;)

Godnatt älsklingar, fridababy imorgon, så tror inte jag kommer uppdatera någonting innan kvällen, puss !


Låten påminer om så mycket ! ..

Sådärja! Nu har jag kollat på idol, ohmygosh säger jag bara! Erik är så j*vla snygg och bra (a) glöm inte att rösta på honom ! men man får ju se vilka som går vidare typ 22.40? Suck fattar inte att dom pallar att ha det så, men ja det ska jag iaf se, så då kommer jag ungefär somna vid elva.. inte bra ! . Ska strax ta en dusch, vill vara fräsch tills imorgon såklart!

Och det här kanske blir sista inlägget ikväll, om jag inte skriver godnatt, annars hörs vi imorgon
 puss på dig !




miss those times..


Om allt & inget

Haha nu sötnosar om ni vill vara med mig så är det försent för nu på slutet av veckan är redan allt planerat ;) !

Iaf (a) .. snart är det idol som sagt, har faktiskt inte kollat på ngn dag så jag har inte riktigt hållt koll på alla som har gått vidare och inte vidare. Men jag hoppas att erik är kvar?... han är bäst :) och juste.. shiet jag mår verkligen bättre nu ! just nu känns det som om jag skulle kunna springa femtusen varv runt mitt hus och bara vara med ngn och gå på en 5 km promenad, haha nu överdrev jag lite kanske.. men så pigg är jag, hur ska jag kunna sova ;o .. tihi, men det har iaf vart bra uppdatering idag och lite mer kommer det bli, så håll utkik ! tummen upp


jag saknar min emma !


rösta på erik, han är bäst :) !


vem hatar inte att va sjuk..?

Ja rubriken säger väl allt?...

men börjar ändå må lite bättre nu, skönt det! Papi kom oxå nyss hem med matsäck till mig som jag kan ha imorogn, sweet. Ikväll händer inget speciellt, ska ju som sagt ändå bara vila tills imorgon och HELGEN. oh snart är det helt, shiet älska helgen ;) ah, det ända som händer ikväll är väl lite plugg, ta en varm & skön dusch och idol.. inget mer med det, men vi hörs lite senare & hoppas att ni har det roligare än mig, puss!


Jag bestämmer!



Musik, Jag älskar musik & lyssnar på det i stort sett hela tiden varje dag, eller när jag sitter vid datan. Kan inte sitta vid datan mer än i tio minuter utan musik, om jag går ut vill jag alltid sätta på musik på mobilen osv. Tråkigt utan musik, Och tror faktiskt många andra gör det, eller hur?

Gina tricot Måste hissa det, även om jag gjort det förut! Men vad kan man säga förutom att deras kläder är skit fina och nästan läskigt billiga..? ;)

Jeanstightsen
Diss för nästan alla andra byxor! Inga andra byxor sitter tajt, XXS i jeanstights ska det va, det ända jag kan säga, Ä L S K A



Paows nya design Hennes blogg blir bara dåligare med den dära designen, och den ser ut som vilken billig design som helst, stor diss!

Dryga människor Åh HATA HATA HATA! Speciellt när folk är dryga på sms, har ni inte lärt er att göra glada gubbar eller hjärtan eller!? Haha blir bara så irreterade på såna, Men det är OK om jag gör så haha ;)

Tidiga mornar Euw..? Någon som håller med mig om att det är hemskt? Att vakna klockan sex på morgonen och gå till j*kla skolan!? Men som tur är fick jag faktiskt sova hur länge jag ville idag, som inte ni fick! Lalala..


Gud det här är en låt jag tex aldrig kan sluta lyssna på, är helt beroende! Världens bästa party låt! Bryr mig inte om den har ''spelats sönder'' den är fortfarande sjukt bra! dah..



Vad tycker ni? - uggsen

Måste bara veta en extra gång, kommentera, hiss eller diss :) ?


Ville bara uppdatera lite :)

Hej sötnosar!
Fortfarande ursliten och trött.. har sovit lite till och kollat lite på film och bara tagit det lugnt, vill ju vara frisk tills imorgon! Imorgon är det ingen vanlig skoldag heller, utan vi ska åka på någon sak i huddinge, och behöver oxå då matsäck. Åh hur ska jag orka handla det, eller pappsen får nog göra det istället! ;) Aja, mer prat om det imorgon. Nu ska jag plugga lite.. Om jag någonsin orkar gå upp ur min älskade säng, det är en bra fråga.. Juste! Imorgon eller fredag får jag ju oxå mitt nya rum, lääängtar!



Imorgon frida, saknar ju min baby :)<3


Tror jag är sjuk..

Jag vaknar upp på morgonen och känner mig helt snurrig i huvudet, hostar osv.. MARILYN ÄR SJUK!! Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag.. Kände verkligen att jag inte orkade gå till skolan, får vila upp mig till imorgon istället! Så det menas.. bara vara hemma idag, skit kul, verkligen.. Men har ändå massa saker jag måste göra, som att plugga. Nu har jag en bra tid att göra det!

Åh stackars mig! =( Nu ska jag försöka sova mera, hörs senare!



...


Världen går under!!

Marilyns statistik sjunker rejält, bara 357 besökare klockan nio.. Jag som brukar ha runt 400, kolla bara hur högt det var i helgen.. =(


Fyra bilder från today








älskling så himla vacker! :)♥


Update

Haha jag har faktiskt inte tänkt på det, men om ni kollar inlägg neråt så har jag faktiskt bara svartvita bilder, lite sweet sådära :)

Idol går på tvn nu, men vet inte om jag orkar kolla nu, auditionens är ju slut och det andra när dom sjunger på scenen är inte lika kul tkr jag.. så får väl se om jag kollar lite. Just nu längtar jag bara tills jag byter rum till nedervåningen, gooooosh så mycket större.. haha love it :) aja, hörs alldeles strax, det lovar jag!



Svar på tal



Innan jag går ner så passar jag på att svara på två små frågor som jag fick..!

Du har ju typ svart eller mörkt mörkt brunt hår:s
Men är det din riktigt hårfärg? om inte vilken är din riktiga:D
Kram

Jag har mörkt brunt hår, hatar när folk säger svart. Kan se ut som det på bilder men inte i verkligheten, och ja det är min riktiga, jag har aldrig färgat/tonat, 100 % naturligt ;)

vilken klass går du i? :)

svara gärna på den hära inlägget:)

Jag går i klass 8B i trångsundsskolan.


jag älskar MIIIIIN nevine, så det så :)

Hej sötnosar! Kom nyss hem, eller ja för ett tag sen. Efter skolan drog jag till mossen och mötte nevine så gick vi till några ''läskiga'' människor.. nej men ah, det var inte kul haha :) sen drog vi hem till henne och åt lite och sen vidare till farsta, jag köpte ett par konstiga vita skor, EN STORLEK förstor.. men ah köpte dom mest bara för att köpa, så det fick väl gå bra, sen köpte vi oxå lite godis, flåååååååt vet att jag inte ska men ah kunde inte motstå, so sorry. Men jag bryr mig väl inte vad ni tycker? Aja, lite bilder från idag kommer senare, nu ska jag läsa lite bloggar & logga in på msn.

Hur har eran dag varit?



nionde inlägget idag, oh yeah!

Älsklingar, nu ska vi tvätta bort sminket & sen lägga oss i sängen och snacka om allt och inget, ;) tyvärr får ni inte veta vad vi ska snacka om, stackars er, eller inte.. ha-ha!
Imorgon ska jag träffa Nevine, längesen, så det ska bli skit kul att träffa min älskling! Hörs imorgon kväll, om jag inte hinner slänga in ett inlägg på morgonen förstås, sakna mig inte för mycket!
Godnatt sweeties


twinsis, iloveu


Jag är lycklig! ;)

Yes, imorgon eller i övermorgon så ska jag få ett nytt rum på nedervåningen med dubbelsäng och plasma tv osv och hela rubbet, har ju mitt rum på övervåningen nu. Så är det oxå dubbelt så stort! Hihi Sarah ska bo här har vi bestämt! Åh älskar my dadi, för er som inte visste det! =D

Iaf! Börjar känna oss lite tjocka nu, av chipsen, euw, måste banta..


Haha årets miss..!

Se och njut... tyvärr visar jag inte hela ansiktet *pinsamt*




HAHAHAH lilla pricken i hörnet, skit ful ja vet :'d


Galet haha!

Hemma sötnosar! Jag och sarah har vart ute lite och skojsat helt enkelt ;) Ja typiskt oss haha! Gick ner till trångsunds centrum och köpte dipp, chips & Powerking! Mums, sen så träffade vi min mami, haha hon har träffat sin nya ''kille'' så vi gick hem till honom med henne ett tag, kanske låter helt konstigt men hon är inte vanlig, =) fick oxå mina skolfoton, värsta falska leendet och ser ut som en bebis, usch hatar bilden men den får man lida med i ett år helt enkelt, thats true..

aja, snart ska vi smaska i oss det goda, hm.. var det inte jag som sa att jag skulle äta frukt? Hihi ojsan!


fråga inte vad hon gör, hon är wild n crazy :'ooo


ja vi är nyttiga av oss..


love ya bitch


Och iväg!

Hej älsklingar! Oj oj känns som om jag inte uppdaterat på ett tag, världen går under för Marilyn har inte skrivit.. =( Jag vet.. men hoppas ni står ut mohaha!

Vi har nyss ätit middag & ska snart få sjukts hem till min pappa av sarahs mamma, ska bara lämna våra saker och så där.. Sen så ska vi möta min mamma lite snabbt så ska jag bara få lite saker, bla Skolfotot! Gud.. ni får se hur jag ser ut om det blir bra ;) men det hoppas vi på! Iaf! Nu är vi lite upptagna så hörs senare!



Ojsan, hittade en gammal bild på mig, (förlåt för rutan i ansiktet..) Men!
Gud så söt jag är..!


I love it!

Tror jag ska satsa på uggs i år igen! Riktiga dåra, kostar bara runt hm.. 600 - 1000 kronor skulle jag tro, inte så mkt ;) så varför inte köpa äkta?!

Plus att dom är fruktansvärt sköna med päls i, och passar till det mesta jeans, även mjukisbyxor, om man vill ha lite ''trash-dag'' sådära, förra året hade jag svarta, men i år skulle jag nog vilja ha beiga, dom är så mycket finare och svarta ser bara tråkigt ut, euw..?



Marilyn the serie, nummer 3!

Ute och går på promenad...










Sveriges tråkigaste outfit...



Som sagt, orkade verkligen inte idag.. så satte upp det i en bulle och.. ja!


Hemma hos Sarah *puh*

Hej alla sötnosar där ute som älskar mig! Hur är det med er? Med mig är det sådär, eller ja helt perfekt.. eller kanske inte helt pga vissa anledningar! Men aja, orkar inte gå runt och ''oroa'' mig över småproblem ;)

Annars då..? Idag var det skola som sagt, skit tråkigt, somnade nästan på varje lektion och kunde inte koncentrera mig, inte så konstigt för att hela klassen gapar i mun på varandra och flera personer sitter och blänger på en som bara den *suck* Plus små stalkers ungar som står utanför klassrumsdörren och kollar in och pekar och säger ''MARILYN & SARAH!!'' Ni kan väl gå fram och snacka istället..? Pff, aja, är hemma hos Sarah nu, och senare ska vi hem till mig och sova där, mysigt! Kan oxå lova er att det blir mycket bloggning idag, I know you like it ;)


Gjord av Sarah, Hon älskar mig & jag älskar henne.. =)


Sovgott sötnosar

Hann faktiskt med allt jag skulle göra ikväll, duscha & så.. så tror jag kan somna ganska bra idag! Ska bara lägga mig och smsa lite som jag alltid gör (a) ett måste innan man lägger sig haha. Imorgon är det skola som sagt, en hel ny vecka i skolan att ''se fram emot'' eller inte, aja man får försöka att klara det helt enkelt ;) godnatt


hihi bebis, saknar våra filmkvällar med tio ton godis och 10 kg cola ;) jag älskar dig mest :)


Jag kan ju alltid försöka..

Ja från & med nu så ska jag faktiskt försöka byta ut godis mot frukt, det kommer inte gå bra kan jag säga redan nu.. men känner att jag måste sluta äta godis så ofta!



okej jag måste faktiskt erkänna att frukt ser godare ut..


Haha vem har bäst låt?



Aldrig att ni får min låt, ni behöver inte ens fråga. Ta dom själva istället.. =)


ÅNGEST

Är det bara jag som får ångest att det är skola imorgon? Det betyder vakna klockan sex!! Och vakna tidigt på morgonen är bland det värsta som finns, enligt mig..

aja, snart ska jag städa mitt rum lite granna, var ett tag sen *woho* sen ska jag äta och oxå hinna med att duscha innan jag går och lägger mig, som ni vet så älskar jag att duscha på kvällen innan man ska sova ! Och idag har jag oxå mer blogglust än vad jag hade igår & veckan håller oxå på att planeras, nu är jag upptagen ända tills på torsdag, så ni som vill träffa mig på fredag eller lördag eller ngt, släng en kommerntar !, tummen upp :)


Hemma!

Nu är jag hemma efter en underbar dag med emma, vi var i vällingby centrum, käkade lite på donken, tog lite kort och snackade om allt & inget helt enkelt, en lugn söndag =) men ändå skit kul ! lite kortfattat om min dag sådära, men orkar inte skriva så mkt så ni får lite bilder istället, nu blir ni glada va ;) ?


sötnos :)




love <3


Hejdå!

