no tills imorgon. Och sen tills nästa vecka engelska & so. Kul va?... Men det ska ändå inte hindra mig från att vara med kompisar ;) och då passar jag på att plugga en torsdag - istället för i helgen!


bild från igår


Godnatt!

Är verkligen på bra humör nu pga av olika anledningar =) och snart ska jag sova och det ska bli riktigt skönt ! imorgon är det torsdag och det menas min hatdag i veckan, idrott, plus att vi slutar klockan fyra och bara jobbiga lektioner.. nejnej det gillar vi inte ! aja ska försöka se dagen positvit så kommer det nog funka, och efter skolan ska jag vara med sarah c som alltid och förmodligen träffa våra sötnosar då oxå hihi ;)
godnatt!



bild från idag


swm & mws - föralltid.

Har snackat ut med bästavän nu, åh.. ni vet inte hur bra det känns, hon får mig på så bra humör. Var så länge sen vi bara kunde snacka ut, har verkligen behövt prata om så mkt :'/ .. vi ska kämpa för oss nu älskling, jag kommer aldrig byta ut dig mot någon, vad som än händer.. det kan jag lova dig.






Jag saknar när vi fixade oss i timmar & sen skulle tågluffa i sverige & ta tio tusen bilder till hög musik, jag saknar när vi skulle köpa tio ton godis, chips & läsk och kolla på en skräckfilm med kuddarna i ansiktet helt jävla rädda av den där läskiga figuren, haha jag saknar allt, saknar inte bara dig, utan även oss <3


Usch..





Jag som har lite ont i huvvet.. (som alltid!) Kände att jag behövde ''dricka något varmt'' och någonting som jag aldrig testat förut, vet ni vad jag testar då? Något äckligt grönt te.. usch, usch & usch! Verkligen inge gott.. drack bara en halv klunk sen så orkade jag inte mer, jag hatar te!
En hemlighet ni kanske inte visste om mig? ;-)


Jag har tråkigt..

PERSONLIGHET (JAG ÄR):
Blyg:
Beror på vem jag är med
Smart: SMARTAST !
Långsam: ja vene?
Stressad: det händer väl
Tålmodig: nej haha
Djup: va?
Öppen: beror på
Ärlig: ja, ljuger bara när det behövs haha (a) ..
Positiv: inte så ofta
Rolig: jag är roligsast, dah..?
Ansvarsfull: inte ett dugg

VÄNSKAP (JAG HAR):
Svikit en kompis:
ja
Förlorat en bästa vän: mhm...
Sagt att jag älskar en kompis: men ja?
Sovit med en killkompis: ja, med flera
Sovit med en tjejkompis: alltid
Pussat en av samma kön: haha jadå ;)
Berättat hemligheter: jaaaa !


KÄRLEK (JAG HAR):
Blivit sårad:
tyvär
Haft stadigt förhållande: njae, hah
Krossat någons hjärta: tyvärr
Gett någon ditt hjärta: ja vene
"Playat": nej
Sagt att jag älskar nån, och ljugit: höhö..
Varit otrogen: nej :)

ÖVRIGT (JAG HAR):
Sytt:
på syslöjden -.-
Opererat mig: nesh
Sjungit i duschen: ja
Hoppat bungyjump: nej tack, och vill inte heller !
Sett någon dö/ död : nej
Varit på begravning: näääe ;$
Sagt att jag hatar någon: haha många gånger

LIVET:
Skriva eller tala:
både och
Vatten eller cola: cola
Mobil eller mp3: mobil
Snygg eller charmig: snygg
Frukt eller grönsak: frukt
Film eller serie: film
Festa eller softa: festa
Sommar eller vinter: sommar!
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: lampa haha
Kärlek eller vänskap: både och såklart
Bio eller hemmakväll: bio





Look of today!

Väldigt enkelt, men endå väldigt skönt baby!

 


Onsdag!

Hemma nu! Gick faktiskt ganska så snabbt att följa med sarah till bussen, idag ska jag nog inte göra någonting tror jag! Plugga, plugga & plugga! Eftersom att jag inte hann göra det igår.. visst låter det kul? Aja, tänkte berätta lite om min dag!


