only one

Det finns absolut inga ord, att bara se dig gör mig glad, att höra din röst och att känna när du är nära mig. Det är underbart, du är den jag vill ha. Min drömprins! Du har allting, många säger att ingen är perfekt, men du är perfekt, på alla sätt och vis. Jag svimmar i dina ögon, så fin!

Jag vet vad jag vill ha, jag vill ha dig. Och inget, absolut inget kan få mig att ändra mig. Jag vill inte ha någon annan, det bara är så. Jag älskar dig, du vet vem du är.


jag vill bara ut .. och ut!

Just nu gör jag inte så mkt, sitter vid datan och så. Chattar på msn med några, gick in på klubberiets hemsida oxå, första delen av bilderna har kommit upp! Vi kom med på några.. ojoj haha inte fint!=) Jaja, vill inte sitta inne. Vill ut igen haha! Jag säger ju det, jag måste nästan alltid göra saker..
Någon som känner samma?


home sweeties!

Dagen idag har vart helt perfekt! Ganska så lång.. Men det funkar!=)

Började ju med att jag mötte Malin i trångsunds c, sen så tog vi direkt bussen till Farsta! Åt på donken, Vi åt sallad! Snacka om att vi kände oss stolta som inte tog hamburgare, grattis till oss. Iaf, Så köpte jag sånt där solpuder oxå ni vet? Ska ju inte ha foundation, så tog det istället. Hm.. Vad gjorde vi sen? Tog bussen till Trångsund igen, var så fruktansvärt varmt ute så vi gick in till solariumet, solade dock inte. Men vi ringde några samtal, haha, snackade och tog lite kort! Sen orkade vi inte va där så tog bussen till stortorpshallen där vi mötte söta jonte, tim och casper. Så ja vi hängde med dom! Var hos Casper ett tag och sen drog vi till kärringbadet och kollade när dom badade, klockan var halv åtta. Så jag och Malin badade inte, plus att jag inte hade badkläder! Whatever det får bli en annan gång...
Och efter det drog vi till Cappe ett litet tag till, hoppade studsmatta och åt lite godis haha. Och nu sitter jag här och gör ingenting! Är trött efter den här dagen, men lyckad har den iaf vart!

Tyvär har jag inga bilder från idag. Men ni får njuta av en låt som jag älskar sålänge! Puss..!=)


out in the sun

Nu ska jag gå till Trångsund centrum och möta Mallan. Hörs när jag kommer hem lite senare ikväll!
 PUSS!


klar.. tror ja (?)

Nu är jag klar! Tror jag iaf haha.. sitter och väntar på att malin ska åka. Hon ska ta tåget till trångsund tio över ett! Sen vet jag inte vad vi ska göra. Men det är iaf kul att bara träffas lixom, har ju inte träffats på jätte länge.
Så aa.. vad ska ni göra idag? Juste haha jag kämpade verkligen med att platta mitt krulliga hår. Min platttång har verkligen blivit jätte dålig! dåligaste av dom alla, åh vad irreterad jag blir.. klarar inte av lockigt hår på mig.
 PUSS!



Me want..!=)

buhu

Idag åker min bästavän swm bort i en hel vecka.. utan mig!=( Så vi kommer inte träffas på jätte länge, tråkigt nog. Men hoppas du kommer få det så bra gumman! Jag saknar dig redan.. I love you, no matter what ♥



bildbrist

Vaknade vid tio idag typ, mycket tidigare än vanligt. Men vill inte sova bort hela dagarna hela tiden. Ja, och nu är klockan elva. Ska väl äta något snart och sen börja fixa mig & sådära.

Är inne på klubberiets hemsida nu och bilderna har fortfarande inte kommit upp! Shit jag bara väntar och väntar!=) Får väl se om jag och sarah kom med på något foto.. Haha jaja, som sagt nu ska jag äta.
Puss!




Herregud vad gammal bild..!

godnatt nu!

Nu ska jag börja dra mig mot sängen.. får ju inte vakna alldeles försent imorgon! Då ska jag träffa min älskling malin.. fan vad längesen det var jag träffa henne! Hihi ja, skriver när jag vaknar imorgon eller oj, när jag vaknar idag. Det har ju faktiskt blivit tisdag redan! Godnatt & sovgott!

Juste jag fixade felicias blogg oxå! Visst blev det fint..? Vill ni att jag ska fixa en design åt er eller något annat? helt gratis och får en länkning på köpet?=) Maila mig då så snabbt som möjligt på [email protected]!


nydushad & fräsh

Nu har jag dushat, känner mig super fräsh! Har smörjt in mina ben nu oxå med bodylotion.. dom är bara för lena nu! Haha men det är väl alltid bra?!=)
Klockan är halv ett snart och jag är inte ett dugg trött, verkligen skit pigg! Känns som om jag skulle kunna springa 50 varv runt mitt hus nu, eller mer. Men jag tror inte jag gör det iaf, då blir jag smutsig. Nej hörrni nu babblar jag bara på, ska göra någonting annat istället.
Puss




hemma nu!

