varför ska det vara så svårt?

Trodde det skulle vara lätt att gå vidare, utan dig. När jag lämnade dig. Men så är det inte, visst. Jag är inte kär i dig mer, men endå så känner jag någonting.. Som jag aldrig känt förut. Jag tänker på dig varje dag, hela tiden. Smsar dig osv, det känns som om någonting fattas.
Någonting som är fel, men egentligen är det inget som är fel, det bara är en känsla. Hur orkar jag ens fortsätta? Och ibland undrar jag vad det var som gjorde så att jag ''lämnade'' dig, Det finns så många frågor men inga svar..

Jag älskar dig, kommer alltid göra, jag vet att det är slut, och jag är glad för det. Men samtidigt inte!
Jag tänker varje dag positivt, ''vi är vänner, vi är vänner'' Men har inte riktigt försått det än... Du & Jag var aldrig riktigt tillsammans, men ibland kunde det kännas som det. Det är slut allting, och det är det som svider.. Att veta att jag kanske gjorde mitt livs största misstag, man kan bara inte ta tillbaka en person man en gång lämnat. Det förstår jag själv, och nu får jag stå kvar vid mitt beslut.. Men ni ska veta en sak, det är inte så lätt som det verkar.



Kommentera älskling!
Postat av: HANNA

snygg blogg :)

2009-07-02 @ 19:17:28
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: emilia

jobbigt det låter :( är i samma situation just nu, fast det va jag som blev lämnad. :/

2009-07-02 @ 19:21:23
URL: http://emiliastenmalm.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: allt är finfint :) själv?

2009-07-02 @ 19:32:09
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: t

Smart sätt att få besökare att skriva att michael jackson lever :P haha jag var tvungen att kolla även om jag inte trodde på det.

2009-07-02 @ 19:44:17
URL: http://se
Postat av: emilia

det är aldrig lätt sånt där :( det är jobbigt och svårt att hantera. som du skriver ''kanske gjorde mitt livs största misstag'', det är så himla frustrerande att tänka så, så det ska man aldrig göra. gjort är gjort, tyvärr :/ av texten att dömma så antar jag att ni är kompisar fortfarande? ibland kan det vara lättare att ta en ''paus'' från det också. så är det lättare att vara vänner senare, för jag förstår om det är jobbigt nu.

2009-07-02 @ 20:13:40
URL: http://emiliastenmalm.blogg.se/
Postat av: sofijah

sv: nu har jag nog missat nåt :D vad skulle jag kunna göra ? sorry .

2009-07-02 @ 20:38:06
URL: http://avtrollis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0