På morgonen så hade vi hemkunskap och lagade typ köttbullar och makaroner, haha det blev faktiskt ganska så lyckat :-) Sen hade vi oxå en massa tråkiga lektioner, men tisdagar och onsdagar är ganska korta och lätta, så det är lugnt! Efter skolan så väntade jag och sarah med calle tills han pappa kom haha, och sen hälsade vi lite snabbt på malin, saknar henne! Ja.. vad gjorde vi sen? Stack hem till mig och åt lite.. sarah skulle mest bara hämta sina saker, och ja, vi tog oxå en massa bilder idag men tyvärr kommer jag inte lägga in alla ;-)
Hörs strax! Jag lovade ju att blogga mycket idag, så ska försöka hålla det!



Sarah älskling!


Haha jag och kasper i min klass, skön kille det dära alltså! ;-) Varning, ful bild på mig...


Sarah och lilla Calle! :-)


Jag och Sarah!


Jag bjuder på den där finfina bilden..


Hörs strax!

Ska bara följa sarah halva biten till bussen, sen ikväll blir det mycket bloggning, håll ut!




bild från idag , man ser inte så mkt men det får duga för nu !


sleep good, because I will ;)

Sådärja ! dushat och så nu, och alldeles strax ska vi sova, skit skönt ! imorgon ska jag vara med emma tror jag, så ingen uppdatering på dagen ..
godnatt och sov bäst!


Vi är inte vanliga!

Som jag sa lite tidigare, väldigt dålig uppdatering idag, men vi har ju trots allt hunnit med some things today ;) !

 Göra klart hemkunskapsläxan tills imorgon
 Missat bussen... men ändå kommit i tid till trångsund =)
 träffat våra babysar
 bytt om 3 gånger..
 SPELAT MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM om och om igen !
 bloggat två inlägg, haha skämt osido.. TVÅ! inte bra..

Vad har ni själva gjort idag ?


21:54

hello bitches, är hemma hos mig nu med sarah!

vi var ute med våra sötnosar igen och gjorde lite saker.. HAHAHA galet, känner mig skit snurrig =( tänker verkligen inte säga varför men ah.. snart ska jag duscha & sen kanske vi sätter på en film eller något? Och förlåt för dålig uppdatering idag, men vi har faktiskt ett liv utanför bloggen ;) ..


älskar dig :)


Med sarah!

..Ja rubriken säger väl det mesta?

Efter skolan var jag och sarah med calle, alex & johan som vanligt! Så var david där ett litet tag oxå (hemma hos alex..) Så det var nice! ;) Haha jag och sarah blev helt galna men ska faktiskt inte säga varför för det angår inte er, hihi lite privatliv måste vi faktiskt få ha! Älskar att göra er ''arga'' för jag ''härmar'' ju en viss D & K, enligt er.. pff skitsnack!
Iaf! Sitter hemma hos Sarah nu och vi ska snart käka, sen ska vi ut och kanske träffa dom igen och senare sover hon hos mig som alltid?.. Vi kan aldrig vara med varandra utan att sova hos varandra haha, men aja!
Hörs senare!


calle :)


Sista för idag!

Känner verkligen att jag måste lägga mig nu! Börjar bli sjukt trött, ska bara smsa lite sen så kommer jag nog somna på direkten! Imorgon är det tisdag, och tisdagar är faktiskt helt okej! Inga jobbiga lektioner & så slutar vi ganska så tidigt, skönt! Efter skolan ska jag oxå vara med sarah, det är allt jag vet nu!

Vi hörs imorgon, godnatt älsklingar!


Nevine ♥ Marilyn



Lyssna på låten! Den passar så bra in, och älskling jag vet att du har det svårt nu och så, men jag finns här för dig exakt hela tiden, jag älskar dig tvilling!











Måste hinna!

Lite saker som jag måste hinna innan kvällen är slut!


* Välja kläder tills imorgon!
* Städa mitt rum!
* Tvätta bort mitt smink, borsta tänderna..
* Prata med pappa om en sak, ;)
* lägga mig i tid!
* BLOGGA SÅKLART!

Ungefär lite sånt måste jag verkligen hinna med! Vill inte somna försent idag, för då som sagt orkar jag aldrig gå upp på morgonen!


folk säger ofta att mina ögon är fina, något ni håller med om? ;-) (bilden har ingenting med inlägget att göra!)