..Nu måste jag skynda, ska åka en lååång resa till vällingby och träffa emma haha :) hörs någongång när jag kommer hem, ha en bra dag sötnosar


Nevine

Glöm aldrig att jag finns för dig helahelahela tiden, jag älskar dig tvilling, du betyder allt och så mycket mer för mig.


Emma bebis idag

Godmorgon sötnosar! Vaknade lite senare idag, halv elva istället för tio, men det är nog ingen fara ;) Har nyss ätit frukost och ska snart börja fixa mig, dvs platta håret, sminka mig.. ja allt det gamla vanliga =) Frågan är bara, vad ska jag ha på mig..? det ser ju ut att bli ganska varmt idag så vi hoppas att vädret håller sig haha, hörs snart. puss


Godnatt!

Nu ska jag nog sova, får inte sova bort dagen imorgon, ska vakna vid tio eller något har jag bestämt, och förlåt för dålig uppdatering idag. Men tar igen det imorgon, hörs när jag vaknar!
godnatt sönosar


=(



Kan bara inte sluta lyssna, det går inte...


Svar på tal



hur lång är du och hur mycket väger du?
äter du mycket eller lite? du är så smal:D

Svar; jag är 157 cm lång och väger cirka 42 kg.. haha om jag äter mkt? Bra fråga fakitskt, nej jag äter inte för mycket och inte för lite! Försöker att äta så lite skräpmat som möjligt, och börjar faktiskt tycka att donken är ganska äckligt ibland ;) Och tack men så smal tycker jag inte att jag är...


<3

Ojoj asså ni kan ta det lugnt, ni behöver inte gå in och in på  min blogg varje sekund, haha men statistiken går upp upp upp! =)

Iaf! Ikväll har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt. Visst låter det roligt? Har oxå haft ont i huvvet! Så vilar upp mig tills imorgon, ska träffa min sötnos emma! Och då lovar jag er minsann en massa bilder! Hihi, skriver mer lite senare när jag har lite mer att skriva om! Ha en bra kväll sötnosar ;)


;)

Jag älskar er ♥


...



Vet att jag har sagt det många gånger, men...

Uppdatera minst 8 gånger, (per dag..)
Fixa min kamera!
Och då göra en massa videoinlägg!
Skriva om intressanta saker!
 Fråga Sarah om en ny snygg design!


Im back on track! /Gårdagen

Hej mina 400 besökare! Saknat mig? Såklart ni har! Jag har ju inte bloggat på en hel dag, och jag menar.. Om Marilyn inte har bloggat på en hel dag så går världen under, eller hur..? var det inte så? Märker ju att klickningarna går uppåt, =)

Iaf! Gårdagen var skit nice, kom dit.. men fick vänta på att komma in i kanske en timme!? Vi skulle komma in åtta men vi kom in runt nio, hallå? Vi var ju VIP? Ska inte behöva stå i kö... *suck* Aja! Vi dansade tills våra fötter typ dog! Dansa i höga klackar är nog inte det som man rekomenderar, men det funkade. Hände lite saker oxå, men kanske bäst att hålla saker och ting hemligt! ;) Nu blev det jobbigt va..?
Vi kom hem runt halv två tiden och somnade nästan med direkten, gud så skönt det var!


Nu drar vi!

Känner oss faktiskt super fräscha och snygga & är så j*vla taggade!
Hörs imorgon!


Hinner inte skriva så mkt idag, sorry =)

Hej söta bloggläsare!
Hur mår ni? Själv mår jag perfekt! Jag och Sarah C och nyss hem till henne, efter skolan drog jag och hon till stan och jag köpte biljett och sen så gick vi in på gina och hittade faktiskt skit snygga klänningar tills ikväll.. snabbt! (ni får se bild sen innan vi drar tror jag) 

Efter det gick vi och käkade på donken lite snabbt, inte gott faktiskt. Vi var inte alls sugna, usch. Aja sen åkte vi hem till henne, och ska tvätta bort vårat smink och sminka om på nytt! Måste ta det lite lugnt.. Eller juste! Inget ta det lugnt här inte! ;) hörs innan vi drar!


sarahtjulander är lycka för mig ♥


Sista!

Nu har jag gjort allt jag behöver göra.. eller det mesta! Vet inte hur mycket uppdatering det blir imorgon med tanke på att jag har fullt upp! Men jag ska försöka, känner mig iaf skit taggad inför imorgon!
Godnatt sötnosar, älskar er lika mycket som ni älskar mig! ;)


låt bilden tala för sig själv, min statistik, hm...


Dagens tragiska händelse..!

Vill ni verkligen veta vad som hände idag?! Jo det vill ni, isf läs det här NU!

Idag när jag och Sarah var i skolan så hade vi vart på idrotten som ni visste! Och då kände jag att mitt hår var lite ''vågigt'' och jag älskar ju att ha spikrakt hår, så innan vi började så ställde jag mig och plattade håret, hade plattången med mig, så jag passade på! När jag hade plattat håret var det fint och rakt. Men sen när jag och sarah sätter oss vid matbordet i matsalen för att dricka, så kollar jag ner på mitt hår! Och vet ni vad som har hänt!? Jo lite av mitt hår i topparna har gått av.... Det syns inte så mycket! Men det har gått av lite, pga av att jag har plattat det för mkt, och inte varit tillräckligt försiktig helt enkelt! plus att mitt hår är så slitet så det finns inte! Tycker faktiskt synd om mig själv! kanske dags att klippa mig...? men vill ändå inte klippa, det kommer bli sååå kort! =(

Så imorgon, om jag får tid så ska, eller måste jag köpa en spray för håret som man tar innan man plattar (så att det inte sliter lika mkt, med tanke på att jag plattar varje dag!!) Och sen hårinpackning, åh.. måste faktiskt börja tänka på mitt hår! Stackars Marilyn!

är inte riktigt säker, men något i den här stilen kanske...? HJÄLP!!


Update nummer 2

Sitter och lyssnar på musik nu på högsta volym, hatar när det är tyst, musik ska man alltid ha på! Speciellt om man sitter vid datan som jag gör nu, hatar tysnaden..

Annars gör jag inte så mkt! Ska snart kolla på idol som börjar om en halvtimme, efter det ska jag ta en lång varm och skön dusch, älskar det såhär på kvällarna! Och sen ska jag oxå packa, smink, plattång, kläder.. och mycket mer! Känns som om jag ska åka på värsta semestern nu, men så är det inte! Iaf! Vi får väl höras efter jag är klar med allt, eller tidigare!




Ännu en gång..

Alla ni som har min riktiga msn, sluta ge ut den till folk så att folk (mina bloggläsare..) addar mig där för att få kontakt med mig! Om ni vill få kontakt med mig, skriv då till marilynsandberg@hot.. Min blogg msn! Det har jag sagt tidigare, om ni lägger till mig så accepterar jag inte er, ni får inte min riktiga msn! ;) Jag menar.. Varför skulle jag ge ut den till er? Haha, glöm inte min blogg msn, ni når mig dära eller här på bloggen! Det räcker, ni behöver inte min ritkiga msn för att kunna snacka med mig, OK!?



Hm.. Oj nu blev det svårare! Vad kan egentligen min riktiga msn vara.. ? =(


Stress, stress, stress!

På något sätt känner jag mig verkligen väldigt stressad!! Kanske inte så mycket just idag.. eller jo idag med! Ikväll måste jag hinna med att packa (ska sova hos Sarah imorgon såklart..!) Och så måste jag hinna duscha, raka benen.. osv! Plugga NO tills imorgon, och även kolla på idol! Något man inte får missa.. plus det viktigaste, måste blogga, blogga, blogga!
Men stressen idag är ingenting jämfört med imorgon, imorgon är det skit stressigt verkligen, allt det här inklusive skolan! Åh hur ska jag och sarah hinna?!
Visste faktiskt inte att livet kunde vara så stressigt ibland, speciellt inte för mig.. =(
Kolla bara lixom.. Ingen ledig stund!!


Hemma nu!

Hej alla söta bloggläsare som älskar min blogg! =)

Nu är jag hemma, riktigt skönt faktiskt! Men känner mig jätte stressad för att det behövs göra en massa saker (Gör en lista sen..) Iaf! Utom stressen så har skoldagen faktiskt vart helt OK! Förutom att den har vart fruktansvärt lång, åtta till fyra.. inte så kul om man säger så! Men alla i klassen är ju så roliga att vara med, så det funkade, Älskar faktiskt min klass! ;)
Påtal om det, Kim sa nyss att hon hade fått hem skolfotot, haha blev lite avundsjuk när jag hörde det, för jag har inte fått det än!? Jag vill ha! Men hon sa att jag blev bra iaf, så får väl lita på det, inte för jag tror jag kommer bli nöjd. Det har aldrig hänt tidigare iaf, förra året var katastrof. Haha bra för er att veta men det var verkligen usch, så hoppas att det här året ändå är lite bättre! Har ni fått hem era skolfoton än..?


update

hej sötnosar, nu är jag sarah medya hemma hos ida på rasten och ska laga pankakor och så.. wish us luck =) sen ska vi tillbaka till skolan, haha men skriver mer när jag kommer hem.
kisses


Ja.. tänka sig!







Ja det där är bara några av alla designer jag har haft! Men vad tycker ni..? Vilken är finast av dom två och den som jag har nu? ;)


Sluta aldrig läsa min blogg, ni älskar den!

Nu så känner jag mig faktiskt ganska så duktig! Har gjort klart engelska läxan och mailat den till min lärare, då kommer det in direkt i tid! För imorgon ska den vara inne.. så nu är jag lite stolt över mig själv haha! =)

Kommer tyvärr inte skriva något mer idag, jag är faktiskt ganska så trött och klockan är inte ens halv elva!? En ny tråkig dag imorgon, med idrott på morgonen! ÅH DÖDA MIG!!
Vi hörs sötnosar, godnatt & sakna mig inte för mycket!
;)


Fredag

Ni har väl inte glömt top notch nu på fredag?! Såklart ingen har...
för alla av er som läser det här ska väl dit? Har du ingen biljett..? Ingen fara! Det finns fortfarande att köpa, och skynda innan det tar slut! Självklart ska jag dit med min älskling sarah, ovanligt att vi gör allting tillsammans va?! ;) Ses där!




Eran älskling Marilyn är tbx!

Ojsan! Förlåt sötnosar för att jag inte har skrivit! Men har faktiskt inte tänkt på det! Aja, när jag kom hem satte jag mig och pluggade och fick lite damputbrott haha (pga olika anledningar..)

Jaja, måste ta igen mitt bloggande som sagt! Så ni får väl hoppas på att jag bloggar mycket ikväll..? ;)


Hörs snart!!

Om ett tag ska jag bege mig hemåt, så vi hörs när jag kommit hem!


Hemma hos Sarah!

Hej sötnosar! Dålig uppdatering idag.. Igen! Men thats life!? =) Som sagt, har ju inte tid på dagarna.. och tror inte jag kommer ha så mycket tid imorgon eller fredag heller, men i helgen ska jag nog försöka ta igen det! 
 
Iaf! Sitter hemma hos Sarah nu, eller har vart här ett tag, skolan idag var helt OK! Förutom att i slutet fick jag och sarah plus några andra stanna kvar med våra lärare i en extra timme för att snacka om hur det var i skolan och så.. EUW?! Jaja, orkar inte snacka om skolan direkt! Jag och sarah tog skolbussen hem till henne och när vi kom hit så åt vi lite och satte oss i soffan och kollade på top modell, sweet.. ska nog inte vara här så länge idag heller pga av att jag måste hem och plugga engelska tills imorgon, måste skriva en lång text. åh stackars mig.. =(

 


Ett litet tips bara!

Ni visste väl att en blogg utan några bilder alls är bra?! Spelar ingen roll vad det är för bilder, bara lite bilder som lixom ''fyller'' bloggen & gör den roligare! Jag menar, hur kul är det att bara läsa en blogg utan en enda bild?
its to boring!


sarah sweet


Haha skönheterna själva...


lollo, kim, jag, sarah!


Lollo & kim är söta =)



Liten update!



Hej bloggen! Har inte skrivit på ett tag pga av att jag faktiskt inte har orkat, plus att jag har chattat med lite olika personer, fixat lite saker, lyssnat på musik osv! Och då har jag bara inte tid att skriva, men det lever vi med.. OK?!

Just nu sitter jag i mitt vardagsrum och kollar på idol med datan i knäet, slutauditon idag, faktiskt ganska så spännande! Nästan bättre än alla auditions, (enligt mig..!) =) Iaf! Nu ska jag fortsätta göra det och senare ska jag ta en varm skön dusch, alltid innan man ska sova! Men innan jag ska ta min dusch och så, så ska ni kanske få lite bilder från idag, måste ju faktiskt ta igen mitt bloggande på kvällarna.. eftersom att jag inte brukar ha tid på dagarna, kanske ska skaffa en liten bloggdata med tre internet så jag kan blogga närsomhelst!


Bästavän

Vet snart inte vad jag gör, jag är inte hel utan dig.. Jag saknar dig så mycket!


OMG, STATISTIKEN SJUNKER!

Palla att den sjunker bara för att jag inte skriver, aja jag har inte tid under dagen, dah ..