Hej sötnosar! Nu kom jag hem, för ett tag sen. Min dag idag har varit lång, vart med lollo som sagt. Efter att vi hade vart i farsta ett tag så träffade vi hanna och tog tunnelbanan in till stan där gick vi runt lite och så! Men det är bara för varmt, jag dog nästan. Whatever... Sen drog vi hem till lollo åt lite och så, sen skulle vi träffa ida som sagt. Hon hade åkt till centralen av någon anledning och kunde inte komma hem för att hon hade ingen remsa eller någonting alls! Så vi räddade henne i sista sekund och åkte in till stan ännu en gång och mötte henne.
Sen åkte vi tre tillbaka till Trångsund och var ett tag!

Och nu sitter jag här och gör ingenting, Eller jo chattar med några på msn bara och kollar runt lite på facebook och så.. Och snart ska jag duscha!=)
Puss på dig sålänge


för fin för att visas!

 
we love it...!

uppdaterar mer sen!

Nu är jag hemma hos lollo igen, men lite senare ska vi ut och träffa ida, som jag saknat såååå mycket! Aja,  jag skriver om dagen och så senare på kvällen när jag kommer hem, puss ♥

Sålänge kan ni njuta av en låt!


dresscode & facelook

Nu är vi snart klara, och ska dra till farsta !
Och såhär ser jag ut idag, puss ses där !




Godmorgon

Godmorgon sötnos! Sovit gott? Det har jag..! Bara att det är så fruktansvärt vamt ute, aja vaknade vi nyss, ganska tidigt för att vara jag faktiskt? Haha lollo håller på att duscha nu, sen ska vi äta frukost.. fixa oss och sen dra till farsta och kolla lite. Inte för jag ska köpa något men iaf, vi ska äta där.
Skriver mer när jag kommer hem sen!
Puss


mörkt hår...?

sov sött läsare

Lollo håller på att döda mig.. Ofta hon är trött halv ett? Jag vaknade kvart i tolv, så jag kommer säkert skratta hela natten istället! Haha jaja nu ska vi göra något annat.
Godnatt!



Sarah gästbloggar!

Hej sötnos! Har fixat din bakrund nu. (a)
Saknar dig otroligt, det känns som om vi inte träffats på typ ett ååååår !
Love u baby <3
/ Sarah

gammal bild

23:18

Hann inte skriva när jag gick hemifrån för att blogg.se cpade. Det gick inte att logga in eller någonting, aja gick hemifrån typ halvtio. Så mötte ja lollo och så gick vi runt lite .. till vattnet och så. Och ska sova här idag oxå. Vi kom nyss in och nu ska vi fortsätta smsa med den vanliga människan !


en liten bit av dagens outfit


jag vid vattnet


..det var allt,puss!


busted



blablabla... samma ip på ungefär varenda sån där kommentar! Jag har en fråga. Varför skriver du inte bara ditt namn istället för att låtsas vara olika personer? Och först vara anonym på två stycken och sen göra en blogg som heter ''hatarmerlinochsarah.blogg.se'' Och sen ta bort den direkt. Vad tjänar du på det? Om du tycker vi ser ut som horor och har mycket push up! Tror du att jag eller vi kommer sluta klä oss som vi gör för att DU säger det. Och förresten, jag ser inte ut så där till vardagen. En gång och du gör det till största grejen, förstår inte ens hur du orkar. SKriv ditt namn istället, det gör saken bättre inte sämre. Vill bara säga att jag vet att du är från tyresö oxå.. har kollat upp det..
 hm.. vem kan du vara?=)

Och ni andra, fortsätt som ni är! Ni är bäst!=) Puss på dig anonyma jävel!

har skit tråkigt !

Nu har jag nyss ätit så är ganska så mätt nu kan jag säga. Just nu har jag skit tråkigt, så det finns inte. Har absolut ingenting att göra, en sån här dag lixom? Men aja, det får man leva med ibland.
Lollo kan inte heller gå ut nu eftersom att hon är på någon grej med sin familj .. och alla andra är typ oxå upptagna nu! Riktigt tråkigt faktiskt, får väl dö här vid datan idag eller någonting.
pusshej sålänge

och juste, min kamera och så är sönder, tyvär! Så kommer inte kunna bjuda på så mkt nya bilder.


en saknad

Det finns så många jag saknar, men jag saknar en speciell person. En jätte bra vän jag hade, som jag fortfarande har kvar. Men inte lika nära om man säger så. Hon och jag hade verkligen allt, och jag saknar det. Jag saknar den tiden. Att sakna någon så mkt gör så ont, därför jag saknar så många mer. Och det är jobbigt men en sak jag får leva med varje dag om och om igen.
Men jag försöker göra så att det blir bättre och bättre. Försker se det positivt, på utisdan ler jag, men på insidan gråter jag oftast. Men jag visar det inte. Jag skulle göra allting för att få tillbaka den personen jag vill ha tillbaka. Saknar inte ni någon eller några? Visst är det hemskt...
Det är hemskt att sakna någon när man vet att den kanske aldrig kommer tillbaka!

