Skolfoto imorgon (!?)

Det hade jag totalt glömt bort förens jag läst en persons blogg.. Åh förra året var helt fruktansvärt på riktigt! Nog det värsta genom alla år, då hade jag lugg oxå. En hemlighet ni inte visste?;)
Ja men fint var det inte iaf, så jag hoppas på att detta år blir dubbelt så mkt bättre, eller ja hoppas inte jag vet! Så imorgon ska jag faktiskt gå upp klockan sex och inte försova mig, då ska jag sminka mig skit fint och platta mitt hår extra spikrakt!

Det låter väl underbart? (a) så ja, bestämde kläder i förväg, tänkte att det var enklast så hihi, men orkade inte ta en ny bild för kameran till batterierna är urladdade? Så ja den här tröjan och ett par andra jeanstights, inte dom vita. Mina ljusblåa, love it!




Haha kolla min spökhand i bakgrunden? :'ooo


Samma gamla låtar :)

Vissa läsare ville att jag skulle skriva om typ två låtar jag gillar nu och två låtar som påminer om någonting starkt. Så visst varför inte? Har ju inte skrivit på ett tag nu..

Två låtar jag gillar;









..och dom två sista låtarna kan jag inte ens förklara, om jag hör dom så kommer det upp tankar i huvudet direkt för att dom påminer om så mkt, om två saker. Ingen kommer någonsin förstå om vad, utom en person. Glömmer aldrig..


tråkig update bara..

Haha jag är nog sämst på det dära med att plugga eller vad man säger, jag gav upp efter 5 minuter.. åh blir så irreterad! Orkar inte göra det här, men måste. Så ska väl försöka en gång till för säkerhetsskull!
Ni får klara er utan mig ett tag för nu ska jag koncentrera mig hah ;) sålänge kan ni väl säga någonting som ni vill att jag ska blogga om ikväll? något speciellt?

Puss på dig!


bildbrist..


Suck

Det här ska jag ägna mig åt nu, visst ser det ''väldigt'' roligt ut..?


Seg uppdatering, förlåt

chacha bloggen, skolan idag var sådär, jobbig & tråkig med andra ord.. men det funkade, måndagar är alltid sjukt jobbiga, speciellt när jag skulle gå upp eftersom att jag inte har vaknat klockan sex på hela helgen! Men jag kom upp till slut iaf ocb det var ju bra det!


Nu har jag oxå ätit lite.. och kan inte göra någonting idag tyvär för har skit mycket läxor, tro mig. Hemkunskap engelska no och musik. Och på engelskan ska man oxå läsa en bok klart tills ganska snart? Och min är skitliten text och 250 sidor ungefär.. på engelska! Tänk er vilken mardröm, så ja. Börjar nu plugga lite ikväll för nu vill jag kolla runt lite på datan haha, hörs snart!



Jag idag påväg till skolan på morgonen, lite trött sliten & ful sådär på morgonkvisten, så därför får ni stå ut med rutan för ansiktet haha!


Nej gumman, det är verkligen inte dig jag menar, host ;)!

Rubriken har verkligen ingenting med inlägget att göra, men ja är bara lite arg nu men ska inte vara arg på er haha!

Jag tror faktiskt att jag har hunnit med alla punkterna som jag hade på listan, fett duktig eller hur!? Men gjorde inte klart hela musikläxan än såklart, då skulle jag känna mig som största pluggisen och det vill man ju inte ;) jaja, nu är klockan tio snart och jag är inte ett dugg trött. Verkligen skit pigg! Undrar hur jag ska kunna somna tidigt idag, nej det kommer nog inte gå. Kommer säkert sitta här vid datan ett tag till, känner mig fastklistrad på något sätt.

Hursomhelst, inte så mycket mer att säga. Kanske slänger in ett extra inlägg idag innan jag går och lägger mig! Annars hörs vi imorgon, för jag vet inte om jag orkar blogga mer ikväll med tanke på att jag faktiskt har uppdaterat jätte bra idag, grattis till mig haha! Men ni får sova så gott iaf, pussar!


Bild på mig & bästavän, saknar dig!


Bullshit!



Från första början trodde jag jag kunde lita på dig gumman, men jag hade visst fel. Jag kan inte säga ett skit till dig utan att det kommer fram till andra på en dag, jag kan inte lita på dig helt enkelt. Sen så går du runt och säger till massa folk att jag har sagt saker om dom som inte är sant, hur fan ska du ha det egentligen? Ska jag göra samma mot dig, gå runt till massa människor som även är kallade dina kompisar och säga att du hatar dom, även om det inte är sant? Tror du jag går runt och gör så som du gör eller!?

du som en gång var min bästavän finns inte längre i mina ögon. Du existerar inte i mitt liv, du försöker bara göra så att alla ska tycka illa om mig och bra om dig. Men egentligen, det är bara att fortsätta du kommer aldrig lyckats. Och även om du fortsätter tänker jag inte göra någonting, jag tänker inte gå runt och snacka skit mer. För vet du en sak? Jag har växt upp som troligen inte du har, eller om du har det. Bevisa det då genom att inte gå och ljuga till varenda person om MIG! Jag är så j*vla trött & arg på dig så det finns inte..


Till dig Malin.

Vet inte vart jag ska börja, men vad hände med allt egentligen? Med den vänskapen vi hade? Jag saknar dig så mycket, saknar ditt leende och ditt skratt saknar att bara vara med dig. Nu har vi inte träffats på hur länge som helst och det känns som sagt overkligt, riktigt overkligt. Du är en del av mig, och betyder exakt lika mycket för mig som du gjorde förut. Om du bara visste hur mycket jag tänker på dig dag för dag och hur mycket jag saknar dig.. du skulle aldrig förstå hur mycket. Jag tänker på dig hela tiden, om jag ser en bild på oss så blir jag så ledsen att vi inte är med varandra här & nu. Men vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin lämna dig.


malin & marilyn så ska det alltid vara, visst älskling?
Jag älskar dig så sjukt mycket


Pluggning

Ja nu har jag duschat lite, orkade inte bada helt enkelt! Det får bli en annan dag :) och ja, nu är jag nydushad & fräsch som sagt.. alltid lika skönt!

Nu ska jag faktiskt plugga lite på musik läxan, jag vet att den är tills nästa måndag. Men den verkar komplicerad och sådära och så kanske jag är upptagen i veckan så kommer inte ha ork att göra den någon annan dag känns det som, men det är alltid toppen att ha sina läxor gjorda! Håller ni inte med mig?
Aja, nu har jag inte så mycket att skriva faktiskt, förutom att vi hörs lite senare igen. Puss!



Där får ni även en liten smygtitt, kolla mitt hår börjar locka sig! ;)
driver


Saker att göra!

Tänkte att jag snart ska hoppa in i duschen, eller kanske bada i mitt stora bubbelbad med massage med tända doftande ljus till, det låter väl härligt? äsch får se om jag orkar det annars duschar jag bara.. sen ska jag inte göra så mycket mer, mest små saker bara! Får inte glömma så bäst att skriva en liten lista så att jag kommer ihåg!

Ta en dusch eller ett bad!
Raka mina vackra ben då!
smörja in mig med bodylotion, ansiktsmask!
Kolla lite på musikläxan..
städa mitt rum!
välja kläder tills imorgon.

Ja det i alla fall, plus säkert någonting mer som jag inte kommer på just nu, eller juste! Måste ju blogga för fullt.. den viktigaste punkten av allt och jag glömmer det. Ajaj inte bra. Men min lista ser ju faktiskt mest ut som en ''pyssla med mig själv'' kväll, men det funkar ju alltid! Så att man orkar gå upp imorgon, för då börjar mardrömen. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hinna med dom där punkterna, jag lovar att blogga så fort som möjligt igen. Hörs snart!


A SECRET YOU WiLL NEVER KNOW!



Eran Marilyn Sandberg gillar en person nu.. hm vem kan det vara? Egentligen är det en hemlighet som absolut ingen får veta utom Frida som redan vet.. Men man kan ju alltid ge ledtrådar! Eller hur? Blondt hår, ganska lång. Åh no mer får ni inte veta! Nu blir ni allt nyfikna va? =) Älskar att göra er nyfikna när ni faktiskt inte får veta vem det är. Men ni kan ju alltid gissa, vem tror ni att Marilyn gillar?

Men glöm aldrig.. Det är en hemlighet!


HISS & DISS



Mycket mascara Ja har inte jag sagt hur mycket jag gillar det förut? När man lägger mycket mascara skit snyggt på ögonfransarna, så att det verkligen syns på långt håll! Hur snyggt är inte det på en skala 1 - 10?!

Apelsin juice Haha nu tycker ni säkert att jag är helt sjuk i huvudet som hissar apelsin juice, men det är ju bara för gott, men inte så nyttigt. Här skriker det socker..


Skvallertidningar
I<3IT! Det är bara det jag kan säga haha =)



Ingen mobil Det är nog något bland det värsta som finns.. att inte ha någon mobil, att lixom inte kunna få tag på någon under dagen och så kan personen inte få tag på mig. Snart klarar jag mig inte utan mobil, haha marilyn måste ha en mobil så är det bara!


Dålig musik!
Om man sätter på radion och så kommer det först en massa bra låtar, sen dåliga låtar i allt. Man bah öh!? Sen byter man kanal så är det fortfarande bara dåliga låtar, nej hörrni. Tummen ner!


Huvudvärk
Uschuschusch, det är en sån jobbig känsla. När man har huvudvärk och knappast kan gå upp ur sängen eller göra någonting när det gör så ont...



Nu är jag hemma!

Så nu är jag hemma, kom hem för fem minuter sen. Vi kunde inte vara så länge idag för att Frida skulle till stan, så resten av dagen/kvällen blir det bara ta det lugnt tror jag. Skola imorgon, ångest.. verkligen ångest! Får lixom inte sova ut imorgon.. suck! Aja, måste klara skolan.

Påtal om det, statistiken har ändrat sig, alltså den ser inte likadan ut som förut, dom har ändrat helt här på blogg.se (för er som inte vet) Så ja det är lite kul! Och sen så höjde sig statistiken sig skit mkt igår om man gemför med förrigår, så det är jag glad över, bara att det fortfarande är otroligt lite.. 192 st.
Marilyn är inte nöjd!



Godmorgon!

Igår så kollade vi på filmen åt chips och drack läsk till det.. väldigt nyttigt lixom, men det var värt det. Sen så låg Frida och smsade i femton år och jag låg brevid och somna typ haha, har fortfarande ingen mobil för er som undrar. Men ska få en så snart som möjligt så det är lugnt!

Iaf, vaknade runt elva idag av att Frida frågade om jag var vaken såhär lät det ''marilyn är du vaken?'' i skit ljusröst, haha så gullig hon är =) Och vi har nyss ätit frukost och jag ska fixa mig lite smått bara, för ska bara hem vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, vi får se vad som händer mot kvällen iaf.
Nu ska jag fixa mig, skriver när jag kommit hem till mig lite senare, puss!



Godnatt inlägg!

Vi har fortfarande inte kollat på filmen så vi ska lägga oss och göra det nu, och äta massa onyttigheter till det.. haha typiskt oss!

Men imorgon ska vi allt försöka sova ut, gud så skönt! Så vi hörs någongång när vi vaknar, godnatt!


Videoblogg - riktigt pinsamt!


Statistiken höjer sig!

Ja det gör den! Men det är ju helg nu oxå så när skolan kommer kommer det säkert sänka sig igen *suck* !

Aja, vet inte om jag orkar skriva mer ikväll för ska vi ska inte sitta vid datan och lata oss säger vi.. vi har ju en film och kolla på och en massa godis. Så om jag inte skriver mer så vet ni faktiskt varför, men annars skriver jag massor imorgon när jag kommer hem. Det lovar jag, jag försvinner aldrig haha =) Thats true!
Ni får ha en bra kväll så kanske vi hörs senare.

Och nu ska jag smsa med älskling från Fridas mobil, ni får aldrig veta vem det är.. eller hm, kanske någon vacker dag? Bara att fortsätta hoppas & försöka tänka ut, vem kan det vara?!
Puss!

Frida <3 Marilyn - alltid




19:53

Hej sötnosar, hemma hos Frida nu och hon sitter och töntar sig framför någon bög på andra datan.. lovar hon tycker han är skt snygg men han ser ut som en rumpnisse :) 

Iaf, vi möttes i skogås och så köpte vi lite godis och en rolig komedi, haha vi ville inte se skräck så det blev en rolig istället, ''tonårsliv'' med lindsay lohan ni vet? Ja visst är vi töntiga, tihi. Sen har vi ätit tacos oxå och nu ska vi hitta på något annat!





Utgång snart!

Ja snart ska jag gå, äntligen. Orkar verkligen inte vara hemma, man blir så rastlös. Så ja, snart ska jag ta bussen som går kvar i någonting tror jag? Sen möter jag frida i skogås, som jag sa tidigare vi ska handla lite tills ikväll och maybe hyra en film, mysigt!

Men vi hörs lite senare tror jag, kan säkert skriva lite ifrån fridas data, perfekt!
Puss på dig


dresscode for today

Asså bloggen cpar sönder, nu kan man inte ens kolla sin statistik eller lägga in en låt som jag egetnligen tänkte göra nu! Snart kommer det väl inte gå att lägga in bilder heller..?

Aja, än sålänge funkar det och här kommer dagens outfit som jag lovade!





allt från gina, väldigt ovanligt eller hur ;) ?


Ny design .. igen!

Men den här gången finast?
Tack melina, jag älskar dig!


Chacha

Har inte börjat fixa mig än.. gud vad trög jag är, på riktigt! Men så är det, jag och frida kör lugna takten hah ;) men hade faktiskt tänkt börja platta håret och sminka mig och så alldeles strax, sen ska jag ta bussen till skogås så ska vi kanske hyra film handla godis och lite sådär. Vi bestämde oss för att ha en filmkväll =) jätte mysigt faktiskt!

Whatever, nu ska jag äta upp min påse lakritsnappar, haha sen som sagt fixa mig. Ni får bild på outfit oxå innan jag går, det låter väl bra?!



''nyttiga marilyn dagen?''


Godmorgon!

Kunde inte skriva något mer igår, godnatt eller så.. efter som att man inte kunde logga in på bloggens hemsida? Väldigt konstigt faktiskt.. Så ja nu vet ni det!

Jag vaknade för tio minuter sen, kändes verkligen super skönt att sova ut för första gången på fem dagar, håller ni inte med mig? Lovely! Tihi, och snart ska jag äta frukost, gott. Och vad händer senare idag då? Jo jag ska träffa min älskling frida såklart Så ska jag säkert sova där oxå i think. Vad vi ska göra får vi ta reda på sen, för just nu har jag ingen blekaste aning, aja som sagt vi får se. Nu ska jag gå ner och är frulle, hörs efter det!


My number one

Du är den viktigaste personen i mitt liv, du går före exakt allt och alla bästavän!
Nu imorgon & föralltid - never forget it, i love u most


Ni får stå ut med mina tankar..



Ni vet när man sitter ensam i sitt rum på kvällarna och bara tänker på allting som vart men aldrig kommer tillbaka igen, ni vet vad jag menar va..? Hur det känns att sitta och bara lyssna på låtar som påminer om någonting, och att bara kolla på en massa gamla bilder som ger så mycket minnen. Det är precis det jag gör nu, och då kände jag samtidigt att jag ville skriva av mig lite. Så då är ju bloggen det absolut bästa stället! Jo.. som ni kanske inte visste, jag saknar så mycket.. så många. Eller kanske tre stycken som en gång betydde så mycket för mig..? Och det är verkligen jävligt jobbigt att känna den här stora saknaden ibland, men jag har lärt mig att leva med den, eller iaf försökt. På dagarna är det helt OK för jag har massa annat för mig, men på kvällarna när alla tankar kommer tillbax så känns allt bara så jobbigt och hårt. Jag skulle kunna göra allt, eller nästan allt för allt tillbaka, allt som det en tid var, även om jag vet att det är omöjligt. Åh jag vill inte ha den här känslan kvar efter två år.. jag orkar inte gå runt och sakna någon eller något hela tiden. Men kan tyvär inte hjälpa det, jag får helt enkelt acceptera det som det är nu och försöka tänka positivt. Hur mycket jag än kämpar och vill kommer det aldrig bli som förr, det är bara att inse. Jag har sagt det till mig själv flera gånger, försökt intala mig själv att det är omöjligt, men jag vill inte tro att det är omöjligt, istället vill jag att det ska va möjligt. Men det är försent egentligen, nu är det som det är och vad ska jag göra..? Jag saknar er, alla tre. Det gör ont.

Gamla bilder (?!)

Kollade oxå igenom min data nu lite och så.. bland mina gamla bilder från förra terminen och lite annat. Ärligt, jag känner inte igen mig. Så många gamla bilder jag har, mest på mig och Sarah C från förut.. ah men skulle aldrig kunna visa alla (Inte så glamourösa direkt Ha-ha..) Så ja, men tänk hur mycket man förändrats under sommaren? Och tänk hur jag var i vintras? Ser inte likadan ut, inte riktigt. Det är lite läskigt faktiskt, tycker inte ni det?

Aja, och eftersom att jag har så många gamla bilder men inte tänker visa alla, aldrig! Men kan iaf bjuda på några.. här är dom! Observera som sagt, gammalt!!


Någon vinterkväll.

Kommer ihåg när jag somnade på idrottsdagen.. fint? NO!


 


Ha-ha fy..


 


Jag och sarah någon gång för LÄNGE sen...


Ja ni, gammal som sagt..


kim sötnos & jag någon gång förra terminen, vad gör jag..?

Nu orkar jag inte mer, men ah ni ser.. lite förändring faktiskt!?

Mina älskade jeans!



Tittade igenom min garderob och lite sånt.. så hittade jag dom här skit snygga vita byxorna med hål i! Och då tänkte jag, juste! Jag köpte ju dom för kanske en - två veckor sen! Men har inte andvändt dom en endaste gång!? Undrar varför..

Hm.. kanske ska ha dom imorgon?


Bild från google!



Mitt hår! Usch fy & blä säger jag bara! Min hårdag har inte varit perekt idag som det ska om man säger så... rättare sagt helt j*vla fult! Fruktansvärt med andra ord.. Det lockar sig på bara 1 - 2 timmar..? Inte så det ska vara. Jag lovar, jag får panik när jag har plattat mitt hår sen när jag går ut så blir det lockigt, jag har ju en ganska så ny plattång och allt, så vad fan är problemet!? Förlåt att jag låter som värsta hårfixerade människan (men det kanske jag är men iaf!) Mitt hår ska sitta perfekt och det ska sitta och ligga på sin plats precis som jag vill ha det. Och det gjorde det inte idag, så därför blir mitt hår dagens största diss, Visst lockigt hår kan vara fint på andra, men på mig? Fruktansvärt! Kolla det här exempelt, vad är finast? Älska spik rakt hår!


<3 Fredag

Nu har jag nyss ätit, och vet ni vad jag kom på..? Juste det är ju helg! Gud så skönt, det är det jag lixom längtat efter hela veckan! ;) Och äntligen.. Imorgon kan jag få sova ut, åh så skönt! Det värsta som finns är verkligen att behöva lägga sig tidigt och sen vakna klockan sex.. hm kan det finnas något värre?! Nej tror inte det, imorgon ska marilyn sova, hur länge jag vill!
Hur länge brukar ni sova på helgerna?



..Och sådär ser det ut (nästan) Varje morgon för en viss Marilyn Sandberg!

Jag ska försöka bättra mig!!

Hej älsklingar! Och förlåt för att jag inte har sktivit något, men har verkligen inte haft tid!

Lite om min dag, var i skolan som sagt och det var helt OK faktiskt! Ganska jobbigt men annars inte så svårt, vanliga lektioner bara. Efter skolan drog jag & älskade lollo till centrum och köpte lite gott!=) FY MIG! Och sen efter det drog vi hem till henne ett litet tag och bara tog det lugnt, men var inte där så länge för jag ska äta alldeles strax, så jag drog mig hemåt, Och ska verkligen bli bättre på min uppdatering men nu är det helg och kommer ha lite mer tid att skriva på morgonen och sådära, plus att statistiken alltid höjs på helgerna.. love it! Aja, ska äta nu sen så lovar jag att blogga massor, hörs om ett tag!