Iaf! Har faktiskt ett liv utanför bloggen som tur är! =) Efter skolan drog jag, kim & julia hem till julia och var där ett tag.. sen tog vi bussen till farsta och gick runt dära och kollade lite och så, jag köpte med mig en väska hem! Skorna blir någon annan dag i veckan.. hittade inga ändå. Hm, sen åt jag & julia tjockisar på donken (ovanligt när man är där..) Senare åkte kim och jag och julia fortsatte vara där ett tag, fick skjuts hem, så det var skönt..
snart måste jag plugga hemkunskap, har det i läxa tills imorgon och har fortfarande inte gjort något. Och senare så blir det idol, chillkväll med andra ord, sweet !


väska, hah dålig bild. But like i care?


kim & julia <3


hah, vi fick för oss att paj var '' nyttigare '' än glass.. stämmer det?


Sista för idag!

Nu så har jag duschat och det dära ! skit skönt verkligen, så nu börjar jag verkligen bli trött och vill bara sova.. åh det är så skönt, mina ögon håller redan på att slockna haha...

Imorgon kanske jag ska träffa nevine om hon kan, eller ja vi har inte snackat så mkt om det, men kanske. Saknar henne =( Iaf! Annars hade jag tänkt fråga sarah eller någon om nån vill följa med mig till farsta, behöver kolla på skor och kanske någon tröja..? Sånna där impulsköp bara ni vet ;) Det är väl mina planer inför imorgon!

Vad ska ni själva göra ? Jag ska iaf sova nu som sagt, godnatt bitches


tvilling, du är mitt lyckopiller


svartvita bilder x2

hello ! kom nyss in, eller ja för ett tag sen ! orkar inte skriva så långt men jag träffade iaf lollo som sagt, alltid kul att träffa henne :)

tyvärr inga bilder, eller jo typ två dåliga (tagna med mobilkamera..) Åh saknar verkligen min kamera som sagt, men ibland får man lida.. haha, snart ska jag duscha, alltid skönt att duscha på kvällen innan man ska sova ! tycker inte ni ?


lollo i kvällsmörkret, sweet


ciao bitches

Nu gick sarah för ett tag sen.. eller hennes mamma kom och hämtade henne , sweet

Och själv ska jag snart ut och möta lollo, pallar verkligen inte sitta inne hela kvällen framför datan, fett deppigt ! hörs när jag kommit hem lite senare, kisses



Frågor från ''anonym..?''



vart handlar du kläder mest?
gillar du vanliga jeans eller jeanstights mest?
vilka bloggar följer du allraallraallra dagligen? Verkligen varje dag?
vilket är ditt favorit ställe?
hur länge har du och sarah c känt varandra?
och isf, hur lärde ni känna varandra?

lite blandade frågor, men aja kul att veta:)

1. det är nog gina och h&m mest tror jag.. annars kanske vero moda eller bikbok.
2. Haha vad verkar det som? Jeanstights såklart, dom andra sitter typ inte tight på mig..
3. Sarahs och Dessies
4. Hm.. svår fråga! Men det måste nog vara i farsta centrum (haha mitt och sarahs tradionella ställe om mann säger så...!) och sen, ja sängen måste det nog vara! Jag älskar ju att sova ;)
5. Vi har känt varandra sen trean, så det är alltså fem år redan!
6. Hon började i min klass/skola då, och självklart klickade vi direkt ;)

Haha det är lugnt, fråga gärna mera frågor allihopa.. det är bara kul!


...






Hemma nu !

yes, skoldag nummer ett äntligen avklarad haha ;) hade skoljoggen idag som sagt.. inte kul, inte kul. Men jag & sarah gick bara, efter det tog jag kim sarah & lollo tåget till trångsund och kim vågade inte hoppa på sin buss.. som typ stog och vänta på henne i tio minuter eller något, hon trodde ett spöke skulle äta upp henne. Haha !

sarah sitter hos mig nu, hon ska väl hem om ett tag tror jag, och senare ikväll kanske jag ska träffa lollo !


kim är sweet :)


lollo <3



och någon bild sarah tog , haha där står ju jag i bakgrunden ;)
tyvär inte så mycket mer bilder från idag, eller jo en massa .. men ingen blev bra på mig, sorry


07.38

Godmorgon sötnosar!

Vi somnade klockan tolv igår, inte bra inte! och vaknade sex halv sju idag, ååh inte mkt timmars sömn =( men vi är iaf halvklara nu och ska dra ifrån mig tio i åtta eller något, slutar tio över tre idag, så ingen uppdatering innan dess! Beror oxå på vad jag gör efter skolan..
ni får ha en bra dag, puss!



vem är bäst!? ;) ( statistiken går neråt för att klockan är tjugo i åtta på morgonen..!)


.

Vad händer med allt egentligen?...


baby

Hej bloggen ! känns som om det var länge sen jag skrev sådär långa inlägg.. så ja, jag & sarah kom nyss hem till mig och hon ska sova här igen, alltid lika mysigt ;) för hon är så gullig på morgonen när hon vaknar i sitt nyvakna lockiga hår och osminkad och sin lilla rosa sovtröja, aw hihi =)

Jaja, skola imorgon som sagt.. och efter lunchen ska vi sticka till rudan, vi ska nämligen ha skoljoggen, bland det värsta som finns enligt mig. Alla måste springa 4.4 km, men jag och sarah har valt att bara gå, ofta jag tänker springa och skämma ut mig inför hela skolan !? Aja, vill shoppa imorgon oxå. Men det blir nog i veckan, kanske inte har tid imorgon..

Påtal om det, snackar oxå med *hemlig* i telefonen, so sweet :)


Ni kmr inte fatta ngt, ni har ingen humor! ;)


Nyttigt!

Även vi kan vara nyttiga, det trodde ni inte va!? Vi sitter och äter honungsmelon istället för godis...


tråkig update

Förlåt om min blogg börjar bli tråkig och så.. att jag bara skriver om vad jag gör just nu, men har inte tid.. så vi får ta igen det så fort som möjligt, när jag kommer hem kanske..?

Aja, vi kom nyss hem från farsta ! cyklade dit lite snabbt bara, för sarah skulle köpa någon grej till sin kanin ! gud det är verkligen varmt ute, tycker inte ni ? Och snart ska vi svalka oss med lite melon ;) och sen kanske lunch, känner mig faktiskt skit trött.. vi får höras när jag kommer hem eller något, då kommer bloggen bli mycket roligare hoppas jag!


kisses


Ni har saknat mig!

Nu kom jag nyss hem till sarah !

mötte varandra i farsta strand och så handlade vi lite daim glass, skit gott ;) sen skulle jag skjutsa henne på cykeln igen, och gissa vad som händer ? vi välter .. ovanligt haha, och nu håller hon på att prova lite kläder .. hoppas oxå på en ny design snart , inte en rosa dårå..




sweet

Godmorgon sötnosar !

ligger i sängen nu med datan i knäet.. och snackar i telefon med sarah c ! hon ska snart ''hämta'' mig med cykeln haha =) sen kommer vi cykla där på vägen ofixade, ska hem tilll henne, har inte varit där på skit länge fakitskt.. och vet inte vad vi ska göra,  men lovar att hålla bloggen uppdaterad under dagen ändå ! kanske tar med mig datan, jag sviker er inte..

Hörs när jag kommer dit ! kisses


Lite om min kväll.

Hello bitches :)
hemma nu ! sa ju att jag inte skulle vara borta länge.. men jag är inte som en viss annan bloggare som säger att jag ska vara borta två timmar men är borta 10 *host*

Aja, drog hem till lollo så var vi där ett tag sen stack vi ut.. ner till centrum och såg massa vanliga människor, satte oss där och lyssnade på musik. Sen var vi med några personer, inte länge.. Jag tyckte dom var läskiga haha ;) Men det var skönt att komma ut ! och juste, min mobil har typ blivit helt crazy, flera knappar funkar inte.. så gissa om det är svårt att skicka sms!? bli inte förvånande om ni får ngt sms från mig som ni knappast kan läsa, haha ! nu ska jag kolla runt lite & tvätta bort mitt smink.


lollo är sweet <3


love :)


och vem är vem ;) ?


Utgång

Ska ut och mötta lollo alldeles strax, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men jag blir inte borta så länge, jag lovar!

Puss sötnosar


Ointressant inlägg..

Förlåt för att jag inte uppdaterat på några timmar, men det har jag verkligen inte orkat! Nu kommer ni tycka jag är världens tråkigaste människa.. men jag har verkligen inte gjort någonting idag! Är så sjukt trött, och känner mig sjuk på något sätt, vet att jag säger det ganska ofta. Men jag orkar knappast gå, haha stackars mig
=( men det är sant! Sarah drog runt klockan ett, tråkigt faktiskt.. vill bara att hon ska komma till mig nu nu nu!

Så jag sa till henne att ringa mig, men hon hör visst inte av sig..? Suck! Jag vill att hon kommer igen. Jag har så tråkigt och det blir mycket roligare om hon kommer! Men i för sig.. hon har sovit hos mig tre gånger den här veckan? Aja, den här lördagen blir den tråkigaste på länge, men det får man leva med. Morgondagen blir det definitivt ändring på! Inte speciellt kul att vara hemma... Men tur då att jag har det så pass bra hemma, så att jag inte behöver lida av att vara här för mig själv! Även om det är tråkigt.. jag vill ut men på samma gång inte. yeah, livet suger ibland.
Konstigt nog.. Sa jag verkligen det dära?


Ny kategori..?



Mina snart 400 besökare/dag sjunker ner till 60 stycken.. Min blogg börjar gå ner så mycket så att jag snart ger upp bloggen, efter 60 blir det så lite så att det går ner till 20.. till slut blir det 0, mwss.blogg.se finns längre inte kvar, jag startar en privat blogg som bara mina allra närmsta vänner kan läsa, en blogg som nästan ingen vet om. Jag skriver bara i den bloggen om vad jag gör, lägger inte in några bilder (hallå.. varför ska man ha bilder när jag kan skriva tre rader med text varje dag..?) jag skippar att skriva åsikter och tankar osv i min nya ''hemliga blogg'' Min blogg kommer aldrig bli känd =( mwss är ju död..

Haha ironi i det hela, det där kommer aldrig hända! Min blogg kommer alltid finnas kvar, jag menar.. varför skulle jag ens komma på tanken att ''ta bort'' den?!



Videosak!

Haha skulle komma upp för någon dag sen! Jag melina & sarah på idrotten.. melina skulle springa ''powerwalk'' haha, och ursäkta min röst!
Och tog den från sarahs bogg, därför står det hennes bloggadress!


Lovely morning with S

Godmorgon bitches !

orkade tyvärr inte skriva igår, kände att jag inte hade lust senare på kvällen.. men nu har jag det som bra är ;) jag och sarah vaknade klockan tio idag.. ganska tidigt faktiskt ! så gick vi ner och åt frukost, gissa vad det blev ? Nudlar haha ;) men vad ska man göra ? vi blev sugna ! så nu sitter vi här på min balkong och käkar det med bådas ''bloggdatorer'' i knäet.

Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska iaf bara ta det lugnt nu och senare ska sarah åka hem för att hennes moster kommer eller vad det var ? då får jag se vad som händer senare mot kvällen, men båda våra huvuden värker nu, not fun ..



Du kom som en vind.



Du kom som en vind, du va som en prins du försvan en dag och kommer aldrig att bli min.. såren läker med åren det har dom gjort förut, du ska veta att jag saknar en bit och det är du..

Behöver jag egentligen säga mera än så..?


Buhu, jag börjar bli trött...




Old times ♥


Jag & kim någon gång i vintras...


förra vintern, O M G ..


haha skit gammal !


har jag förändrats ?


ser inte så mkt, men några månader sen ..


Någon månad sen ?


ett två år sen, svårt att tro ..

Ja som ni kanske ser så har jag säkert över 5000 gamla bilder på mig & speciellt sarah C, men kan tyvärr inte bjuda på alla, lite pinsamt.


HAHA!



Haha, årets skämt på riktigt.. tror ni verkligen att jag går på det där?! 
Skit töntigt, ''dessie'' låtsas vara Desirée Nilsson & tror jag blir stolt och går på det, haha du som skrev det är faktiskt rätt rolig ;) tack för ett gott skratt..


Im back on track!

Hej sötnosar & förlåt för sämst uppdatering idag.. men jag har haft så mkt för mig !

orkar inte berätta om skolan, men det var helt okej. Efter det drog jag, kim sarah och tiwa till stan. men hon följde inte med hela vägen, aja. Vi var där ett tag sen tåg vi tåget hem ! sarah gick av vid farsta strand för hon skulle hem och äta så jag och kim stack hem till henne och lagade makaroner och köttbullar haha, nej men asså kim är vanlig .. VANLIG ! efter det kollade vi på americas funiest home videos, verkligen kul *host* haha, kim skrattade tills tårarna rann =) och sen kom sarah, vi drog och mötte henne i skogås och handlade lite godis, sen gick vi vidare till kim och kollade på idol, mysigt!
Och nu sitter jag och sarah hemma hos mig, kom nyss hit och hon ska sova här idag igen. Alltid lika kul ! Orkade tyvärr inte gå med kameran i högsta hugg idag så blev inte mkt bilder alls, bara med min dåliga mobilkamera .. sorry.



onyttigt..


kimmen <3


vet inte vad det här ska föreställa, men några i min klass :)


Ja, jag vet att jag somnar tidigt, och?..

Har verkligen inte pallat skriva nu på kvällen, men har iaf kollat på idol. Och nu mår jag riktigt dåligt och är så trött så att det inte är sant, pallar inte vara vaken, pallar ingenting just nu. jag vill bara lägga mig, det är vad jag behöver ! ni får sova så gott & så hoppas jag att jag mår bättre imorgon när jag vaknar, hoppas det. Godnatt


Jag just nu...