Ida lyssna på låten, jag saknar dig mer än vad du tror.



sjukt varmt ..

Eller hur är det inte sjukt varmt ute nu? Det är verkligen sommar. Just nu gör jag inte så mkt, ska bara ta det lugnt tills på kvällen i alla fall. Då ska vi grilla lite, familjen och så .. kulkul. Sen kanske jag sticker ut lite med lollo! Kanske sover där oxå, men det har jag ingen aning om än.

Vad gör ni en sån här solig dag?

¨

fanny & jag sommaren 08


nu funkar mitt internet

Ja, det måste nog vara min tur dag idag eller något .. satt inne och hade tråkigt . Och vips så börjar mitt internet funka igen! Det har ju inte funkat hemma hos mig på två månader eller något sånt, så blev lite överraskad haha (a) Så ja nu kommer jag verkligen börja blogga igen, hoppas det håller i sig. Nu ska jag kolla runt lite! 
Hörs sen, puss!


stan

För det första undrar jag faktiskt varför alla gör en så stor grej av ett videoinlägg..haha!

Jaja, vem bryr sig.. Nu har vi nyss badat och håller på att fixa oss, ska snart dra in till stan och träffa dennis oliver vanessa och fanny. Sen vet jag ingenting mer, får väl se vad som händer.
Nu ska jag fortsätta fixa mig! 
Puss


godmorgon

Vaknade för ett tag sen, Och jag är arg på sarah, lite.. för hon tvingar med mig till stan, jobbigt! Aja, och bara för att jag gör det för henne så ska hon göra allt för mig idag (a) Som att tex ta ett morgondopp i hennes pool vilket vi ska göra nu. Skönt va? Haha skriver mer sen. PUSS



usch & fy gammal bild

home

Nu är vi hemma! Kvällen var grym, vi kom med på en massa bilder så nu väntar vi bara på att dom ska komma upp på hemsidan. Åt donken på vägen hem oxå, skit gott iaf. Men aja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, mina händer dör.. och vi med. Puss


nu drar vi!

Är fixade och klara nu, gud så snygga vi är...
Hörs där! Puss


videoinlägg


aj, mitt öga

Jag fattar inte vad som har hänt med mitt öga... det kliar helahela tiden! Men är ändå inte rött eller någonting? Tog ögonvatten eller vad det heter nyss, hoppas det hjälper! Haha aja, nu ska vi sätta på oss lösnaglarna sen fixa oss rejält! Bussen går tio över sju, det tar 55 min att åka, så ska vi ju köpa biljetterna av någon som ska sälja dom till oss dära! Aja, puss!





shopping

Nu är jag hemma hos bästavän swm, vi kom hem för ett tag sen. Från huddinge C, och köpte lite saker tills ikväll (bild nedan) det var så varmt ute så att när vi kom hem så tog vi ett dopp i hennes pool och simmade runt lite! Skit skönt! Nu håller hon på att leta efter sin kamera som hon inte hittar, eller jo nu hittade hon den,hihi.
PUSS




trosor, lösnaglar, brun utan sol, armband & örhängen! Sarah köpte såklart likadant, Allting till ikväll.. yeah!

hejdå!

Idag har jag faktiskt uppdaterat en hel del... Det är väl bra? Men nu ska jag ta bussen hem och sen sätta mig och kolla på A shot at love with the ikki twins.
 Love it.. Hörs imorgon! Sakna mig inte för mycket bara..
Puss!



Imorgon.. då jävlar!

Imorgon ska jag vakna tidigt.. klockan nio. Ta bussen till huddinge C och möta swm! Sen mot kvällen ska vi fixa oss, som fan med hög musik, as usual! Ta tåget in till stan och gå på klubberiet som tyvär förflyttat! Så ska vi gå där i våra nya rosa fina klänningar, visst låter inte det kul! Någon mer som ska dit!?=)



detta händer bara inte...



♥ Jag får IG i alla mina betyg i åttan.. får gå om en klass och jobba på mcdonalds när jag blir stor, dvs tjäna 10 000 i månaden, skulle inte ens komma på tanken!