Skönt med sömn!

Ja, håller ni inte med mig? hur skönt är det inte att bara lägga sig och inte behöva tänka på ngt.. :) ? skit skönt faktiskt, och det är precis det jag ska göra nu! Ska vakna sex imorgon .. inte kul, men aja godnatt <3



21:41?

klicka här, ja lovar ni vill :'dd

Haha förlåt att jag inte har skrivit någonting innan nu, men jag har pluggat lite extra duschat och bara tagit det lugnt faktiskt. Riktigt skönt om jag får säga det själv! Men imorgon vill jag nog ändå göra någonting.. det är fredag och har säkert ingen stor lust att bara sitta hemma, aja vi får väl se vad som händer imorgon lixom, orkar inte tänka på det nu. Iaf, nu är klockan är halvtio och jag ska väl lägga mig om en timme eller något, ja vi får se helt enkelt. Kanskekanske slänger in ett godnatt inlägg när jag somnar, men inte alls säker.

Ni kanske inte visste det, men känner faktiskt ingen större blogglust på kvällarna, ganska lustigt faktiskt, men i för sig det är ju ganska onödigt att blogga om någonting när man inte har någonting att blogga om, precis som jag har nu. Jag bara snackar på haha, får nog stoppa här =) LOVE



Tråkigt inlägg, men läs om ni vill.

Jag saknar en sorg en j*vla massa minnen det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner....

Ah, det är så sant, visst..? Ingen som fattar utom jag själv då. Men sånt thats life! Sitter i mitt rum nu och dunkar musik på högsta volym ;) haha alla går in på min pea mws och lyssnar på världens bästa låt (a) Lovar .. grym! Annars gör jag inte så mycket, ska äta lite snart. Ganska onödigt inlägg det här men har bara ingenting att göra, kan väl skriva mer lite senare när jag har något vettigare att komma med tihi, en bild på mig från idag =)


Min blogg



Göra flera videoinlägg, försöka lägga upp outfit varje dag, inte bara skriva om vad jag gör, skriva om olika saker, försöka skriva minst 8 inlägg per dag..
det låter väl bra hörrni? Tycker iaf jag! Och ska faktiskt försöka följa dom där sakerna nu =) Yeah, statistiken is going up! Här får ni oxå
en skit bra låt & någon bild på mig, Hörs sen!




7 saker ni inte visste =)



Att jag bara älskar en enda person mest i hela världen?
♥ Jag har lätt för att börja ''hata människor''
♥ Jag har en storasyster
♥ Jag vill att mina lår ska bli smalare....
♥ Jag tycker sofijah gör dom bästa låtarna av allt.
♥ Jag hatar när mitt hår lockar sig, när det bara blir vågigt en aning .. euw
♥ jag älskar att få uppmärksamhet!

Något vissa kanske inte visste om mig.. eller ;) ?

Outfit

Åh hatar när statistiken sjunker när det är skola, buhu! =(

Aja, som sagt slutade klockan fyra idag. Alltså för 20 minuter sen, jätte sent faktistk och inte speciellt kul när man slutar dagen med so.. usch, men jag klarade det faktiskt ;) sen så kunde inte fridababy träffas idag för stackaren har tappat bort sitt busskort och kanske inte så lätt att åka då, men vi bestämde ändå nu på lördag så det känns skönt iaf! Och nu sitter jag hemma, jag är verkligen helt slut måste jag säga, och sliten.. kanske behöver vara hemma ändå? Och plugga lite extra.. ja det blir nog så! kanske inte låter så kul men det behöver man faktiskt ibland =) nu ska jag lyssna på världens bästa låtar, sofijah såklart tihi (a) , puss!



<3 mina lår, haha


Snabbt & kort - läs

 Godmorgon! har väldigt bråttom nu.. börjar om ungefär tio minuter typ, men ville bara säga att det inte kommer bli någon bloggning idag fram till ikväll, nio kanske..? Jag slutar klockan fyra idag och börjar åtta, gaah rädda mig! och direkt efter det ska jag möta Frida, så vi hörs om tio elva timmar haha ;) En dag borde ni klara er...
Ha en bra dag så hörs vi ikväll någongång, PUSS


Tidigt i säng!

Ska lägga mig riktigt tidigt idag, om ungefär tio minuter eller något i think. Grattis till mig! Nej men känner att jag har gått och lagt mig lite försent nu när det är skola, det är nog därför jag försover mig en timme mer och får stressa på morgonen oxå, ajaj inte bra. Så nu ska jag bara tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen dra mig emot sängen! Juste, imorgon ska jag vara med min älskling frida igen, hihi saknar henne redan!
Godnatt & sov så gott precis som jag ska =)


M ♥ F - det är så det alltid ska va, visst?

Uttråkad

Ja.. jag är riktigt uttråkad just nu, gör verkligen ingenting. Känner även att jag börjar bli lite trött oxå..? Men vaknade ju vid klockan sex - sju så det är nog inte så konstigt? Aja, kan iaf aldrig Sova såhär tidigt, så det blir nog datan och så ett litet tag till. Ja, och när man här tråkigt och inte har någon att vara med kom mina två småsyskon upp och ställde upp på lite kort, ja jag är nog aldrig ensam endå =) ..





Hm.. dom är inte ett dugg lika mig va ;) ?

Måste skriva av mig igen, åh livet är hårt.. :/

Jag tvivlar på om jag någonsin kommer glömma våran tid tillsammans, om jag någonsin kommer sluta tänka på allt än om det kommer finnas i mitt huvud och i mina tankar föralltid..? Så som jag känner nu tänker jag på oss och allting varje dag, för två år sen, det var lixom vi hela tiden... dag som natt. Jag saknar det så mkt, jag saknar när vi gick på ishockeymatcherna varje kväll och kom dit och bara var där och träffade allihopa, jag saknar när vi badade i stormen och jag saknar när vi var på åland och skrev ''kärlekslistor'' på alla berg, om dom vi gillade, alla filmer när vi spelade in wildkids och när du gjorde reklam för wella, haha. Ärligt jag glömmer aldrig något, finns så mtk att säga. Men finner egentligen inga ord, det gör ont att bara tänka tillbaka på allting när man vet att det är omöjligt att ta tillbaka. Jag saknar allt, när jag säger allt så menar jag allt. Kommer du ihåg när vi träffade J & C för första gången? När vi var så spända och blyga, när vi kastade dom vita plupparna i luften och glömde oss för dom bakom buskarna, kommer du ihåg det? Jag kommer ihåg det starkt. Kanske låter fånigt att nämna allting, men känner verkligen att jag måste få skriva av mig. Skulle kunna skriva flera sidor om det här. Det skulle aldrig någonsin ta slut, du var en sån som alltid fanns där för mig och jag kunde komma till dig sent på kvällen så kunde vi bara prata, om jag mådde dåligt fanns du alltid där.. varje tid på dygnet. Det har vart underbart att du en gång vart min bästavän, vi gjorde så mycket tillsammans <3
jag älskar dig, det kommer jag alltid göra, oavsett vad, ''its hard to say goodbye''







:'(

tips på kläder.. igen!



Alla känner väl igen jeanstightsen?
För mig finns det nästan inga andra byxor som sitter tajt utom jeanstightsen i storlek XXS! Och jag gillar ju byxor som sitter skit tajt ;) Så.. om ni oxå gillar/vill ha byxor som sitter bra, köp dom då!! Men skynda dig innan dom tar slut, dom är ju populära om man säger så?=).. och ja, finns i många olika fäger både på vila vero moda och gina. För dessutom ett bra pris! Trust me.. du kommer inte ångra dig om du köper dom.

Liten update bara!

Haha jag är nog sämst? Har suttit och inte kunnit svara på några frågor på fysiksaken.. jag tyckte visst det var svårt! Men nu är det klart, och inga mer läxor mer att tänka till tills på fredag.. bra det! För kommer inte ha tid att göra dom ;) Har så mycket annat för mig. Haha nu ska jag lyssna på världens bästa låt, vi hörs snart I think!?



Haha, ny kategori!



Förlåt! Men måste bara skriva av mig lite.. jo jag försöker inte vara som någon annan, jag är bara mig själv. Jag är ingen som försöker vara som paow dessie kissie osv.. som en viss annan person försöker va =) En annan person som måste vara kompis med alla personer jag är kompisar med, och en person som tror hon kommer bli storbloggare på några dagar bara för att hon skriver 10 inlägg per dag..? Haha pff, skitsnack ;) Jag är bara mig själv på bloggen, ni får säga vad ni vill. Men förstår inte varför alla säger jag låtsas vara någon annan? Jag skriver det jag tycker och tänker.

Inge mer med det? Mohaha.. hoppas personen vet vem hon är för den delen, BLÄ!!

Never forget baby

Jag älskar dig mest, nu imorgon & föralltid, ingen går före dig, kom ihåg det bästavän - alltid


Im back!

Tjatja, Jag raderade mitt godmorgon inlägg haha, såg inte så fint ut och då ville jag inte ha kvar det bara =)

Idag slutade vi förresten klockan två, även om vi skulle slutat tre men vi fick sluta en timme tidigare pga av olika anledningar.. så det var ju skönt det! Sen så drog jag hem hit till mig och åt och kollade lite på tv och sådära.. därör bloggade jag inte! Hursomhelst.. idag ska jag oxå bara vara hemma, finns inte så mycket att göra ute när det regnar, inte kul. Men känner att jag behöver va hemma lite oxå! Måste göra klart fysiken... SUCK!
Hörs sen, Puss på dig!


Sista!

Oj nu har jag blivit såhär ''beroende'' på att skriva i bloggen!! Men alltid på kvällarna när jag är hemma uppdaterar jag sjukt bra, och jag vet att ni gillar det! ;) Hoppas bara ni hänger med i allting jag skriver haha, men ni kanske stalkar min blogg och går in helahela tiden och ser om jag skrivit, haha jag ser allt att klickningarna stiger.. =)

Men vet ni? Nu väntar faktiskt min skönhetsömn.. ska upp riktigt tidigt imorgon! Klockan sex, åhh ge mig helg..NU!
Godnatt iaf & så hörs vi imorgon!


Alltid samma problem..

Alltid samma problem med att hitta rätt kläder tills morgondagen!? alltid haha.. Så nu har jag bestämt mig för att försöka bestämma dagen innan och inte imorgon på morgonen! Det kommer bara ta alldeles för långt tid och så kommer jag ägna minst 25 minuter på bara det... onödigt! Så ja, funderar på något par av mina två blåa jeanstights, och någon av favorittröjorna? En enkel skoloutfit eller hur? =) I think so...

Och juste! Har snackat med min älskade papi oxå, hm.. får ny mobil inom en vecka tror jag, eller iaf en jag kan ha.. perfekt. Men ändå lite deppigt att jag får vänta några dagar till... åhh vill man ens se smsen när man sätter på mobilen..? Nej tack vill inte se hur många kommer bara bli sjukt jobbigt!


Hm.. nu till saken! Vilka jeanstights imorgon? Och vilken tröja..? Någonting jag ska tänka på!

My little secret! ;)







Någon som vet hur mycket jag älskar black eyed peas låtar?! Då vet ni det nu! Dom är så j*vla bra.. speciellt deras två nya låtar men oxå dom andra gamla oxå, brukar oftast föredra annan musik eller så, men ärligt tummen upp, dagens Hiss lixom! ;)

Det borde väl finnas fler som älskar deras låtar?!



Saker jag hunnit med idag..?

Gått till skolan & kommit i tid även om jag försov mig!!
Gått hem efter skolan och lämnat väskan, dragit till trångsund och mötte frida prick HALVFYRA! Som bestämt!? Jag är faktiskt duktig på att hålla tiden..;)

Hunnit haft mitt anfall av att jag inte har någon mobil.. aw stackars mig =( Nås fortfarande på datan!
Duschat, rakat benen..
Bloggat minst 6 inlägg!

Det är det jag har hunnit med idag... säkert någonting mer som jag kanske har glömt? Isf, Frida påmin mig!!


 


Innan jag dushar!



Om en person som har svikit mig rejält.. igen! Hon verkar inte förstå hur mycket hon sårar, hon verkar inte förstå någonting. Jag har försökt snackat med henne, snacka om varför hon är som hon är och så. Men hon lyssnar inte, hon lyssnar inte på vad jag har och säga. Hon bara skiter i det totalt, är det så man gör mot sin bästavän som man haft i fyra år!? Sen trean... Är det så man behandlar sin så kallade bästakompis? Att inte ens kunna lyssna på vad jag har och säga. Bara skiter i allting, förlåt att jag säger det här. Men du är falsk, falskare än alla tror. Men alla kanske inte vet det eftersom att du låtsas vara en ängel framför alla andra, men när du är med mig och chattar med mig på msn på kvällarna då kan du allt bli den ''onda'' och säga vad fan som helst! Till mig.. Du tror att du kan behandla mig hur som helst.. och låtsas vara arg ena dagen och sen andra kommer du fram till mig och låtsas att ingenting har hänt..? Så frågar du om vi ska vara, och jo vet du varför? Det är därför du inte har någon annan allra bästavän att vara med, du behöver alltid ha mig där för annars känner du dig ensam, om du inte får vara med mig och mina kompisar blir du sur och går till din ''reserv'' en tjej i klassen. Jag tycker lite synd om henne, att du är med henne bara för att du inte har mig vid din sida längre, du borde tänka på hur mycket du sårar mig och hur mycket du även har sårat henne.

Jag ska inte nämna nåra namn, inte i bloggen. Behöver inte spridas från person till person, men jag vet mkt väl att personen som texten är till vet vem hon är. Namnet behövs inte ens säga, men jag säger en sak. Om du beeter dig såhär och tror du kan behandla mig hursomhelst, då kan du dra! För vet du en sak..? Jag orkar inte med att du blir sur bara jag är med någon annan, jag har faktiskt andra kompisar och en bästavän, en annan bästavän som jag litar på och älskar mest i världen, som är äkta! men det är du som skapat de den här gången, nästa gång du behöver mig kommer jag inte finnas där, då är det redan försent.

Min dag!!

Hej min älskade blogg!
Känner mig helt sjukt kass för att jag uppdaterar så dåligt, men det har vart skola och jag har vart med frida! Då har jag inte tid för att blogga =) Men nu på kvällen hade jag faktiskt tänkt ta igen det, You like it?!

Aja, skolan idag var sjukt jobbigt, det är det varje dag.. bara massa långa tråkga lektioner! Jag fattar faktiskt inte hur jag orkar egentligen.. men även om jag inte orkar måste jag gå till skolan iaf. Thats true! Har inte så mycket mer att säga förutom att jag alldeles strax ska hoppa in i duschen och sen så lovar jag faktiskt att blogga mycket, om allt och lite till, självklart bara inte om vad jag gör såklart!


bilder





bebis i love you <3





snabb update

tjatja sötnosar, kom nyss hem till mig men ska snart ut igen och träffa frida klockan halv fyra, alltså om 20 minuter ;) najs.. haha, aja vet inte vad vi ska göra. Gör väl något sen drar vi hem till mig eller henne antar jag? får se... Hörs senare, lovar att blogga om allt möjligt ikväll, och bara inte vad jag gör! Ni kan redan börja längta...
PUSS

Nu ska jag dra!

Lite dålig outfit bild, oredigerad och allt. men aja hinner inte nu..



Jeanstights - veromoda
randigt linne - gina
vit kofta - vet inte?

Något nytt



Ja.. något nytt som jag tänkte prova på haha :) vi kör Hissar & dissar för dagen.

diss - att vi har SO idag som vanligt.. så himla tråkigt! Det är dom lektionerna jag oftast DÖR på..!

diss- att jag försov mig, skulle vaknat klockan sex men vaknade klockan sju, så väldigt stressigt nu. Aja, men jag bor ju nära så kan gå tio i. Men endå! Sovmorgon tack!

__________________________________________________________________________________________

Hiss- Att jag ska träffa Fridababy efter skolan.. lika trevligt som vanligt =) Det sätter vi verkligen med på dagens hissar lista.

Hiss- att min sminkning blev toppen nu på morgonen! Foundationen pudret och mascaran sitter rätt, precis så det ska va! Nu ska jag bara platta håret, hm... undrar om det oxå blir lyckat?

Ny design - skit fin va?

Nu ska jag faktiskt försöka sova, ojoj ett mirakel verkar ha skett..
fridababy imorgon såklart! Godnatt älskling & så avslutar vi med en låt som lyssnas sönder just nu plus en cute bild på mig ;)




Skola skola skola..

Dagarna blir bara jobbigare & jobbigare i skolan.. Lixom det har gått fyra dagar och jag är redan DÖD på lektionerna! Hur ska jag orka en hel termin till..? Det är faktiskt en bra fråga, nu har läxorna börjat komma oxå. Redan, Jag tror faktiskt inte jag hänger med att skolan har börjat än.. jag är lixom inte van att sitta still på min plats och lyssna på vad läraren säger och göra en massa jobbiga uppgifter, jag är van att sova ut på mornarna vara med kompisar och bara ha kul & somna sent. Men nej nu måste jag visst lära mig att lägga mig tidigt och vakna tidigt, det är en bra fråga om hur det kommer gå, får väl hoppas att jag inte försover mig..!

Och nu till läxorna, kollade just igenom min väska och då ser jag fysikboken Juste ja! Det hade jag glömt bort totalt, att vi skulle läsa och svara på en massa jobbiga frågor. Visst jag vet att det ska bli klart på fredag, men varför inte göra det nu istället så att jag har det klart. Annars kommer jag bara glömma och ja, inte IG här inte. Så nu får ni önska mig lycka till så ska jag faktiskt försöka bli klar med läxan många dagar i förväg, alltid på den säkra sidan, right..?


Ett litet tips ;)



Har ni svårt att hitta tröjor..? Eller bara inte hittar någon bra skön/mysig tröja? Och om ni inte vill ha någon tröja som är så jätte dyr men ändå skit snygg. Då rekomenderar jag verkligen den här där uppe på bilden. Själv har jag två stycken och det skulle inte skada med två till, skit snygg tröja att ha ett skärp till eller varför kanske inte bara en toffs på sidan om man inte vill ha den så ''stor''? Ja men kan nästan ha den hur som helst, och den passar till nästan det mesta helt enkelt, dvs jeans, tights och även shorts!

Skynda och köp nu om ni vill ha!! Kostar bara 149:- på gina, inte dåligt va? =) Jag lovar ni kommer bli kära!

Två vackra bilder från idag!

Hemma ifrånd Sarah nu, alltid skönt att komma hem såhär på kvällarna tycker jag faktiskt, håller ni inte med mig..? Om man lixom vart ute hela dagen plus skolan osv. Jo det är verkligen skönt, tummen upp!

Gör ingenting nu, chattar med Sarah Frida och några till på msn som vanligt =) yeah! Och juste.. sötaste Vega håller på att göra en ny design till mig nu oxå, den här gången blir det svart. I like it, har nog haft lite för mycket rosa, eller?!  Haha aja, bryr mig inte vad ni tycker egentligen.. min blogg!




En bild vi aldrig sett tidigare!

Ojsan.. Nu har man visst skämt ut sig framför halva sverige!! Jag och Sarah hittade en bild på oss på ung 08as hemsida, Smygfotade!? Och ja fotot var inte speciellt glamouröst kan man säga, om dom vill ha en bild på oss kan fotograferna väl komma fram själva och fråga om vi vill va med..? Haha nej inte riktigt men det är ju en bra tänkan om man säger så =) Hihi så just därför får ni inte se bilden, bara våra kroppar och bakgrunden, aw so nice! ;)


Blir så arg..