Älskar & hatar - enligt mig



Sms - Nu låter jag som värsta nörden, men jag älskar att smsa! Så mkt bättre än att ringa, ringa är bara jobbigt haha (a) sms går snabbt och man kan göra det närsomhelst, om man har comviq och kan skicka gratis till alla så är det perfekt ! har du inte comviq ? skaffa nu !


Gina-koftorna -
Ja ni vet min nya kofta som jag köpte här om dagen? den svarta, hur skön och mysig är inte den på en skala 1 - 10 ? I love it !

Idol 2009 - Åh man kan ju inte bara sluta älska när man kollar på alla auditions och skrattar när alla gör bort sig, så himla klockrent.. 50 minuter kvar , oh yes



Tandläkaren - uschusch säger jag bara ! jag har vart där två dagar i rad och det räcker för min del, visst det är bra att tandläkare finns för annars hade jag inte haft min tand hel nu .. men ändå , hatar att gå dit !


Slitet hår -
Precis vad jag har.. man ser inte att mitt hår är slitet och folk säger att det inte är det, men det är det och jag hatar det. Men endå vägrar jag klippa mig.. mitt hår kommer bli så kort, åh ångest !


Stökigt rum -
Jag har blivit jätte petig, jag hatar när mitt rum är stökigt.. när det ligger massa saker på golvet och allting, det är verkligen det värsta som finns, nej marilyn sandbergs rum ska vara städat. Men lixom, vem vill inte det ?


My sweetie

Kom hem nyss, stack till trångsunds centrum och mötte upp frida en snabbis ! vi skulle bara prata lite och så, för hon skulle hem och plugga & det behöver även jag oxå ! ikväll ska jag bara ta det lugnt som sagt, orkar faktiskt inte göra någonting nu. Och imorgon är det fredag, wihoo!

Och hörs lite senare med ''marilyn älskar & hatar'' om jag orkar förstås.. men allt för er läsare !


update

Sarah åkte för ett ganska långt tag sen, och jag sitter i mitt rum.. och mitt huvud gör väldigt ont faktiskt ! ska kanske träffa frida ikväll om det blir av, vi behöver snacka om lite saker & så.. för jag mår inte så himla bra pga av lite anledningar som säkert vissa vet, aja thats life !

om jag inte träffar henne, så måste jag plugga no tills imorgon & även mys till idol ikväll ! ska ni oxå se det ?



gosh, vad jag saknar dig...


Oh yeah

Hemma från skolan nu, *puh..*

slutade som sagt fyra idag, en väldigt lång dag ! hade idrott på morgonen efter spanskan så tog vi bussen emot ågesta, vi skulle ju springa tre km. så jag och sarah stack hem till henne (hon bor precis där) sen tog vi cykeln resten av biten ! och jag skulle skjutsa henne, haha det gick faktiskt bra .. tills vi ''krascha'' haha men sarahs cykel blev galen, aja sen gick jag sarah och melina den där promenaden, sen cyklade vi tre st hem till sarah, farligt asså haha.. hemma hos sarah ringde jag tandläkaren, ville inte gå runt med min tand länge så jag fick tid klockan ett, skit skönt ! så nu är redan tanden lagad... ja, och nu sitter jag hemma hos mig med sarah. Men hon skulle bara hämta sina grejer, och ska snart åka !


melina kämpar haha :) !


shadows


..och jag idag !


Vaken

Godmorgon på er !

nu är jag snart klar, sarah är fortfarande halvklar.. haha jag lovar hon är segast i världen på att väcka ! men det gick snabbt för mig, för plattade bara håret lite snabbt, satte upp det i en bulle & sminkade mig lite.. och sen bara mjukiskläder, vi har ju trotsalt idrott som andra lektion, usch mitt hat ämne, aja medans vi joggar sätter vi bara på musik =) det löser allt, sen måste jag oxå gå med min halva plasttand idag.. som åkte av idag, stackars mig på riktigt..
aja, hörs efter skolan & ha en bra dag , puss

miss u twinsis


bra uppdatering idag som vanligt!..

Nu så ska vi snart sova, upp tidigt imorgon ni vet .. *suck* och kanske hinner med ett godmorgon inlägg innan vi drar till skolan, hoppas !
godnatt sötisar



Marilyn ljusblåa byxor, sarah mörka .. det visste ni, eller ;) ?


I want I want..

Jag tror att jag har bestämt vinterjacka inför vintern nu ! men inte rikitgt säker, alltid så svårt att välja. Funderar på en canada goose, plus att my dadi säger att dom är väldigt bra .. och varma , men det är ju sant! Isf vill jag ha en svart, ingen lång modell & ingen kort modell .. mittemellan, ni fattar nog vad marilyn menar ;) ja, att välja vinterjackor som man ska ha hela vintern är som sagt riktigt svårt !


har ni valt jacka inför vintern än ? isf vilken? Man måste ju börja kolla runt lite nu...


inte riktigt likadan som ja vill ha tror jag, men man kan ju säga .. att på ett ungefär !


Bildbrist just nu , sorry

Sarah & jag sitter i mitt vardagsrum och jag har nyss duschat & nu ska hon göra detsamma , sen ska vi väl lägga oss i sängen och snacka eller någonting hoppas jag .. orkar verkligen inte inte vara vaken lika länge som förra gången sarah sov här ! då somnade vi runt tolv när det var skola, inte bra. imorgon ska vi oxå springa några km på idrotten, springa i ågesta , woho wish me luck, vet faktiskt inte hur det kommer gå , men det är skönt ! jag & sarah kan komma till skolan i mjukisbyxor, ibland kan det faktiskt funka även om det kan va lite ''trashigt''..

Nu så ska sarah dusha och jag ska byta om till myskläder ! sitter fortfarande i handduk, kisses



Mysigt

Nu kom vi nyss hem till mig, fick skjuts hit av sarahs mamma! Och nu sitter vi med datorerna i knäet och kollar på idol och käkar godis, lovely! Fick ingen tandläkar tid idag, får se imorgon... you know why.


Pusshej jag är arg.

Nu ska vi bara fixa lite grejer! Och så ska jag uttrycka min ilska, MIN PLASTTAND ÅKTE AV FÖR TREDJE GÅNGEN OCH JAG MÅSTE TILL TANDLÄKAREN SNART IGEN! INSE! ''woho..'' Aja, om ett tag ska vi hem till mig och jag måste lugna ner mig lite nu.. känner att det verkligen har vart min otursdag idag, har oxå gjort illa mig och skrapat upp huden på halva foten!.. Hörs när vi kommer hem till mig, och bjuder på två bilder från idag!


Sarah idag på läsningen!


Me & Sarah!


Mitt motto! (hoppas bara ingen snor det nu.. suck!)




OMG AKUT!

OMGOMGOMG!

det är bara orden jag får fram just nu, det här är min saga. Jag och sarah har köpt godis idag, och så åt jag på godisen. Och för er som inte vet så har jag en plasttand, sen ungefär fyra år tillbaka. När jag slog i den i en sten på en klassresa när jag dök i vattnet, och ja.. vet ni vad som händer när jag tuggar på godisen? TANDEN ÅKER AV! TREDJE GÅNGEN GILLT.. Fattar ni hur jobbigt det är..? Jag var hos tandläkaren idag, och åter igen. Det kan inte vara sant!=(
Sarah, ring tandläkaren.. Nu! Marilyn Sandberg ska ha tid imorgon, eller om en halvtimme! I dont care.. kan ta närmaste tåget till skogås, visst. Skulle inte tacka nej..


Bjuder på bilden nedanför, ha-ha!

Hej bloggen! Jag har faktiskt saknat er, eller ja rättare sagt saknat att blogga i min blogg.. ;) Aldrig att jag dissar bloggen för ens en dag, som vissa andra!

Whatever! Skolan idag var helt okej, inte så jobbig faktiskt! Men på morgonen drog jag till tandläkaren, helt ensam... Lite scary men jag klarade mig! Så ja, ni kanske inte vill inte höra detta, men jag hade faktiskt ett hål längst in som jag behövde laga, stackars mig!=( Låg där i stolen i kanske 50 minuter.. så fick jag bedövning oxå, så fick gå hela dagen genom att det kändes som att jag hade silikonläppar, inte kul! (Ni kan få bild sen om det syns..) Aja, efter skolan drog jag och sarah ner till centum och handlade lite gott till ikväll! Vi ska nämligen senare åka hem till mig och kolla på idol tillsammans, så ska hon sova hos mig igen oxå! Mysigt! Och har nyss ätit och är hemma hos henne nu, ska bara chilla lite och självklart blogga mycket, det lovar jag er!




Hinner med ett godmorgon!

Godmorgon bloggen! Har inte börjat fixa mig än.. känner att jag är lite seg! Men jag får ju trotsalt lite sovmorgon så jag fixar mig om ett tag.. går ganska snabbt ändå, buhu kvart i nio ska jag till tandläkaren som jag sa tidigare, usch! Jag hatar verkligen att bara gå in i det där lilla rummet och lägga sig i stolen, obehgaligt ju. Aja, funderar på att ha min stora tjocka svarta tröja idag igen, fast till ett par andra byxor. Det är ju nästan som en jacka för att den är så skön & mysig! Vi får se ;) .. nu måste jag börja fixa mig, har ingen lust att stressa.
Hörs senare!


Sistaaaaaa

Skriver jag för mycket?..

Aja, ska inte skriva mer idag iaf! imorgon får jag lite sovmorgon på morgonen.. för klockan kvart i nio på morgonen ska jag till tandläkaren igen /: .. inte kul, så kommer till skolan typ halv tio eller något. Slipper långa NO lektionen, skönt ! sen efter skolan kanske jag är med någon, godnatt !



sluta aldrig läs min blogg ! Marilyn Sandberg - read it or leave it


update

Sådär ska det se ut! Statistiken går uppåt igen, nu blir jag glad =) sitter och kollar påp idol nu oxå ! haha det är så kul lixom.. så har jag oxå kollat igenom mina gamla inägg här på bloggen, eller i augusti.. gud vad snabbt tiden går! Jag saknar sommaren.. och allting man gjorde, usch ett år kvar nästan till nästa sommarlov! Woho säger vi väl bara?... Aja, här får ni en eller två gamla bilder på mig tills jag skriver igen, ja jag vet jag är bäst på att uppdatera!





saknar !


I<3COLA

Om tjugo minuter börjar idol, så ska ner nu och ta ett stort glas cola sen ska jag sätta mig framför tvn, kommer säkert ha datan i knäet, så bloggar säkert lite då & då.. det gillar ni =)

Bild nedanför idag från skolan, där är oxå tröjan från gina jag köpte igår! Ser jätte konstig ut på bilden, men skit fin i verkligheten, och så har jag redigerat den så att det ser visst ut som att mitt hår slutar vid axlarna, men det gör det absolut inte.. det är längre ;) !
puss!



ssh, en hemlighet!



Visste ni..?
Att när jag var liten, kanske fyra fem år gammal så trodde jag att man kunde ställa sig på tågspåret och vänta tills tåget kom och sen så trodde jag att jag kunde stoppa tåget med min ''vikt'' jag trodde jag kunde ställa mig framför tåget utan att det körde över mig, låter hur sjukt som helst! Men samma sak med bussar, bilar, cyklar.. allting! Jag trodde jag var en stopskylt som ingen kunde köra över.. men tur nog så vet jag nu att det aldrig skulle funka, om jag skulle ställa mig tex framför ett tåg (som jag aldrig skulle göra..!) Då så skulle jag ju vara överkörd direkt, rip Marilyn Sandberg..? Aldrig!


Du är den finaste ♥

I love you baby, you are my angel from the love sky, I allways love you and you allways gonna be mine..




Marilyn the serie!

Såhär kan det gå...








HEMMA

Tja sötnosar! Sitter hemma hos mig nu med sarah, och vi ska snart göra lite att äta, för vi börjar bli lite hungriga haha =) senare kanske vi ska på en träning och sen får man inte glömma att det är idol klockan åtta! Oh yeah, har längtat ;) ! orkar inte skriva så mycket, så ni får lite bilder idag istället!


jag & sarah idag <3


plugg plugg ..


KOLLA VAD VACKERT JAG GJORDE :D verkligen ..


coolingarna själva ;)



kort & ointressant..

Nu så har vi duschat, inte samtidigt dåra haha ;) men ni fattar.. och snart ska jag måla mina naglar vita, haha något nytt va? =) Men det är faktiskt skitsnyggt! Tycker inte ni?.. Sen så ska vi noppa ögon brynen, och göra lite såna där tjejsaker, har saknat det haha! Kanske skriver ett godnatt inlägg, puss!


Så kan det gå..



Ja vad ska man säga..?


Update

Tyvärr orkar jag inte ta bild på min tröja nu, men aja.. ska snart duscha och sen ska vi väl sätta på någon film eller något, hörs sen <3


bild från idag


Jag har saknat er!

Som sagt, jag och sarah åkte till farsta.. eller vi fick skjuts av min pappa, snäll som han är ! sen så gick vi runt lite i affärer, och jag hitta min älskade tröja som ni får bild på sen, åh i love it, så käkade vi lite granna på donken oxå, sen drog vi hem till sarah. käkade lite till, för vi åt inte mkt i farsta, efter det packade hon sina grejer, för hon ska sova här inatt, men vi kommer ändå blogga skit mkt, för sarah tog med sin data och hennes internet funkar faktiskt här ! :) mysigt! Aja, ni får lite till bilder från idag, enjoy <3


jag och sarah, inte nödvändig bild, men aja


kim kramar en bebis.. ida :)


hah inte fint..