♥ Jag slutar sminka mig, och slutar platta mitt hår totalt! Går där på gatorna och ser ut som stadens nörd.. Jag bestämmer mig för att vara naturlig och leva i djungeln och känna mig som dom ''normala'' människorna..

♥  Jag flyttar bort från mitt hus där jag bor i nu, i trångsund! Och flyttar till en lägenhet i rinkeby eller dom andra små förorterna.. Skaffar nya vänner och släpper kontakten med alla jag har nu!

..Inget av det där skulle inte ens komma på tanken.. brr!=)

hinner med ett till inlägg baby!

Vi kom nyss hem från farsta och är fortfarande med varandra. Men om cirka tjugo minuter ska jag springa med min buss! Så hinner iaf med ett eller två inlägg till.
I farsta gick vi mest runt lite och sådära, sarah köpte ett par shorts och jag ingenting. Skämdes så mycket eftersom att jag inte har foundation eller puder på mig idag, usch så naturlig jag känner mig...!

Whatever, nu är vi hemma och gör inte så mycket, ska logga in på facebook nu.
puss raring!


farsta here we come

Sarah har verkligen tvingat med mig till farsta även om jag inte orkar/vill så följer jag väl med ändå! Börjar tröttna lite på farsta sen jag och sarah har vart där ganska så ofta..  Klockan är snart sex och jag är klar men inte sarah, hon behövde tvätta sitt hår lite som vanligt! Så ja, kommer inte skriva något mer idag tror jag, tyvär! Men nu har jag iaf uppdaterat lite.

Och såhär ser jag ut just nu! puss!


yeah

Har nyss plattat håret, det hade blivit lockigt efter vi hade badat! Och det står jag bara inte ut med, Hihi. Ska sminka mig lite och så oxå. Ibland får man bara lust (a) Och klä på mig.. har typ haft med mig halva garderoben från pappa till mamma eftersom att jag sov där två dagar. Så att jag har gått om kläder att välja på med mig i väskan! Yeah. Nu mot kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, hm..


bilder!


mums!


¨
vad gör jag?


haha man måste ju ha med sig dynor!


sommar


bebisen i vattnet


bad & sol

Hej älskling! Och förlåt.. för att jag inte har skrivit någonting, men har inte kunnat. Men nu skriver jag lite igen, bra va!?=)

Hm, nu undrar ni säkert vad lilla jag hållit hus? Men sanningen är den att jag har faktiskt inte gjort någonting dom här två dagarna, bara njutit av solen och sådära. Det är ju så himla varmt!
Jag och Sarah var nyss och badade vid badet här vid henne, iskallt i början, men sen blev det lite bättre. Så låg vi på stranden och solade och fikade och så... mysigt! Men orkade inte vara kvar. Lite jobbigt när tjugo stycken andra tonåringar stirrar, hatar det! Jaja, snart får ni lite bilder från våran mysiga dag! Puss på dig

När jag loggade in, såg jag det här, lite kommentarer..?




/sarah

Marilyn uppdaterar imorgon , skulle hälsa det från henne :)

Puss
Sarah

skitgammal bild

HEJDÅ!

Sarah C är dum, hon dissar mig som vanligt, hon vill bara vara hemma! Åker väl hem till mig snart helt ensam. hejdå

morgondagens planer

Vi sitter här och är lite osäkra på vad som ska hända ikväll.. hon vägrar typ komma hem till mig (a) haha nej jag skoja, men vi orkar inte åka.. men gör det ändå. För hennes mamma vill tydligen inte att någon sover hos henne idag, i dont know why. Så då drar vi väl till mig istället, för min pappa säger verkligen alltid ja om någon ska sova hos mig!=)

morgondagens planer ser väl ut såhär då:

* vakna
* äta frukost
* sminka oss
* platta håret
* välja kläder
* ringa någon och fråga om den/dom vill träffas
* vara med dom till sent!

Det låter väl finfint!




bloggar

Det finns många jag läser, men dom jag inte läser varje dag, och dom som jag läser varje dag är:

www.shms.blogg.se
www.sarahtjulander.blogg.se
www.paow.se 
www.desireenilsson.blogg.se
www.kimochida.blogg.se
www.valencias.blogg.se

Nu är frågan, vilka bloggar brukar ni läsa varje dag?=)



:)

Nu har vi nyss ätit, pastasallad! mh så nyttiga vi är haha! Lite senare mot kvällen kanske vi ska dra hem till mig och sova där, tror det i alla fall. Och då imorgon ska vi säkert träffa några på dagen. Undrar vilka, men det beror ju oxå helt klart på vädret. Om det är regn, då vill man väl inte vara ute.. eller?


haha

Haha, sitter här och skrattar framför sarah, åt en kille som är så jävla omogen.. på msn. Leker något han inte är!=) Jag är trött på såna typer, speciellt killar! Som är så kaxiga bakom skärmen och sen i verkligheten säger dom absolut ingenting. Ena dagen är dom skit sura och andra skriver dom ''hej älskling vad gör du'' och låtsas som att ingenting har hänt. Dom glömmer allting på en dag.