Hej bloggen, nu sitter jag hemma hos Sarah C! Kom nyss hit och är väldigt irreterad eftersom att statistiken sjunker bara för den här j*vla skolan!! ÅHH! Aja, det höjer sig väl ikväll!?=)

Tråkig skoldag idag som vanligt... började med matte och sen spanska, rena rama tortyren faktiskt. Somnade nästan på lektionen, ville bara att någon skulle komma och rädda mig..? Whatever, sen var det bara en massa andra tråkiga lektioner! Aja, som sagt är hemma hos Sarah nu och vi ska väl hitta på någonting lite senare och sen mot kvällen drar jag mig hem. Men vet inte riktigt när, men då lovar jag att blogga riktigt mycket!
Sounds good huh?


Snabbt

Godmorgon bloggen! Nu är jag klar.. plattat håret sminkat mig och valt kläder. Gick riktigt snabbt faktiskt, jag vakna lixom sju? Bara en halvtimme tihi :) snart ska jag dra, eller ska bara borsta mina tändisar först såklart, viktigt lixom. Ah, inga speciella planer för idag i think? Så bild på outfit & sådära får ni när jag kommer hem runt tre - fyra..? Långa dagar!
Puss


Big love to you..!

Godnatt!

Gud jag får ångest imorgon för att det är skola.. åh jag orkar verkligen inte. Men ska försöka klara det, skriver kanske imorgon innan jag drar, man får väl hoppas.
 Godnatt & sovgott!



Skulle aldrig klara mig utan dig bästavän, du betyder mest i mitt liv

Läs!

Ingen mobil innan tisdag sötnosar, så då vet ni det om jag inte svarar på sms, men jag nås här på datan sålänge, ville bara säga det lixom, puss!

Home sweet home

Nu sitter jag hemma, gick väl ganska så snabbt ändå? Ja men skogås trångsund är ju nära varandra så ;) ..

Känner att min blogg börjar bli lite tråkigare, asså lixom hela tiden liten text och en bild, jag skriver nästan bara om vad jag gör. Och nejnej inga tummar upp för det inte, men ah .. ska försöka skräpa mig och skriva lite bättre =) det låter väl bra? Eller är det bara jag som tycker såhär? Att min blogg blir tråkigare.. suck!
Jaja, nog pratat om det. Nu ska jag chatta med en sötnos på msn och sen logga in på playahead, hihi nörd (a) men jag bjuder på en till bild från idag! LOVE


I love you

Nu ska vi dra till min buss, skriver när jag kommer hem sötnosar.
pussar


hos frida

tjatja bloggen, träffade frida i trångsund och så drog vi till ishallen och kollade på någon match ett tag, frida trodde att det var varmt i ishallen, lixom sommar nästan. Så haha hon fick en liten chock när hon kom dit :) .. aja en person var inte där så jag ville gå, haha. Efter det drog vi hem till mig och åt och sen tog vi bussen hem till frida. 

Skriver mer när jag kommer hem någongång , puss


Update

Hej bloggen! Nu är jag helt klar och väntar på att Frida ska höra av sig, men hon är i farsta just nu tror jag. Så vi kan inte träffas riktigt än. Vill bara att hon ska bli klar haha, för orkar inte sitta inne en dag till, kameran är urladdad nu oxå så kan inte ta bild på outfit just nu. Ni kanske får det ikväll eller något. Aja, kanske skriver ett inlägg innan jag drar, annars så hörs vi ju såklart ikväll.
puss!


Nyduschad & musik

Ja.. rubriken säger väl allt ;) ? ... haha, har nyss duschat och känner mig hur fräsch som helst, ska bara smörja in mig med body lotion, åh det luktar så gott lixom :) haha sen ska jag fixa mig och lite sådära, eller juste innan dess måste jag ju äta frukost, ni vet viktigaste målet på dagen? (a) puss




bara 196 besökare igår :( ..

Godmorgon! Förlåt att jag inte skrev godnatt igår men jag orkade inte, tihi (a) Aja, jag är vaken tidigt idag... oxå. Men ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig. Tror jag ska träffa Frida idag vid ett två, så idag blir det inte sitta hemma inte. Mår sjukt mkt bättre nu så det är skönt! Nej hörrni, som sagt. Nu ska jag duscha, juste kolla statistiken var ännu lägre förut.. men fortfarande riktigt låg.. suck.
puss!



msn nörd!?

Haha ja rubriken stämmer ju ganska tydligt :'oo har suttit och chattat med en massa på msn nu sista tiden på kvällen, blandannat frida igen. Vi snackar verkligen om allt möjligt :) sjukt skönt att göra det med tjejkompisar faktiskt, tycker inte ni det? Haha det skulle inte förvåna mig om vi satt uppe halva natten igen och chatta ;) .. amen jo det är kul, ojoj nu skriver skit många så måste svara. Men ville bara uppdatera lite så att ni vet att eran lilla marilyn lever. bra va!?

och juste, jag är verkligen glad.. min statistik höjer sig faktiskt sjukt mkt men jag uppdaterar ju såå bra så det kan ju va därför? Men sluta ändå aldrig läsa, jag vet att ni vill fortsätta ;)
puss på dig - sålänge




Text & bild..




tjatja

Nu kom jag nyss in, var ute en snabbis och gick till trångsunds centrum.. haha inte ofta det händer :) .. men kände verkligen att jag behövde gå ut lite bara, för mitt huvud. Och då passade jag även på att köpa världens bästa tidning, tänkte köpa godis. Men skippade det , nog bäst så faktiskt ;) ..  aja så nu sitter jag på balkongen med datan i knäet och lyssnar på musik, mitt internet funkar överallt i huset. höhö även ute, fett ballt (a) och nu ska jag läsa min tidning, faktiskt väldigt spännande ;)
 
hörs sen

 


och såhär mkt grönt är det hos mig nu , mysigt :) ! ..

fråga - svar ;)

har du löshår? har du färgat håret?

Nej sanningen är att jag inte har något löshår och har aldrig färgat, tonat eller ens slingat mitt hår :'oo 100 % äkta ;) men jag vill ha lite ljusare hår, inte blont dårå. Men lite ljusare brunt.. men vågar inte färga, tänk om det blir missfärgat? Woho och då får jag lixom aldrig tillbaka min rätta hårfärg (a) ..


Mår inte alls bra =(

Nej huvudvärken går inte bort.. det blir bara värre & värre. Nu börjar jag må illa oxå, åh detta är verkligen inte kul :( .. vet att jag snackar om hur ont i huvudet jag har hela tiden nu i bloggen och så. Men ni får stå ut med det lite till. Lixom jag som hade längtat till helgen och trodde den skulle bli lite kul :'oo men istället blir jag sjuk och kan inte göra någonting, sitta hemma framför datan, tv, och tråka & må dåligt, det är vad min lördag består av.
Tror jag måste ha en skvaller tidning så att jag blir lite piggare, hm.. kanske sticka ner och handla? Mår säkert lite bättre om jag får lite frisk luft. Och så måste jag oxå gå ner och dricka ett glas vatten, har inte gjort det på hela dagen. Det kan ju oxå vara därför jag är snurrig/hängig? Nej nu ska jag skärpa mig.
puss och så hörs vi lite senare när jag orkar, ska oxå försöka vila lite...


Ett till inlägg, yes..?

Jag tror ärligt att jag är beroende av... cola Måste lixom ha det nu, haha kanske inte låter så vanligt, men kan man bli beroende av cola? Ganska läskigt ju :'oo

Aja, gör ingenting nu, verkligen ingenting. eller jo tråkar & har ont i huvudet, tror jag har svininfluensan, jag blir ju lixom aldrig frisk.. haha men ska inte gå runt och tro att jag har den influensan egentligen? då kommer jag ju bara må ännu dåigare än vad jag redan gör, jaja hoppas jag kommer ut ikväll och träffar någon eller något då ;) .. hela dagen orkar jag faktiskt inte sitta inne, jag kommer dö på riktigt. fucking sjukling.. -.- hur som helst, Nu ska jag lyssna sönder min pea låt som jag har lyssnat om & om igen minst 250 gånger..



& glöm inte klicka här, ja lovar ni vill :'dd


En känsla slog mig...

Jag fattar inte vad som hände med oss.. verkligen inte, det var du och jag så ofta nästan varje dag, men vips så tog det bara slut. På så kort tid var det inte vi länge. Det gör ont att tänka på att det aldrig blir detsamma igen... faktiskt. När jag ser dig så går du bara förbi, vi går förbi varandra som vi aldrig någonstin känt varandra, som om vi aldrig hade funnits. Vi hälsar inte ens, vi snackar aldrig. Jag blir så ledsen när jag tänker tillbaka på allt fint, och när jag kollar på gamla bilder av oss, när jag inte får ha dig vid mig, när jag behöver dig som mest. Då vet jag att jag inte har dig mer, för nu är du borta... ur mitt liv. Jag vill inte tänka att det är så, jag vill inte tro att det är sant. Men jag måste snart försöka inse det, även om det kommer bli svårt, riktigt svårt att sluta tänka på dig. Du var en sån fin vän, jag kunde verkligen berätta allting för dig, du fick mig att le och skratta & må bra. Glömmer aldrig 2007, när vi var som tajtast och gjorde så mkt tillsammans. Glömmer verkligen aldrig..... det är någonting jag tänker på ofta oxå, vi två och även vi '''fyra''... jag vet att du läser det här och jag vet mkt väl att du vet vem du är. Men det jag vill komma fram till är att jag verkligen saknar dig ibland, det gör ont. Du var så mycket för mig, verkligen allt





</3..

Godmorgon!

Jag sov inte så långt idag som jag trodde, bara till elva, även om jag somnade ett halv två inatt. Eftersom att en viss Frida och jag snackade på msn halva natten haha, men det är ju endå lördag idag? Och vad ska jag göra idag? Svar: ingenting! Jag har verkligen ångest, jag vet inte vad jag ska göra en lördag. Men det är väl lika bra, jag har ju fortfarande ont i huvudet och orkar inte resa mig upp, skolan kanske tar tag i mig ordentligt..? Ja så det skulle ju inte förvåna mig om det bara blir en hemmadag idag, tråkigt jag vet. Men kanske träffar någon ikväll eller nått, får se. Hur som helst, nu ska jag snart äta frukost. puss!


Summerpic

Hihi glömmer helt totalt bort att blogga när jag chattar med sarah & frida på msn.. dom har verkligen humor haha :) .. jag och sarah sitter och chattar om secret things och jag och frida om lite annat, sen lyssnar jag oxå på musik, ja ni, livet är faktiskt härligt hemma ibland ;) .. eller nästan alltid hihi, skulle aldrig vilja flytta.
Nu vet ni den informationen tihi (a) , nu ska jag faktiskt fortsätta snacka med babys, har ju inte tänkt på det men imorgon är det faktiskt lördag och det menas att jag får sova ut , oh yeah i like it ! hur som helst, kanske skriver godnatt inlägg eller något sånt lite senare, vi får väl se helt enkelt om jag orkar det?
 pusshej =)


svaren till er!

varför har du itne tagit bort sl märket? du har haft det sen ung 08?

Saken är den att jag har tagit bort det nu, typ bara 5 % kvar haha.. nej men det är ganska så svårt att få bort?

är du på g med någon ?
blev du nöjd med din header&design ?
spoertar du ? isf vilken sport och hur många ggr i veckan ?

Nej inte just nu!
Ja det såklart jag blev :) ?
Nej jag ''sporterar'' inte, det heter sportar haha men ah..

vilken BH-size ;);)))
Det skulle du allt vilja veta va :'ddd

är du oskuld?
gillar du ngn just nu?
eller tycker du bara ngn är söt?
favorit blogg, säg fyra st minst?
vad är din favorit dricka haha?;D
Samma gamla vanliga fråga, JA!
Nej det tror jag inte haha ;) ..
Ja det finns många söta :'oo eller vilken värld lever du i haha?
hm... dessies paows, sarah t och sarah c
Coca cola & juice, taha

favorit färg ?
favorit butik ?
puss älskar dig
Favorit färg rosa såklart, och favorit butik måste jag nog säga gina :)
älskar dig med saga <3

har du fått din mens? när isåfall?:)
Nyfikna j*vel =)

vilket år är du född? asså 96 eller 95?
95

Skulle du kunna göra om min blogg?:D
Vilken är din favorit affärr?
Hur lärde du dig känna Sarah Tjulander?
Använder du vit kajal?
Nej haha, eller tror inte jag orkar :)
gina tricot helt klart, om man syftar på kläder..
jag vet inte riktigt, vi började snacka och sådära... och kommer bara närmare & närmare varandra, är sjukt glad för det! =) Ja ibland andvänder jag vit kajal, eller oftast.

saknar du ngn just nu?
Jadu.. det kan man verkligen säga :/

tycker du själv att du är söt
Ibland, ibland inte

Saknar du mig :D !??!
alltid sarah :) ..

vad är du rädd för? :)
spindlar! euw finns nästan inge värre än att se en spindel i taket om man ska gå och lägga sig tex, usch

ska killar ha blont eller brunt hår tkr du?:)
Men det spelar väl ingen roll?

haru strulat me ngn?
Ja

är du i oskuld?
kan du tänka dej att va kompis me yngre tjejer?
spelaru non sport?
vilken klass gåru i? 8a elr 8b osv... :P
har du pussat en tjej elr kanske lite mera? ( aså som kompis )

Men ja...
Ja det kan jag väl, eller skulle inte kunna gå runt med en 10 åring direkt. eller helst inte.
nej jag spelar ingen sport just nu.
jag går i 8b :)
pussat typ...

är du nöjd med ditt utseende ?
hur sminkar du dej ? skulle du inte kunna visa i ett inlägg !
är du oskuld ?
anser du dej själv som en fjortis ?
Ja helt OK =)
ja det skulle jag väl kunna göra någongång...
Har jag redan svarat på två gånger.
tss nej?

vad hände med dig och ida mattsson? jag läste lite gamla inlägg på din gamla blogg och man undrar ju?:/och saknar du henne?
Jadu, det är nog en lång historia.. vissa kompisar glider väl isär någongång? Och det gjorde visst vi. Trodde aldrig vi skulle göra det faktiskt, men det blev så. Ingenting jag kan göra åt saken nu.. ja det såklart jag saknar henne och tänker på henne ibland, vi var ju trotsallt jätte bra kompisar än tid, hon var lixom.... ah , en del av mitt liv.

Tummen upp !

Ni har tills klockan tio att fråga frågor till frågestunden, sen vid tio så svarar jag. Spännande huh? :) .. bara att typ 90% av frågorna är anonyma, haha ni verkar inte våga skriva era namn ;) ? aja, ni får femton minuter till, så hörs vi snart med lite frågor & svar, sålänge kan jag bjuda på världens bästa låt taha,
den är fett bra ju (a) ..





liten update bara..

Fortsätt fråga frågor på frågestunden så blir jag glad haha, svarar på dom lite senare på kvällen, tio - elva kanske :) ? Och förresten, dom frågorna som är lite för ''privata'' tänker jag faktiskt inte svara på, så tar bort dom, bara så ni vet.

Iaf, har ätit lite middag för ett tag sen och bara tagit det lugnt. Funderat på att göra ett videoinlägg, men tror inte jag orkar det nu idag tyvär. Kanske imorgon? Ja vi får se :) .. Ikväll blir det en sån här vanlig ''chillkväll'' igen, lite tråkigt :/ men mitt huvudvärker, jag kommer säkert få svininfluensan. för mina ben och huvud värker typ hela tiden? åh.. mår dåligt bara jag tänker tanken, nej nu ska jag försöka tänka positivt istället =) tihi, vad har ni själva för er ikväll?
puss!



oh yeah, mitt hår är verkligen snyggt på den här bilden ;) tummen upp (y)


Fråga på exakt vad ni vill nu!




Lite av dagens outfit!



La ju aldrig upp dagens outfit tidigare idag pga av att batterierna till kameran var urladdade! Suck! Så tänkte att ni får det nu istället! Mina älskade jeans från vero moda, vanligt svart linne och en gosig tjocktröja som inte syns på bilden ;)..
Men ni ser väl oxå hur mysigt jag har det?! Ligger i soffan med datan i knäet & lyssnar på musik i min ensamhet, love it!

Känner för att vara snäll..!

Ja, det är många på pea och sådära som frågar om mitt nummer och så.. så varför inte ge ut det till er som vill ha det!? Jag tycker iaf att det känns rätt, så här får ni! Skriv gärna en massa sms och ring en gång i minuten, spamma kan faktiskt oxå vara ganska så kul, jag älskar det!



Ha-ha där var jag lite väl ironisk? ;) Aldrig att jag skulle ge ut mitt nummer här på bloggen! Ni skulle ju göra exakt allting som jag skrev ovanför, vill ni ha mitt nummer? Så får ni bara det om ni känner mig, som redan alla som känner mig har... ni andra kan dröma vidare! =) Var bara det jag ville säga...!


Min dag

Hej alla söta bloggläsare! Nu är eran favorit Marilyn hemma igen och kan blogga för fullt.. det är väl bra!? Dagen har vart ganska så lång & tråkig dessutom. Vanliga lektioner och sådära, slutade halv tre idag och det är fredag.. vi har världens senaste schema.. inte så kul men det får man lov att klara väl! Efter skolan drog jag & Sarah C ner och fikade lite, skit mysigt! Och snackade och sådära.. var inte så länge, för hon åkte hem till sig och jag åkte hem till mig. Men väntade med henne och hennes söta lillebrosa tills deras buss kom.. eftersom att jag är så SNÄLL! Hihi! Och juste, träffade Malin på hemvägen, skit kul faktiskt. Hade inte träffat henne på skit länge verkligen så det var skönt! Har saknat henne! Ska inte göra så mkt just nu vad jag vet, bara ta det lite lugnt. Har växtvärk i benet.. AJ!!

Aja, nu snackar jag med en person i telefon, lovely!


Godmorgon!

Vaknade klockan halv sju och nu är jag klarfixad.. gick ganska så snabbt! Men orkade faktiskt inte fixa mig så mkt idag, jag ska bara till skolan..? Så ja, snart ska jag väl dra och tror vi ska ha en ''vanlig'' skoldag idag =( SUCK!! men det får man väl tåla.. och hinner tyvär inte med dagens outfit idag eftersom att batterierna är urladdade. Skriver mer när jag kommer hem, för ville bara uppdatera lite.
puss!


20 augusti 14:57

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, bara jag och någon till som förstår..
Hm.. klockan är snart elva, funderar faktiskt på att gå och lägga mig eftersom att jag ska vakna sex halvsju imorgon. Inte kul det inte, men så är det ju när det är skola. Så aldrig att jag sitter här vid datan till ett - två eller något. Då skulle jag aldrig orka gå upp, och då skulle det sluta med att jag kom försent varenda morgon till skolan, ajaj. och nu har vi oxå världens strängaste lärare, magnus heter han.. woho, han ringer hem för minsta lilla grej? så töntigt. Aja nog pratat om skolan =) nu eller snart ska jag som sagt försöka sova, och ska även försöka slänga in ett litet inlägg imorgon innan jag drar till skolan, godnatt & sovgott


Kan storbloggare kan jag! ;)

Ni får kalla mig härmapa nu, för det är jag faktiskt tihi (a) det har hänt mkt i sommar men allting orkar jag inte ta upp, men lite kan jag faktiskt va snäll och dela med mig =)


Skolavsliutningen, med min nya klänning :) .. Det var där hela sommaren startade


ngn vecka senare var det dags för mig & älskling att gå på klubberiet


& hade även skit snygga klänningar till det


mitt & sarahs första dopp HÄRLIGT!


och ni kommer väl ihåg när jag och sarah c var i skellefteå? Åtta timmars bilresa...


när vi väl var där, jätte mysigt och skönt att komma från sthlm :)


efter ngn vecka tog vi flyget hem tillsammans!


 och när vi kom hem var det bio som gällde.. en massa


& så var vi även på pride och hade trevligt =)


efter det träffade jag lollo som jag inte hade träffat på hela sommaren, vi var skit mkt och hade jävligt kul måste jag säga. Fixade oss varje kväll och drog ut och träffade folk!


och så drog vi oxå till grönan tsm en dag =) sjukt kul


ett litet tag innan dess började jag gilla en person.. men ah..


och i mitten av juli fyllde min BABY 14!! FÅR MAN INTE GLÖMMA =)


& min blogg växte =)


sist men inte minst, ung 08 varje dag med mina bebisar, jag älskar er



det där var lite av min sommar, mkt mer har jag gjort. men om jag skulle sitta här och skriva skulle det ta hela bloggen för så mkt bilder, men detta var väl ett kul inlägg? lite annorlunda sådära.
något mer jag ska skriva om som ni vill? säg det i kommentarsfältet isf, PUSS

2 månader sen..