Nu drar vi..!

Ska till farsta och köpa min älskade tröja! Och sen ska vi nog äta lite på donken.. Hihi, hörs när vi kommer hem!
Puss!



Lite bilder från idag!

Hej bloggen! Slutade för ett tag sen och så följde sarah med mig hem efter skolan, så nu gör vi inte så mycket =) väntade utanför mig fem minuter typ.. haha tills pappsen kom, så vi plockade plommon sålänge på min tomt från det höga trädet! Blev det lyckat..? njae, eller jag stog med en lång pinne och tog dom ner från trädet, haha vet inte vad jag snackar om ;) Men ah, nu vill sarah tydligen baka så vi kanske gör det, och så vill jag åka till farsta och köpa min tröja men vet inte om jag pallar, får se.. skriver mer sen!


lollo och kim :)


sarah dog på någon lektion.. :)


haha bjuder på den, jag och kim <3


någon grupp sak på so:n vi gjorde, haha kim är koncentrerad =)


...

Godmorgon sötnos! Vaknade klockan sex.. men har legat & dragit mig till nu.. inte bra, inte bra. När jag vaknade imorse kände jag inte alls för att fixa mig och dra till skolan, jag ville bara somna om.. och det var nästan att jag skippade skolan idag, för jag mådde inte så bra! Men jag ska försöka orka dagen iaf!.. buhu, vet inte vad som händer idag, kanske måste hem och plugga efter skolan, kul det med huh? Nej men har haft fullt upp i helgen, kanske måste ta det lite lugnt, aja nu måste jag börja fixa mig.. börjar bli lite bråttom, puss!


sista, bara för er skull!

Ja det stämmer faktiskt, jag skriver ett sista inlägg bara för att det har vart en sån kass uppdatering idag! Nu ska jag iaf sova, gud det ska bli så himla skönt! Men inget sova ut imorgon inte, imorgon är det skola som gäller.. buhu =(
Godnatt & sovgott så hörs vi imorgon när jag får tid!


En hemlighet, tihi!







Jag älskar dig nevine, på riktigt.


Frågor & svar - frågestunden

Hur mkt kostade lösnaglarna som var på bilden?
Vet inte vilka lösnaglar du menar, men dom flesta kostar väl runt 80-90.. beror på vilka du vill ha.

vilka bloggar läser du?
av storbloggarna, dessie & paows och ibland kissies. Och sen mina vänners bloggar..

vem träfar du mest om dagen?
Kompisar?

vilken gymnasium vill/ska du börja i?
Har inte tänkt så långt än..

varför svarar du inte på komentarer när man t.ex skriver fin blogg elr fin bild osv..?
Vrf skulle jag göra det för? -.-'

Är dina föräldrar skilda?
Ja

vad heter saras blogg ( din bästavän) ?
sarahtjulander.blogg.se..

vem e Nevine som du skriver om hela tiden typ
en kompis, vad annars :p ?

har du nåt djur?
Nepp

har du syskon?
Ja, dom har jag skrivit om i bloggen förut.

toblerone eller daim?
daim såklart, haha

e du hel svensk?
nej :)

när fick du din mens, hur gammal e du?:)
Men palla att alla frågar den frågan.. öhm 13?

är du singel?
Men ja?

hur gör du din blogg så bra? (:
För att den bara är det :)

bh storlek?
secret ;) !

asså ååh bråkar du och sarah t?:(
Men vafan måste man bråka för att man inte har träffats på ett par dagar ;s töntigt.. Nej!


kulle du börja i edbo eller?? snälla snälla gör det:D<3 !
Haha aldrig! In your dreams =)

är det jepppez du har menat den senaste gången du skrev om att du sakna ngn? vrf typ har du inga kompisar kvar ?
Nej -.- vadå inga kompisar kvar? du kanske inte har kompisar :)

kommer du ALLTID blogga? :)
Vad jag känner nu ja, men inte hela mitt liv tror jag.


hur många läsare har du per dag?
runt två tre hundra, det varierar och beror på hur mkt jag uppdaterar, uppdaterar jag lite går det självklart neråt.

¨vad är din favorit mat haha?:)
favorit dricka?
Typ tacos haha (a) och sen favorit dricka... cola kanske!

Vem är din allra bästavän? Bråkar du ofta med folk?...
Sarah, ja det händer väl ibland.

hej!
vad sminkar du dig med?
Smink?
vilken parfym har du?
Den röda DKNY just nu..

vem är din allra bästavän ?
Samma fråga igen, sarah t.
vem av dina kompisar litar du bäst på ?
Sarah t och nevine såklart!
vem berättar du allt för ?
sarah t igen, kan verkligen säga allting till henne.

är du verkligen 95a eller ljuger du bara om det?
Haha dummaste frågan jag fått :) nej jag ljuger bara om det ;s ? men ja..
isf, går du i A B C ?
B

vem är det du menar när du skriver att du saknar personen?
En bästavän jag hade förut.

när brukar du vakna på morgonen?
Typ när det är skola, sex halv sju. Och på helger, runt elva kanske.

hatar du många? älskar du många?
Hatar mer än jag älskar ;) !

vrf är din blogg så dålig?:)
Läs den inte om den är så dålig sötnos!

Hoppas ni blev nöjda med svaren, inte så många frågor menmen, hörs snart!

 

 


im so sorry

Förlåtförlåtförlåt att jag inte har skrivit något, men har verkligen inte haft tid som sagt, och det får ni stå ut med ;) är oxå ganska så trött, så orkar inte skriva så långt. Men iaf, när jag och nevine hade vaknat, fixat oss, lagat pankakor haha :'dd och även tagit lite kort (som ni får sen) då kom elli, och skulle tydligen vara med oss, så vi var. Gick till skogås och handlade lite, sen gjorde vi massa annat oxå. Men orkar inte förklara i detaljer, och snart ska jag svara på era efterlängtade frågor, spännande va ;) ? så håll utkik så kommer frågor & svar snart upp!

Aja, sålänge får lite bilder nu som jag har tagit med min dåliga mobil kamera, bättre kommer sen när nevine skickat!


ellinore <3


slitna och trötta på kvällen ..


NAAAAAAAAAW ÄR BARA TVUNGEN, NEVINE SÅ HIMLA FIN!


nevine gästbloggar:D!

godmorgon bloggen! vi vaknade för en stund sen & vi ska äta frukost snart :) Igår hade vi det trevligt, mycket bus och mycket busringningar! Haha töntar vi är ;) Vi somnade typ också ganska så tidigt.. runt 12 - 1. Idag ska marilyn vara med frida och jag kanske ska träffa nadja, känns som tusen år sen, inte bra inte bra. Aja, marilyn skriver ikväll. puss & kram


jag älskar dig...


hejdå!

Nu ska jag dra mig emot nevine, vet inte om jag uppdaterar mer ikväll, sorry! Men vi får se, annars gör jag det imorgon. och juste, imorgon ska jag oxå träffa fridaälskling, så vet inte om jag uppdaterar imorgon på dagen heller. Men jag ska iaf svara på frågorna som jag lovat, fortsätt fråga bara ;)
pusshej



Bild från idag!


Lite om min dag!

Hej bloggen! Idag var jag ju som sagt i farsta med julia, och köpte ett par jeans tights från bik bok (ni får bilder sen, eller imorgon för har inte tid nu) Ah, och så åt vi glass på donken. Det är ett måste när man går dit ju! ;) och sen kollade vi bara i lite affärer, juste! Jag får inte glömma att säga en sak, när vi gick in på h&m såg julia sitt liv - hannah montana tröjan, asså haha vet inte vad hon tänker med. Kanske låter lite konstigt, men den var faktiskt ganska så snygg, så hon köpte den ;) så julia, du som var så stolt nu vet 300 personer det :'dd sen tog vi bussen hem och jag och min låtsas mamma tog bilen till arlanda och hämtade min älskade pappa! Åh har saknat honom även om han bara vart borta fem dagar, hihi! Och nu sitter jag och äter.. ska snart börja packa mina grejer, för ska slagga hos nevine, min bebis!
Lite bilder från idag ;



my babygirl


mums


haha julia visar stolt upp sin älskade tröja !


Tummarna upp , haha


Ändrade planer!!

Nehe jag & nevine kunde tyvärr inte träffas idag, vet inte varför men ah =( ska snart möta julia, vi ska till farsta en snabbis. Fika lite & sådära, sen vet jag inte :) men vi får höras senare, puss!



jag & julia i sommras någongång <3


BUHU :'(



BUHU ÄLSKLING KOM HEM NU, JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET .. DET GÖR ONT! ORKAR INTE EN DAG TILL UTAN DIG, UTAN DIG ÄR JAG INTE HEL! KOM HEEEEEEEEEEEEM, JAG ÄLSKAR DIG MEST ALLRA BÄSTAVÄN, DU ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG!


Idolbild



Tack saga & ida!

Vill du oxå skicka in idolbilder? Skicka till marilynsandberg@hot... (bara min blogg msn..!)


Lördag!

Godmorgon sötnosar!

Hoppas att ni har sovit lika gott som jag! Somnade riktigt tidigt igår, runt elva tiden, på en fredag!? Det kan inte stämma.. måste varit något fel med tiden haha! Iaf! Nu är jag vaken och är faktiskt hur pigg som helst! Ska träffa Nevine idag, åh jag saknar henne så mycket! Och vi ska antagligen på bio, men ingen aning om vilken film vi ska se, några förslag på film..? Jag har ju sett dom mesta bra filmerna som går, men det borde ju finnas några mer! Så ja vi får se helt enkelt, ska bara vänta tills hon hör av sig så ska vi bestämma vilken tid vi ska träffas osv! Alltid skönt att ha sina dagar planerade. Inte att jag sitter hemma en hel lördag, usch vad tråkigt!


Whatever! Nu ska jag gå ner och äta frukost, viktigaste målet på dagen ;)



Finaste låten

Klar med det mesta jag behöver göra nu, resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Statistiken höjer sig verkligen måste jag oxå säga, och fortsätt fråga frågor på frågestunden några inlägg nedanför, kommer ju svara på allting söndag kväll :) det här blir oxå sista inlägget för ikväll, för känner att jag har bloggat tillräckligt idag, ska inte sova än men orkar inte blogga iaf, hörs imorgon när jag vaknar,
sovgott! <3






Liten update for you

Ligger och kollar på idol men det är reklam nu så jag passar på att skriva lite, efter att jag har kollat på idol som slutar om ungefär 15 minuter ska jag göra lite saker innan jag somnar, men behöver inte sova speciellt tidigt idag för att det inte är skola imorgon. Aja, ska iaf duscha raka benen, noppa ögonbrynen och såna där små saker, skönt! Sen ska jag faktiskt rensa lite i min garderob (haha, fråga inte varför men det behövs faktiskt..) Nu börjar det snart,
så hörs efter jag gjort allting <3


Varför bloggar jag..?

Jag bara älskar när jag uppdaterar! Och jag antar att ni oxå gör det..? För lixom vem blir inte glad när Marilyn uppdaterar? ;) Plus att just nu höjs statistiken så himla mycket så att det inte är sant, jag går in på min statistik så är det en siffra.. tio minuter senare så har plötsligt tio till kollat in min blogg! Men nu till saken..


Jag älskar att skriva om mitt liv & om mig själv!
Jag älskar även att skriva ner mina tankar/åsikter..
Man har alltid någonting att göra!

Ja där har ni tre saker till varför jag älskar att blogga, många som undrade så tänkte att jag skulle göra ett inlägg om det här istället för att sitta och skriva några rader''jo jag bloggar för att jag vill..'' öhm det säger väl mycket? Whatever! Jag får inte glömma att försöka uppdatera minst 5-6 gånger per dag, och såklart mer om jag får tid! Vilket jag kommer få idag, så var beredda och håll alltid utkik efter nya interessanta inlägg!
I know you like it!


Ny design!

Man tröttnar ju efter designer man haft efter ett tag, och jag kände att jag hade haft för mycket svart och ville byta tillbaka till rosa igen! Tack sarah! :)



Marilyn Sandberg - read it or leave it! Det är så det ska vara ;) ! och juste ni har väl inte glömt bort frågestunden lite inlägg längre ner .. ?


Ingen är perfekt.. inte ens jag!



Jag älskar mina ögon, jag älskar min mun osv.. men en sak jag verkligen hatar på mig själv är.. mina lår! Jag vet
att jag kanske har nämnt det förut men det är sant. Vissa säger att jag har anorexia!? Att jag äter för lite och så, eller att jag är tjock!? Och visst.. jag är inte tjock, det vet jag. Jag har inte anorexia heller, det vet jag verkligen. Om jag hade det skulle man se mina revben och jag skulle knappast orka gå på mina egna ben. Och om jag hade det hade jag inte vart 157 cm lång och vägt 42 kg då hade jag snarare vägt runt 30! Jag är ganska nöjd med mig själv & jag accepterar hur jag ser ut, men låren skulle jag bara vilja ändra på och få ännu smalare, visst dom är helt okej. Men näe något jag är så onöjd över, nu kommer ni säkert tycka. Tönt, du är så j*vla smal och lalala.. men alla har sina komplex, ingen är perfekt..


DAGENS HISS!