Saker ni inte visste...



 Det svåraste jag vet är att vakna upp på morgonen, att bara höra alarmsignalen ringa klockan sex!? Det värsta som finns.. och alltid innan jag kommer upp så tar det minst en timme för mig, sen blir det stressigt!
Så typiskt mig...

 Jag kan inte leva utan min mobil! Nu låter jag kanske hur töntig som helst, men men ;) Tusen gånger per dag får mina lärare säga till mig ''TA BORT MOBILEN!!'' Även har dom ringt hem för att jag har tagit upp den även om dom har sagt till, jag tror jag är lite för beroende.. Ni vet 3000 gratis sms i månaden om man har abbonemang? Det skulle jag aldrig klara, min pappa vill att jag ska ha abbonemang, men hell no! Jag skulle ju behöva hålla koll på alla sms jag skickar..



 Vet ni vad det första jag gör när jag kommer hem är? Sätter på mig mjukisbyxor & sätter upp håret i en bulle! Hur skönt är inte det?.. Efter att ha gått med tajta jeans hela dagen och sitt hår som hänger och svänger så är nog det det skönaste som finns, gamla vanliga rutiner som nog många fler än jag gör? ;)

Hatar måndagar!

Hej sötnosar!


Hemma från skolan nu, känns skönt det! Är helt slut och faktiskt hungrig.. Jag och sarah lyckades äta idag på lunchen, matlusen kanske är tillbaka?.. Ingen aning, vi får allt se lite senare! Dagen idag var seg, slutade tio över tre med tråkigaste NO, så gissa om man somnade? Jag var nära på det, haha.. Sen nu tills på nästa vecka så har måste vi göra en sak på engelskan, typ skriva värsta uppsatsen om en bok vi har läst, PÅ ENGELSKA! Och det är jätte många frågor, så det är lite jobbigt, vi kommer få betyg på det oxå, största pressen! Så ja, det är väl lite av det jag ska ägna mig åt nu på eftermiddagen, visst låter det kul? Inte riktigt!
Skulle egentligen vara med Sarah idag igen, men det blev tydligen inte så!


sista - är tvungen

NÅGON har gjort någon ''remix'' på mitt och fridas inlägg, haha..


Idioter

Nu så ska jag snart tvätta bort mitt smink och sen faktiskt gå och lägga mig! Skola imorgon, och jag kan säga er att jag vill dit på ett sett, men på ett sett inte, eller hur sarah? ;)

Har inte så mycket mer att skriva förutom att min statistik verkligen har höjt sig under helgen, keep reading! Och en sak till.. De lugnt, säg att jag är ''wannabe'' dessie och kissie bara för att jag skrev att jag skulle äta ett äpple per dag, och sen ''skämt o sido'' ärligt, ni är dumma i huvvet, (inte alla, men vissa) Euw! Aja nu ska jag inte vara dum mera! ;) Godnatt sötnosar & så hörs vi imorgon, ni kan redan börja längta efter nya fina inlägg!



Gammal bild igen, förlåt men har bildbrist & som ni vet, SL MÄRKET ÄR RIKTIGT GAMMALT & FUUUUUUULT


Ingen matlust alls..

Vet ni? Jag vet inte själv vad som har hänt med mig!? Jag har verkligen ingen matlust kvar, igår när jag och sarah åt på pizzerian ni vet, jag åt två bitar sen kunde jag inte äta mer, kunde inte ens kolla på den dära pizzan. Inte sarah heller! Sen under resten av gårdagen när vi kom hem åt vi knappast någonting heller, ett glas äppeljuice, och det var allt!

..Och nu idag, vet ni vad jag har ätit idag? (utan att överdriva..) En halv macka!! Inge mer, ska äta middag nu oxå och vet inte hur jag ska äta, vill inte äta någonting. Bara dricka, vad händer med mig!? Kanske ska börja äta ett litet äpple per dag? Haha skämt osido.. Men om det nu var så, så tror jag nog det skulle räcka!



Marilyn the serie del 4!