Kollade igenom min gamla blogg och sådära. Så hittade jag ett gammalt inlägg från juni någonting.. precis då jag och sarah t inte hade känt varandra så länge. Men även då skrev jag detta. Det bevisar verkligen hur mkt jag älskade henne redan då, och vad jag aldrig ville förlora. Än idag är det jag och hon, vi kommer aldrig förlora varandra, det lovar jag... Och nu om jag skulle skiva texten nu skulle jag både göra om den, till så mkt mer..
Jag älskar dig mer för varje dag som går gumman!


update

Just nu gör jag inte så mkt, jag saknar min bästavän så det gör ont :'/ kom hem nu.. Ja, nu ska jag fixa lite bloggar och sådära tror jag. Har ändå inget annat för mig, vi hörs lite senare ikväll orkar faktiskt inte blogga just nu, jag har ju ändå skrivit ganska så mkt.. eller?
Puss på dig


hah var tvungen (a)

Att gå ut och ta ett litet kort ;) .. för vet ni? jag har inte tänkt på det, men på min bil står det swm framlängest och mws baklängest, coolt eller hur?! Och viktigt att veta tihi =)
LOVE


Det blir nog mkt bloggning ikväll!

Ja rubriken säger väl allt ;) ?

Det kommer bli mkt bloggning eftersom att jag bara ska va hemma nu på kvällen, tihi behöver faktiskt vila (a) iaf, kan berätta lite vad jag gjort. Jag drog till tandläkaren i skogås, och jag hade inga hål! fett bra ju :) .. aja, sen efter det tog jag bussen till farsta och mötte sarah och becka, vi gick runt och kollade lite och käkade. Sen gjorde vi inte så mkt mera. Snacka och sådära.. och juste! Mitt comviq har gått ut nu, gjorde det för typ en timme sen och jag står redan inte ut när smsen bara väller in och jag kan inte svara.. men fyller på så snart som möjligt, så ah om ni vill mig någonting så får ni faktiskt ringa sålänge. För er som har mitt nummer förstås! Er andra.. synd =)
Nu ska jag kolla runt lite på datan, och sen äta middag i think ;) ..
en bild på mig idag - bjuder på den


Några bilder från idag


Jag & sarah på djurgården! Ganska fin bild..


Älskar dig sjukt mkt<3


Mina nya svarta skor, skit fina va ;) ?

Snabb update

Hej sötnosar, kan bara uppdatera lite kort nu. MIn klass åkte in till djurgården idag och så, åt matsäck och det dära. Sen så drog vi till något museum och gjorde lite saker där, inte så kul kanske.. aja, kom nyss hem och om fem minuter ska jag dra ut igen.. till bussen till skogås, ska åka till fucking tandläkaren, jag hade totalt glömt det före pappa påminde mig imorgon, men jag ska bara så det är nog ingen större grej. Sen efter det ska jag möta sarah i farsta och kanske becka. Vi får se, men bilder och så kommer när jag kommer hem, måste springa nu!
PUSS



bild på moi från imorseeeeeee =)

Hejdå!

Nu ska jag packa min väska lite och sen om ett tag dra och möta sarah, sen drar vi upp till skolan.
puss & ha en bra dag, för det ska jag försöka ha .. !



facelook

outfit for today



Tröja från gina
Jeanstights från gina
:)

Tidig morgon!

Godmorgon! Jag får ångest för att jag är uppe så tidigt, och dum som jag är så ställer jag klockan på halvsju och när jag vaknar så kommer jag på att vi börjar kvart i nio. Jag skulle lixom ha kunnat sova tills halvåtta? Men nej jag kunde visst inte somna om. Så ska fixa mig snart, ganska lugnt utan att stressa. För jag har hela två timmar på mig - visst det kanske är skönt. Men när jag är klar orkar jag inte vänta. Tihi aja, ligger i sängen nu med datan och bloggar. Det är verkligen kallt i mitt rum så vågar inte stiga upp! =) Får väl försöka, hörs sen innan jag dra eller nått.
PUSS


Skönhetssömn

Nu är mitt smink borta, sjukt skönt faktiskt.. och nu ska jag försöka sova. Klockan är inte ens elva!? Hur ska detta gå.. åh dumma skola, ärligt jag vill sova ut!
Aja, Skriver imorgon innan jag drar på morgonen och så kommer jag även försöka hinna slänga in en dagens outfit.
GODNATT ÄLSKLINGAR


Å N G E S T



Eller man kanske inte ska kalla det en åsikt..? Rättare sagt en tanke. Eller? Jo nu ska vi diskutera! Ni vet när man sätter foundation på ansiktet, helt normalt. Då kommer det ju oftast på läpparna så att dom blir lite ljusare (man vill ju inte att dom ska lysa rött) Ja iaf.. Sen har jag hört. Har man foundation eller concaler på läpparna kan man få CANCER?! För att läpparna blir så torra och inte ''luftast'' När jag hörde det fick jag faktiskt lite panik.. det har börjat svida på mina läppar ibland nu oxå och gör ibland ont när jag dricker.
Då måste det ju vara sant, men undrar en sak. Hur kan man få cancer av lite concaler?

..Det är en bra fråga! Men tror ni det är sant..? Im scared

Jag lever..

Förlåt att jag inte har skrivit nu på någon timme.. men har inte orkat eller haft tid. Har gjort massa annat oxå, ätit och sådära.. städat mitt rum lite. Ärligt jag börjar känna mig som en städmänniska, nej men inte riktigt.. nästan. Men klarar inte av om mitt rum är stökigt, thats it! Jag är nog inte den enda som känner så...? Aja, snart ska jag oxå tvätta bort mitt smink och sen faktiskt försöka gå och lägga mig. Måste orka vakna klockan sex halv sju imorgon! WOHO!!

Har inte så mkt mer att säga just nu förutom att jag saknar min bebis sarah t mest av allt i hela världen redan tihi. det går ju bara inte att inte sakna henne! 
PUSS PÅ ER


Bild & text




liten update?

Tråkar som fan.. Haha viktigt att veta va?! Men nu är jag väl på fjärde - femte inlägget för idag tror jag, tummen upp! Nej men jobbigt nu när det är skola att statistiken sjunker.. får väl hoppas på det bästa =)
men känner att jag måste göra någonting annat, känner inte för att blogga just nu, men bjuder på två bilder från idag sålänge.
PUSS


Ser exakt ut som min och lollos bild förut ni vet - haha ;) !


& här ser jag verkligen lång ut, i like it

Ny design

Nu är min design - skitsnygg! Men det var min förra oxå men man behöver väl lite ändring?! =) Och ja.. bra blogg & snygg design hör lixom ihop, så ah .. nu får vi väl hoppas på det jag säger, att jag ska blogga mkt ikväll!
Men visst blev det fint?


Och här bjuder man på sveriges gamlaste bild *suck...*

Hand i hand livet ut, fin bild huh?

Tjatja bloggen, hemma nu. Gör inte så mkt, lyssnar på lite musik och så åkte sarah c för ett tag sen. Ska inte göra någonting speciellt ikväll.. blogga mkt antar jag..?
Men känner faktiskt för att vara hemma lite nu oxå, har vart mkt dom senaste dagarna. Och så måste jag ladda upp tills imorgon oxå! Ska till något museum med klassen (?) woho.. aja, jag klarar det nog ska vi se =) Nu ska jag kolla runt lite, och juste snart är min nya design klar.. yeah!


Eran marilyn här =)

Hej sötnosar, nu har jag snackat klart i telefonen som ni kanske visste ;) ?

ah, vill bara uppdatera lite. Idag var vi i skolan och tyvär var dagen inte så bra.. eller ja den var väl helt okej att träffa dom flesta  och sådära. Vi gjorde lite övningar, åt och gick hem.. så jag och sarah c är hemma hos mig nu och ska snart ut igen och hitta på något, kanske ta lite nya bilder till bloggen? Think so =) Aja, vi får höras lite senare när jag kommer hem igen. Och det kommer bli sämre uppdatering nu på dagarna för att skolan har börjat som ni vet, men ska försöka skriva godmorgon varje dag.. försöka för eran skull..
PUSS
 

Sarah gästbloggar

Just nu håller Marilyn på att snacka med Danne i telefon så hon kan tyvärr inte skriva. Tråkigt va? Men jag stället upp med att skriva så inte ni blir besvikna! Snart så ska vi gå ut och gå omkring eller någonting.. Bara vara ute och ha det trevligt!=) Hihi, men jag lovar att hon uppdaterar så fort hon kommer tillbaka, bra va?
Puss Marilyns läsare!
& glöm inte att klicka här baby! ;)


Älskar oss!

Godnatt

Nu har vi gjort allt vi behöver göra, och ska lägga oss och snacka lite nu, ska vakna klockan sex.. woho! Wish us luck.. GODNATT


HAHA REN SARAH & MARILYN HUMOR!!

Finaste låten...




MYS!

Nu sitter vi här, jag bloggar och sarah tar kort på sig själv i spegeln som vanligt! Snart ska vi gå ner och äta någonting... har bara ätit en macka och donken idag, känns som jag äter donken hela tiden.. menmen! Sen ska vi duscha, nej inte tillsammans, en i taget haha. Men man vill ju vara fräsh imorgon inför skolan, ska snart välja kläder i förväg.
wish me luck? =)

Juste, snart får jag ny design oxå! Av vega karlsson.. hon gör verkligen skit fina, så det ska bli kul. Man måste ju ha lite ändring ibland, eller hur? PUSS



<3

YES

Sitter här och väntar på att sarah c ska komma hit - hon ska sova här. Och ja, annars gör jag inte så mkt, lyssnar på lite musik och sådära. Och ni vet byxorna på bilden nedan som jag köpte? Dom är ganska så stora där nere, asså inte så mkt stuprör. Men endå skitfina, dom går ju riktigt inte ''ut'' men endå, sarah t gav mig bästa tipset, att man kan ha typ två - tre toffsar där nere så att dom sitter åt =) skit nice, kalla mig vad ni vill nu... men det var faktiskt skit snyggt, jag bryr mig inte vad ni säger :) Man får väl ha toffsar där nere vid byxorna utan att bli kallad fjortis, visst?


Inköp



Två tröjor - h&m och gina
tre par örhängen  - h&m
skor - belle
Jeans - gina

Världens bästa sarahtjulander

Hej sötnosar, Kan berätta lite om dagen, vi möttes i farsta, var där i kanske 10 minuter men det var inge bra där så vi tog tuben in till stan & hade tusen grejer att snacka om, verkligen om allt. Hihi vi kan säga allting till varandra lixom ;) men ah ..kom dit och letade runt som galningar i alla affärer efter snygga grejer. Och ja både jag och sarah hittade skitsnygga saker, ni får bilder på mina köp snart =) Och ah.. sen käkade vi på donken, och där var det typ fyra omogna killar, som gick fram och tillbaka hela tiden och glodde på oss, man bah what?! Nej hörrni.. dom var inte snygga, jag och sarah tappade matlusen. Aja, sen så kollade vi runt lite till och gick till belle, köpte världens finaste skor. Och likadana såklart, tihi. Sen kom sarahs pappa och hämtade oss, skjutsade mig till farsta & nu sitter jag här.. har jag inte så mkt mer att skriva, Men bjuder på fyra bilder, enjoy!


Jag älskar dig bebi - finns inga ord


Inne på stadium (?)


<3


& ganska många kassar blev det för oss...


min livsglädje

Nu drar jag till farsta och möter sarah t, vi ska kolla runt lite och sådära.. hm undrar vad jag får med mig hem?=)
Hörs senare, puss


outfit



jeanstights från veromoda & en vanlig tröja från gina

Idolbild!

Tack www.hunnibunnis.blogg.se!



Godmorgon!

Ligger just nu i sängen med datan i knäet.. riktigt skönt, orkar inte gå upp härifrån haha så det blir att jag ligger här ett tag än sålänge (a) haha, snart ska jag äta frukost, fixa mig och sen höra med sarah t om när vi ska träffas och sådära, annars har jag inte så mkt mer att göra. Nog bara ta det lugnt tills dess, senare ikväll kommer sarah c och slaggar hos mig oxå, så att vi drar till skolan tillsammans första dagen höhö =) trevligt!
Vad ska ni själva göra idag då?


Sova i tid

Ja rubriken säger väl allting..? Måste lägga mig i tid nu när skolan snart börjar! Thats it, annars kommer jag inte orka. Hihi har nyss tvättat bort mitt smink, skit skönt faktiskt efter att ha haft foundation och allting! Yeah, och imorgon ska jag träffa världens finaste Sarah t, vara med henne hela dagen och sådära. Jag har bestämt att vi ska ta skit mkt nya kort och sådära :) .. eller hur baby!?=) Och ja vi har faktiskt inte träffats på hela fyra dagar, riktigt mkt. I mina tankar känns det som fyra år! åh saknar henne så mkt så det inte går att beskriva, imorgon ska hon få en bamsekram och en puss igen, hihi var beredd :) aja, vi hörs imorgon när jag vaknat.
Godnatt puss


Jag skulle aldrig klara mig utan dig, du är mitt allt och så mkt mer bästavän!

ÅNGEST!!

Ja, man kan verkligen säga att jag har riktig ångest just nu!! För vet ni..? Tanken slog mig. Imorgon är det sista dagen jag kan sova ut, sen på onsdag så ska jag vakna halv sju! En dag kvar på sommarlovet!? Jag fattar inte att det har gått så snabbt.. Det känns overkligt att skolan snart ska börja, sommarlovet är snart slut, istället för att ha kul varje dag, vakna och sova ut fixa sig och sen dra och vara med kompisar så ska man helt plötsligt vända på dygnet.. lägga sig elva och vakna halv sju, fixa sig och dra till skolan.. sen matte svenska engelska osv. Jag orkar inte med skolan, jag orkar inte ens tänka på allting åttan kommer ha att ge! =( Riktig ångest är vad man kallar det här!

Man kan ju nästan säga, ''hej vanliga livet!''



Gammal bild på mig och sarah i sjuan, utanför skolan

Ny hobby..? NOT!

Jag älskar att bara ligga i sängen på kvällen och snacka i telefon med någon!
Någon som håller med..?


Kvällstankar..

Ja, jag kan få såhär ''kvällstankar'' ibland.. När jag bara sitter framför datan och tänker för mig själv, om hur mkt fel jag gjort i mitt liv och hur många jag har sårat osv.. Då känner jag verkligen hur mkt fel jag har gjort. Om jag bara kunde ändra på allting och ta tillbaka allting jag gjort mot personer skulle jag ta tillbaka allting, ångrar allting som hänt under mitt liv. Allting negativt..

Känner ni inte oxå så ibland? Att ni har gjort så mkt fel som ni bara ångrar.. När man gör fel just i den tidpunkten så tänker man sig inte för, man tänker inte på vad som kan hända i framtiden och vad/vem man egentligen förlorar, så har det vart för mig. Jag ångrar mig så mkt, ångrar att jag har vart så dum mot vissa personer. Önska aldrig det hade hänt. Men nu är det som det är och ingenting kan man göra åt saken, man kan aldrig spola tillbaka i tiden. Det är omöjligt, men om det bara var möjligt skulle jag gjort det.. Då skulle jag gjort så att ingenting av det jag gjort någonsin hade inträffat. Jag vill aldrig va dum emot någon, aldrig såra någon. Men alla gör misstag, det måste man faktiskt förstå...


Två bilder från idag!

Sitter här och smsar med en söt människa.. en ritkig sötnos! Och msnar lite med min älskling Sarah! Hm.. känner att jag börjar bli lite hungrig oxå! Kanske ska gå ner och äta någonting?! Får se vad jag gör =)




LOVE

Angående mina ögonfransar...

Är det lösfransar du har på bilden elr?

Nej du jag går faktiskt inte runt med lösögonfransar om man säger så! ;) Men tar det lite som en komplimang om att du tycker dom är så långa, hihi men det har jag hört någongång förut. Jag har långa ögonfransar och älskar det. Haha det är faktiskt lite kul att folk tror jag har lösögonfransar och löshår! Så fake är jag inte..?
100% äkta!



Bara MINA riktiga *smile* ! =)

Im back

Nu är jag hemma igen och känner för att blogga för fullt... hoppas jag håller det oxå!? Jo det borde jag göra! Känner att jag börjar bli lite dålig på det nu och bara skriva saker som jag gör osv.. Då blir bloggen riktigt tråkig om man får säga det själv! Menmen.. blir väl bättre sen när skolan börjar eftersom att man måste ta och vara på dom sista dagarna på lovet, någon som håller med..?

Whatver! Jag och sarah gick till ishallen som vanligt, chillade lite där och tog lite kort (som ni får snart när sarah laddat in dom..) Och där träffade vi oxå Saga & Johanna.. längesen känns det som!=) Så det var kul! Följde med Sarah halva vägen till bussen och nu har hon åkt, jag sitter här och ska smörja in mig med världens godaste hudcreme, mh.. I love it!


Snabb update

Skulle bara uppdatera lite snabbt så att ni helt plötsligt inte undrar var jag har tagit vägen..? Iaf, vi gick inte till centrum och köpte ''secret'' utan vi gick till pizzerian och käkade pizza där istället! Onyttigheter, inte bra... Iaf, sen gick vi runt lite och ner till centrum och köpte lite. Och så gick vi runt igen, men snart alldeles strax ut igen, man borde ju njuta utav sista dagarna på sommarlovet, eller hur!?
Så hörs lite senare när vi kommit hem igen!


Hörs strax..!

Nu ska vi ner till trångsunds centrum och köpa en secret grej haha :) .. lollo och julia ''kunde'' inte idag, eller ah orkar inte förklara så det blir säkert bara jag och vanliga sarah =) Vet inte vad vi ska göra senare, kanske bara ta det lugnt? Aja, hörs när vi kommer tillbaka, i promise you!

Och sluta inte läsa eller kommentera sötnosar, puss på er sålänge :)


Minneskort (?)

Nu är vi klarfixade.. ojoj vad sega haha :) .. och nu ska jag gå till pappa och säga att jag behöver en minneskort sak till datan så att jag kan ladda in bilder från den rosa kameran , suck har ju tappat bort sladden till den , verkligen typsiskt mig .. eller inte.
aja puss



Dresscode


Och ja allting är från gina :) ..

Babylove

Nu har vanliga sarah kommit hit till mig, och jag har hunnit sminka mig och plattat halva mitt hår, nice! Ska fortsätta göra mig klar och dunka musik i högsta volym , sen får ni outfit & facelook i promise =)
pussar


från igår

Kort gästbloggning från sarah :)

Måste ju bara snabbt visa marilyns favoritlåt!
Älskar dig gumman!=)



// klicka här

If you seek amy

Sitter här och lyssnar på britney spears - if you seek amy, den är faktiskt skit bra kommer jag på hundra år efter (a) ! Haha aja, sitter oxå här och chattar med några på msn. Trevligttrevligt! Hoppas sarah kommer hit snart så att vi kan fixa oss tsm, börjar bli lite ensamt =( Ja, börjar väl fixa mig lite nu iaf, även om hon inte är här. Har ändå inget annat för mig, sen kanske det blir ett videoinlägg och bilder på outfit, good huh?
PUSS




Skönhetssömnen avklarad ;) !

Godmoooorgon mina sötnosar, har ni sovit gott? Det har jag! Jag sov faktiskt skit gott.. som en riktig prinsessa haha :) Och imorgon är det sista dagen man får sova ut.. på onsdag måste jag vakna halv sju :/ aja, ska inte tänka på det nu (a) ehm.. vad händer idag då? Jo idag ska jag vara med mina älsklingar, dvs julia sarah och lollo. Det känns som om det var länge sen nu! Så det är på tiden =) vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi busungar kommer alltid på någonting ska ni veta! Nu ska jag gå ner och äta frukost sen börja fixa mig lite granna :)
Hörs


Älskar er otroligt mkt!