Haha ja kan ju alltid lägga upp dagens hiss! Det roligaste idag var nog när jag & sarah gick till matsalen på lunchrasten för att äta.. sen efter vi hade ätit upp efter kanske 20 minuter eller någonting, behövde sarah göra en secret thing.. you will never know! Och då när hon gjorde sin ''grej'' så hände det en sak, en sak som vi skrattade åt så mkt så att tårarna rann.. verkligen rann! Blev helt röd i ansiktet och allting.. vi skrattade så mycket så att vi inte fick lust, trodde att jag skulle få andningsbrist ha-ha!
Men ni får stå ut med att inte veta, det är ju trotsallt en hemlighet.. och hemligheter ska man ju inte avslöja! ;)


(stå ut med kameran, inte så bra..)

Tja bloggis! Har ni saknat mig? Haha har saknat er oxå ;) nä driver men kom nyss hem iaf, eller för ett tag sen. Dagen idag var helt okej, det är ju trotsalt fredag, WIHOOO! Och det betyder oxå helg =) men idag ska jag bara vara hemma tror jag, tänkte att jag skulle göra klart sista läxorna nu så att jag verkligen slipper göra dom nu lördag & söndag, det låter väl bra? så ska oxå försöka blogga mkt idag.
aja, hörs väl om ett tag <3


jag & sarah idag


och hade oxå mitt och älsklings armband idag :)


Fråga tills på söndag kväll!

Nu är idol slut och jag ska tvätta bort mitt smink & sova om ett tag, upp tidigt imorgon ni vet. Så sålänge tills på söndag så har jag frågestund, fråga på nu vad ni vill! Kommer försöka svara på det mesta, Godnatt!


Tummen upp!


svart vita bilder

Hemma nu,  mötte min älskling vid mossen igen haha! Hon kom åkande på sin cykel ;) ? haha för gullig asså .. så satt jag där bak så skjutsade hon mig, åkte hem till hennes för att lämna cykeln sen gick vi till skogås, handlade lite och var där .. satte oss i en park och dunkade på musik och tog lite kort, med en väldigt dålig kamera .. men det är väl bättre än ingenting? hoppas att ni ser någonting då iaf? :'dd tihi, sen gjorde vi lite annat oxå men orkar inte berätta allting i detalj :) ..
sitter och kollar på idol nu oxå, alltid lika kul tihi så nu ska jag fortsätta göra det, hörs efter!


haha ja där kom hon med sin taxicykel och hämtade mig :'dd


hoppas ni ser något med den här kameran *störande..*


B E B I S


 <3


Im going out

Nu har jag pluggat färdigt, otroligt skönt att ha det gjort! Så nu ska jag gå ut och möta nevine :) , tror inte jag blir borta så länge .. puss


låt

ojoj här har vi en låt som stämmer in på exakt varenda ord, och det är just till dig gumman! Lyssna på texten så vet du vem du är, jag tror inte..  jag vet :(

''jag förändrades sen dög jag inte åt dig, du älskade mig så som jag en gång var, men det gör du inte längre och det sårar mig idag...''


tråkig dag

Usch ingen rolig dag idag, måste vara klar med No;n & musiken tills imorgon.. sen måste jag oxå hinna maila min engelska läxa till min lärare och ta reda på vad hennes mail adress är? ingen aning faktiskt, sen har jag ytligare en hemkunskap läxa oxå! Åh vart är vägen påväg? Känns som om jag bara måste plugga exakt helahela tiden, not fun.. aja vi hörs <3


buhu jag saknar min kamera.. =(


tre bilder (inte så bra kamera..)

hej bitches! Dagen idag var faktiskt helt okej, bättre än jag trodde. Vi slutade ju klockan ett men om vi hade gått i ''vanliga skolan'' så hade vi slutat fyra, så det var ju bra! plus att jag inte gjorde så mkt, jag och några andra gick mest och dunka musik på högtalarna haha... Under rasten som var ungefär en och en halvtimme så stack jag och sarah till farsta och käkade lite på donken, haha vi tog varsin jordgubb, vanlilj paj.. någonting nytt lixom! Sen när vi kom tillbaka hade redan staffeten börjat, så vi missade typ hela. Men haha vill ni veta? Våran klass kom nästan sist, ouuuupsiii.. aja nu kom jag nyss hem för ett tag sen, och idag blir det plugga! Woho
men en sak som är lite bättre är faktiskt att jag lyckades ta lite bilder från dagen, inte världens bästa kamera om man säger så,
men det får duga för nu!


sarah <3


ojoj vilka råkade ha samma kläder här ;) ?


Lunch alá Marilyn & sarah, haha


Sista för moi

Nu är idol slut, haha alltid lika kul att kolla.. speciellt dom där två killarna som gjorde bort sig, eller låtsades att dom typ var nervösa eller ngt x) haha ja vanligt iaf! Imorgon så har vi idrottsdag på farsta ip, säger bara DÖDA MIG.. för er som inte visste så är idrott det värsta ämnet som finns enligt mig, tänk er en hel dag på en idrottsplan med massa tråkiga grejer, åh vill verkligen inte.. ett tag funderade jag på att stanna hemma, men så tänkte jag; betygen väntar mig! Så måste väl försöka, nu ska jag sova, upp tidigt imorgon ni vet, suck
godnatt & sov bäst för det ska jag :'dd




Såååååå bra!



''I know you want me, You know I want ya lalala..''




Update 20:35

Har bara tagit det lugnt nu på kvällen och dunkat en massa musik, eller ja min press låt på pea.. haha så himla bra (a) oh no tror jag börjar bli beroende av pea .. igen ! ärligt, det är så sjukt mkt bättre en facebook, himla tråkig sida ibland. Nu låter jag som värsta nörden men haha :'dd
snart börjar idol, om en halvtimme.. fett kul att se när alla gör bort sig, eller är det bara jag som tycker det? Men hon som börja gråta igår var ju bara för söt, men hon sjöng faktiskt bra så fattar inte hur dom kan ta ut henne, konstigt...



HAHA kolla min sötnos, ser ut som världens minsta bebis med hennes långa söta tröja :'dd
jag älskar dig


Juste

Idol idag igen, klockan nio.. någonting man inte får missa eller hur!?

Love it! Haha, jag försöker blogga så mkt som möjligt.. men lusten bara minskar, jag orkar aldrig mer haha men jag gör det iaf, för mina 300 läsares skull, men snart går det väl över, kommer säkert få tillbaka lusten snart, hoppas jag! För aldrig att jag tar bort bloggen lixom.. tihi (a) nu tycker jag att det här inlägget blev lite onödigt? men hade bara lust att skriva, som sagt nu ska jag faktiskt äta!



facelook of today :'dd


förlåt förlåt förlåt

& åter igen förlåt för att jag inte har bloggat, men har varken haft ork eller lust .. har mått lite dåligt oxå men nu mår jag lite bättre som bra är! Skolan idag var faktiskt bra om jag får säga det själv, vanliga lektioner och sen på lunchrasten följde sarah med mig lite snabbt för jag skulle fylla på min mobil, äntligen kan jag smsa igen! Så ni som försökt få tag på mig som inte fått, nu kan ni! Samma nummer ;) yeah, efter skolan stack jag direkt hem men var utelåst ett tag.. har tappat bort mina nycklar, så typiskt mig. Men nu är jag inne som sagt, eller ah har vart de ett tag om man säger så, och jag har pluggat & snart ska jag äta middag, sjukt hungrig! Hörs snart igen i think, puss!



dagens dresscode, gud bilden gör så att jag ser tjock ut *suck*


2009 09 09

Haha fett coolt datum ju ;) .. iaf, vaknade klockan sex halv sju och har nyss fixat mig, orkade inte fixa mig så mkt. Har bara lite mascara idag :o plus foundtation och det dära då .. så har jag en toffs, ovanligt faktiskt . känner mig lite konstig men jag bryr mig inte det är bara min klass, tänkte ta mjukisbyxor men där gick gränsen haha =) Snart ska jag dra, morgonen börjar med hemkunskap, helt okej faktiskt.. eller det beror helt på vad vi ska göra, förra gången bakade vi kladdkaka och det var helt okej! Får se vad det blir idag då, skriver när jag kommer hem. puss


<3


...

Haha idol så j*vla klockrent, fick ju lite skrattanfall några gånger.. haha såg ni tjejen som var så nervös att hon börja gråta? ;) lite sweet sådära. Aja, ska lägga mig alldeles strax, alltid lika skönt. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får väl se helt enkelt.. kanske måste plugga lite till, åh döda mig.. bara en massa plugg plugg plugg! Godnatt mina sötnosar


update

Nu har jag nyss duschat och gjort allt det där jag behöver göra typ.. men jag hittar inte mina älskade vita converse, blir galen =( perfekt väder att ha dom nu och allt.. typiskt mig sånt dära. Aja, snart börjar idol, haha det är faktiskt ganska så kul att se alla auditions (a) så kommer inte blogga innan nio eller något, men pallar ändå inte blogga nu haha :) .. puss



haha

Gamla bilder på mig som ni kanske aldrig sett i den här bloggen haha usch :) aja har ingenting annat för mig!











Idol 2009!

Juste, det börjar ju idag, det hade jag totalt glömt innan jag nu började tänka på det! Ni missar väl inte det på kanal fyra klockan åtta..?

Påtal om idol, Kissie sökte ju in, och ja vad tror ni..? Tror ni hon gick vidare? Inget jag tror! Men lite spännande att se när hon gör bort sig ;)


Home now

Hej sötnosar, kom hem nu. Skolan idag var visst helt okej, inte så jätte jobbigt faktiskt, jobbigare igår! Efter skolan drog jag och melina till farsta och kolla lite, köpte ben & jerrys oxå, haha skit gott faktiskt =) men ja vi åt med gafflar.. för fanns inga skedar, störda vi är, hihi (a) och nu sitter jag här hemma, alltid skönt att komma hem efter en hel dag! Och det här behöver jag hinna med nu på kvällen.. Det är ju lite saker ändå som faktiskt kan ta lite tid, om man heter marilyn ;)

Plugga NO & engelska.. 

Dusha, raka benen, noppa ögonbrynen osv!

Hitta mina converse, (spårlöst borta..?) Buhu =(


Ungefär som bilden känner jag mig nu...

Godmorgon bitches! Nu är jag vaken.. eller vaknade för ganska så länge sen, känner mig inte direkt så pigg på att gå till skolan direkt, vill verkligen inte. Men jag måste så finns ingenting att göra åt saken, buhu :( döda mig.. Finns inget värre än att gå dit =) aja, nog pratat om det. Har iaf fixat mig & ätit frukost nu så det är skönt. Och nu resten av dagen ska jag bara försöka se det positivt så att det går snabbt, inte så jobbig dag idag. Slutar tio i tre, och ganska enkla lektioner, men ändå. Aja, nu ska jag ner & snart gå.
vi hörs, puss


.

Jag saknar dig så mycket känns som en evighet sen vi träffades sist men ändå var det bara någon dag sen.. Du är min andra halva, den som jag behöver mest & den som är viktigast i mitt liv. Jag kommer aldrig lämna dig, jag lovar. Du är min nummer ett i alla lägen, ingen går före dig, absolut ingen. mws & swm så ska det alltid vara vad som än händer, jag älskar dig mest, glöm aldrig det bästavän.






du gör mig till världens lyckligaste person, finns inga ord!


Sista inlägget för mig

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera nu på dagarna, och så märker jag hur mkt statistiken sjunker.. men ja som sagt jag har ett liv utanför bloggen, så ni får stå ut helt enkelt! =) Ska snart tvätta bort mitt smink och sen försöka sova, imorgon ska jag vara med ellinore om vi nu får tag på varandra, hoppas det iaf! Om du ser det här så ja (a) haha .. aja, som sagt ska snart sova. Så vi får höras någon gång imorgon.

Och juste, idag på syslöjden så kom jag & lizzan på en jätte bra låt som är skit gammal, ni vet? Akon - blame it on me? Ja ni.. man kan ju säga att den påminer om ganska så mkt så är bara tvungen att lägga in den, godnatt & sovgott!



Gud vad jag saknar allting när jag hör låten..


ssh!



Jag är rädd för mörker inte när man släcker lampan och ska sova direkt.. men om man går hemifrån en sen kväll, kanske vid elva? Och så är det helt kolsvart ute, så springer man där och ser bara gatulyktorna plus dom läskiga bilarna som åker förbi, haha. Usch ryser jag bara tänker tanken på det.
Det är därför oxå jag hatar nu när vintern börjar närma sig, det menas lixom mörkt ute klockan fyra? Och kallt och slaskigt.. usch nej det ska vara varmt sol och ljust dygnet runt!


Riktigt GAMLA videoklipp!

Ärligt så sjukt gamla och pinsama, jag gör bort mig men får leva med det, haha, hör bara min röst & kolla hur ja ser ut!? herregud...




My day again..

Efter tråkiga skolan drog jag till mossen och mötte upp min lilla bebis nevine, så gick vi och snacka lite. Sen mötte vi upp elli & någon ida, så drog vi till skogås C och handlade lite. Efter det drog vi till någon aprk och bara chillade där med musik & så, så kom oxå marica & johanna så var vi med dom ett tag, tills dom behövde dra.. så följde vi med nevine hem för att hon och elli skulle byta om till dansen? Efter det gick vi till skogås C igen och köpte lite till, haha svär om ni bara visste.. nevine är största godis monstret ;o iaf, sen träffade vi daniella, miriam och några till, kommer inte ihåg vad dom hette men trevliga var dom iaf =) Skulle egentligen kolla på deras dans, men jag behövde äta så jag gick hem istället. Inga bilder från idag tyvärr, kanske får om dom skickar! Sålänge kan ni få en bild på söta nevine för att någon bloggläsare ville se hur hon ser ut!