Ni vet ''Marilyn the serie''? Som kommer upp här i bloggen ibland? (som tillochmed har en egen kategori!) En gammal klassiker! ;) kände att det var ett tag sen..




Kom nyss hem!

Jag och sarah gick ut runt ett två tiden.. väldigt sega på att fixa oss måste jag faktiskt säga, men aja, tjejer är tjejer ;) Vi mötte iaf upp crippa, alex, johan, rasmus & calle idag igen. Gjorde inte så mycket gick hem till alex och chilla.. för regnet öste ner, rena rama stormen, vi kom där med våra paraplyn och våra ''chillkläder'' ärligt, STORM ! våra paraplyn flög nästan iväg, inte bra ;o .. vi som trodde vädret skulle vara bra idag! aja nog pratat om det, nu sitter jag hemma, sarahs mamma hämtade henne nyss ! känns tomt utan henne haha (a) ..


sarah käääääämpar mot vinden (a)


rasmus :)


haha hatar egentligen att gå runt som värsta luffaren, men vi orkade verkligen inte ''fixa oss'' när regnet öste ner..


update

Sådärja ! nu har jag precis duschat, man känner sig nästan som en ny människa ! Snart ska vi börja fixa oss och dra ut, alltid lika trevligt! Vad ska ni själva göra idag? Säkert bara ta det lugnt? det är ju trotsalt söndag.. usch





Vädret verkar ju iaf vara på topp idag ;) ! & nej bilderna är inte från google


...



Vem försökte jag lura jag visste hela tiden, har ju lärt mig att va ensam sånt är livet. ingenting är som det ska längre, rasar ner igen och blundar för det som hände. det går aldrig bra, när man satsar allt man har man går in för en sak och blir lämnad kvar för det är över nu. och jag känner mig krossad, allt går i bitar så fort man börjar hoppas. du finns kvar inom mig, det gör ont när jag tänker på det fina som vi hade som du aldrig våga satsa på, i mina ögon var du underbar helt klart bäst och när vi låg där i sängen fan det kändes perfekt. hur kan det sluta såhär när jag vet att det finns chanser? så släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten. skit i vad dom säger och lyssna till dig själv för om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig.

Du kom som en vind, du va som en prins du försvann en dag och kommer aldrig att bli min, såren läker med åren det har dom gjort förut, du ska veta att jag saknar en bit och det är du.


Söndag!

Godmorgon bloggen! Nu är vi vakna, jag vaknade klockan nio idag, brukar inte vakna så tidigt! Och speciellt inte när vi gick och la oss runt klockan tre..? Aja! Jag vet inte ritkigt vad jag ska skriva här i bloggen längre känns det som, bloggtorka med andra ord. Inte bra! Ni får hjälpa mig och komma med förslag på vad jag ska skriva och så. Och så vill jag oxå ha en ny design, sen kommer bloggen bli underbar! ;) Idag vet jag inte vad jag ska göra, känner mig trött..


Beauty sleep

Godnatt sötnosar, hörs imorgon när vi vaknar!
Men jag bjuder på en bild från i sommras som jag hittade, glöm sl märket! ;)


Mina favoritdagar/inte favoritdagar! ;)



Haha ja idag är det sista dagen innan skolan, ärligt jag orkar verkligen inte med skolan. Trivs lixom inte där på något sett, euw.. Sarah vad säger du, ska vi byta klass/skola? ;)


Lite frågor.



Tänkte passa på att fråga på några få frågor som jag har fått bara , nu när jag ändå har tid & ska blogga för fullt !

Vart har du köpt din väska och hur mycket kostade den :)
Jag har köpt den på accent tror jag affären hette, och den kostade bara 299:-

Idag får du ditt nya rum vah?:D
Tror du skickade den där kommentaren igår! Och nej jag har inte fått det än, men imorgon eller måndag. Snart iaf, hoppas hoppas! :)

Åh vilken bra låt! Vad heter den?:D
Om du menar den som jag la in några inlägg längre ner så sökte jag bara på något på youtube, typ någon passande låt till mitt inlägg. typ ''remix'' eller något, haha så vet inte riktigt, men ja.. bra är den iaf ;)


Hihi (a)

Gud jag har vart borta typ hela dagen och ändå så får jag mer läsare då än när jag bloggar för fullt, hah det måste vara något fel med statistiken ;o ..
iaf! Vad har ni gjort idag då? Berätta nu! Man blir ju lite nyfiken när man själv har haft fullt upp ;)


Lång dag..!