Jag säger bara till dig, du vet vem du är. Glöm allting som vart, glöm allt vi gjort, jag orkar inte hålla på med dig mer. Det finns bara en, en i världen som jag älskar, en enda.



finast på jorden ♥

tillbaka älskling

Nu är vi inne igen.. efter typ två timmar ute i solen! Det är verkligen skit skönt ute tycker jag! tycker inte ni det? Ändå så går jag ute i jeans.. men vita jeans är inte så varma så det är lugnt, svarta hade vart lite värre haha!

Det blev några bilder i alla fall, kanske inte så många. Men visst ser dom somriga ut?!=)













summerlove

Nu ska vi gå ut lite på Sarahs tomt och ta lite bilder i det fina vädret haha, det är ju skit varmt ute! Hörs snart! Och då får ni lite somriga bilder på oss, bra va!?=)
Puss baby!


sommar

Jag vill bara att min mobil ska funka, undrar hur mycket sms jag kommer ha? Vill helst inte veta.. haha men ja, Snart kommer väl sarahs mamma och hämtar oss så åker vi dit, trevligt!
Det är faktiskt ganska så varmt ute idag,
love it!



sommar 08


yeah

Hej sötnos! Kom nyss hem till Sarah C, var tvungen att GÅ till sarah eftersom att jag inte har busskort, bussremsa. Och min mobil funkar inte, min laddare gick sönder igår på kvällen.. av någon anledning? Fan vad arg jag blev, men ska få låna en annan av sarah c så det blir väl bra sålänge hoppas jag (a)

Sitter och chattar med en person nu, och så lyssnar vi på musik.. snart eller sen ska vi dra hem till hennes mamma, så ska jag få mobilen. Och sen lite sennare mot kvällen ska vi kanske gå med min data till han som fixade mitt internet, DET SKA FIXAS! Så ah.. hoppas väl att mina planer går som det ska.
 haha puss


jonathan alhonen


handskakstävling & chips

MIN bästa sarah tjulander gjorde min header nyss! Och ja, visst blev den fin? Finare än den innan.. hihi tack älskling! Vi ligger här och dör, eller hon i alla fall. Vet ni vad hon pratar om?  Hon pratar om sin handskakstävling på tisdag, vill ni komma? Kontakta ica kundtjänst på 720089, hon sa att det var det nummret man kunde ringa, om man ville få tag på henne dvs.. Asså om ni bara visste hennes dåliga humor, hon skrattade åt ett chips en gång :) ? Kan det bli bättre.. haha aja nu ska vi skratta lite till, juste sarahs vanliga kompis melissa kommer och ska äta hos henne, sarah vägrar låta mig gå. Och jag vet varför, HON ÄLSKAR MIG! Puss på dig


shopping med swm älskling

Nu är vi hemma, fan är helt trötta i hela kroppen efter att ha gått runt med mina klackskor i stan.. haha aja, vi fikade och åt lunch i alla fall, så hittade vi våra snygga klänningar till klubberiet! Jätte fina!=) Haha yeah. Ligger här och äter chips och lyssnar på musik, runt sju ska jag hem. Sarah ska äta på resturang eller ngt, men kanske träffar någon annan senare mot kvällen, får se! Här kommer en bild på klänningarna, puss!


Sista!

Jag är med i en tävling, löshår! Om man får det gratis lixom, så varför inte?=)
Klicka på den här länken för att komma till hennes blogg!


hejdå bloggen!

Snart ska jag dra till bussen, den går 12.07.. så ja! Kommer inte skriva mer idag och bara kanske imorgon, sakna mig inte för mycket nu.. Men har lite andra saker att göra förutom att blogga kan man säga!=)
Hörs någongång, puss!



Visst gör sarah fina bilder :) ?

Godmorgon

Vaknade vid klockan tio ungefär, och nu har jag fixat mig, plattat håret och sminkat mig! Klä på mig gör jag alldeles strax. Igår somnade vi vid två ungefär, orkade inte kolla på film. Så vi låg och snacka och tog en massa kort! Haha jätte fina.. verkligen! Vid tolv ska jag ta bussen till farsta strand och sen tåget till stan och möta tjullan. Alltid lika kul!=)
Nu ska jag läsa lite olika bloggar & gå in på facebook!
PUSS

..och förresten, ni som kommenterar anonymt, snälla lägg av! Skriv bara ditt namn!


Sista för ikväll!