Sarah sötnosen gästbloggar =)

Förlåt att jag bara loggar in såhär men måste bara säga att jag älskar dig! Asså ärligt tänk alla våran minnen tillsammans :D ? Sen 3:an gumman.. Gick nyss igenom ett gammalt album med oss. Svär de var över flera tusen! Såklart vill jag lägga ut dom.. Men det skulle bli för mycket, haha! Men gumman.. I love you! Och det kommer jag alltid göra!

 / klicka här

Skönhetssömnen väntar..!

Nej nu känner jag att jag inte orkar vara vaken längre :) .. omg, imorgon är det måndag och sen på onsdag börjar skolan! Hur ska jag orka gå upp klockan sex - halv sju?! Ja det är en bra fråga.. måste nog börja gå och lägga mig i tid nu sista dagarna, tihi wish me luck! .. Så hade tänkt lägga mig nu för att inte sova bort halva dagen imorgon =)
godnattt & dröm sött om mig nu!



..Och vems statistik höjer sig sakta men säkert?! Jo Marilyns!

Någonting speciellt med låtarna...




Wish I could keep you much longer - akon

Cry - rihanna
 
Apologize - timberland

 Ja det är verkligen någonting speciellt med dom här gamla låtarna.. dom spelades om & om igen förut.. Men spelas fortfarande för mig. Vet inte varför men när jag hör någon av dom börjar jag alltid tänka på olika saker, tänka tillbax i tiden då allting var annorlunda lixom.. När det inte var som det är nu. När jag hade andra vänner, och andra jag umgådes med. När jag hade kvar vissa som jag har nu och inte har kvar om vi säger så.. Det är jobbigt att lyssna på dom här låtarna ibland, det är verkligen det. Dom påminer om så mkt glada minnen men ändå sorliga och hemska. Har ni oxå låtar som påminer om någonting? Och som ni verkligen aldrig kan sluta lyssna på? Som fasnar i erat huvud?
Eller är jag bara ensam..?

Det är svårt att tänka på en sak som man vet aldrig kommer tillbaka, eller på en människa som man älskade så mkt. Som aldrig kommer tillbaka,Det är riktigt jobbigt, och jag vill inte behöva ha den här känslan, men tyvär kommer den alltid finnas kvar, hur glad jag än är..

Fresh

Nu jag nyss duschat, ritkigt skönt faktiskt! Älskar att dusha såhär på kvällen innan man ska sova? Inte för jag ska sova just nu! Men tänkte på sen... Man sover ju godare då har jag iaf hört! ;) Tihi (a) Jag måste ju få min skönhetssömn! Och nu så ska jag smörja in mig med världens godaste hudcreme, oh i love it =) Nyrakade ben oxå, kan det bli bättre? I dont think so.. Jag är bara på så bra humör just nu, och har vart det hela dagen :)..


Min nya klänning? Haha njae.. inte direkt va ;)

A secret call

Förlåt för att jag inte bloggar lite ofta.. eller bara lite då & då. Men nu på kvällarna har jag iaf inte någon större blogglust, ganska så ovanligt faktiskt men det är så, det är ju olika ibland ;) och så är det väldigt konstigt, när jag inte skriver ''hela tiden'' så går min statistik upp iaf, haha lite coolt ju =) men det är bra.. bara att fortsätta så så blir jag glad!

Iaf, just nu sitter jag och snackar med ''hemlig'' i telefonen och chattar med några trevliga människor på msn! ;) annars inte så mkt. Vad gör ni själva?


..who can it be?! Only Sarah knows..

Im home

Hej sötnosar hihi (a) Kom hem för en halvtimme sen ungefär, var där och checka matchen lite haha det hade humor ;) träffade lite sweet människor och sådära.. och sarah åkte nyss jag gör inte så mkt, sitter i mitt rum och ska strax äta, har bara ätit skit lite idag.. omg, jag vet inte riktigt men jag har nästan aldrig någon lust att äta längre känns det som, hm... inte bra?


hemma igen

Hej sötnosar, vi åkte till farsta och gick runt lite och sådära =) blev lite små arg eftersom att ett par av byxorna som jag egentligen ville ha inte fanns , så jag kollade runt lite och hittade ett par på vero moda och sen ett par på gina , skit fina ! dom på gina köpte jag xxs.. och ah när vi kom hem så tar det 20 minuter att sätta på dom för att dom är så smala där nere , haha driver inte. 20 minuter ! men ah , det funka :) och nu ska vi fixa oss sen kanske det kommer ett videoinlägg tihi (a)
puss


från vero moda :)


 & från gina

Annorlunda pose.. hah

Nu drar jag, kommer inte bli borta sålänge. Så vi hörs när jag kommit hem!
puss på er


Ciao ♥

Hej sötnosar, om ungefär 40 minuter ska jag dra till bussen emot farsta och möta sarah c där klockan två , tror bara vi ska vara där en snabbis , jag ska bara kolla på ett par byxor eller två =) får se vad jag hittar .. ah och sarah kunde tyvär inte sova här idag för att hon ska passa sin lillebrosa imorgon tidigt , och sen kan inte jag sova borta för pappa vill typ att jag är hemma lite som ni kanske förstår (a) ! aja , skriver väl innan jag drar eller när vi kommit hem till mig, men ni får en cute bild på min lillebrosa som jag tog nyss för en läsare ville att jag skulle lägga in en ''ny''' bild på honom - så visst :)
puss


Jag har täckt min hand för er som undrar...

Dagens fråga

Vad har jag för ögonfärg?


Ingen blogglust?

Godmorgon! Orkade aldrig skriva godnatt igår.. men somnade iaf runt ett - två skulle jag tro? Och har nyss ätit frukost och ska snart fixa mig. Ska förmodligen åka till farsta och möta sarah c, jag ska kolla lite och sådära =) och sen sover hon väl hos mig, och planerna för kvällen får vi se, nu kan jag inte skriva mera.
puss


Idolbild



Tack söta ida , den var skitfin!

Någon mer som vill skicka in idolbilder eller någonting annat? Skicka då till min blogg msn, [email protected]!

I love u!

Hej sötnosar, vad har ni haft för er ikväll? Själv har man bara vart med familjen, riktigt mysigt faktiskt =) Umgåtts lite och sådära.. så har jag oxå packat upp fixat och trixat lite med mina kläder i garderoben.. hihi behövdes verkligen (a) ! Men nu är det verkligen välstädat här inne i mitt rum kan man säga.. för vet ni? När jag kom in idag visade det sig att pappa hade damsugit skurat golvet och sådära.. så är jätte glad hihi slapp göra det själv :) aja nu ska jag kolla runt lite på datan. pussar


Haha sarah c och jag - old times ;) ..

<3

Haha känner faktiskt ingen lust att blogga riktigt nu på kvällen.. kanske har det för trevligt här hemma :) ? .. hihi ja tydligen, så vi hörs lite senare, elva någonting kanske? eller tidigare? Äsch vi får se! (a)
bild tagen nyss


Haha min lillasyster är väääääldigt vanlig , kolla bara hennes klänning tihi sweet =)


Hemma hos moi

hej bloggen, nu kom jag hem för ett tag sen , verkligen skit skönt att vara hos pappa igen hihi (a) gör inte så mkt just nu, eller haha min lillasyster är i mitt rum och babblar på som vanligt.. men just nu låter jag henne faktiskt göra det eftersom att vi inte har träffats på jätte länge ;) ..
skriver mer sen , puss


Ciao sålänge

Nu drar jag till pappa, vi hörs när jag är där!
puss


HISS & DISS - enligt marilyn



Godis Haha alla som älskar godis slänger en kommentar just nu? haha nej skoja bara ;) om ni hade gjort det hade det blivit 100 - 150 kommentarer , mina besökare haha. Nej men vi måste ju bara hissa godis för att det är så gott, men onyttigt tyvär..:/

Chill-dagarna Ja ni vet när man bara tar det lite lugnt och sådära? Hur härligt är inte det på en skala 1 - 10!?



Sommarlovet, snart slut åhh, fyra dagar kvar tills den nittonde.. visst är det kul att träffa allihopa, men att börja och veta att det är ett helt år kvar tills nästa sommar, det går bara inte :(

Vatten Då menar jag det som man dricker.. usch det är verkligen inte gott enligt mig, bara om det är riktigt iskallt då kan det vara helt okej, men nej ingenting som jag dricker frivilligt annars..


Fråga - lillebror

Kan inte du lägga in en bild på din lillebror? och hur gammal är han och vad heter han?:D
kram

Javisst kan jag det, men har ingen ny bild på den här datan men kan kanske ta en ny när jag kommer hem ikväll om du skulle vilja det ;) ? han är i alla fall två år nu och fyller tre år i oktober, haha han börjar visst bli stor nu! Haha, och leo heter han =) här kommer en bild som är från ett tag sen.. precis som du anonym ville, puss!


KLAR!!

Ja haha nu har jag packat klart! Så nog pratat om det ;) ..

Snart ska jag äta lite och sen fixa mig.. inte så mkt, men platta håret typ, tror jag skippar sminket. Väldigt ovanligt... men jag sminkar mig inte direkt om jag bara är hemma? -.- Det är lite väl. Hihi
Och runt fem - sex tiden åker jag mot trångsund , väldigt skönt faktiskt.. har saknat min lillebror och lillasyster riktigt mkt oxå, =)


Snart åtta år julia, jag älskar dig bebis

underhåll mig =)...

Idag har jag verkligen bara lust att ligga här och inte göra någonting .. vad jag känner nu iaf, men det blir det väl ändring på snart i hope. LIgger här i min säng och lyssnar på musik. Haha munsik på hela tiden när marilyn sitter vid datan, om ni inte visste det är jag beroende av musik.. speciellt när jag är ensam ;) haha... kanske ska köra på en frågestund idag, eftersom att jag bara ska va hemma. någon som vill att jag ska ha det, behöver svar.
ja/nej?


..och så ser latmasken ut just nu

Tagen från sarah Cs blogg

Haha en sjuk film från igår när vi var i hissen? Haha fråga inte vad vi gör för det vet jag faktiskt inte själv, jag gör bort mig - men se och njut!


Har jag någonsin sagt att jag är lat?

Ja.. egenligen borde jag sitta och packa klart det sista, även om jag har mer än hälften hemma hos pappa så tar jag ändå med mig allting härifrån, vad tänker jag med...? Aja, jag är som jag är.
men istället sitter jag vid datan. Och ja..? jag kommer fasna här länge till, om jag känner mig själv rättt. är inte ni oxå såhär ibland? hm..=)


Playahead nörd oxå haha, nej nu börjar jag se för negativt på mig själv huh?

10:02

Fick en kommentar som stog; ''ofta man sover så tidigt''
Då tänkte jag, Jag försöker faktiskt vänja mig lite inför skolan som börjar på onsdag, och orkar då inte gå och lägga mig fyra på morgonen varje dag, utan rättare sagt somnade jag ett, som nog många andra oxå gör?

Iaf, godmorgon alla sötnosar =) jag sov jätte gott inatt, väldigt många timmar.. tihi! Och vaknade tidigare än väntat, trodde tolv eller någonting. Men nehepp visst inte.. Lyckades lite med packningen igår oxå, men dock inte så mkt haha. Jag är seg som kanske redan många visste ;) ? .. Och nu har jag ätit frukost och ska kolla runt lite på olika bloggar.
puss!


snacka om bildbrist.. sorry

min prinsessa, älskar dig mest (a) !

Nu har jag ätit lite, för ett tag sen.. men orkade inte sätta mig vid datan direkt, så ah nu är jag lite mätt iaf, tihi (a) ska snart tvätta bort mitt smink och sådära, sen bege mig mot sängen och smsa lite. Känner oxå för att sova ut imorgon, längesen man gjorde det nu när det har varit ung dom senaste dagarna, men imorgon blir det chill. Ganska så skönt om jag får säga det själv faktiskt.
Godnatt, och största pussen går till min allra bästavän sarah t, eftersom att vi pussade varandra idag, visst är vi gulliga? hihi =)
...


Hungry marilyn

Nu ska jag äta någonting, lite sent men ah .. har inte ätit så mkt idag! Så kanske skulle behöva lite mat i magen.. ja jag äter faktiskt ;o ! Vad gör ni själva en fredagskväll ;) ?
puss


Dålig uppdatering

Ja det har ju vart skit dålig uppdatering dom senaste dagarna, men alla vet ju varför ;) ? ehm och ja .. imorgon blir det som vanligt igen =) för ska inte dit , nämligen för jag inte kan. och så missar jag the voice.. fan vad irreterad man blir, ärligt aja, överlever. Men även om jag inte uppdaterar så sjunker inte min statistik någonting nästan - och det är ju helt underbart haha, vill bara säga,  fortsätt så!

Och nu ska jag se om jag kommer någon vart med min ''packning'' , åh orkar inte.


Jag & världens bästa julia idag

Packning packning ..

Shiet.. imorgon vid den här tiden sitter jag hemma hos papi med min egna data (a) haha låter som största datanörden men ah .. tihi och jag har inte ens börjat packa!? Åhh jag orkar verkligen inte, någon som kan komma och hjälpa mig? =)


bild på mig från idag - påväg in till stan, gaaaaaash långt hår det ser ut som (a) !

Borta bra men hemma bäst!

Hej bloggen, hemma nu. Dagen har vart lika trevlig som vanlig? Om inte bättre? =) Iaf, mötte lollo sarah & julia på centralen .. då gick vi till ung och var där lite träffade några som vi kände och så, sen drog vi till donken och åt haha :) inte så ovanligt om man är inne i stan huh? sen drog vi lite till ung igen, men orkade inte va kvar så drog till NK och ah .. tog kort, så åkte jag sarah och julia upp och ner i hissarna, haha lollo banga (a) Men ah .. sen skulle alla hem och så åkte jag till huddinge och mötte min bästavän sarah t som jag saknat mest av allt, vi snackade och planerade lite saker höhö ;)... ja och kramades i femtio år tihi, och nu är jag hemma - skittrött som sagt, men ni får lite bilder, vi tog många så ni får lite i olika inlägg oxå, puss!


Jag & lollo där


Marilyn & sarah på donken.. haha inte vi som smulat =) ..


Mina älsklingar!!


På tåg stationen, HAHA fråga inte vad vi gör ....


Sarah & lollo - älskar er


Som sagt.. gissa om lollo blev kär ;) ?


Haha våran humor - klä en docka med julias väska (a)

Det var allt för nu , hörs snart nu blir det MKT bloggning!




Hörs runt 7 - 8 ?

Blev nyss klar , tror ja (?) iaf.. känner mig skit stressad, asså jag är nog sveriges segaste människa på att bli klar, men jag hann faktiskt som jag aldrig trodde jag skulle göra.. tihi grattis till mig! Ska gå ner till bussen om tio minuter, och sen två möta lollo julia och sarah. Hinner tyvär inte slänga in dagens outfit för att batterierna till kameran är döda och kan inte ladda dom, men vita jeanstights och en tjocktröja ungefär..
vi hörs när jag kommer hem någon gång ikv , PUSS




Ni får nya bilder sen - lovar

Seg som fan!..

Haha nu har jag bara sminkat mig.. ni får kalla mig seg för det är jag (a) nu håller plattången på att värmas, ritkigt varm så ja.. ska platta mitt krulliga hår snart, eftersom att jag duschade igår är det väldigt lockigt, asså krulligt. Woho, och känner mig oxå lite stressad eftersom att min buss går om en hel timme =( ååh hur ska jag hinna!? rädda mig...

Fixning

Nu ska jag fixa mig lite, pussssss =)





gammal bild på mig och melina, oj långt hår jag hade..

Hm.. spännande?

Är inne på playahead just nu, kanske låter lite nördigt men ah.. där har jag i alla fall en massa gamla album.. så man hittar ju typ tusen gamla bilder från 07-08.. ganska coolt faktiskt haha (a) Har inte ni oxå en massa gamla bilder i era album där? Eller är jag den enda? Tihi, lite kul att veta =) men ah, så hittade jag iaf en skit gammal tråkig header som jag hade på min förra blogg - se och njut haha!



Så glad!

Godmorgon alla sötnosar, hur mår ni? Själv mår jag faktiskt skit bra om jag ska säga det själv =) en ny dag lixom! Vaknade för kanske en halvtimme sen och har ätit frukost och sådära.. men inte börjat fixa mig, det får bli sen. Runt ett tiden ska jag dra in till stan och möta lollo och sarah c. Och sen vid sju drar jag till huddinge och möter min älskling sarah t en snabbis, ååååååh hon kommer få världens största kram och jag kommer aldrig vilja släppa henne tihi (a) Och vet ni? det är faktiskt riktigt sant =)
hörs snart, puss!


Sista inlägget för idag

Nu ska jag duscha, smsa lite och sen bara ta det lite lugnt, så vi hörs imorgon när jag vaknar, för orkar inte sitta mer vid datan.. tyvärr (a) Men ni får dagens låt =)
PUSS




YEAH BABY

Shiet min statistik är så jävla bra (a) Keep going!

Jag älskar er tihi, och ni älskar mig huh? Annars skulle inte min statistik höja sig haha =) Whatever.. imorgon blir det ung 08 imorgon oxå, nice! Med lollo och sarah i think.. Men missar the voice på lördag, fuck. Aja, jag klarar mig väl.. Nu babblar jag bara på som vanligt, men är rastlös! Ska nog sitta lite vid playahead och sen ta en lugnt och skön dusch!..


En brunett behöver alltid sina blondiner, never forget

lite bilder


Haha jag och julia äter i hissen.. vanliga (a) !


Älsklingsglass!


Jag älskar er tjejer!


Haha erkän våra SL märken , sjukt coola (a)?


Påväg hem inne på h&m


..och slutligen sarah älskling springer i regnet, so cute!

Rastlösa marilyn...

Gosh! Kom hem för kanske en halvtimme sen och är verkligen riktigt uttråkad.. Inte så det är panik men jag vill göra någonting.. kanske börja packa? Papi kommer ju hem nu på lördag om två dagar, haha juste! Det hade jag glömt utom nu när jag nämnde det (a) bra nu fick jag någonting att göra.
Och juste.. sarah loggar in snart och då får ni självklart bilder ifrån dagen =)
Hörs snart, PUSS


tss.. mitt RIKTIGA hår, det ser ni väl :) ?

Duktig jag är (a) !

Ja, när vi väl var där passade jag på att göra en sak som det stog ''mws'' på, självklart! Sarah och julia gjorde samma sak.. sen hade vi dom på tröjorna, hm.. och gissa!? En massa som skrev på playahead, men dock bara fula. SUCK!!


Suddig men spela roll! Den är ju bara för vacker =)

Min dag - jag älskar er

Hej bloggen, nu är jag hemma igen. Kom hem för kanske tio minuter sen.. Verkligen skit skönt efter en lång dag, men dagen vart ändå sjukt lyckad haha =) Kan ju berätta lite, mötte först upp söta julia på centralen sen så väntade vi på sarah.. efter 5 minuter kom hon och då drog vi till ung, chillade lite dära och sådära.. haha tog två till sl stämplar, väldigt charmigt.. haha sen började det verkligen ösa ner regn, spöregnade med andra ord! Så vi drog till donken och käka lite.. men där var det såklart proppfullt av människor, så vi åt i hissen för vi fick inte plats.. tihi så går det om man heter marilyn julia och sarah (a) men det var nice! Sen drog vi tillbaka när det inte regnade lika mkt.. men drog nästan direkt och tog lite bilder på vägen, men dom får ni lite senare. För sarah har dom på sin kamera och hon är inte hemma än,
puss!


Just nu: Trött som fan, orkar inte ens bädda sängen, tihi (a) ..