Hej sötnosar! Har verkligen inte kunnat uppdatera idag, men thats life! Vi har vart lite upptagna! ;) Vid ungefär klockan ett stack vi hem från mig och käkade på pizzerian, not good! Men lite onyttigt borde man väl få äta..? Det är ju trotsalt lördag.. Så då är det väl OK? Aja! Vad gjorde vi efter det? Stack till trångsunds centrum och mötte upp massa trevligt folk, kommer inte ihåg namnen, men johan, alex, chrippa, calle, Och några fler! Var med dom i stort sett hela dagen och gjorde en massa saker, kan tyvärr inte nämna allt för då skulle det här inlägget bli alldeles för långt om man säger så!

Senare vid nio tiden stack jag och sarah hem till mig för att byta skor osv, regnade ju skit mkt idag så läckte in (inte bra..) Så stack vi ut igen och mötte upp calle och berka lite snabbt.. Dom tvingade oss att gå ut! Så varför inte, vi orkade inte sitta inne helt enkelt! Och ja.. Vi kom nyss in och nu ska vi bara ta det lugnt och käka någonting, skit mysig dag helt enkelt!


HEJDÅ!

Nu sticker vi ut och har kul utan er! ;)
Hörs kanske någongång suckers


HAHAHAHAHHAHA

Så, rubriken har inget med inlägget att göra ;)

Nu har vi nyss ätit, var faktiskt inte så jätte hungriga.. så tog en macka bara! Senare tror jag vi ska till pizzerian och äta en glamourös ''lunch..'' men jag kanske skippar pizzan och tar en sallad istället? Måste ju hålla formen, hallå!? Vem vill vara tjock.. inte jag! Aja, nu ska vi göra någonting tills dess. Ligger fortfarande helt döda i sängen, woho..


sluta aldrig läsa min blogg, jag vet att ni älskar den, puss sötnosar !


Sovit gott?

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sen och sarah vaknade nyss, snart ska vi väl gå ner och äta frukost. Och sen nog bara ta det lite lugnt innan vi hittar på någonting. Vill oxå ha mitt nya rum idag, kunde inte få det igår pga några anledningar, aja. Jag klarar nog att vänta! Nu ska vi gå ner, skriver snart igen. kisses


Behövde bara skriva!

Glöm alla texter jag har skrivit om dig på bloggen osv.. glöm det, jag hatar dig. Och jag vill faktiskt aldrig ha tillbaka dig! ;) känn på den, dah..


Detta visste in inte om mig? ..



Jag gillar knappast att ha kläder på mig som lixom ''lyser'' upp färger, så som knall blått, chock rosa.. osv. Brunt, grått vitt och svart är det absolut finaste på kläder. Beige kan oxå funka ibland.. men gul & röd och såna färger blir mest bara clownigt ;) visst kan det vara fint ibland men ingenting jag direkt föredrar om jag får välja..



Fett tragiskt..



Inte för jag är den som brukar ''läsa aftonbladet'' men nu gick jag in och ser det här, två åring ensam i fem dagar i sitt hus med sin döda pappa, fett hemskt..

läs mer om det här!


Saknat mig..?

Hej älsklingar! Äntligen hemma.. skulle vart ute längre men vet ni hur kallt det är ute eller?! Tror att istiden har kommit tillbaka (ha-ha..) Iaf! Träffade alex och dom igen. Trevligt, men sen så ville ja och sarah gå någon annan stans. Typ åkte till ngt främmande ställe och träffade dom där ''tre små stalkerserna'' igen ni vet..? (stavning haha) Men ah dom som jag berättade lite tidigare om. Och ja, dom tvingade oss att vara med dom ett tag. *suck* men vi skrek på dom och drog vidare =) gjorde lite secret things you never know! ;) det skulle ni allt vilja veta va? thaha..


Var tvungen att byta till den där dumma tröjan ... IGEN, suck måste det vara så kallt ..?


sarah <3


Utgång, hörs om ett par timmar!