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film, vill ni verkligen veta vilken? Haha våran gamla vanliga humor. Bert såklart!  vi kanske somnar rätt tidigt. Men det är bra med tanke på att jag ska vara i stan vid tolv halv ett, då måste jag upp och hinna fixa mig och så! Kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon bitti, eller jag hoppas på det. Aja, ni får sova så gott. För det ska jag!
Godnatt sötnos

Bildbrist.. så slänger in en lite gammal bild på mig & Tjullan! Haha verkligen black and white typ :) ?



klubberiet

Kanske ska dit på onsdag med swm älskling! Men det är inte helt säkert, får se om vi köper biljetterna imorgon eller dagen efter, så ska vi oxå köpa skit snygga klänningar så ska vi gå där helt jävla likadana, rosa såklart! Haha fan vad jag älskar dig Sarah..! Bara fyra dagar, ska du dit? Kommentera sötnos!


ny duschad

Har nyss dushat! Känner mig skit ren! Hade hur mycket hårspray som helst, eftersom att igår så bombade en viss sarah tjulander mitt hår med det!=) Men haha, det hjälpte faktiskt. Eller ja, mitt hår höll sig rakt hela dagen, vilket det oftast inte brukar göra. Love it! Som sagt, har nyss duschat och sitter här med sarah som ska beställa en design av victoria! Funderar oxå på om jag ska göra det någon gång, hon gör ju hur fina headrar som helst. Hon har ju blandannat gjort Desireés och Paulinas! Hihi ja, Har inte så mycket mer att säga..
puss på dig


Jag är en normal människa!

Yes det gick för Sarahs mamma oxå, sover här igen! Har faktiskt inte tänkt på det, men jag och sarah c sover ju minst hos varandra ungefär fyra gånger i veckan eller något, haha vi är roliga..  Jag börjar bli lite hungig sarah, ska vi inte äta något snart? Haha (a) Jaja, jag har märkt att jag verkligen är inne i datan ibland, även ute! När vi gick från sarahs pappa, ja då fick den oxå hänga ut på en liten tur! Hihi..                    
      

jag är glad!

Pratade nyss med pappa i telefon, och ja det verkar som om jag får sova borta hur mycket jag vill.. Här är samtalet!

(Jag) Hej pappa!
(Han) Hej!
(Jag) vad gör du då..?
(Han) jag har bråttom jag kan inte prata nu,  var det något viktigt?
(Jag) jo.. asså..
(Han) vill du sova hos sarah igen?
(Jag) JA!=)
(Han) Okej det går bra, hejdå!

*klick*

Jag hade visst lite fel, det blev inget ''nej jag vill att du kommer hem idag'' yeah! Puss

sleepover?

Funderar på om jag ska sova hemma hos sarah C igen, så tråkigt att vara ensam på ett sommarlov lixom! Haha precis som jag skrev i min förra blogg, jag kan verkligen inte vara själv och ha tråkigt. Jag måste alltid vara med någon och göra något. Så ja, antar väl att jag sover här, pappa kommer få lite damp eftersom att då har jag sovit borta i tredje dagen i rad.. Menmen det är ju sommarlov som sagt! Imorgon ska jag träffa min älskade swm, vi ska dra in till stan, hon skulle köpa något och jag är så gullig och följer med haha (a) Sen mot kvällen hittar säkert hon och jag på något. Yeah det är min morgondag det! Nu ska jag snart ringa pappsen, puss


Vila i frid

Jag har skrivit om Therese i min gamla blogg förut, och kan inte sluta. Det är så hemskt... så det finns inte! Håller inte ni med, bli mördad när man är 15 år? Innan sin födelsedag som hon aldrig hann uppleva. Och sen skolavslutningen och allt, innan sommarlovet. En så fin människa som längre inte finns kvar på denna jord. Och som aldrig kommer tillbaka, jag tycker så synd om hennes närmsta som är så starka och kämpar utan henne i alla fall.
Hoppas du har det bra där uppe therese, Du är en av dom finaste änglarna!


i love it

Det går nästan bättre på den här bloggen än Marilyn Sandberg! Lite kul faktiskt.. undrar varför! Kanske för att det här namnet är lättare att komma ihåg. Eller har jag fel?  Idag har jag haft 70 besökare, och gick in och kollade på min förra. 20?! Det sjunker verkligen snabbt när man inte skriver ofta... börjar bli orolig eftersom att mitt internet hemma funkar fortfarande inte, fan. Då kommer statiskiken sjunka ännu mer.
stackars mig!=(
Jaja, har i alla fall övertalat Sarah att hon ska följa med mig till personen som fixade mitt internet, och de ska hon! Så fort som möjligt.. Marilyn står inte ut!


You  ♥ Me

MWS @ playahead . se

SWM ÄLSKLING KOLLA HIT HAHA!