Out in the city

Asså sluta ljug! det där är inte ditt riktiga hår:S

Vad är det där för kommentar? Det är visst mitt riktiga hår, 100 % äkta! Tror det är du som ljuger..=)

Jaja, hihi! Ska snart dra för bussen kommer om 20 minuter sen tar jag tåget in mot centralen och möter mina älsklingar sarah och julia. Jag saknar dom redan! Julia har jag inte träffat sen skolavslutningen? Två månader.. ojoj, Äntligen får man träffa henne =) Iaf.. vi hörs när jag kommer hem senare, i promise you!
PUSS


Dresscode & facelook =)

 


Enkelt & skönt!

LOVE





Saknar dig mer än allting annat. <3

Innan jag drar ;

Platta håret (noga..)
Sminka mig!
välja kläder!
borsta tänderna..
Ladda mobilen!
 ÄTA! Tyvär...

..Ja kommer inte på någonting mer just nu som jag behöver göra innan jag drar, det kommer väl upp snart antar jag! Det är alltid någonting man glömmer. Om man heter Marilyn i alla fall. Jaja, ska väl börja fixa mig snart antar jag. Klockan är snart elva och vi ska mötas två, tre timmar men whatever?! Kan ju ta tid och orkar verkligen inte stressa. STRESS är ju skit jobbigt, tycker inte ni det. Att stressa, För vet ni? Man lever kortare om man stressar för mkt! ;) Tänk på det ni! Aja, nu ska jag fixa mig lite granna, eller snart (när jag orkar..)




HISS & DISS - självklart




Mascara - Det kan man ju inte leva utan!? Kan knappast gå ut utan det.. Och mkt ska det vara! Så snyggt, tycker jag iaf, någon som håller med mig?=)

Sarahjulia - Måste hissa dom där två små brudarna! Så underbara som dom är :)..

Rosa - Färgen rosa! Så fint och passar till det mesta.. alla gillar väl rosa? Vad jag vet i alla fall. Babyrosa lixom.. så cute!



Fullgubbar - EUW!? Säger jag bara.. så j*vla äckligt om man sätter sig på ett tog så sätter sig en fullgubbe brevid eller mittemot..ärligt jag spyr på dom, så äckliga! Och luktar fruktansvärt illa.. Alla tummar ner!

Sega människor (a) - Ah visst kan jag oxå vara seg ibland, men om man ska någonstans och en person fördröjer på tiden en timme när man står och väntar, det är bara jobbigt...

Huvudvärk - Jag hade största huvudvärken igår, usch säger jag bara.. finns det någonting jobbigare?!=( Som tur är så finns det ipren och jag känner mig hur glad och pigg som helst just nu!

hm..?

Tror ni jag vågar satsa på att ha shorts på mig idag?! Jo självklart vågar jag det.. Vädret ser ju ut att bli ganska varmt med blåa moln på himelen, så det är ju bra! Igår vart det skit varmt så det borde ju bli samma igen..

Yeah! Då blir det shorts, eller hur julia & sarah!? ;)


I love you so damn much babygirl!

Godmorgon

Sitter och chattar med Sarah och julia just nu, vi bestämer lite för idag dagen haha! ;) Nej men vi tre ska dra in till ung idag igen, trevligt med mina små brudar! Vad ska ni själva göra idag?
Ha en mysig hemma dag? Åka till stan? Eller bara någonting helt annat? Hihi! Så ska försöka blogga mkt innan jag åker, vi alla ska mötas vid centralen klockan två.. Så vill inte att statistiken ska sjunka för vet inte när jag kommer hem..!

Aja, nu ska jag fortsätta chatta med mina älsklingar så vi hörs snart!



En vanlig konservation mellan julia sarah & Marilyn...

18 frågor

Fick ganska många frågor skickade till min mail från en tjej som heter Hanna Lindholm! Hon ville att jag skulle svara på dom, så varför inte passa på nu när jag har huvudvärk & är trött...?

Frågor från henne om mitt hår..

Är det din riktiga hårfärg? Om du har färgat så undrar jag vad du har för färg? (D.v.s. vad du köper för hårförpackning. Alltså en liten kartong med hårfärg i! Om du gör det, säg gärna var den heter och var den finns att köpa!! :) Skulle vara bra om du la ut en bild på den också!
Svar:
Tack så mkt! Men det är faktiskt min riktiga hårfärg, aldrig färgat eller slingat! Helt naturligt..=)

Hur har du klippt dig? Har du klippt upphåret? Klippt tagigt på topparna?
Svar:
Nu var det ett tag sen jag klippte mig, har bara klippt topparna på senaste tiden.. Men klippte uppklipt förut. Men som sagt, det var ett tag sen.

Hur fixar du ditt hår på morgorna innan en vanlig skoldag? Använder du hårspray? Tuperar du? Rufsar du till det? Eller bara kammar bara ut det?
Svar: Ja det första jag gör är som sagt att platta mitt hår ganska så noga, (varje dag..) ibland kan det hända att jag andvänder hårspray men inte varje dag. Njae, tuperar och ruffsa brukar jag oftast inte göra..

Ungefär hur lång tid tar det att fixa ditt hår?
Svar:
Det beror ju på vart jag ska, skoldag med plattning och sådära kanske bara 15 minuter, sen om jag ska till något annat ställe kan det ta mera tid!

Vad använder du för shampo och balsam?
Svar:
Det är olika..=)

Frågor från henne om mina kläder och smink..

Var har du köpt det där skärpet, skorna och tröjan som du har på denna bild? Och vilken storlek på tröjan har du?
Svar:
Vet inte riktigt vilken bild du menar eftersom att jag inte ser någon bild...

Var köper du dina kläder? Nämn 5 stycker affärer i ordning vilken du handlar mest på! :D
Svar:
Gina såklart mest, sen kan jag inte riktigt ordning.. men h&m vero moda och ja lite såna där affärer är bra =)

Hur sminkar du dig?
Svar:
Foundation först, sen lite solpuder över det och sist men inte minst mkt mascara! Enkelt! ;)

Vart har du köpt ditt smink?
Svar:
Det kan jag skriva om i ngt annat inlägg.

Ungefär hur långt tid tar det för dig att sminka dig?
Svar:
Som jag sagt tidigare, det beror på vart jag ska..

Övriga frågor från henne:

Går du i kvarnbergsskolan? I vilken klass isåfall?
Svar:
Nej jag går inte i kvarnbergsskolan, trångsundsskolan går jag i. Om du vill veta.. ska börja 8B! =)

Har du pojkvän? ;)
Svar:
Nej då hade jag nog skrivit det i bloggen :)

Hur många gånger har du varit på grönalund det här året?
Svar:
Det här året bara en enda gång, men har vart borta och sådära.. och ska säkert dit snart igen!

Favorit maträtt, låt, ställe?
Svar:
Tacos är min favorit mat hehe =) Låt.. hm svårt att svara på finns så många! Ställe.. måste nog säga, stockholm u know! ;)

Vad kan du inte leva utan?
Svar:
Kompisarna, datan, mobil & godis taha!

AJ!!

Mitt huvud värker i 190! Gör verkligen skit ont.. Tror det måste vara att jag har druckit för lite vatten eller något, för mitt huvud gör så ont så jag knappast kan ställa mig upp!?=( Tänk om jag får feber.. Åhh herregud det får inte hända!!  Inte nu sista dagarna på sommarlovet, SUCK!
Får väl försöka lägga mig tidigare idag och dricka mkt vatten, ta en ipren.. Men det kommer säkert inte hjälpa. Buhu någon som har något annat tips? Stackars mig!!

Varför ska den här j*vla huvudvärken alltid komma till mig och ingen annan..?



CHILL

Nu sitter jag bara och chattar med några på msn, pea och kollar på tv! Riktigt skönt att vara hemma med tanke på att jag har vart i stan och på ung i stort sett hela dagen.. Men ah, mamma kommer hem snart så ska vi väl umgås lite och sådära, taha! Skit kul... Aja, annars gör jag inte så mkt.

Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen, pyssla med mig själv lite och sådära ni vet?! =) Men hatar verkligen dagarna när man är borta och så sjunker statistiken?! HALLÅ? Det ska väl inte vara mindre folk som går in och slutar kolla för det.. Tss. Aja, nu när jag skriver är statistiken påväg upp till samma nivå som igår, bra där!


Alla måste väl ha det klassiska SL märket? ;)

Idolbild!



Tack söta cecilia för bilden, jätte fin!

Vill ni skicka in idolbilder eller kanske någonting annat till bästa Marilyn!? Skicka det då till min blogg msn. [email protected] Tihi bara till för er babysar!

Tagen från dessies blogg..!



Ja jag gillar dessies blogg och sådära.. Men att snacka skit om Sarah i sin blogg och skriva att hon har 30 läsare men låtsas ha 30 000, där går hon fan för långt! Dessie är bara orolig för att Världens bästa Sarah Tjulander en dag kommer bli större en henne! ;) Längtar tills den dagen kommer så att man får se dessies avundsjuka!! Ingen snackar skit om min bästavän, ingen.

MUMS!

..Och påvägen hem köpte vi oxå en ''nyttig'' dricka om man säger så! Vitamin focus någonting, =) Verkligen skit god! Och lixom inget socker i skulle jag tro, någonting för mig tihi!
Yeah, smaka den om du aldrig testat! ;)






Hemma efter en lång dag!

Tja bloggen! Hemma nu.. Dagen har varit bra! Träffade sarah i centralen så drog vi till ung och sen till NK för sarah skulle tydligen byta byxor.. Tihi! Sen drog vi dit igen, träffade en massa! Verkligen massa som man inte träffat på länge.. så det var riktigt kul! =) Sen kom tydligen sarahs mamma snabbt och lämnade pengar så att vi åt på donken som vanligt haha, åkte hem tidigare än väntat oxå för smarta som vi är så har vi klackskor på oss när vi åker dit!? 
Mina fötter dödades långsamt..

Men lite bilder blev det ju iaf! Men tyvär inga bilder när vi var där, tänkte inte på kameran alls då! ;)


Haha där träffade vi idol-alice oxå! Inne på nk!


donken.. tjockisar!


Påväg hem.


En söt bloggläsare som kom!
=)


Och till alla som tjatar om att jag ''glömde'' dagens outfit.. SUCK!



Hejdå baby

Min buss kommer om typ tjugo minuter så då ska jag åka! Hörs när jag kommer hem!
Keep reading


Update

Nu ska jag fixa mig, så vi hörs efter älskling!


I never gonna let you go...

Godmorning

Godmorgon alla fula och söta! Jag är vaken tidigt idag, och vädret är inte på topp... SUCK! Men det var det inte igår heller men man får väl klara sig! Ska snart äta frukost sen börja fixa mig.. till musik! Hur kan man fixa sig och platta håret utan musik?! Det förstår jag inte riktigt..

Whatever, nu ska jag gästblogga i sarah Cs blogg, som hon sa att hon ville jag skulle göra eftersom att hon inte kan uppdatera, åhh jag är så snäll!=)



Som sagt.. besöksrekord igår!! Statistiken går neråt eftersom att klockan bara är halv tio, DAH! =(

Sleep good

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och smsa lite granna med min sötnos! Imorgon blir det ung med Sarah C... Elli kunde visst inte imorgon, så åker dit med Sarah istället! Länge sen vi va.. Men det ska bli kul!=) Ska va inne i stan vid ett tror ja, så ska vakna i passande tid och inte klockan ett, tihi!
Godnatt & Dröm såklart om mig sötnos!


Jag har saknat dig gumman..

BESÖKSREKORD

Nu är programet slut, skit spännande faktiskt haha! Har ätit lite oxå.. sent jag vet. Men ah blev lite hungrig! =) Börjar oxå bli lite trött nu, känner att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går, men det är väl bra eftersom att skolan börjar om åtta dagar.. Herregud. ÅTTA!? Kan inte fatta att sommarlovet snart är slut...

Whatever, kanske bloggar mer ikväll om jag orkar. Har ju bloggat förfullt idag så jag kanske skulle behöva en liten paus, eller hur? Tihi! Vi får se helt enkelt.. kanske slänger in ett godnatt inlägg!
Puss på dig


Har ingen ny bild just nu.. så ja ni får en gammal som man inte ser så mkt på!;)

Paris hiltons new bff

Om tio minuter börjar det! Och då ska jag faktikskt inte sitta vid datan.. får bara mera huvudvärk utav det! Så ja.. Den här kvällen har jag verkligen bara tagit det lugnt, chattat med lite gulligt folk på msn och läst världens bästa tidningar..=) Vad har ni själva gjort!? Jag är nyfiken babysar, så kommentera! Aja, skriver väl efter programet är slut eller senare.
Puss på dig & glöm inte, Marilyn är bäst!


Några frågor jag fick!




1. Vilka bloggar läser du dagligen, om du måste nämna alla?
Om man verkligen måste räkna varenda dag Hm.. Sarah t, sarah C & Dessies!

2. var har du köpt dina vita jeans?
Ginatricot, jeanstights.

3. vad är din favorit dricka?
Haha apelsinjuice och cocacola! ;)

4. vilken skola går du i?

Trångsundsskolan.

5. gillar du den skolan?
Ja för det mesta så gillar jag faktiskt den, och det är ju bra det!

12inlägget idag .. omg !

Jag skriver för fullt.. men hallå!? Jag har tråkigt!=( Och då kan ju lollo passa på att underhålla mig på msn så att jag har roligare, haha kan ni gissa vad vi busungar skriver? ;)


ÄLSKLINGAR

Anonym om update:
Asså varför tar du kort på din mage?

Svar: För att du ska ha någonting att fråga om baby! ;)

Iaf! Hej sötnosar.. igen! Nu var det ett tag jag skrev, eller haha 1-2 timmar? Men ni klara er visst, bra det! Har inte gjort så mkt.. fixat med videon jag gjorde nedan.. kollat lite på topmodel oxå, Haha riktigt trevligt! Vid klockan åtta ska jag kolla på paris hiltons new bff, Det är fan skit bra!=) Brukar ni oxå kolla på det?


-


Update

Oj förlåt!! Världen går under för att jag ''glömde svara på en fråga'' Ja, dom sover inte hos mig för att jag är hos min mamma just nu och hon bor ganska så långt bort. Därför sover ingen här just nu. Nöjd?

Åhh! Jobbiga idioter vissa är!=) Whatever.. orkar inte bry mig, gör inte så speciellt mkt just nu, så ska göra en film på windows movie maker nu.. vill ni veta om vem? Nej!


I dont want you..



Har fått minst tre sidor såna där av bara massa 23-åringar 18-åringar osv.. Snälla!? Skriv inte till mig om du inte är mellan 13-15! ;) Er andra vill jag inte ha! Blä..
Jag vill bara ha fina pojkar, AW!=)

REGN!

Ja jag är faktiskt ganska så stolt att jag valde att stanna hemma just idag! För jag kollade nyss ut genom fönstret.. och ja! Det regnar! Är det soligt hos er? Eller regnar det för er oxå?=) Hm..


Ingen sol här inte...! SUCK!

Orkar inte..

Nej allvarligt, tror verkligen inte jag orkar åka in till kungsan idag osv.. Har ont i huvudet oxå, värker verkligen! Vill faktiskt bara vara hemma idag, ta det lugnt och sådära. En dag skadar väl inte?! Tänk.. Marilyn är hemma en heldag och sover hemma? Tss.. Jag får sova hemma hur mkt jag vill, du som skicka det där, dumma j*vel! =)

Så ja, idag blir det bloggning, höja statistiken!! Film och mysdag med mig själv, Aw i love it! Men imorgon ska jag träffa ellinore och vi ska antagligen dit, eller hur älskling!?
;)


och Elli jag vet att du ser det här & jag vill bara säga att jag har saknat dig så mkt... Jag älskar dig gumman!

one more thing - innan jag fixar mig!

















Ja ni! Nu är det så att Marilyn Sandberg bestämmer, och inte ni!
Vi säger såhär babysar! Tss.. ofta jag kallar ER babysar, bara lollo som är min baby, dah!  Iaf.. Om ni inte gillar min blogg, dvs skickar massa kommentarer.. onödiga och säger att min blogg är dålig, ni hatar mig osv. Vafan! Läs inte då!? Ska det vara så svårt.. Om jag inte gillar en blogg, då är det såklart att jag inte går in och läser den, haha fattar inte vitsen. Eller jo det kanske jag gör, det är inte så svårt. Saken är den, ni älskar min blogg, och ni kan bara inte motstå att gå in och läsa om mig om mitt liv, Aw så gulligt!=) Så ja, JAG BESTÄMMER! 
Gå inte in på min blogg om ni inte gillar den.. punkt!

Dumma j*vel

HAHA! På något sätt så känner jag lixom hur ilskan kokar inom mig, haha fånigare än såhär blir det inte!

Iaf, det där hade ingenting med inlägget att göra, sitter här nu och ska snart fixa mig lite och sådära! Väntar tills lollo är klar på ikea så att vi kanske kan åka?!;) Hoppas verkligen att jag orkar, har lite ont i huvudet! Men hallå!? Det är sommar tänker hell no inte sitta inne, För att jag vill inte bara va hemma som en viss annan person vill! Dvs mr anonym, jaja fortsätt irretera mig, jag skrattar bara åt er!=) Puss på dig från mig.. eller inte!


Bild från igår - visst börjar mitt hår bli långt!? AW!

im here without you babe



Jag tänker på dig hela tiden, saknar dig hela tiden, det är alltid du i mina tankar, i mina ögon älskling.. så är du den finaste som finns, du vet vem du är.
Jag älskar dig

Jag kan ta all skit, fortsätt bara! ;)

Herregud.. vissa av mina läsare borde verkligen va helt j*vla dumma i huvudet?! På riktigt..


Godmorgon!

Hej sötnosar! Eller godmorgon kanske jag ska säga..? Whatever!
Vaknade vid klockan åtta!? Herregud riktigt tidigt.. men lollo skulle till ikea så nu sitter jag hemma helt ensam, SUCK! Jätte roligt.. men ändå! Ska kanske ut lite senare och träffa lollo igen, så ska vi på ung! Men är inte helt säker än, för jag är inte på topphumör om man säger så..
Vi får väl se vad som händer, nu är jag hungrig så ska äta någonting tror ja.
puss på dig baby


Home baby

Fick en kommentar om att jag alltid sover hos kompisar, och om jag inte får sova hemma?
Förlåt.. men blir faktiskt lite upprörd! Tror du inte jag får sova hemma i mitt eget hus eller!? Saken är den att jag och mina kompisar kanske vill sova hos varandra! Det har ingenting med att jag inte får sova hemma, du verkar inte ha någonting vettigt i din hjärna gumman eller gubben eller vad fan du nu är... iaf, bara för att du har ett tråkigt liv och sitter hemma och sover helt ensam hela dagarna!

Iaf, kvällen var härlig som vanligt! var med jocke & jesper som alltid, men alltid lika trevligt!=) ja vi gjorde lite grejs och sådära! Nu är jag och lollo sjukt trötta så ska snart tvätta bort sminket (som nästan är borta) och sen sova.. låter väl mysigt!? Sova... yeah! Så vi hörs när jag vaknar, ska åka hem tidigt imorgon, för lollo ska till ikea, buhu! =(
Godnatt och dröm om mig!


Goodbye for now

Kommer nog inte skriva mera ikväll, om inte sent, för vi ska ut och inte sitta vid datan =) så...
vi hörs sen , PUSS


Mys på balkongen

Tjatja bloggen, nu har vi vart ute lite och sådära.. när jag kom gick vi till kärringbadet och mötte hanna emma anton & gabriel och var där ett tag med dom , trevligt ! sen så drog vi hem igen till lollo .. har käkat lite lunch och sådära och nu sitter vi på hennes balkong och lyssnar på musik , mysigt ! ska snart ut igen , så himla varmt ute haha men det klarar vi :) ..
 & såhär ser vi ut just nu =)



lollo datanörd :)..


fortfarande åkbandet kvar .. oups ;o!

Utgång

Nu drar jag emot lollo tror jag .. om ett tag, ska höra med henne om hon är klar först och så :) .. bloggar när jag kommer dit! Men erkänn att jag faktskt uppdaterar skit bra nu? hoppas det håller sig höhö =)
PUSSAR


haha kolla mina fötter ;) !..