älskar dig!


Hann med ett morgoninlägg

Godmorgon! Vaknade halvsju idag.. tänk att jag kunde gå upp haha! Idag börjar vi med No, gud så tråkigt. Ska vara i skolan om exakt en timme lixom, så jag har mkt tid på mig. Kände att jag inte ville stressa, så nu håller jag på att sminka mig lite och efter det platta håret. Senare efter skolan ska jag träffa nevine & elli igen, Så det ska bli trevligt =) jaja, ville bara uppdatera nu på morgonen för att jag inte kan göra det efter skolan. Vi hörs ikväll, ha en bra dag, puss!


...


får inte glömma..



Juste! Fick en till idolbild av Yana som jag såklart inte får glömma lägga in! Tyvärr har hon ingen blogg men det kanske dyker upp snart? =) tihi.. det är verkligen skit gulligt när ni gör såna här bilder till mig, fortsätt så. Skicka då till, marilynsandberg@hot.. (min blogg msn)
så ja? Vad väntar ni på, skicka! Finaste får en länkning såklart och chans till ungefär 300 nya besökare!


jahapp

..Kollade min mejl och så fick jag se det här, en idolbild om mig och sarah c.. lite gulligt sådära, men nu är det som det är! Om du har blogg förresten, så säg till så länkar jag dig! Det här skrev hon oxå.

vad hände med er sötisar? jag fatttar inte.. :'( när man hörde ordet bästavän (bv) tänkte jag på er.. men snälla vad hände med ''er'' ? :'(
har iaf gjort varsin idolbild till er, pluss en till ''er'' NI VAR SÅ FINA TILLSAMMANS!!!!!
skickar era ensamma bilder till varsin mejl senare. älskar er .
/P&K Yana
 


Förlåt

Dålig uppdatering idag jag vet, men det kommer det nog bli imorgon & tisdag oxå.. för jag har faktiskt ett liv utanför datan! Så ni får klara er helt enkelt, ska försöka skriva så ofta jag kan försås. Men det blir mest på kvällarna, skolan på dagen och andra saker efter.. har inte tid att blogga, men ska försöka så bra som möjligt. Jag lovar, och kamera vet jag inte när det kommer. Ni får gamla bilder sålänge, ville bara säga det som en liten extra uppdatering, puss sålänge


Oh no.. thats never going to happend, i promise you!


Min dag

Hej sötnosar! Kom nyss hem efter en jätte bra dag =) mötte nevine vid mossen sen kom elli oxå.. så gick vi hem till henne och var där lite, fixade oss och så, vet inte varför men ah vi kände för det haha. Sen drog vi därifrån för att följa med nevine hem och äta, och nehepp dom ville inte gå, så vi tog cyklarna. Gud jag har nog aldrig vart så rädd i hela mitt liv när nevine skjutsade mig när jag satt bak på cykeln, i högsta fart i största backen utan hjälm! Gud.. dog nästan men jag klarade mig som tur är haha ;) Sen när vi hade vart hos henne ett tag gick vi till skogås centrum och handlade lite godis, haha onyttiga men ah, så skulle vi gå och träffa kevin lite snabbt och då började det regna, så det blev inte av! Istället när vi gick där så hade jag och elli hittat finaste paraplyet, BR leksaker haha jo men varför skämmas? Så vi gick med det och så träffade vi dom omognaste tjejerna man kan träffa, som skrek hora till oss för ingenting? Man bah.. what!?... så vi gick fram till dom och så sa hon, ''öh ja sa inget?'' man bah, yeah sure. J*vla nolifer, efter det följde dom mig till tåget så drog jag hem, påvägen hem mötte jag nicole oxå, hon är verkligen jätte söt.. tihi, puss!


utgång

Nu är jag klarfixad, äntligen! Och ska snart dra ut och möta nevine & elli, och det menas oxå att det kommer bli jätte dålig uppdatering idag, haha so sorry =) men skriver såklart när jag kommer hem, puss


malin älskling, saknar dig


rubrik?

Godmorgon! Vaknade med att min lillbrosa stog vid min säng och stirrade mig i ögonen, haha ärligt jag driver inte.. skit läskig! Jag vaknade lixom så står han där och stirrar, så söt tihi (a) iaf, viktigt för er att veta men ah.. Sen oxå fick jag en kommentar som jag såg nyss, värsta dampen, någon som trodde jag skulle börja i edbo. Men nej jag ska inte börja där, vill inte det heller. Så take it easy? Iaf, ska snart äta frukost tror jag. Gud så tidigt det är, känns som om klockan är sju, men jag kan ändå inte somna om så lika bra att vara vaken! Och nu har jag inte så mycket mer att säga, känns som om jag bara babblar på.
puss!


Godnatt

Ska sova snart, börjar faktiskt bli ganska trött, imorgon ska jag träffa nevine någongång på eftermiddagen, trevligt! sovgott




ni slutar aldrig läsa ;)


Långt inlägg om... något?

Gud jag känner mig som världens lataste människa på riktigt, men som sagt. Man kan behöva ta det lugnt ibland, precis som jag har gjort. Har kollat på en skit bra film & käkat en massa godis.. fy för mig. Men det kändes bra, längesen man åt lösgodis =) men nu efter man stoppat i sig allt det så ångrar man sig ju nästan haha. Vad har jag gjort mer då? Pluggat, så nu är alla läxorna som ska in nästa vecka klara! Slipper tänka på det nu, så det är riktigt skönt. Då kan jag göra roligare saker resten av dagarna ju. Eller hur :) ?
Haha, anyway. Även om jag vaknade klockan elva idag känner jag mig ändå sjukt trött, vet inte vrf det bara blir så när man har tagit det lugnt. Nú tycker ni säkert att jag är världens tråkigaste människa som bara vart hemma hela dagen och inte gjort så mkt, men det är lugnt. Tyck vad ni vill, men jag behövde det verkligen! Tihi.. nu har jag inte så mkt mer att skriva, inlägget blev ganska så långt ändå.
vi hörs väl snart igen antar jag, PUSS



saknar dig ellinore älskling, på tisdag träffas vi äntligen igen, skit längesen ♥


update

Ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever, jo jag mår inte så bra.. ont i huvudet & känner mig snurrig, ajaj. Ska sätta på en film snart tror jag eller gå ut och träffa ngn, får se om jag orkar, orkar inte blogga just nu iaf, har inte lust.
puss


Visste ni..?



Jag är så besviken på en person just nu, ingen jag har nämnt i bloggen tidigare. Ingen som jag saknar osv.. men verkligen riktigt besviken! På en person jag aldrig trodde jag skulle bli det på, för jag älskade ju honom/henne (ni får inte veta om det är tjej eller kille) så mycket, och vi började verkligen bli tajta. Men sen då? Jo vad hände sen, personen finns inte längre för mig känns det som, vi snackar inte mer som vi gjorde förut. Förut för kanske tre veckor sen eller en månad sen snackade vi all the time, sms msn & även pea. Ja överallt, kunde inte gå tio minuter utan att vi sa något till varandra, men nu har det snart gått flera dagar.. det är tråkigt faktiskt, riktigt tråkigt. Ville aldrig att det skulle ta slut, personen var så äkta & så fin.. men tydligen hade jag fel. Var inte äkta någonstans, trodde jag kunde berätta allt till personen som personen även sa att jag kunde, men nej där hade jag tydligen oxå fel. Men så är det.


Enligt Marilyn!



Polotröjorna från gina Dom flesta av er vet väl vilka jag menar? Dom som finns i olika färger, grå vit svart osv.. så himla fina & oxå riktigt sköna. Bra till vintern nu när det börjar bli lite kallare och så. Brukar aldrig gilla såna tröjor, föredrar med luva. Men den där stikade mysiga tröjan fasnade jag verkligen för när jag gick in i affären, någon mer som gjorde ;) ?



Ingen kamera Här måste jag faktiskt ge en stor diss! Min kamera försvann och nu kan jag inte ta foton, inte ens till bloggen. Skit jobbigt att inte ha en kamera och skit jobbigt att mitt minneskort oxå försvann, som jag hade en massa bilder på.. känns inte sådär jätte kul direkt. Men aja, som jag sagt tidigare, ni får stå ut lika mycket som jag gör!


inget speciellt

Har precis duschat lite nu & så. Känns alltid lika skönt! Har oxå smörjt in mig med världens godaste bodylotion =) tihi, vet fortfarande inte vad som händer idag, men känner inte bråttom för det. Kvällarna är endå roligast att vara ute på tycker jag haha, har inte så mkt mer att säga. Hörs om ett tag med hiss & diss kanske?
you like it ;) , och förresten erkänn att jag är bäst i världen på att uppdatera :o ?


Dagens fråga, alla måste svara.




...

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag! Skönt att få sova ut efter fem jobbiga dagar i skolan.. så vaknade klockan elva idag, och somnade även tidigt igår. Runt tolv, ganska tidigt för att vara jag! Iaf, idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Inga speciella planer, har inte bestämt med någon eller något än. Vi får väl se vad som händer under dagen =) och juste, kollade statistiken nu på morgonen, ni slutar ju aldrig höjas hihi (a) forstätt så! Nu ska jag äta frukost, hörs sen.




det går ner för att klockan är 11.20..


Sista - saknad



Alltid när jag känner att jag måste skriva av mig så är bloggen det helt klart bästa sättet, och nu känner jag verkligen för det. På dagarna känner jag inte själva ''saknaden'' av någon eller något så mycket. Men alltid när jag är ensam om kvällarna och lyssnar på låtar som påminer om saker tänker jag alltid tillbaka. Tännk om allt bara blev som det var förut? När allting alltid var bra och då det helt enkelt var perfekt. Jag saknar en person så mycket, vet egentligen inte hur jag ska få fram ord för saknaden, två år har gått. Två helt underbara men endå dom mest tragiska och svåraste åren i hela mitt liv, utan dig vid min sida. Det är verkligen jobbigt att inte veta att du aldrig kommer tillbaka, att vi aldrig kommer kunna skratta tillsammans igen, att vi aldrig kommer göra något kul tillsammans igen. Det är overkligt på något sätt. Att sakna någon kan vara det bästa som finns men samtidigt det värsta och svåraste oxå. Men egentligen fattar jag inte varför jag går runt och tänker på dig varje kväll.. egentligen inte. Men det går inte att hindra, det bara är så. Du var lixom en del av mig, inte så lätt att glömma allting vi gjorde. Menmen jag accepterar läget som det är, eller försöker. Jag försöker vara stark och visa att jag är glad i stortsett hela tiden, men nu går det inte att stoppa. Jag måste skriva det jag vill, skulle kunna skriva hur långt som helst.. 20 sidor till, men det skulle inte säga hälften. Faktiskt inte, det finns så mkt att säga och skriva. Men det skulle aldrig räcka, låten säger väl allt..? Det mesta. Fan vad jag saknar dig, du var en sån fin vän...
vad hände med ''föralltid du & jag''? En fråga jag aldrig någonsin kommer få svar på..




biggest love

yes! Statistiken höjer sig.. fortsätt så så blir Marilyn glad!
 Nu ska jag faktiskt tvätta bort mitt smink & sen ta någonting att dricka, gud så skönt! Och sen innan jag går och lägger mig tror jag jag skriver ett sista inlägg om ''saknad'' så mkt tankar som känns just nu, måste skriva av mig lite.. men har fått kommentarer om att ni gillar när jag skriver långa texter. Så det kommer i nästa, spännande huh?
kissies



Home

Hej allihopa, kom nyss in för kanske fem minuter eller något? Blev så fruktansvärt kallt så att vi gick hem helt enkelt, jag & becka möttes vid ishallen så gick vi runt och snackade lite =) sen till mossen för att se om några var där, men nehe det var helt öde på riktigt.. inte så kul! Så vi tåg tåget till trångsunds centrum och gick in och handlade lite, så träffade vi lite människor på vägen till bygdegården, där satt vi och ja .. gjorde inte så mkt. Men det var kul ändå, kände att jag behövde komma ut och så. Så då var det ju skönt! Och nu är jag hemma och gör inte så mkt, vill tvätta bort mitt smink för känner att jag verkligen inte orkar ha på mig det. Ska bara ta det lite lugnt nu och chatta med en söt person på msn & lyssna på musik, yeah!

Och tyvär inga bilder från kvällen för som sagt, jag har ingen kamera just nu, suck ni får klara er ett tag till.


Hejdå

Nu ska jag ut & möta becka och vara med henne ett tag, blir inte borta så länge. Någon timme eller så?
puss


made by mws



La in videon på sarahs blogg oxå som vissa kanske har sett? var tvungen lixom för att hon är så underbar tihi =) och sen så frågade ngn kommentar här på min blogg hur man lägger in låtar på filmen! Lite svårt att förklara, så lista ut det själv hörru, precis som jag gjorde!..


update

Gud så tråkigt jag har, ligger i min säng och lyssnar på musik och känns som om jag bara inte vill göra någonting, men ändå någonting haha om ni fattar =) åh, klockan är bara fem och jag är redan trött, skolan tar kål på mig. Faktiskt, när det inte var skola gjorde jag saker varje dag och var aldrig trött och somnade inte innan tre .. fyra! Helt otroligt så fort man ändrar sig med tiderna och så. Men det är iaf bra, jag har ju vant mig att lägga mig elva och vakna sex halv sju, aja thats life! Får se vad jag hittar på sen, om jag ens hittar på ngt idag. Hörs senare ikväll när jag någongång orkar blogga, orkar inte nu egentligen. Men skrev bara lite för att uppdatera till er älskade läsare, ja jag vet jag är så snäll (a)
puss!