Så nu är vi klarfixade och ska ut och ***** & **** *** Mer än så får ni inte veta, jag vet.. livet suger ibland =(
Hörs senare !


Jag lever!

Nu så kom jag och sarah nyss hem till mig och ska fixa oss! Skriver innan vi drar ut!


Life a la' Marilyn and sarah! ;)

Nu är vi hemma älsklingar! Oh jag vet att ni har saknat mig & min blogg , lala.. ;) Men men! Jag vet hur det känns en halv dag utan mig.. its sad =(
Iaf! Vi kom nyss hem till sarah och har vart ute ett tag efter skolan, skit skönt väder ute faktiskt! Var ute med några personer och träffade några små stalkers..? Eller ja kanske inte ska kalla dom det men dom tjatade om nummer och till slut fick dom det, *suck* Så nu spammringer dom.. men aja det får man leva med! Senare ska vi hem till mig och sova där antar jag och så ska vi träffa några tror jag, eller göra en jävligt kul grej. Hallå?! Its friday? Och om vi inte orkar blir det snacka skit, massa gott & idol!


Vad ska ni själva göra..?



lovely




sjukt ful bild, jaja


mästerfotografen sarah :)


i will allways love you, no matter what

Nu ska jag smsa med en söt person (a) .. och sen faktiskt sova, kanske hinner slänga in ett godmorgon inlägg på morgonen, får helt enkelt se om jag hinner ! godnatt sötnosar


viktigt !

Nu är klockan lite över tio och jag börjar faktiskt bli ganska så trött.. men jag vaknar ju så fruktansvärt tidigt när det är skola så det är inte så konstigt , aja imorgon på morgonen ska jag iaf hinna det hära ! ..

Äta frukost
platta håret, sminka mig
välja kläder, kan ta låångt tid..
packa min väska & inte glömma NO läxan !
blogga...?

ja det är ju alltid hoppas att jag hinner allt, åh hatar stress på morgonen !


WIIIIHOOO!



yes ! haha rubriken stämmer perfekt in på mig! Imorgon är det fredag och det betyder - helg & ingen skola. Fan vad skönt, det man längtar till hela veckan lixom! Vad är era planer för imorgon då..? Fest? Mys med pojkvännen? Eller kanske bara vara med bästavän eller några bra kompisar? Själv ska jag vara med sarah och hon ska sova här och så ska vi försöka hitta på ngt jävligt kul på kvällen, åh jag älskar fredagar, men lixom.. vem gör inte det?






Lite bilder från idag - varning för fula på mig!


inte fint, men jag bjuder väl på den sötnosar!

mums haha !


sweet


vi pysslade lite oxå idag på den där saken vi var på, och visst var mina armand som jag gjorde helt själv fina :) ?


kanske inte världens finaste skor, men skit sköna!


haha inga kommentarer, sarah smygfotaren ;) ?


OMG!! kolla vad långt hår jag har fått!? Skämt osido, det där är inte mitt riktiga hår.. tyvär =(


Min dag

Hej sötnosar! Nu har jag inte bloggat på ett tag så jag antar att ni har saknat mig väldigt mkt.. aja tänkte faktiskt ta och berätta om min dag! Idag var det ju ingen vanlig skoldag som sagt, vi var på någon grej i huddinge och hade massa tråkiga genomgångar och så... så det var inte så kul! Åtta på morgonen tills klockan fyra på eftermiddagen? Nej inget jag rekomenderar. Iaf, skulle ju som sagt vara med frida idag men hon kunde inte för hon behövde plugga till ett prov imorgon, men jag förstår henne. Åh det är så jobbigt det där med skolan =( men åkte till farsta ändå, med sarah dåra. Köpte ett par uggs med rosett, kände bara att jag behövde ha lite varma skor ett tag (även om dom går sönder snart, haha..) Det fanns inte beiga bara svarta så jag dampa inne i affären, aja tror iaf jag ska köpa äkta snart.. beiga! Har man pengar så har man ;) aja, sen käkade vi glass på donken som vanligt och nu sitter jag här.. puh vilken lång dag, ikväll blir det idol, yeah! Bilder från dagen får ni oxå snart, sålänge en gammal bild på mig!


RSS 2.0