Nu heter jag mws på playahead, söta & snälla josephine köpte pea dollar till mig.. verkligen skit snällt, nu låter jag som värsta pea nörden men så är det faktiskt inte, jaja nu är det swm <3 mws precis som vi ville ha det!=)


lite bilder från igår!

Nu är vi hemma hos sarahs mamma. Har ätit pastasallad, jag åt faktiskt massa med sallad! Ovanligt för att vara mig, gillar inte det speciellt mycket.. men det är ju alltid bra någon gång, haha. Snart ska vi äta fika som sarahs gulliga lillebrosa har bakat, naw (a) hihi, aja. Lovade ju att visa er lite bilder från gårdagen när vi kom hit! Och självklart ska ni få det, alltid kul med nya bilder på bloggen eller hur. Tråkigt med samma gamla!
så ja, här kommer dom, enjoy!
PUSS PÅ DIG!

mums..

allt var stängt..

ful bild på mig, menmen!=)

utsikt från där vi satt!
mysigt..

bästis!




Godmorning sunshine

Vi vaknade för ett tag sen, jag vid elva. Och Sarah vid typ halv ett, det går verkligen inte att väcka henne när hon sover! Hon sover som en stock.. aja, den tiden medans hon sov låg jag och smsade lite, så tiden gick ganska snabbt. Har i alla fall fått sömn och är nu pigg, piggare än igår.. mycket! Just nu kollar vi på en rolig film, norbit haha den är skit skön. Har oxå ätit frukost, sminkat mig och så.. skippar nog att platta håret idag, det är helt okej. Och så får det oxå bli myskläder, för tror det här ska bli en ''chill'' dag al'a Marilyn & Sarah. Haha, aja ska snart dra till hennes mamma och då får ni oxå bilderna från igår!
Puss

sleepytime

Känner verkligen för att sova inatt, känns som om jag inte har sovit på fem år, haha! Men vi kanske sätter på ngn film nu om vi orkar, annars somnar vi på direkten! Och vi hörs imorgon någongång, det lovar jag!
Godnatt allihopa & dröm söta drömmar om mig nu (a)..

lär känna Marilyn Sandberg

Yes, lite kortfattat. Lär känna mig bättre, många frågar om födelsedag och sådära.. i förra bloggen! Jaja, jag är född sent på året, två dagar efter julafton. Mobba mig inte nu haha, 26 december 1995. Bor i Trångsund med pappa, och går i trångsundsskolan. Har faktiskt aldrig bytt skola eller liknande, coolt va? Haha. Tre syskon har jag, en lillebrosa en lillesyrra och en storasyrra. Men hon bor inte hemma!=) Men även om jag har två småsyskon som är 2 & 4 är det inte jobbigt alls! Jag har två bästavänner Sarah C & Sarah T som jag älskar mest av allt! Men inga djur. Jag är halv porugisisk för min pappa är därifrån och mamma från sverige, så halv svensk. I portugal har jag oxå ett hus, eller min pappa. Det är oxå därför vi åker dit så ofta, det är mysigt! Där älskar jag att vara när jag bara vill bort från allting! Men just nu mår jag bra, och vill inte åka bort från sverige hihi (a)  hm.. vad ska jag säga mer? Jag är ganska kort som nog många har märkt, faktiskt bara 156. Favorit färg är rosa & favorit affär gina och h&m!
Nu vet ni lite om mig.. något mer ni vill veta? Säg till!


marilyn gillar att blogga?

Hej igen sötnosar! Gud vad jag skriver på, om allt & inget. Vet faktiskt inte varför, har fått den här ''blogglusten'' tillbaka eller vad man ska kalla det. När man inte kan sluta skriva i sin blogg av någon anledning. Kanske för att den är ny och jag gjorde den för två timmar sen? Vad vet jag. Vill bara inte att det ska se så lite ut, men det är i alla fall alltid lika kul att skriva hehe! Tycker jag i alla fall (a) Men är det dåligt att jag skriver mycket? eller bra.. säg till isf, och vad jag ska skriva om så kommer det bli skit bra, eller hur! Jaja, ska kolla runt lite på datan nu och umgås med bästavän. Snart slänger jag säkert in ett till inlägg, men det går väl bra :) ? kyss


mwss

Tror faktiskt alla hittar hit nu, och inte till min gamla blogg! ni kan ju titta och se själva! Är jag lite överdriven?


playahead..


min förra blogg..


facebook..


msn..


maila mig!

