Känner för att vara snäll..!

Ja, det är många på pea och sådära som frågar om mitt nummer och så.. så varför inte ge ut det till er som vill ha det!? Jag tycker iaf att det känns rätt, så här får ni! Skriv gärna en massa sms och ring en gång i minuten, spamma kan faktiskt oxå vara ganska så kul, jag älskar det!



Ha-ha där var jag lite väl ironisk? ;) Aldrig att jag skulle ge ut mitt nummer här på bloggen! Ni skulle ju göra exakt allting som jag skrev ovanför, vill ni ha mitt nummer? Så får ni bara det om ni känner mig, som redan alla som känner mig har... ni andra kan dröma vidare! =) Var bara det jag ville säga...!


Kommentera älskling!
Postat av: Majjra .

ASSÅ AHAHHAHAHa, vem troru du är ? ärligt ... asså , ahahahhahahah du e fan rolig,ditt nr? hahaha ditt nr = nobody , om de nån som vill ha dit nr säg te mig ja ger dom ;)

2009-08-21 @ 18:28:25
URL: http://valencias.blogg.se/
Postat av: linn

asså man kanske inte vill att alla ska ringa och messa och likom bah: vem är du? kanske en som är för gammal ringer,hur kul är de?

2009-08-21 @ 18:55:09
URL: http://linnzenbrunett.blogg.se/
Postat av: Majjra

aah men behöver man göra ett helt inlägg om de? hahahaha de är ju de som är så roligt, eftersom honleker storbloggare eller nåt

2009-08-21 @ 19:09:56
URL: http://valencias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0