Yeah

Tja igen bloggen, åker inte in till stan och möter sarah t idag, någon annan dag.. buhu =(
Aja, ska äta nu lite sen fortsätta chatta på msn med min älskling lollo , ska ju till henne idag igen :) .. tihi, men ska ju inte åka än.
Det får blir lite senare!..



facelook (a)


Outfit of today



allt från gina tricot =) ..

Fixning

Har nyss plattat håret, skit skönt att ha det gjort. Hade duschat igår innan jag gick och la mig så det var helt krulligt..! För er som inte visste så har jag egentligen SKIT lockigt hår men plattar det varje dag, aj aj inte bra (a) Men ah är tvungen =)
Nu ska jag sminka mig & lyssna på den här låten!





Fråga.

Är du 95:a?
Svar: Ja det är jag? Onödig fråga eftersom att jag har sagt att jag är det förut!

Iaf, godmorgon alla söta och fula där ute!;) har ni sovit gott? Det har jag, bara att jag är vaken v'äldigt tidigt, vaknade vid klockan nio.. herregud rena skoltiden! Tänk nästa vecka börjar skolan och då ska jag vakna runt halvsju, fattar inte hur det ska gå nu när jag vänt på tiden. Aja, snart ska jag fixa mig.
PUSS




beauty sleep

Nu ska jag duscha, sen dra mig emot sängen.. men vet inte hur jag ska somna, vaknade klockan ett idag!?
GODNATT


Morgondagen

Hm.. vad ska jag göra imorgon då?
Tror jag kommer vakna ganska så tidigt och sådära.. för ska in till stan en snabbis och möta swm och lämna hennes busskort och sådära, efter en hel månad! shiet jag kommer krama sönder henne.. på riktigt! tihi, sen ska jag träffa lollo såklart, så kanske jag sover där och så träffar vi några =) Våran gamla ''tradition'' men alltid lika trevligt :) .. det är väl min morgondag det, låter väl bra?
Och juste.. jag måste ju börja packa snart oxå tills på lördag, nej hatar att packa, någon som kan göra det åt mig (a) ?



saknar dig, saknar ditt skratt, saknar ditt leende saknar våra ägg saknar våra turer genom sverige bästavän =(


Hemma igen

tjatja, nu är jag hemma, vi hade det trevligt haha :).. åkte till heron city, lite annorlunda brukar oftast va på söder eller sergel men ah det funka! Vi såg ju sommaren med göran haha, skit kul film faktiskt :).. & nu snackade jag nyss med papi i telefon, han kommer hem på lördag tihi (a) aja tre bilder från ikväll, kameran är konstig så blir typ aldrig många bilder.. (?) 


=)


I <3 u babygirl


lite annorlunda bild på mig hehe, PUSS


hejdå

Nu ska jag bara äta lite snabbt , sen drar jag. hörs när jag kommer hem såklart!
PUSS


En hemlighet innan jag går...



Visste ni att nästan varje kväll när jag är ensam, mår dåligt eller någonting liknande så går jag nästan alltid in på youtube och lyssnar på sofjah-låtarna.. Ärligt, det får mig att tänka på annat och ''komma bort'' från allting, jag mår bra av att lyssna på henne.. kanske låter hur konstigt som helst men det är sant, har inte ni känt så någon gång att när ni inte är på bästa humöret vill ni bara sätta er ner och lyssna på någonting, lixom glömma allt...?
Hon gör så många låtar som påminer om mig själv och sådär.. Påminer om hur mitt liv kan va ibland, Jag älskar hennes låtar! Som ni kanske har märkt.. jag lägger ju in låtar av henne då & då! Så himla bra...


outfit

Nu har jag fixat mig lite och sådära.. gick ganska så snabbt, skönt.. vet inte vad jag ska göra nu i en och en halvtimme, blogga lite mera kanske så att statistiken går upp? i think so!
aja såhär ser jag ut idag då ! =)


Trailer

Haha har inte tänkt på det.. men shiet så mkt jag och lollo har vart på sistonde, ska sova hos henne imorgon oxå... sjukt kul! Men haha jag älskar min lilla pärla så de så :) .. iaf, kollade nyss på trailern sommaren med göran, haha den verkar verkligen sjukt kul.. började skratta lite då & då lixom =) tihi.. så tror väl det blir den! Lollo du vill oxå se den huh?
Nu ska jag börja fixa mig lite.. hm vad ska jag ha på mig? Kjol shorts jeans tights? Linne t-shirt tjocktröja klänning? Nej hörrni ingen aning, får se vad det blir!



kolla ni måste bara se trailern, sjukt kul :)..

Såhär ser det ut utanför mig ;



solen skiner och himmelen är blå .. och jag sitter inne framför datan och ''äter frukost'' klockan halvtre på eftermiddagen.. ärligt jag vänder på tiden för mkt, aja vid halvsex ska jag och lollo såklart dra och se på bio .. vet inte vilken vi ska se? Sommaren med göran kanske, haha ingen aning men den verkar skit kul tycker jag (a) någon som har sett den? Isf var den bra..? =)

Halo

Ärligt finaste låten som gjorts, den är gammal nu.... men tycker inte ni det?;o..




...

Sömntuta

Omg haha jag tror jag är sjuk :) .. vaknade för 15 minuter sen, alltså ett och somnade vid ett igår?! Jag har alltstå sovit skiiiit länge .. haha äkta sömntuta på riktigt! Iaf, ska snart ''äta frukost'' och sitter nu och snackar med vanliga lollo i telefon , vi ska kanske se på bio senare ikväll , haha bio ni vet min favorit! ;)
uppdaterar mer snart, PUSS



Sista inlägg för mig !

Sitter här och smsar med elli om vad vi ska göra på onsdag.. Lite svårt att bestämma faktiskt hihi ! men det var sjukt länge sen vi var .. någon månad kanske? Kommer inte riktigt ihåg, men det ska bli riktigt skönt att träffa min älskling i alla fall! Nog pratat om det, det här blir sista inlägget för mig, ska duscha nu sen smsa mer med folk! Haha vilket liv! ;)
Godnatt och dröm sött om mig så hörs vi imorgon!



Gammal bild på mig och ellinore i vintras, jag saknar dig gumman


Ha-ha!

Någon liten tjej som addade mig på msn.. Vad tänker hon med!?


Jag är bäst på att uppdatera!

Ja jag har faktiskt uppdaterat riktigt bra idag, grattis till mig! Tila fanns inte med på hemsidan längre.. suck! Så kollade på a shot at love with the ikki twins ist :) .. haha riktigt kul faktiskt. Aja, nu börjar det bli lång tråkigt att sitta vid datan, kanske ska ta en dusch snart sen smsa & lägga mig i sängen. gud så skönt!
Det jag gör just nu; Pea, msn.. woho någon som kan komma och underhålla mig ? =)


rubrik?

Nu är jag hemma ensam till tolv eller någonting, rätt skönt faktiskt :) .. så ingen aning om vad jag gör nu, orkar inte sitta vid datan så ska nog titta på tila tequila, inte på tvn för det är slut där. men på mtv.se, i love it!
skriver när det är slut, PUSS


Enligt Marilyn!



Tila tequila Haha måste ju bara hissa henne! Hennes program hon har gjort är så j*vla underhållande & bra, tycker inte ni det?!

Bio Jag älskar vekligen att gå på bio och köpa en stor fet popcorn och största läsken och bara sitta där med kompisen i mörkret, det är fan riktigt härligt.. =)

Trångsund!
Där jag och ja.. nästan alla bor! Jag tycker alla borde bo där, nära till stan och skit härligt helt enkelt, skulle aldrig i hela mitt liv vilja flytta.. kan inte komma på något bättre ställe!



Blondinbella Nej hörrni! Come on!? Ingen gillar väl henne och hennes blogg.. urkass att läsa, buh skit tråkig. Jag fattar inte vad som är det roliga med henne och fattar inte hur hon kan ha så många läsare! Tummen ner!?



Utsvängda jeans Haha lite väl 80-tal? Ofta man går ut med jeans som går ut skit mkt, skäms man inte? Så hade jag i femman.. Haha jag skrattar åt mig själv! Stuprör ska man ha, ingenting annat, jag bestämmer att vi utrotar utsvängda jeans, någon som är med mig? ;)

Huvudvärk
Där är verkligen alla tummar ner!! Det är bland det värsta som finns, när huvudet dunkar och man inte orkar göra någonting, orkar inte gå ut eller ens upp ur sängen.. Och det är just så jag känner nu!

Uttråkad

tjatja, gosh vilken tråkig dag det har vart idag, och det är lördag! Herregud vad tänker jag med!? Sitter och chattar med några på msn iaf, smsar, lyssnar på musik & läser någon konstig tidning som jag hittade :) .. funderar på att gå och köpa ''hänt bild'' men tror inte jag orkar haha, rädda mig!
men det är ju ett pluspoäng för er att jag är hemma, då blir det ju mkt uppdatering! Men woho.. inte kul för mig!


Så söt

Fick nyss ett skitgulligt sms av världens gulligaste person! Vill ni veta vad det stog.. okej visst! Du är.. Resten får ni lista ut själva! Tror ni jag kommer säga till 200 pers vad det stog eller, hell no! Det förblir nog hemligt! ;)


En vecka kvar!

Idag uppdaterar jag lite bättre, och besökarna börjar gå uppåt igen, yeah skit bra :) .. håller på att få igång min kamera just nu, den verkar cpa hela tiden, verkligen skit jobbigt, när jag kommer hem till pappa ska jag leta reda på min rosa kamera. Mycket bättre en den jag har nu! Men shiet, det är den åttonde idag tror jag? Min pappa kommer hem om exakt en vecka, omg fan vad jag saknar honom :) .. haha låter som värsta pappa människan nu men har inte träffat honom på en månad så ni måste väl förstå .. jag längtar!



där har ni min prinsessa ungefär (a)

I wanna grow old with you



Ni tycker säkert att jag är skit konstig just nu som sitter och lyssnar på den här gamla låten... Men ärligt!? Man kan inte sluta, den är så gullig & speciell.. riktigt speciell för mig. Kommer ihåg första gången jag lyssnade på den, hur mkt jag älskade den. Och sen dess har jag inte kunnat slutat, sen 07. Den påminer om en speciell sak, som jag kommer ihåg så starkt, ett minne. Jag kan få tårar av den här låten om jag tänker på personen, är ensam och lyssnar på den. Fan vad jag saknar det... allting som var då, år 2007, det var så jävla perfekt.
Ord kan inte ens beskriva..

Yeah

Rätt svar, dessies blogg är min favorit! Och den som svarade rätt var ellen!

Har nyss ätit och snackat ut lite med Sarah t.. sjukt skönt!! Nu börjar vi om från början, Vi kommer aldrig glida isär så försök inte ens! ;) Iaf, sitter bara vid datan och sådära. Lite uttråkande men behöver ta det lugnt.. även jag behöver det ibland!
Vad gör ni en lördagskväll sötnosar? =)




Trött och sliten.. åh!!=(

Sarah tjulander



sarah den här texten är bara till dig och ingen annan.. det är så jobbig nu när vi inte är lika tighta som förut.. det är verkligen det, vi har snart inte träffats på en månad. det är overkligt! En månad utan min prinsessa.. som jag älskar mer än allt annat! Vi hade det så jävla bra, du och jag. sarah och marilyn, mws och swm.. det var verkligen vi . Jag saknar det och jag saknar dig.. mer än allting. snart orkar jag inte gå runt mera utan dig, orkar inte vara utan dig. Jag behöver dig sarah, jag vill att du ska kunna lita på mig och lita på det jag säger, och det gör du. Men jag kan säga en sak, vad alla än tror eller vad alla tycker, jag kommer aldrig ljuga för dig, jag har aldrig gjort det heller. Den finaste personen i världen.. hur ska jag någonsin kunna tacka dig? du förändrade mitt liv, du kom in i mitt liv som en ängel och nu vill jag aldrig att du ska lämna mig. aldrig någonsin.. för du ska veta en sak, jag kommer alltid finnas för dig och jag litar på dig upp till hundra, lyssnar på allting du säger och vill aldrig dig något illa. Läs texten och lita på allting jag sagt, du vet att jag älskar dig mest du vet det. Du går före allt & alla, först i hela världen. Jag skulle aldrig byta ut dig mot någon. Älskling, du är det bästa som hänt mig!

Älskling

Hej igen sötnosar, nu är jag hemma .. äntligen! Känns lite annorlunda, men det är alltid skönt, idag kommer det verkligen bli en ''chill-dag'' Har ju hållt igång dag för dag nu så nu ska jag va hemma och ta det lugnt, blogga och sådära! Det gillar ni va? Min statistik ska upp igen så är det bara, keep reading!

Nu ska jag läsa min favorit blogg, Den som gissar rätt vilken som är min favorit får en länkning! ;)



MIIIIIIIIN baby <3


PANIK!

Åh jag får panik, min statistik sjunker sig för att jag inte skriver! Måste skriva tusen inlägg när jag kommer hem!!! =(

Iaf, har nyss vaknat för ett tag sen, snart ska vi äta frukost sen ska lollo på någon släktträff och då ska jag hem, så kommer hem ganska tidigt, mamma vill ha mig hemma eftersom att jag har varit borta i hm .. fem dagar? -.- aja , en dag klarar jag ju . Nu orkar jag inte skriva mer , tar igen det när jag är hemma !
puss


förlåååååååt

För att jag inte har skrivit , men det blir det ändring på imorgon när jag kommer hem .. jag lovar ! aja , vi kom nyss in för en halvtimme sen eller något , var med j&j ;) och haha ''gamla klassikern'' om du ser det här , lämna en kommentar ! =) iaf , tog det mest lugnt och sådära vi gick typ i tre timmar -.- runt runt .. woho !
nu är jag eller vi iaf skit trötta , mina ögon håller på att slockna . Så ska tvätta bort vårt smink sen blir det faktiskt sovdags , sjukt skönt .
Och som sagt .. imorgon när jag kommer hem bombar jag med inlägg , u like it huh ? 



sommar outfit , korta mjukisshorts & linne
godnatt

snabb update

hej sötnosar , sveriges dåligaste uppdateriuing idag, jag vet . förlåt för det ! men vi har vart ute i stort sett hela dagen , träffade jocke och jesper gick runt i HELA skogås & trångsund .. svär hela -.- suck , haha ah så gick vi till trångsunds c mötte sarah och rebecca i typ 20 sekunder lämnade lite saker , sen gjorde vi massa mer oxå . orkar inte berätta detaljer , nu ska vi äta sen ut och träffa dom igen !
puss

fixning och sådära !

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen föna, platta håret och sminka mig .. woho vad kul verkligen =) Vi kanske ska träffa några oxå .
Och så kanske vi snabbt ska träffa sarah c och så ska hon & jag bara byta en sak.....
pusshej sålänge



<3

Godmoooooooorgon

Godmorgon på er, vaknade nyss eller för ett tag sen .. jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera i know , inte så bra men det blir bättre när jag kommer hem .. om jag någongång kommer hem =) haha nej skoja men .. ah lollo har nyss duschat och jag ska göra detsamma snart , sen ska vi ut som vanligt , men alltid lika trevligt !
vi hörs , puss


Svennebanan



Haha älskar låten & avslutar oxå ett inlägg med den , säger bara njut ! =)
Nu ska vi tvätta bort sminket , sjukt trötta ..
godnatt


Ja..

Nu lever du ditt liv och nu lever jag mitt , det finns inget ''vi'' mer , allt som vi hade är borta , det är verkligen det !
du är bara ett minne .. som aldrig glöms .


Home again !

Tjatja, dagen har varit skit bra :) vi kom dit vi tolv eller någonting .. så åt vi och lite sånt ! sen så började det hela =) Vi åkte massa saker .. och haha popexpressen minst 511 gånger , när dom dunkade ''you spin my head right round'' & svennebanan i högsta volym så sitter vi där och skriker med händerna i luften =) haha så jävla kul .. iaf , vi gjorde mycket annat oxå men orkar inte skriva så mkt , kom nyss hem för 15 min sen eller någonting , ska snart tvätta bort sminket . och jo förresten , blev inte så mkt bilder eftersom att jag inte orkar gå med kameran i handen 24 -.-
puss!





hejdå

Nu drar vi, Kommer sakna en speciell (a) ..
Hörs inatt!



snabb update

Nu har vi nyss ätit frukost och klätt på oss .. åh nej platta håret och sminka oss måste vi oxå göra, suck vad jobbigt! Haha ah .. kommer nog ta tid innan vi kommer härifrån =) men vill bara säga, sluta inte läs och kommentera när jag är borta! Det är väldigt viktigt lixom (a) & tänk på mig under dagen tihi =)
pussar



herregud... vågar man testa!?

Vakna

Nu har vi vaknat, gud så tidigt håller verkligen på att svimma höhö.. men ah ska fixa oss nu sen drar vi, så idag hela dagen får ni faktiskt klara er utan mig, pusshej

Aw ..

 Lollo hjälp mig!! Jag tror jag är kär, hm.. i vem?


Home

Nu kom vi nyss hem efter en riktigt lyckad kväll =) Hihi började med att vi gick till mossen och kollade på någon vanlig fotbolssmatch .. ehm ah några invandrare mot svenskar ? Där satt vi med osten och arre , hm ...... var där i typ tio minuter , jätte kul -.- sen träffade vi jocke min sötnos & jeppe , och var med dom tills nu !
snart om ett tag ska vi sova , grönan imorgon sjukt nice ! Tyvär knappt några bilder från kvällen.






pussssss

Så fin ..


Jag älskar my cheascake

Nu kom vi in igen , vädret är verkligen skit varmt ute måste jag säga .. vi gick ner till trångsunds centrum och där träffade vi osten och två till vanliga människor , men vi gick efter typ en halvtimme , orkade inte vara kvar ! för varmt tycker en viss lollo -.- okej jag med men ändå , snart ska vi äta och senare ska vi ut igen och träffa några andra vanliga människor , och till slut måste jag bara säga , I <3 you osten verkligen =)


oooooooj vad fin ..

Alla är vanliga ..

Nu är jag hemma hos lollo , och fick nyss ett samtal .. asså haha herregud , pippip =) höhö . vet inte vad vi ska göra nu faktiskt, men ikväll ska vi i alla fall träffa några (?) vilka vet vi inte men ah . Nu tar hon min mobil och skriver saker till massa människor -.- suck
puss & kram


klar !

Nu är ja äntligen färdig .. mitt hår är lite konstigt men ah det är det alltid i alla fall! Glömde batterierna hos lollo så inga bilder innan jag kommer dit -.- kulkul :) aja nu ska jag dra ut till bussen !
pusssar


Ny desiiiiiiign

Åh kolla vad fin design melissa gjorde åt mig, tack så mkt!=)

Har plattat håret nu och börjat sminka mig lite .. ska fixa klart sen drar jag =) Åhh vill åka så måste skynda mig, saknar lollo redan hah! puss


Saker att göra

Det här behövs göras innan jag drar till lollo .. shit jag har inte ens börjat fixa mig, detta kan inte sluta bra...

Platta håret, (helt lockigt nu)

Sminka mig..!
välja kläder.
packa klart!!

Njae.. det kanske inte var så mkt trots allt, eller hur? Men det tar ändå ganska så långt tid lixom, packa har jag fortfarande inte gjort klart. åh så seg jag är! Tihi (a) Men kan inte dra mig från datan verkar det som ;o ? Data nörd? Oh no =) aja , hörs snart puss

Sommar

Trodde sommaren 09 skulle bli bäst .. eller bättre än bäst, men tydligen inte. Visst har den vart bra, men så mkt shit som snackas och allt .. eller ah känns som att många är emot mig, det är inte så kul att det är så. Menmen...
sommaren 08 glömmer jag aldrig, bäst av allt :) !



vrf kunde man inte bara stanna vid den tiden..? Allt var så perfekt, jag saknar
allt


Godmorgon

Vaknade för kanske tio minuter sen , och ska snart fixa mig lite och sådära , sen senare dra till lollo again , haha ! Ah .. har inte så mkt mer att säga faktiskt .
så ni får ha det så bra så hörs vi senare , och juste ! jag glömde batterierna till kameran hos lollo så inga nya bilder nu på morgonen till er .. suck -.-
puss



tyväääääär riktigt gammal !