Är det något ni undrar över? Eller någonting ni vill skicka in? Som tex en idolbild eller liknande, då kan ni alltid maila mig till min mailadress [email protected] if u want to!
Och nej baby! Det är inte min vanliga msn som jag brukar andvända, den får ni inte.. Om ni inte frågar gulligt och snällt förstås, haha! Men som sagt, skicka vad ni vill! Varje bild ni skickar kommer med i bloggen så får ni en länk, puss!


yeah

Sitter här och har lagt ut på facebook att jag har ny blogg, playahead & msn.. det verkar ju gå ganska så bra änsålänge! Får se hur det blir med den hära bloggen, hm.. Vet inte när vi ska lägga oss & vet inte om vi ska kolla på någon till film heller, vi får helt enkelt se hur det blir. Sov faktiskt bara 3-4 timmar innat! Jag och swm somnade klockan halv fem och vaknade åtta, slå det ni haha! Men midsommar var det ju och var tvungna att vakna så tidigt!=)
Vad har vi för planer imorgon? Nej ingenting planerat haha.. hoppas något, känner i alla fall att jag måste få sova ut!




marilyn dissar & hissar



Dryga personer Allvarligt, finns det något värre än det när det gäller msn, sms eller liknande?! Jag hatar verkligen när folk är dryga mot mig, ena stunden inte, andra jo.. Som jag skrev nedan, det är en sak som gör mig så lätt irreterad. Man tjänar ingenting på att vara dryg, men ni som är det! Ni får väl vara som ni vill... i dont care

Regn När man har fixat sig snyggt? Ska dra ut och träffa kompisarna, så kommer man utanför dörren, har glömt paraplyet och så spöregnar det, något som lilla marilyn stör sig på. Jag spenderar varje morgon med att platta mitt hår så att det ska bli spikrakt, för har ju egentligen krulligt som kanske inte vissa visste. Lockigt kan vara fint på andra, helt klart! Men på mig.. nej gillar det inte, rakt ska det va!





Brun kropp! Hatar när man är en blekfis.. speciellt på sommaren! Då ska man vara brun överallt, speciellt benen och armarna för det är ju det som syns när man går med klänning eller korta shorts! Det är verkligen skit snyggt tycker jag. Och ett sätt att fixa brännan till sommaren är ju solarium farligt och man kan få hudcancer.. i know. Gjorde det precis innan sommaren börja för att få lite extra färg, och självklart funkade det! Men just nu kör jag på solen utomhus!

Dessies blogg Nu kommer ni tycka? ''DESSIE! men herregud.. hon är ju så jävla ful blabla'' och att jag är wannabe henne, men jag säger klart och tydligt nej! Jag gillar bara sättet hon skriver på, det är oxå det som gör bloggen så intressant. Jag gillar hennes sätt att skriva eftersom att hennes självförtroende är så jävla bra.. ett plus för sånna som har självförtroende. Nu sitter jag inte och skriver att jag älskar Desireé Nilsson, självaste hon. Jag skriver att jag gillar hennes blogg, men det är inge fel med det? eller har jag fel...

a secret for u babe



Visste ni att..? Jag kan bli sur hur lätt som helst ibland, över vad som helst. Det kan vara att en person är dryg mot mig, eller något sånt. Att den inte kan vara med mig en speciell dag, och om man inte svarar på mina sms inom 10 min. Det kan verkligen vara små saker. Men det är inte alltid, bara om jag är irreterad sur över någonting. Men oftast är jag glad på dom flesta, oftast. Men man kan aldrig vara säker med mig! Men om det bara är någon små grej kan det gå över efter 20 minuter eller något, jag och sarah c bråkar ofta. Eller ibland, men det är mest små bråk som vi börjar skratta åt efter. Men om det är något seriöst, då kan det gå upp till flera månader!
Om ni inte vill att jag ska bli irreterad för minsta lilla grej någongång, passa er!=)

Vad brukar ni bli sura över..?

lite jobbigt..

Det här är faktiskt den tredje bloggen jag har, och jag ska säga. Jag hatar att skaffa ny blogg! Men är ganska säker på att jag kommer behålla den här bloggen ett tag till, ni kanske undrar vad namnet och så står för? Haha lista ut det själva! Just nu sitter jag här med sarah C och håller på att fixa bloggen bra, men orkar egentligen inte just nu. Försöker lite iaf. Men måste verkligen skriva många inlägg med många bilder, annars ser bloggen död ut!
lite bilder från gårdagen, (bilderna kommer från min förra blogg)




Jag älskar dig!

ny blogg!

Nu har jag skaffat en ny blogg, min andra blogg som jag hade innan hittar ni här! Var tvungen att byta eftersom att jag hade en fel design eller något, så kunde inte byta tillbaka till min andra. Helt cp! Men aja, ny start, ny blogg!=)
det låter ju underbart! Eller hur baby? Jaja, ska fixa lite till på den här bloggen nu.
Och skriva mycket, den ser verkligen tom ut! Hate it!
puss på dig..!


RSS 2.0