Saker ni inte visste... Det svåraste jag vet är att vakna upp på morgonen, att bara höra alarmsignalen ringa klockan sex!? Det värsta som finns.. och alltid innan jag kommer upp så tar det minst en timme för mig, sen blir det stressigt!
Så typiskt mig...

 Jag kan inte leva utan min mobil! Nu låter jag kanske hur töntig som helst, men men ;) Tusen gånger per dag får mina lärare säga till mig ''TA BORT MOBILEN!!'' Även har dom ringt hem för att jag har tagit upp den även om dom har sagt till, jag tror jag är lite för beroende.. Ni vet 3000 gratis sms i månaden om man har abbonemang? Det skulle jag aldrig klara, min pappa vill att jag ska ha abbonemang, men hell no! Jag skulle ju behöva hålla koll på alla sms jag skickar.. Vet ni vad det första jag gör när jag kommer hem är? Sätter på mig mjukisbyxor & sätter upp håret i en bulle! Hur skönt är inte det?.. Efter att ha gått med tajta jeans hela dagen och sitt hår som hänger och svänger så är nog det det skönaste som finns, gamla vanliga rutiner som nog många fler än jag gör? ;)

Kommentera älskling!
Postat av: Sanna

Hejsan!

Är inte min vän Mikaela galet lik Audrina Patridge? http://jarske.blogg.se/2009/october/ar-inte-fina-mikaela-lik-audrina-patridge.htmlKika gärna in på min blogg, där jag skriver om mycket mode, men även Robert Pattinson, SKOR, musik, kändisar och lite om mitt eget liv.

Kramar och pussar Sanna på http://jarske.blogg.se

2009-10-05 @ 19:39:44
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: Anonym

idiot , du skickar inte mer än 3000 sms i måndaden -.- överdriv lite va ?

2009-10-05 @ 20:47:56
Postat av: Teresa

Jag gör det hela tiden!!

2009-10-06 @ 17:13:30
URL: http://teresape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0