Godnatt i förväg

Tihi hej igen , nu ska jag fortsätta packa lite granna .. tre dagar hos lollo?! Eller ah två nätter.. hm vad ska jag ha med mig? Riktigt svårt måste jag säga, ja brukar ju alltid ta med mig för lite -.- höhö, men orkar inte sitta vid datan mer idag heller så vi hörs imorgon!
puss



Vi kör en älskar & hatar!;)



* sötnosar haha har jag inte sagt förut att jag älskar söta killar? Hm.. jo kanske, men hallå!? Vem gör inte, det är nog det bästa som finns. Söta killar som skriver att man älskar en och skriver gulliga saker, AW!!

*låten -  ah det finns väl inte så mkt att säga , lixom lyssna själva? Jag älskar låten =)






*Internet eller ah när det slutar funka (a) när man lixom kommer hem från en hel dag så ska man sätta sig ner så ser man, internet dött?! Oh no fungerar inte i marilyns värld..

*Dåliga filmer egentligen gillar jag inte alls att sitta och glo på en film .. nej men asså tkr inte ni att det är tråkigt? visst det kan va bra på bio, ellr det kan va bra om det är en SKIT BRA film, men dålig film? eller en bara sådär? Det är uttråkande. Tummen ner =)

glader

Tack min favorit lollo för att du skrev ett inlägg och sa att det inte funkade .. höhö (a)

Jaja, när jag kom hem förut så märkte jag att internet inte fungerade .. trodde det var sönder .. ajaj, men nu för fem minuter sen så får proffset marilyn igång det, ouf så duktig jag är! Nej men faktiskt! Aja, vad gör ni nu då? Själv gör jag ingenting .. eller ska packa lite haha, det här är verkligen en marilyn och lollo vecka om man säger så . Imorgon ska jag till henne igen, höhö :$ och vi ska träffa några sen torsdag ska vi till grönan och fredag i dont know (?) ja så sover jag hos henne dårå. I love that girl!
Nu ska jag kolla runt lite på datan, pusss


Lollo skriver: D

Hej
Marilyn är hemma hos sig nu och hennes internet funkar inte, men hon försöker fixa de,så hon kommer börja skriva när de funkar :D 
puss
   


Farsta HAHA

Haha omg säger jag bara , lollos och marilyns humor är den bästa ! vi har sprungit tunr i farsta som två små galningar .. in och ut och käkat på donken =) Asså farsta är verkligen läskigt på något sätt .. eller ah vi kallar det för scary movie 2 eller något haha , ni kommer aaaaaaaaldrig fatta men spela roll :) nu är vi hemma iaf och jag ska snart hem .
och lilla marilyn blev käääär på riktigt vid första ögonkastet , ouf höhö .


Haha marilyn smygfotat *blink* vem kan det vara undrar ni .. ? =) I know


på bussen

Hörs när jag kommer hem , pussssssss


Nu drar vi

Och förlåt förlåt .. jag ska verkligen bli lite bättre på att uppdatera , men det är ju så att vi inte sitter vid datan hela dagarna när vi är med varandra lixom -.- men när jag kommer hem ikväll så skriver jag mer , i promise !
aja , nu ska vi dra till farsta .. känner mig lite annorlunda eftersom att jag inte har någon foundation , bara solpuder och mascara .. hm men det funkar väl oxå !

hörs ikväll , puss


Yeah

Godmorgon, eller ah .. vaknade runt klockan tio så gick vi och solade , skit skönt ! men det är egentligen skit varmt ute så fattar inte varför vi solar hehe , aja vi är som vi är .
ska snart fixa oss lite och sen dra och käka i farsta centrum , sen lite senare ska jag bege mig hemåt .. aja , hörs sen !
puss



lollooooooos finfina brosa i bakgrunden =)

Goodnight

Nu har vi tvättat bort sminket och lite sånt, ska sova nu. Mitt på morgonen när vi vaknat sticker vi ner en snabbis till solariumet.. behövs verkligen =)
Godnatt


=(

hejhej, kom in för ett tag sen, kvällen var humoristiskt, haha faktiskt verkligen på riktigt , träffade några människor och sådära, var tvungna att gå hela vägen till mossen igen -.- och till balettvägen och runtrunt haha,  lyssnade sönder våran finfina låt , kommer inte ihåg vad den heter men ah .. och nu gör vi inte så mkt, sitter och dricker fanta, tjockisar igen ! aja är inte på bästa humöret direkt .. lite bilder från ikväll ;




HAHAHA :D


Pluttan då =)



Hörs snart !

Jag älskar er!



Klockan är bara halvåtta och därför går statistiken neråt.. Men ser ni vad lite klickningar och så det var innan. Det höjer sig verkligen! Keep going Marilyn! ;)

Yeah

Funderar på om jag ska ha mina vita ha jeans nu på kvällen...? Har inte haft dom på ett tag, eller så tar jag bara ett par vanliga ''blåa'' ! Thihi (a) Åhh det där med kläder är så svårt.. tycker inte ni det?

 Juste! Min statistik går verkligen uppåt, fortsätt så =)



..bilden tagen för ngn dag sen? Lovar att ta nya bilder nu när vi går ut, har bara inte orkat ta med kameran.. förlåt det ska bli ändring på det. men vita jeans är väl fint?=)


Hej sötnosar!

Dålig uppdatering.. i know men har inte kunnat skriva, vi har vart i stan ganska så länge. Gick runt och sådära, åt på pizza hut haha tjockisar vi är! På riktigt höhö .. aja , nu är lollo i duschen och vi ska snart ut igen och träffa några, haha känns som att vi går ut hela tiden. Men det är ju sommar och det är ju då man ska passa på eller hur?! =) Tycker jag i alla fall .. nu ska jag fixa mig rejält , mitt hår har blivit vågigt -.- suck .

Och till er som undrar på bilden nedan, ja det är jag!
puss sålänge


fy usch blä ! men bjuder på den ..

stan

Nu ska vi dra , och jag måste fundera lite på vissa saker .. orkar ingenting mer :(
puss vi hörs senare ..




Klara!

Nu är vi fixade och klara .. tog mina jeansshorts igen, för det är så fruktansvärt varmt och skippar nog jeansen , har hört att det ska vara sjukt varmt nu i helgen .. skönt ? Ja sådär , det är ju skönt när det blåser lite oxå tkr jag =)
i alla fall , snart ska vi dra in till stan , mycket trevligt ! men vet inte hur jag kommer orka gå runt där ..
bilder ;


Utsikt från lollos fönster , tagen av mästerfotografen Marilyn her self !


och en liten vacker bild på oss två .
puss

arg

Godmorgon allihopa, vaknade runt klockan tio.. väldigt ovanligt för att vara mig, men runt klockan ett kommer lollos mamma och hämtar oss så drar vi in till stan, lollo skulle köpa en plattång tror jag =) En sån som mig såklart, tihih! Jag orkar verkligen inte fixa mig.. suck! Men gör det i alla fall, vi funderar på vad vi ska göra ikväll oxå, hm...? Det får vi se!
Jaja hejdå jag är arg .. orkar inte skriva just nu .

Designhjälp?

Nej hörrni, jag orkar inte fixa designen.. det blir bara fel när marilyn sandberg gör thaha (a) men någon som är frivillig och vill fixa en skitsnygg design till mig? skulle vara jätte gulligt... den som gör det får en länkning =)  kom igen nu, någon måste det ju finnas där ute som vill fixa!


Den skulle vart ungefär såhär för tillfället... men nej, någon finare vill jag ha!

En känsla

Vill ni veta en sak? Jag har verkligen svårt att fasna för en och samma kille... Det är verkligen jätte jobbigt, men nu försöker jag fasna för en enda.. någon som har tips om hur man fasnar för en och samma? Det är ju så sjukt svårt...

 Tihi.. kände att jag behövde skriva av mig lite (a) här har ni en bild jag redigerade nyss på picnik =) och nu ska jag fixa min blogg lite.. på egen hand, hur ska detta gå?


frågor - svar

Juste söta jojjo påminde mig om frågestunden.. väldigt lite, för ni hade bara en dag på er.. men svarar på dom nu då ändå =)
 
Vill du bli riktigt KÄND pga din blogg?. asså (inom bloggvärlden)? vill du tjäna pengar på det?
Ja ville verkligen det förut.. men egentligen om man tänker så, bloggen är inte mitt liv. Men det vore kul. ja visst vill ja det!
läser dina föräldrar din blogg?
nej, och skönt det.
Vet dom ens mo att du bloggar?
Ingen aning haha =)
Tror du att dom skulle skriva under på att du får börja tjäna pengar på bloggen?:)
Ja det kanske dom väl skulle kunna, vrf inte?
Har du moppe?
Nej då hade jag väl nämt det i bloggen?
När fyller du år?
26 december.. haha
Vilket år är du född?
1995
favorit film?
svår fråga, vet faktiskt inte. Men jag älskar .. hm , nej vet inte :)
Favorit "genre" på filmer? skräck? komedi? osv..
Haha det beror på, skräck kan vara bra ibland, men komedi är oxå sjukt kul haha!
Favoritlåt?
''i know u want me'' så jävla bra hah =)
Har du några syskon? Hur gamla isf.
lillebror 2 år , lillasyster 4, och storasyster 25 haha men hon bor INTE hemma =)
När fyller du år?
26 december
gillar du verkligen dessie?
Ja jag gillar hennes blogg, läser den dagligen. Och om man säger såhära, jag har ingenting emot henne, så ja.. hatar henne inte?
är du kär i ngn nu?
nej.. ovanligt? haha
tre du älskar verkligen?
Sarah t, lollo och malin.
Sötast i världen?
jojjo vet :$

SÖTNOS

Nu kom vi nyss in, träffade några vanliga människor och sådära .. väldigt vanliga ! Men det var trevligt tihihi .. =) ska väl sova om ett tag , inte än för jag är inte trött men om ett tag, imorgon ska vi till stan och sen ska jag förmodligen sova hos lollo igen , ja vi bestämmer låångt i förväg vettni :) jaja , ska vänta på en sak nu .. nervös .
puss !

.. och tack sarah tjulander för att du alltid finns där , jag älskar dig !



vi bjuder på den , lollos schtekiga glasööögon =) och vita ben ser jag oxå ut att ha .. suck !

Thats it

Jag klarar mig utan dig, jag behöver inte dig för att överleva. Jag kan leva utan dig. Jag har andra vänner, andra som finns där. Men just nu för mig är du bara luft, jag orkar inte med att du blir sur för varenda liten grej, så är det bara.
Sarah Carlsten...

Vanligt inlägg ..

Här sitter vi i lollos rum och skrattar till ''hemlig'' thihi .. men jag har ångest! Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll .. ja klarar det inte, ärligt det här är mitt största problem när jag är hos kompisar.. hjälp mig!! Aja, får väl försöka hitta ngt =) Nu ska jag platta mitt konstiga hår, behöver klippa mig .. men nej tack då blir det bara kort hah !
puss !


Yeah

Hej bloggen , nu är jag hemma hos lollo , vi kom nyss hem .. hon mötte mig i centrum och så köpte vi klubbor och tog lite kort och så .. haha men alla blev missbildade nästan =)
ikväll ska vi träffa wille och min bebis arre , tihihi .. och ni har väl inte glömt bort frågestunden två inlägg neråt? Fråga!
Tre bilder från idag.


hemväg


redigerad bild ..


Förlåt för att vi täckte ansikterna, men bilden var cool (a)

Såhär ser jag ut idag !



enkel sommaroutfit sådära , jeansshorts och en skön tröja från gina =)
 I like it
Tihih.. men nu ska jag börja dra mig emot lollo , hörs någon gång senare, puss!

FRÅGESTUND

Godmorgon älsklingar , ska snart fixa mig och sen dra till lollo , trevligt ! men jag skriver efter jag är färdig . Och juste !
Frågestuden börjar NU, så fråga på svarar någon gång ikv! ;)



ingen annan bild just nu , suck ! men ni får dagens outfit snart =)

Innan jag somnar

jag har några frågor jag hoppas du kan svara på också.

1. Vad skulle du gjort med din blogg om du inte kunde lägga in bilder på en månad. för du inte hade kamera och så. Skulle du skita i bloggen medans? eller skulle du uppdaterat lika mycket ändå utan bilder? vad hade du gjort för att få mer läsare även fast du inte hade haft bilder?
2. vilka bloggar läser du förutom dessies?
3. vad vill du gå för linje i gymnasiet?
4. vad vill du bli när du "blir större"? :)

1. Ehm,ja svår fråga faktiskt. Men jag klarade ju mig förut så skulle nog inte ''lägga ner bloggen'' utan ändå försöka uppdatera mkt, med gamla bilder. jobbigt, men hade försökt!
2. Jag brukar läsa paows oxå, och sen massa vänners bloggar.
3. Det har jag faktskt inte tänkt på riktigt än, det är ju så svårt!
4. Det vet jag som sagt inte än, men någonting riktigt kul som jag vrekligen gillar iaf. Inte jobba på ica direkt? Haha no way! ;)

Passade på att svara på dom nu innan jag snart somnar, nyduschad och fräsh är jag iaf! Skit skönt! Så skriver när jag vaknar såklart.. Och håller ni inte med mig? Är inte min handduk riktigt sexig? Haha!=) En sak till... ska jag ha frågestund!? S V A R A



Godnatt & sovgott eran Marilyn Sandberg

Duschdags för moi

Suck.. Är fortfarande hemma själv och börjar bli riktigt trött, men orkar inte sova än. Iaf, har snackat lite med lollo på msn och vi kom fram till att jag kanske ska sova hos henne imorgon igen, trevligt! Sen på måndag ska jag och sarah c gå på bio och se någon film. Så ska kolla lite nu om det finns någon bra men innan dess ska jag duscha, och det ska jag göra nu. Så hörs efter det eller när jag vaknar.. vi får se om jag orkar skriva ett inlägg till =)
puss !



jag saknar dig baby, kom hem nu!! klarar mig inte utan dig en dag till :(
Iloveumost, <3

Frågor - svar

hej marylin!
älskar din blogg och vill fråga dej lite frågor som jag hoppas du svarar på...

1. vad har hänt med dej och sarah tjulander? ni är ju aldrig mera??
2. Har du hårförlängning?
3. gillar du ngn kille nu?
4. Har du playahead? Och vad heter du där?
5. Vart bor du?


1. Jag har sagt det förut, vi är inte just nu för att vi är inte hemma samtidigt och så. Kanske lite svårt att vara då..? Hon är i norge just nu, vi ska träffas när hon kommer hem. Jag saknar henne mest av allt, tihi! =)
2. Nej det har jag inte.
3. Nej faktiskt inte, jag gjorde det. Men inte längre, alla killar bara sviker... *suck*
3. Ja det har jag men börjar tröttna på det lite nu, men mws heter jag där.
4. Trångsund, vadårå..?

Nu ska jag sätta på musik på högsta volym riktigt trevligt, WIHO!! & Hoppas anonym blev nöjd med svaren! Vill ni fråga något mer? Klicka bara på kommentarsrutan och fråga vad ni vill! Jag svarar på allt! ;)



Tråkar som f*n

Åhh har så tråkigt nu så jag dör!! Finns ingenting positivt kvar.. Min tidning är slut, dåliga saker på tvn, ingen rolig inne på msn, jag är helt ensam, jag känner mig sliten!! Finns säkert något mer.. åh är så sur, någon som vill komma hit och umgås med mig nu? Haha! Aja, för att ''pigga'' upp min tråkga stämning nu lite får jag sätta på lite musik, det funkar alltid! Och i nästa inlägg svarar jag på några frågor som någon undrade över... Bara för att jag har tråkigt!
Får väl göra det bästa utav det.. eller hur?


Nu har jag läst ut den oxå.. Tummen ner!=(

Hello again

Hej älsklingar! Just nu håller jag på att lyssna på lite musik...
Och fick nyss lite ångest, min bruna färg börjar gå bort!? Oh no... Detta funkar absolut inte!!
Måste sola så snabbt som möjligt, vet att det är farligt men det är ett måste! Och så är det bara!
Aja, nog snackat om det, jag har sjukt tråkigt nu ska ni veta. Verkligen! Men orkar inte göra någonting, även om jag egentligen vill. Får helt enkelt sitta här och ruttna, bloggen är väl min räddning om man säger så..=)



Åh nej, måste sola NU!!=(

Lite finare lite bättre

Är min blogg tillräckligt bra? eller ska jag göra den bättre?
Som jag.. jag har runt 100 - 200 besökare per dag som gillar min blogg (hoppas jag) Och då vill man ju göra den bättre så att statistiken höjer & höjer sig, vi satsar ju högt, eller hur!? .. det är mer eller mindre ibland! Men behöver mer tips om vad jag ska skriva om, jag har några tips till mig själv iaf, som jag försöker följa! Och då tänkte jag dela med mig...

 Ha aldrig gamla bilder (som jag hade förut) Ta nya, blir så mkt roligare att läsa!

 Ha inte för mkt egobilder, ha på saker du gör oxå, & vad du köpt en dag osv...
 Skriv inte bara ''hej nu ska jag äta en macka'' tex... skriv om intressanta saker!
Gör videoinlägg, man tjänar läsare på det, och det blir roligare för läsarna!=)
 Gör massa roliga tävlingar...

Där fick ni en massa bra tips huh!? Jag kan säga själv, det var riktigt tråkigt att blogga när man inte hade en kamera... men jag fixade en till slut! Och efter det har statistiken faktiskt höjt sig, och när jag lägger in videinlägg på youtube så vinner jag oxå läsare på det... Men vad vill ni att jag ska skriva om?=)


En sliten marilyn... som sarah lyckades få på kort.. hm!?


Home again

Hej alla sötisar , nu kom jag hem och gör absolut ingenting , tråkar verkligen . mamma kommer hem riktigt sent ikväll oxå så jag är hemma helt ensam !
världens bästa har oxå ringt mig .. asså sjukt coolt , ni får inte veta vem ;o för asså nej .. :) ni får gissa vem , tihih ! Bara sarah c som vet .. aja , nu ska jag snart läsa min skvaller tidning och äta upp min glass som jag köpte på vägen, kunde bara inte motstå , i love it !




Skriver snart =)

Ska bara följa med sarah till tågstationen! Skriver när jag kommit in igen, så hörs snart!
pussar


Tja

Vill bara säga först att .. ni som skriver till mig om allt är bra och så på kommentarer , jag svarar inte !

Iaf , det blir inte bio idag .. sarah ska hem lite senare och jag ska bara ha en ''chill dag'' känns som om det behövs för att jag har gjort saker dagar i sträck nu .. orkar inte fixa mig eller gå ut idag eller nått. Så jag stannar hemma , men det är oxå skönt ! Kan lova er att det blir mkt bloggning .. u like it huh ?
Nu ska jag ladda ner picasa , det cpar på min data *suck* puss



Godmorgon iaf

Nu funkar ju min data igen , skönt ! Så morgonen blev iaf bra för mig =) hihi , mina besökare sjunkte lite igår för att jag knappast skrev någonting .. men nu ska dom komma till samma nivå igen !
jag och sarah vaknade för ett litet tag sen , ganska sent men många timmar sov vi och det är ju bra ! Snart ska vi äta frukost och sen se vad vi ska hitta på idag , bio maybe ? vi får se !
men nu ska vi äta frukost , puss


Gårdagen

Tja bloggen :) marilyn är tillbaka , hihi ..
iaf , igår var vi ju som sagt på pride , haha det var inte vanliga människor dära måste jag säga , men vi åt och lyssnade på musik och sådära , åkte hem runt nio tiden och nördade framför tvnn , men vi tog lite kort och sådära så dom ska ni få se på nu ..
puss !


påvägen dit


läskigt med ngn som skulle hoppa .. ehm , bungerjump? staving !?


sarah funderar =)


suddig bild men ah .. fick två biopresentkort av *secret* =)


läääääängst fram ska man stå , hihi

hörs snart !

RSS 2.0