Är tvungen (a)..



Haha asså låten blir så j*vla bra på 0.45 ni måste lyssna!


14:48

Nu börjar ångesten komma.. vad ska jag hitta på ikväll? orkar jag gå ut och träffa någon? Eller bara mysa hemma med en film & godis? Åh, vet faktiskt inte.
vad ska ni själva göra idag? =)


en bild på mitt slitna hår, ojoj..


Tråkigt

Hej bloggen, vi slutade tidigare idag, för att våran musiklärare hade tydligen blivit sjuk? Så vi hade inte musik, men det gör inget. Vi slutade iaf halvtvå istället för halvtre tre så det är skönt =) Efter det satt jag & några till i klassen kvar och snackade lite. Sen så gick alla hem, så nu sitter jag här. Är ensam hemma och vet inte vad jag ska hitta på idag, har väldigt ont i huvudet (som vanligt..) Och så är det så mycket jag tänker på, eller det finns så mycket i mina tankar. Är inte på bästa humöret om man säger så, ganska så ledsen faktiskt. Aja, vi får väl se om det går över, hoppas det. Men ingenting jag tror..


miss u


Bild från igår, rip min kamera, buhu..

GODNATT BLOGGEN & SÅ HÖRS VI IMORGON!


Sådärja

Nu är ansiktsmasken på så ska snart gå och tvätta bort den tihi :) .. väldigt skönt att ha den på faktiskt, man känner sig så fräsch när man tar av den lixom! Och sen efter det ska jag plugga lite no & musik tills imorgon, det måste verkligen vara klart nu. Men musiken är väldigt enkel, man ska typ bara svara på några frågor om vad man tycker om ljud / oljud typ haha (a) inte något speciellt med det!

Förresten, vart tog kommentarerna vägen helt plötsligt? Jag menar, igår kom det bara in hela tiden, men nu? Nehepp... åh vill bara ha min kamera här nu.
Bild på mig melina kim & julia från igår i skolan, lånad av melinas blogg ;) !


Kort inlägg

Juste jag glömde ju säga, idag i frasta köpte jag någon sak till min foundation plus en ansiktsmask.. precis vad jag behöver göra just nu! Så gissa vad jag ska göra nu? Jo tvätta bort mitt smink och sen sätta på mig min ansiktsmask (tyvär inga bilder, ni vet varför!) Men ja visst låter det härligt =) ?


Två frågor - två svar



Heter du verkligen marilyn på riktigt?
Nej jag driver bara om det ? -.- men jo det gör jag!

Bråkar du med frida? hon har inte syns till i bloggen på länge?
Hon är i falun med sin klass just nu och kommer hem på fredag, det är därför vi inte har träffats. Så nej vi bråkar inte.

Och sen har jag oxå fått kommentarer om att jag ska börja i ngt som heter tomteberga skolan? Förlåt, men kan någon förklara för mig vad det är för skola, fattar noll..?


Vill ni veta... tragiskt!?

Hej bloggen, kom nyss hem efter ytligare en underbar dag med underbaraste julia =) Vi åkte till farsta som sagt och käkade på donken, så det var trevligt. Efter det gick vi runt i massa affärer och när vi kommer in till cubus så kommer jag på ''juste, vi kan ju ta en massa kort!'' så letar jag i min väska men kameran är inte där... så julia springer racerfart i förväg tillbaka till donken för att kolla om kameran är där, och jag letar som en galning i båda våra väskor... så frågar hon oxå i kassan om någon har sett den? Men nehepp, ingen kamera hittar man.. där rök min älskade kamera plus minneskort som jag har 300 bilder på och allting, inte kul kan man säga. Så nu är jag lite ledsen, men bryr mig inte så mkt egentligen, för har min andra här hemma (a) Måste typ bara köpa en sladd och nytt minneskort, gör väl det någongång. Så ni får klara er på gamla tråkiga bilder, hoppas inte bara bloggen blir dåligare! Så ja.. nu sitter jag hemma och är helt slut, ska bara ta det lite lugnt nu. SKÖNT! juste möte oxå upp malin & erika idag, och sen malin på bussen igen. Alltid så härligt att träffa henne och snacka, bestämde oxå att vi skulle vara ngn dag nästa vecka, längtar!


Älskar dig julia min ängel (a)


hejsan svejsan svennebanan

haha det var julia som tvingade mig att ha den där vanliga rubriken =) Ville bara uppdatera lite snabbt för om 5 minuter ska vi dra till farsta och kolla & äta lite bara, oh yeah ;) så ah sitter hos henne nu och skriver mer när jag kommer hem, puss!


Snabbt!

Godmorgon allihopa! Har lite bråttom nu eftersom att klockan är sju och jag har inte plattat håret sminkat mig eller klätt på mig, bråttom! Och efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, plugga, vara med någon..? Vi får se helt enkelt =) Gjorde aldrig klart hela No:n igår, woupsie men jag hann faktiskt inte bestämde mig för att gå och lägga mig istället för klockan hade redan hunnit bli halv elva elva! Då orkade jag helt enkelt inte. Nej nu måste jag verkligen börja fixa mig annars kommer jag aldrig hinna, och jag tänker inte gå till skolan utan makeup? Haha in your dreams maybe ;) ?
PUSS



Min statistik igår, den är faktiskt väldigt hög.. thats why I love you (och det går såklart ner nu en massa bara för att klockan är sju på morgonen..)


oh yeah

Har duschat nu & lite till.. men är inte klar med allt, måste bli det snart för vill inte lägga mig försent, och kameran funkar. Tihi bara jag som var lite dum i huvudet förut =) Men orkar typ ändå inte lägga in bilder nu, det blir väl imorgon eller något, ska oxå försöka ta bilder från min dag som jag är riktigt dålig på.. orkar lixom inte gå runt med kameran, haha ;) ! 
GODNATT & SOVGOTT


Saker att göra!


Göra klart NO;n (lite kvar..)
duscha, raka benen mm.
 smörja in mig med body lotion
snacka med pappa om massa saker.
 skriva godnatt till er i bloggen!
 välja kläder tills imorgon!

Ja det där måste vara klart innan kvällen är slut.. viktiga grejer haha! Så skriver efter jag har gjort allting, hörs kanske vid tio - elva någongång? (a) Innan jag går och lägger mig iaf, PUSS



Några frågor jag fick!




kan du göra ett videoinlägg?
Ja det kan jag väl göra någongång jag får tid!


varför vill du byta skola?
För att jag inte trivs i min klass (IBLAND..) och så har jag tröttnat på skolan eller vad man säger, jag vill ha något nytt, orkar inte med trångsundsskolan även om jag bor 2 minuter ifrån.. aja thats life

Vad hände med dig och sarah c?
Vet inte riktigt, vi växte väl ifrån varandra antagligen, nu går vi skilda vägar.. ganska svårt att förklara faktiskt.

ska du till klubberiet?
Nej inte den här gången faktiskt =)

och kan inte du göra en tävling eller något i bloggen?
Haha naej, eller jo om jag har ork & tid


Ett till inlägg, yes

Glöm inte att svara på frågan under sötisar, VIKTIGT!

Och jo.. problem, vet ni vad jag blev såååå sugen på nu? Jo ben&jerrys, gud vad gott det skulle vara med half baked eller alaska (a) .. och så vill jag oxå ha min älskade skvaller tidning ni vet, marilyn loves it! Funderar på att gå ner och köpa det men vet faktiskt inte om jag orkar, det värker fruktansvärt på mitt stora sår på mitt ben och så har jag lite huvudvärk plus att jag är hemma själv så pappa kan inte köra eller ngt, suck. Får väl se om jag går lite senare, måste ha!



INGEN RUBRIK

Vill kanske byta skola.. något förslag på vilken ;) ?


Om mig själv - Marilyn Sandberg



En läsare ville att jag skulle skriva lite om mig själv - så visst varför inte? Jag är 13 år och fyller 14 i december.. två dagar efter jul, jag är 95a. Jag älskar att vara med min bästavän, och med andra bra kompisar! Hatar att vara i skolan och sådära.. vill byta skola till något helt annat, något som ni inte visste? Men jo, jag vill byta skola. Sen hatar jag oxå att kolla på film, oftast. Tycker det är så uttråkande, men det beror såklart på vem man är med och vad man kollar på. Jag har tre syskon och en mamma och pappa såklart, men bor inte med mamma, varannan helg oftast men annars alltid hos pappa, i love my dadi =) Förut så kunde jag säga att jag gillade en person på en dag och sen en annan person nästa dag.. men inte längre, väldigt omoget var det faktiskt. Nu om jag gillar en person så står jag fast vid den och säger inte att jag gillar den efter bara en dag, jag måste lixom lära känna personen ordentligt först om ni fattar vad jag menar? .. lite oviktig fakta kanske, men ni ville ju veta líte om mig så nu får ni veta lite, sen för er som inte vet. Jag är ganska kort, 156 var jag men nu är jag 157 växte en cetimeter under sommaren, och ja jag är skit stolt (a) haha, jag skämms inte heller över min vikt, jag menar, vrf ska man göra det? Så för er som undrar jag väger 42 - 43, precis som man ska väga om man är lika lång som jag är och i min ålder. Så nej jag är inte underviktig som vissa säger! Där fick ni veta lite om mig, något mer ni vill veta? Säg bara till!


ledsen fundersam & mkt mer..

Ja rubriken säger väl det mesta av hur mitt humör är just nu? Är verkligen inte på humör så jag bestämde mig för att gå hem direkt nu efter skolan för behövde lite tid för mig själv, i skolan kändes allting verkligen dåligt men direkt när jag kom hem till mig kändes det så bra igen... vet inte varför det bara var så, sen så har jag ont i huvudet oxå.. oh no huvudvärken börjar komma tillbaka! Men har inte druckit någonting idag så det kan vara därför, idag ska jag plugga resten på No;n och ta det lugnt, känns som jag börjar bli sjuk, nog pratat om det. Ska försöka blogga mycket idag oxå, bra det?.. PUSS




Nu vet ni exakt hur glad jag är om jag är i bästaväns närhet... om du bara var här nu älskling skulle jag bli glad direkt.


outfit



Nu ska jag dra, NO två timmar på morgonen nu.. woho not good.
hörs när jag kommer hem antar jag? PUSS


Bild från igår

Godmorgon bloggen! Gick upp runt kvart över sex och så gick jag ner och åt lite frukost.. och nu har jag precis fixat klart mig, plattat håret & sminkat mig. Ska bara klä på mig, sen har jag ganska mycket tid över så hinner nog slänga in en outfit, det blir enkelt idag, för vädret verkar inte vara på topp heller, PUSS


Sista för idag.

erkänn att min uppdatering idag ändå har vart på topp? Ni har ju lixom vetat vad jag gjort typ hela tiden och så....? Så det är väl bra det =) Tihi! Har fått största såret på mitt ben.. vet inte hur jag lyckats göra illa mig, men det har blödit i två dagar nu, på riktigt! Jag börjar bli lite orolig, inte kul. ( viktigt för er att veta jag vet, hah) Aja, hoppas det slutar imorgon då! Snart ska jag sova, ska bara tvätta bort mitt smink och kanske välja kläder tills imorgon så att jag har det gjort, alltid bäst att vara på den säkra sidan, orkar inte stå i en halvtimme imorgon för att bara välja kläder, då kan jag lika gärna sova den tiden! Smart jag är ;) ? mhm så tror inte jag skriver mer idag, får se vad som händer imorgon annars kommer jag hem och bloggar efter skolan!
GODNATT & SOVGOTT


erkänn att våra ''bästisarmand'' är finast i världen (a) ?


Idolbild


Från någon lisa (utan blogg?) Haha tack!

Om ni undrar så är min blogg msn, marilynsandberg@hot... skicka bara vad som helst dit så får ni en länkning om det är idolbild mm!




Hemma nu efter en underbar dag!

Ja behöver ju inte berätta vad jag har gjort idag, för det vet ni ju redan tihi! Men my dadi kunde tyvärr inte hämta mig idag, så sarah och hennes mamma skjutsade hem mig, skit gulligt =) Så ja nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Inte ett dugg trött känns det som.. och jag vaknade halv sju och nun är klockan nio. Nej jag känner verkligen inte för att sova än, boring? Så ah .. vi tog en massa bilder idag men ni får inte alla på en gång, men här är två till, enjoy!







real love!


LOVE

Nu kom vi nyss in efter att ha vart ute på sarahs tomt och tagit massa kort! Blev tyvärr inget videoinlägg, sorry får bli någon annan gång ? =) snart ska jag väl dra hem tror jag, bio tar vi någon annan dag oxå orkade inte idag.. så ah hörs när jag är hemma igen, puss


Jag älskar sarah mest i världen

Nu har vi fixat oss och ska ta en massa bilder och sen får ni oxå ett videoinlägg.. ni kan redan börja längta!


haha!



Haha testade sarahs löshår, hon tkr jag var skit fin i blondin! Och vill att jag ska färga, men hm..vad tycker ni? själv skulle jag inte våga....


Bio tonight

Hej bloggen, är nu hemma hos min sarah T, och vi var i centrum en snabbis och så köpte jag bara foundation, sen drog vi hit direkt. Nu har vi nyss gjort smootihes, eller sarah har, jag lovar världens godaste! Iaf, snart ska vi fixa oss och sen dra på bio och så.. men vet inte vilken film än ;) aja, kommer säkert en videoblogg sen!
puss!


RSS 2.0